17438
-
#17238 Mint jelenleg Xbox360 és korábban természetesen PC tulaj, ehhez csak annyit tudok hozzá tenni, hogy ha elérhetőek lesznek PC-n is a konzol exkluzív címek, ám legyenek. Így legalább mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni az egyenlőre exkluzív címekként futó finomságokat. A játéknak amúgy is egy célja van. A szórakoztatás. Ha ezt minél többen éljük át, az annál nagyszerűbb dolog. -
#17237 Ezt is majd olvasd végig: bocs ha már volt -
#17236 De siman nem fogja, ez csak a maszlag. -
Reg5 #17235 És ez kizáró tényező? Szerintem simán meglépheti az Ms. -
#17234 Gondolom nem volt még ez a hír:
A PC a jövő hírnöke
-
#17233 Persze,persze ugyanezt hangoztattak mar a x360 kiadasa elott egy evvel. Igaz a felese se igaz musorban az MS barmikor elindulhatna. -
#17232 Van rá esély mivel az xbox cimek 80°% most is multi cim így ha kifut ez a generáció gyak semmit se vesztenek vele. -
#17231 Hülyeség. Xbox-os játékok sem jöttek amikor jött az xbox 360! -
Reg5 #17230 Gondolom onnantól kezdve lenne így, hogy az új box kijött. -
#17229 Én is kizártnak tartom, hogy meg fog történni. Microsoft nem hülye. -
#17228 Xbox 360 game-ekkel pc-n ,de szép is lenne,De ez nem fog megvalósulni.Mert akkor elég szépen megcsappannának a konzol eladások és ezt ők is tudják.Win 8 meg nem fogyna jobban hanem még többen letöltenék.
De egy hírnek elég! -
#17227 " A Microsoft soron következő operációs rendszere, a Windows 8 a pletykák szerint igazi cross-platform gyöngyszemnek ígérkezik, hiszen ha már a Windows Phone 7-en olyan jól működik az Xbox Live-kliens, akkor a redmondiak lépése érthető, miszerint PC-ken is hasonló kezdeményezésnek lehetünk tanúi.
Bár a korábbi szóbeszédek arról szóltak, hogy az Xbox 360 életútja végén jár, ezért mindegy utolsó dobásként a vállalat lehetévé teszi, hogy a konzolos játékokat is tolhassuk Windows 8-cal felvértezett PC-ken. Ez utóbbi ugyan még nem biztos, de az már igen, hogy az Xbox Live-ot mindenképpen elérhetjük majd számítógépeken.
A Microsoft globális markentingjének felelős alelnöke, Mike Delman megerősítette:
"A Live sikeres Windows Phone-on. Az Xbox Live be fog épülni a PC-kbe is. Ez az a szolgáltatás, ahol igazán szórakozhatsz. Beszéltünk róla, hogy ne csak konzolokon és handheldeken tapasztalhassuk meg eme élményt, hanem más eszközökön is hódolhassunk neki."
Bár elég nyílvánvaló, de még nem tisztázott az, amire Delman utalt: vélhetőleg az Xbox Live PC-s integrációja a Windows 8-cal érkező alapfunkció keretében valósul meg a közeli jövőben. Ez is egy lehetőség arra, hogy a Microsoft oda-vissza kompatibilis platformokat alkosson meg.
Gondolunk csak arra, hogy Games for Windows szolgáltatás teljesen beépült az Xbox.com-ba. Egyre több jel utal arra, hogy konzolos játékokkal PC-n is nyomulhatunk hamarosan. " - GK -
Wolfsnack #17226 őszintén, nem sűrűn warezolok, youtube-on megnézem a gameplay-t és 90%-ban úgy döntök, hogy ez nem az én játékom -
#17225 Nem jó módszer, így soha nem fogsz játékot venni. A legkevésbé szarokat "kell" megvenni, már ha érdekel egy picit a játékipar. Ha nem, akkor persze nyugodtan mehet a 100% warez.
De a "minden szar, ezért semmit nem veszek" hozzáállás az nem pénztárcával szavazás.
Mondjuk tényleg minden szar. A legutóbbi 5 megvett játékomból 4-et megbántam. -
Wolfsnack #17224 jó, amivel meg nem vagyok 100% megelégedve azt nem fogom megvenni megjelenéskor
szóval ez egy ördögi kör -
#17223 Eheh, a magyar szinkronos árat kicsit feltúrtam véletlenül, de egy profi szinkron top színészekkel (Carmageddon Stohl Buci hangján, ilyesmi), per az a 100 ember, aki megveszi... Egész reális az is. :D -
#17222 "honosítás legyen teljes"
Aha, persze. Fizeted? Mondjuk a játék angolul 10000HUF, magyar szinkronnal 140000?
Ha meg nem, akkor meg kapod az amatőrök által fordított szarokat, ZS kategóriás feltörekvő beszédhibás szinkronszínészekkel(ha van egyáltalán szinkron), mint ahogy azt megszoktuk.
Vagy maradsz az angolnál. -
#17221 A pénztárcáddal szavazol. -
Wolfsnack #17220 http://nowarez.hu/ szánalmas ez a mozgalom, hányni tudnék az ilyen eminens arcoktól
inkább arra hoznának létre mozgalmat, hogy igényes játékok készüljenek, ne tucatszarok és a honosítás legyen teljes, megjelenés előtt pedig legyen demó minden játékból -
#17219 Június 7-9-ig! -
RYO21 #17218 Amúgy az E3 mikor fog kezdődni? -
High end PC #17217 Aki kreatívnak érzi magát, nincs kedve készíteni egy hasonló bannert, csak valami jobb PC-és címekből? :)
Ha többen is csinálnak, a legjobbat betesszük.(micsoda verseny felhívás, addig se döglődik a topik :D)
Az előző háttér meg idő közben behalt, betettem egy ilyen Steam-eset. -
#17216 Van benne valami. -
#17215 Hasraütéssel megállapított számokból ugye nem gondolod, hogy reális eredményt fogsz kihozni?
De maradjunk ezeknél a számoknál. A 10-ből egy az pont 10%, aki fizet érte. Ha az ezer torrenteződből 101 úgy dönt, hogy tetszik neki a játék, és meg is veszi, akkor már jobban áll a torrent, mint a használtjáték.
Meg esetleg ha elolvasnád a cikket, az sem lenne baj. -
#17214 De hát torrentnél egyik példány sem legális. Vegyük például hogy az egyik torrentet letöltik mondjuk százan, és ezért egyikük sem fizet. Egy darab eredeti játék viszont nem hiszem hogy tíznél több vásárlón keresztülmegy, és ott még fizetett is érte valaki. Tízből egy mégis jobb arány mint százból nulla. -
#17213 Mert ott a legális példányt használja több ember és a második példányért nem fizet senki. Torrentnél nincs ilyen :) -
#17212 Miért lenne kevésbé káros? Ha eladsz egy használt játékot, te azt már egyszer megvetted, torrentnél nincs ilyen. -
#17211 Éppen most változik meg, hogy ki a rosszfiú.
Lassan ki fog derülni, hogy amelyik platformot többen használják, ott a több a kimaradt bevétel is, és hogy mindenki ugyanakkora köcsög, hogy ingyen akar játszani, platformtól függetlenül. Nahát, ki gondolta volna? -
Gyuszopapa #17210 Sajnos már a pc-t tartják rosszfiúnak így ezt is kimagyarázzák majd. -
#17209 A PC-s kalózkodás kevésbé káros, mint a konzolos használt játékok értékesítése. -
Gyuszopapa #17208 -
#17207 Megtoltam 10 dollárral a pc szekerét. -
#17206 2hetes akció
http://www.humblebundle.com/ -
#17205 Így vegyen PC-t, ha játszani szeretne! (Origó cikk) -
kissssss #17204 nah jól van már ne bántsátok szegényt, előbb utóbb ö is belátja hogy tévedett. -
#17203 :PPPPPPPP -
#17202 Hát, mivel az szerinte kurvajó, ő meg egy hácégémer, így definíciószerűen a DC is hardkórnak számít. Gondolom ez lehet mögötte a gondolatmenet... -
Reg5 #17201 A Dance Central mióta HC? -
#17200 Nekem egészen pontosan nulla igényem van táncolni, úgyhogy kissé távolinak érzem a problémát. Ezért beszéltem feltételes módban.
Azon meg hadd ne röhögjek már hangosan, hogy majd ezen fogsz megtanulni táncolni... "Igazi" táncot (tánclépések, koreográfia, stb) soha a büdös életben nem fogsz ezen tanulni, főleg nem párosat, a céltalan riszálást meg úgyis annyira kurvára mindegy, hogyan csinálod, nem oszt, nem szoroz a mozgásérzékelős szar.
De ez kb az a szint, amikor a vérpistike azt hiszi egy délután CSézés után, hogy már mehet is felvételizni Navy Sealnek... -
#17199 Hat meg neked nem kell bizonygatni semmit, mert a csolatasod kb egyenerteku egy nagy zerussal.
Leirja zeroDronk a valosagot te meg hajtogatod azt a nonszensz ertelmetlen szoveget, amit az ovisok sem hisznek el mar kiscsoportban sem.
Party jatek :D Ezen rohogok a legnagyobbat, amikor az otvar jatekokat, beakarjak allitani valami extravagans jateknak. Jah rendes jateos eszreveszi egy aruhaz polcan es elkeruli, mint egy pestises fertozottet.
Persze az igenytelen amerikaiknak es az oket majmoloknak az is jo lesz. :DD