17438
  • dronkZero
    Nemrég néztem meg a Zoolandert, 'riszapárbaj' alapján szabadon... :P
  • Ry0K3N
    Vagyis még semmi "értékelhető", köszönjük trollkodásodat. Causal cuccok FTW.
    "de nem hiszem, hogy csak a keményvonalas gamereknek lenne értelme játékokat fejleszteni." ezt a sims óta tudja mindenki csak a microsoft most jött rá 10 év után
  • Chocho
    Egy mi? :D
  • Chocho
    Figyelj, nem tudom, te hová és mennyit jártál szórakozni, de ott azért minden lehet, csak élvezettel táncolni nem. :) Én tudom, tapasztalatból. A Dance Central egy partyjáték, de oly fronton komolyan lehet venni, hogy segít táncot tanulni, mert fejleszti az embere ritmusérzékét.
  • dronkZero
    Egy riszaszimulátor akkor sem lesz HC játék, ha a seggedbe dugod a fejed, és furulyázol a farkadon.
  • Chocho
    A leginkább HC platform persze most is a PC, de nem hiszem, hogy csak a keményvonalas gamereknek lenne értelme játékokat fejleszteni.
  • dronkZero
    Aha, értem. Tehát az, hogy ha táncolni akarnék, akkor diszkóba mennék és nem otthon rohasztanám magam egy konzollal, az fröcsögés. Értem.

Hát jó szórakozást hozzá, mindenesetre! Azért ugye nem baj, ha szerintem ez rettentően szánalmas dolog?
  • Chocho
    A Wii nem HC platform. A Kinect sem és a Move sem. De tudtommal arról volt szó, hogy lehet-e rájuk HC gammát fejleszteni, a válasz pedig az, hogy kellő tehetséggel és szakértelemmel lehet. Hogy igény van-e rá, már más kérdés.
  • Ry0K3N
    Azt ugye te sem gondoltad komolyan hogy a Wii-t úgy állítod be mint HC gamer platformot :D trolling fail xD
    És igen diszkót bazki persze ne járasd már le magad :D http://www.youtube.com/watch?v=y6Lqv4AEJeU kurvajó játék egy 14 éves tininek xD
  • Chocho
    Te semmivel sem lettél okosabb és hitelesebb, mint anno, szóval ne akarj nekem bizonygatni semmit. :)
  • Jakuza001
    Jo ezt a frocsogos dumat, abba lehet hagyni.

Nem tetszik a valosag, akkor menj vissz az ujonnan szerzett konzolos barataid koze a gyulplkodunk topicba es a baromsagaikra lehet ott bologatni.

dronkZeronak igaza van a megjegyzessel, csak ki kellene tekinteni a nagyvilagba.
  • Chocho
    Látszik, hogy csak fröcsögsz... Dicot, baszki, persze. :D Hallod, szétröhögöm magam! :D

Na és a többi? :)
  • dronkZero
    Dance Central, lol. Igen komoly, hárdkór gém! Biztosan tényleg kurvajó, csak nem vagyok tinilány, hogy értékelni tudjam. Meg szerintem erre találták ki a diszkót. És gondolom egyedül tolni az usgyit sem annyira szórakoztató...
  • Chocho
    "Azért a hc gaming és az ugrabugra között van némi különbség főleg hogy semmilyen értékelhető "játék" nem jelent még meg és egyhamar nem is hiszem hogy fog a mozgásérzékelős cuccokra."

Resident Evil 4 és 5 -- Wii, illetve PS3.
    The Conduit -- Wii
    Zelda: Twilighz Princess -- Wii
    Cod 3 és 4 -- Wii
    Dance Central -- Kinect (és igen, KURVA jó)

Csak mondom.
  • kissssss
    "sajna a casualosodás minden platformon ugyanúgy terjed..."

sajnos.
  • zola2000
    a move használhatóbb komolyabb játékokra is (mivel wiimote klón a move nem csoda), kinectre tényleg nem jött még semmi értékelhető,

mint ahogy a facebook játékok közül sincs semmi értékelhető, pedig tízmilliók játszanak velük naponta a legtöbben pcről, emiatt a zynga több pénzt ér már mint a teljes EA birodalom, sajna a casualosodás minden platformon ugyanúgy terjed...
  • Jakuza001
    Ott a pont, bar mondjuk ezt egy trollnak hiaba is magyarazod.
  • Ry0K3N

Azért a hc gaming és az ugrabugra között van némi különbség főleg hogy semmilyen értékelhető "játék" nem jelent még meg és egyhamar nem is hiszem hogy fog a mozgásérzékelős cuccokra. Mindenhol olyan "remek" értékeléseket kapott mindegyik :D Én úgy tudtam meg úgy mondogatta mindenki hogy ezek a nextgen konzolok játékra valók nem pedig ovodás ugrálásra meg kisállatsimogatára. Ezek mind igen szépen kihasználják a konzol nagyszerű erőforrásait a legjobb célra x) De hát haladnak a korral, jobban mondva a pénzel x) Éljen a konzol jövő.
    És hiába a mario 64 van PC-re mivel az összes létező N64 játék megvan (mire is nem jó emulátor igaz?) az én kedvenc játékom meg az NES-es Eliminator Boat Duel :D
  • zola2000
    Azért a kinect adventures/wiisports/movesports sikere miatt leszólni a konzolokat olyan mintha valaki a pct a simsek/újabban annál is rosszabb farmville miatt szólná le a pc játékokat...

pcn is vannak jó/sikeres próbálkozások (pl minecraft/total war), konzolokon is a bethesda/mistwalker játékai a legsikeresebb rpgk, és hiába jönnek a könnyed Tekken/MK/DOA szerű cuccok még mindíg a sokkal keményebb SF4 fogy jobban...

mellesleg még a half life készítő valve vezér is elismeri hogy ami jó az jó (hiába nincs pcre):
    dualscreen.web4.hu/cikk/gabe-newell-kedvenc-jateka-nem-a-halflife felesleges ezen vitázni...
  • Ry0K3N
    És az a pármilla kinect júzer meg hokizik a kis készülékére hogy hurrá van neki olyan vagy mi?
  • Although
    Más igények voltak, néha az az érzésem a Dragon Age: Originsel le fog zárulni egy korszak, abból a szempontból hogy 2009 igen sikeres év volt még relative. Persze lesznek még Bethesda, vagy a lengyel csapat akik a Witcher 2 csinálják, de meddig, ha ennyire elkonzolosodik a pc..hm
  • Although
    Elég jó kis összefoglaló, de az az érzésem nem csak a játékfejlesztőkkel van gond néha visszasírom a régi hőskort mikor életemben először játszottam Rátkay féle "text"-es játékkal :) Vagy a Baldur Gates -el , vagy morrowindel :)
  • kissssss
    szegényke

:-(
  • Although
    Nem tudom de másodszor is végignézve a végén ott van a pc-s re vonatkozó elég gyengécske microfost text. De végül ez elég gyengécske mindent összetéve.
  • shaddam
    :(
  • Totti5
    Mivel gép mellé jár és már 10+ milliót adtak el belőle, nem csoda.
  • Ry0K3N
    Legalább meg is nézhetted volna a videót De akkor had idézzek "Ubiquity of games on Windows, on Xbox, and on their mobile platform is what we see as a goal here." És az a szomorú helyzet hogy az idei év legtöbbet eladott Xbox játéka a Kinect Adventures Szép jövő.
    #17166 csak lejárt a bannja és jó úton halad a következő felé, szegényt nincs aki befogadja mert az ellentopicba is elküldtéka halál faszára így itt próbál meg érvényesülni
  • High end PC #17171
    lol
  • Although
    *multimédia helyet multiplayer
  • Although
    Bár ez inkább a multimédiássá váló játékvilágot mutatja. Nem tudom nekem hiányozna egy Witcher 2 típusú solo game...nem mindig van kedvem ahhoz hogy másokkal játsszak
  • Although
    Nem hiszem hogy trollkodik, egyszerűen, ez egy jövőkép és valszeg neki tetszik :)
    Magam részéről remélem nem a "gyügyögös" játékok lesznek az új irány akkor inkább benevezek a Call of duty vagy a Counter Strike rajongók közé :)

• shaddam
    ?
  • RYO21
    Miért kell trollkodni?
  • shaddam
    Semmi gond itt a változás szele.A pc játékok új irányt mutatnak.
  • lolSL
    12 módszer, amivel a konzolos játékok ártanak a PC gamingnek
  • RYO21
    Az van neki.
  • Fpocok
    Teljesen egyetértek.
    Crysis: Egyik leghíresebb játék a PC platformon. Na nem is azért, mert olyan jó volt, hanem mert olyan grafikája volt, annyi lehetőség volt benne. A grafikája miatt vált híressé. Részletes grafikai beállítás.
    Crysis2: High-Very High-Extreme. Válaszd ki a jót... ennyit a grafikai beállításokról. Teljesen lebutították.

Szinte ugyanaz, mint ami az MWvel történt, meg ami a BF sorozattal fog történni.
    Ugye MWben minden megvolt. Aztán jött a folytatás... és hát tudjuk mi lett belőle.

Bogdogege:
    Nem feltétlen. Az egész csak optimalizálás kérdése.
  • lolSL
    A fejlesztők nem használják ki a PC-ben rejlő végtelen lehetőséget.
  • Bogdogege
    Az lehet de csak 3év múlva bírtál volna vele játszani ,vagy ha 1,5 milliós géped lenne .
  • High end PC #17159
    Crysis 2 minden, csak nem az, ami az előd volt.

Crysis még 2007-ben egy igazi tech demo volt...ahhoz képest a mostani multiplatformosodás erősen rányomta a bélyegét a szériára, komolyan mondom, még PC-én is jobban nézett ki a 2008-as Crysis Warhead, mint ez.

A konzolok elavult hardverei rohadtul visszafogják a PC-ét, ha a Crysis 2 PC only maradt volna, most 2011-re egy olyan techdemot kaptunk volna...amilyen a Crysis névhez illik.