17438
  • DellPeter
    "gondtalan warez miatt ingyen játszunk"

"20-25 eredeti játékom az elmúlt tizenöt év legkiemelkedőbbjei címei közül"

Össze-vissza beszélsz, most akkor ingyen játszol, vagy évente veszel x játékot?
    Mert a két állítás egymásnak ellentmond. De majd ha lefényképezed azt a 25 címet, és belinkeled a képet, majd akkor elhiszem.
  • Reg5
    Ezzel az a gond, hogy ha sokan veszik külföldről akkor esély nem lesz arra, hogy egy játék is honosítva jelenjen meg. Persze lehet azt mondani, hogy tanulj meg angolul, de abból kiindulva, hogy sokan mit össze nem sírnak pl a ME3 miatt...
  • bgabor
    Nem igaz, ha megveszed a PS3 verziót belőle, nem fogsz tudni egy x360-on játszani vele és fordítva. Lehet hogy egyes játékok mindkét konzolra kijönnek, de ettől még az egyikre vagy a másikra veszed meg őket. És rengeteg cím vagy az egyikre, vagy a másikra jön ki.
  • gazgoblin
    Nem tagadom hogy drgábbak a konzolos játékok (pl. azért mert a platform holder leveszi a sápot (többek közt azért ólcsó maga a masina mert nem csak azon keresnek ugye)

EU-n belül nem mindegy hogy hol veszem aprogramokat? Kiadónak/játékkészítőnek nem mindegy hol veszem? Majd magyar szoftvert, magyar boltba veszek megigérem, oks?
  • bgabor
    Azzal hogy kábé van 20-25 eredeti játékom az elmúlt tizenöt év legkiemelkedőbbjei címei közül. Ennyire tudtam támogatni a Pc ipart. A mai játékok zöme egyébként messze nem éri meg hogy megvegye őket az ember, és arról se vagyok meggyőződve, hogy az amerikai és nyugat európai multimilliárdos kiadóvállalatokat éppen nekem kellene támogatnom.
  • Totti5
    Konzolos játék minden konzolon elindul ( két konzolról van szó, PS3 és 360 ), lévén a játékok 80%a multiplatform. Az exek valóban nem futnak másikon, mivel ki sem jön rá.
  • Reg5
    Attól, hogy nincs pénzed nincs jogod lopni. Én se vagyok szentéletű, rádaásul közepes digi netem van, mégis veszek játékokat.
  • bgabor
    a warez rossz!

Lehet, hogy ezt idomították beléd, de ettől még a warez nem lesz rossz, sőt, teljesen természetes egy csóró oszágban.

Mert PC-re minden kijön?

Nem minden. De ti hajlamosak vagytok a konzolt úgy kezelni, mintha egyetlen gépet értenénk alatta és nem négy-öt különbözőt. A PC-s játék minden PC-n elindul. A konzolos játék csak egy konzolon, a másik három konzolfajtán nem.

"Így van, te meg primitív vagy a konzolos játékokhoz."
    Attól tartok hogy nem érted a primitív szó jelentését, talán olvass utána.
  • DellPeter
    hiába, az sg-én nem közkedveltek a warezhuszárok

bgabor, azt hiszed boxon nincs warez? unokaöcsém szarrá warezolja magát rá.
    de egy valamire való ember megveszi tesztességesen a kedvenc címeit, miért, téged lopni tanítottak? aki meg pécé fanatikus, mint te, és konzolutáló, annál gázabb nincs, a mindemellett pusztítja a pécét.
    érted, én is pécén tolom, és nem nézem jó szemmel a konzolok térnyerését az utóbbi évtizedben, de baszki, legalább azt a pár játékot megvettem pécére, ami érdekel, te mivel támogattad a játékfejlesztést?
  • Reg5
    De miért az angol webshopból indulsz ki? Magyar árakat vegyük alapnak elvégre itt élünk. Az 50% valóban túlzás, de konzolra az esetek 90%-ban drágábbak a játékok.
  • High end PC #14692
    " Mi mindeközben PC-n a gondtalan warez miatt ingyen játszunk. "

Magam PC játékosnak valló létemre hadd fejezzem ki teljes undorom, hogy részben Te is hozzájárulsz a kedvenc "platformom" visszábbszorulásához.
  • Totti5
    "Mi mindeközben PC-n a gondtalan warez miatt ingyen játszunk."

Összehasonlítasz két oldalt úgy hogy az egyiknél irreális valótlan árakat mondasz versus az ingyenjáték?
  • bgabor
    Az ilyen állatfajták különösen tetszenek:

"2005 előtt is boxon toltam, nem vettem sosem gamer pécét, akkora szopásba azért nem megyek bele, 2005-ben a Bf viszont elfutott egy átlagos pécén is 1280x1024-ben,akkor még élsimítás se volt a játékban...

de neked jó elavulást a már 3 éves pécédhez, ha minden igaz még vagy 2 év van a következő genig, addigra már 5 éves lesz a pécéd és nagyokat szopsz vele, ha meg 2 évvel a váltás után akarsz venni újat ahogy hangoztatod, akkor 7 éves pécével mekkora szopásaid lesznek már addigra, lúúzer"

De azért akkora szopásba szó nélkül belemész, hogy 15E-ért veszed a játékokat konzolra. Négy-öt játék árából már vehetnél egy új konzolt, tíz játék árából egy PC-t. Mi mindeközben PC-n a gondtalan warez miatt ingyen játszunk.
    Amúgy te neked talán nem kell majd idén vadiúj konzolt venned ha kijön a PS4? És vajon mi lesz ha majd kijön az xbox360 utóda?
    Esetleg neked nem kell kétfajta(vagy mégtöbb) konzolt párhuzamosan fenntartanod, ha az összes nagy konzolos címmel akarsz játszani?

Remekül visszhangozod a konzolos gyártók által gondosan belédültetett marketingszövegeket, aztán durván égsz amikor kiderül hogy egyik sem felel meg a valóságnak. Jól idomított fogyasztó vagy, gratulálok neked.
  • gazgoblin
    " Meg ha az egyiket megveszed(PS3), lemaradsz egy csomó mindenről ami csak a másikra(box) jön ki, és fordítva."

Mert PC-re minden kijön?
  • gazgoblin
    "a játékok alapból 50%-al drágábbak rá,"

pl. angol árak: arkham city, PC 30font, box,ps3 40...ez nem 50%

"nincsenek demók,

vannak

"problémás a warez."

a warez rossz!

• Totti5
    Demo rengeteg játékból van és te is lemaradsz a PS3, 360, WII, DS, PSP, PS2, PS1, XBOX, GC, N64, NES, SNES és a többi gép játékairól.
  • Totti5
    Így van, te meg primitív vagy a konzolos játékokhoz.
  • bgabor
    Jaja, csak RTS van PCn. Meg szimulátor, meg még egy csomó kiválló játékstílus ami konzolon egyszerűen nincsen, mert a felhasználói réteg primitív hozzá.

Számos olyan fergeteges játék született az utóbbi években, ami nincs és sose lessz konzolra.

Tetszett ez a mütyűr stratégia szöveg is, nyilvánvaló hogy életedben nem játszottál még Total Warral
    "Mütyűr" stratégia, Medieval 2 Total War:

"Csak" éppen a világtörténelem legnagyobb csatáit lehet életrekelteni a Total War sorozatban.

A lehúzás pedig szerintem a konzolnál sokkal jobban érvényesül, a játékok alapból 50%-al drágábbak rá, nincsenek demók, problémás a warez. Szal szar az egész. MEgaztán konzolból is vehetsz újat, másikat három évente. Meg ha az egyiket megveszed(PS3), lemaradsz egy csomó mindenről ami csak a másikra(box) jön ki, és fordítva.

"amúgy tudtam hogy sok kockának nem fog tetszeni, és vérszemet kap, dehát fáj az igazság."

Bocsi, de egy újabb konzolbuzi megalapozatlan véleményétől nem fogunk a falnak menni. Túlértékeled a jelentőségedet.
  • Desiderata #14684
    demoscene (wikipédia) nem videószerkesztéses dolog (persze van olyan kategória is "wild" a neve), ezek valós időben futnak a gépen .exe-vel indulnak mint a játékok, csak ugye ebbe az animációba nem tudsz beavatkozni
  • Cat 02 #14683
    Szvsz tartalom jó, csak a minőség sucks.
  • bertino
    azt sztem vmeik konzolos alkothatta ;D
  • bertino
  • High end PC #14680
    :DDDASDSADASDASDASDA
  • pxxl
  • High end PC #14678
    Olyanban nincs, Paint-ben vagdostam össze .png-re, azért ilyen rossz minőségű.
  • pxxl
    remélem megvan psd-ben a banner :D
  • High end PC #14676
  • Chris Redfield
    De a Still Life 1-2, Penumbra 1-2-3 is fasza only pc-s játékok pl.
    amiket én is játszottam.
  • High end PC #14674
    Ideiglenes, sajnos nem vagyok Photoshop-ban túlságosan otthon, nem is nagyon szoktam használni.
    pixxel grafikus, ha ráér, megpróbálom megkérni, hogy valami igazán odavágos PC-és témájú topikot varázsoljon design-al, fejlécekkel, bannerral, mindennel együtt.
    De ha addig valaki tud készíteni egy tetszetősebb bannert a mostaninál, és a többieknek is jobban tetszik, beteszem.
  • Chris Redfield
    Thx a jobb alsó sarokért.
  • DellPeter
    legalább egy csomó mostani pc only fel van tüntetve a konzolosoknak, jobb, mint az előző volt, ami a cyrsist meg valami stratégiát reklámozott
  • bertino
    bocsma az egyenessegert, de borzalmas ez a banner, remelem hosszu tavon nem szerepel senki tervei kozott.
  • Chris Redfield
    Jól értem ez a demoscene egy videószerkesztés téma.
    biztos jó hobby lehet, sajnos én nem értek ezekhez.

az a 2 játék jó kis anyag, én is kíváncsi leszek rá.
    Witcher 2 az talán nem annyira, de a RO:HoS-nél viszont kíváncsi leszek a multira nagyon.
    videóvégigjátszást nem is kell mondanod, nálam is sokszor van.
    meg az újakra amiket hirdettek nemrég, hogy 2-3 nagy project készül minimum. de ugye címeket nem közöltek még.
  • Desiderata #14669
    nem csak játék miatt kell/érdemes pár évenként fejleszteni
    ott van a demoscene is, én rajongok ezekért a realtime animációkért, ez is egy hobbi

idei játékokból pedig csak kettővel fogok játszani: Witcher 2 és Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

régebben a nagynevű új megjelenéseket kipróbáltam, mára viszont oda jutottam hogy csak a videó végigjátszást nézem végig, mert érdekel a játék vége, meg a pályák kinézete, de annyi erőm és időm nincs hogy mindennel játszak, ezért erősen szelektálok
  • Chris Redfield
    itt a probléma.
    itt javarészt olyanok vannak, akik vergődnek próbálnak vergődni a tényekkel szemben csupa kisgyerekes dolgokkal.

ebben van a probléma hogy sok pc-s átmegy trollkodni itt meg ha magamból indulok ki nem pc elleneskedés vezérel ha írok.
    van konzolom meg pc-m is, ahogy valszeg nektek is.
    egyszerűen engem nem fognak többet hülyének nézni meguntam már. hogy a sok baszatás meg.
    egyértelmű a konzolokban is van hiba, de egyszerűen bassza a szememet néha mikor valaki a sok jellegtelen szarba kapaszkodva ocsárol egy 5 éves konzolt. nem győzőm hangsúlyozni, hogy nem a konzolokhoz képest szar a pc-s ipar, hane kb 2-3 éve egy rettenet.

az egy dolog amit szerintem érthető okból nem vonhatuk kétségbe, hogy egyeltalán ide fajult a dolog hogy egy 5 éves konzolt hasonlítgatnak egy mai pc-hez.
    én nem hasonlítgatom ha nem fontos. a pc-t önnmagához és előző éveihez felhozatalához viszonyítom és döntöm el hogy megéri-e fejleszteni vagy nem.
    azt hogy konzolfanok jönnek ide, azt itt sokan azért feltételezik mert ez hiányzik nekik a balhé. én is mondtam egy vleményt, ráadásul ez nem is maga a játékkal volt kapcsolatos, hanem azzal hogy a játékra hivatkozva húzzák le az embereket és már paranoiásak, ezért köpködnek olyan előre kőbe vésett aranyköpéseket, amiben nemgond hogy semmi köze a dologhoz vagy általánossan semmi igazság nincs benne, de ugye kötelező elmondani mindig.

utoljára meg csak annyit hogy minimum 1 olyan ex pc-s játékot kihagytatok, amit eleve már be kellett volna tenni a képekhez ha már gyüjtögetitek a jó játékokat pc-re, de gondolom elvette volna a helyet egy noname játék elől. :S

CRYOSTASIS pl......
  • Totti5
    Téged meg innen kitíltani.
  • lolSL
    nem flamelni kéne hanem talákozni a kis koncolos hülyegyerekekkel és jól eltörögetni a csuklójukat
    aztán hazacibálni őket és elbeszélgetni a szüleikkel, összepakolni a szardobozaikat meg gumigitárjaikat és vinni eladni ebayre
    aki meg felnőtt létére képes konzol elé ülni azt simán kivégezni mert életképtelen hasztalan szardarab
  • High end PC #14665
  • pxxl
    nájsz
  • Jakuza001
    Nem csak azert nem zartak be.
    Tudom, mivel fel lett hivva a figyelme lett a megfelelo hatosagoknak, a cenzurazasi magatartasra, emiatt pedig nem akartak buntetest.
    A topic cime atlett nevezve es mas alcimmel lett ujrainditva. :DDD