17438
  • Ry0K3N
    Szóval azért hagytad abba mert nem tudtál lépést tartani a 0-24 ben játszó egyénekkel és neked nem jutott epix mert volt életed?
  • Jakuza001
    A Street Fighter az aztan komplex. :D
    Elore+le+hatra+elore + B1+B2 = 1st special move for Ryu.
    Jah neked egy billentyu kombinacio tesz komplexe egy jatekot ertem. :D Totti alias Istencsaszar azt hiszi, ahhoz kell a szellemi szint, hogy az ujjbegyeire borkemenyedest krealjon. :D
  • Totti5
    Egy Street Fighter 4 tudod mennyire komplex, vagy egy Bayonetta? konzolos fosozol itt, de fogalmad sincs róla.
  • kissssss
    Europa Universalis 3 + 4kieg próbáld ki
  • Jakuza001
    Na igen a fakarika is jatek. Olyan is. :DDDDD
    Elmegyek mondjuk EVE-zni, aztan kicsit komplexebb barmelyik gagyi konzolos fosnal, mikozben a lehetosegek tarhaza, nem pedig fenyelre torteno gombnyomogatas.

Ketto kozt van egy kis kulonbseg.
    De gondolom nem en vagyok az egyetlen, aki pl a sakkot is jateknak veszi, pedig nem kicsit bonyolultabb mondjuk a bujj-bujj zoldagnal. :D
    Jah ha valami bonyolult az mar nem is jatek ? Hat persze nem az egy konzolosnak, mert az ertemi nivoja a banyaszbeka hatsoja alatt van.

Persze konzolon minden van ami a PCn allitolag. Egy azaz egy ertelmes strategia jatek nincs a konzolon. Altalaban amihez esz kene pont az nincs a konzolokon. Helyette van a Mortal Szombat 147.
  • sector512
    Miért lesz valaki sötét attól mert mondjuk Guitar Heroval játszik? Az ilyet soha nem értettem. Mi az hogy "azt hiszi az a játék"? Mindenkinek az a játék amit élvez. Egyébként is, melyik mai számítógépes/konzolos játékhoz kell igazán megerőltetned az agyad? Csak mert itt a fentiek között a bannerben nem nagyon látok egyet sem. Arról nem is beszélve hogy pl a WoW játékosok között van egyértelműen a videojáték társadalom söpredéke, mind szellemi mind szociális szinten. Tapasztalatból beszélek, többek között ezért is hagytam abba, pedig a játék nem rossz, sőt.

De a lényeg hogy nem az határoz meg egy embert hogy mivel játszik, viszont ha te az alapján alkotsz véleményt, az meghatároz téged.
  • shaddam
    Mondj egy pc exklúzívot amihez ész kell.
  • Totti5
    Az miért egyszerűsítés hogy a játékot beteszem és indul magától? attól hogy te szeretsz fél órát elmatyizni driverekkel meg akármivel, mielőtt elindítasz valamit, a te dolgod, de ekkora baromságokkal ne gyere már.

Konzolon minden van ami pécén is. Réteg szimek MMOk és RTSek nincsenek.

Melyik játék közben terheled le magadat úgy mint amikor Laplace transzformáció csinálsz? azért próbálj néha kikapcsolódni is játékokkal...
  • Totti5
    Ha odaállsz és experten végignyomsz 3 random számot akkor oké, a hülyéknek való, csak ez nem fog megtörténni. Sok gyakorlás, kitartás ami kell hozzá és persze érzék. Fogadd el hogy vannak sokan akik ezt szeretik, ebben profik. Te lehet hogy segg béna vagy benne ( magamról tudom hogy én az vagyok ).
  • Jakuza001
    Gondolom, tobb leledzik barmelyik konzolos csodahoz kepest.
    Hiszen a konzolt pont azert egyszerusitettek le, hogy nehogymar a 2 IQval rendelkezo usernek nehezere valjone egy jatek elinditasa.
    Amugy milyen jatekok is vannak tobbsegben a konzolokon ? Verekedos jatekok, arcade szarok, FPS, es minimalis egyeb stilus.

Meg a strategiai jatekok is szanalmasak rajtuk, tobb mint a fele JRPG strategia hybrid.

Annyi konzolos jattekhoz kell hatalmas szellemi tudas, hogy siman lehetne vele jelentkezni vele, mondjuk utcasepronek.

Amugy a GMhez visszaterve, egy egyszeru tetris nagyobb szellemi kihivast igenyel, mint a felvillano szinre megnyomni egy adott gombot.

Nem azert aki felvillano szinekre meghatarozott gombot akar nyomkodni az menjen vezetoi alkalmassagi vizsgat letenni, maximum ott a gomb lenymasakor nem fog egy adott hangot hallani.

Nagy jatek jah, hulye gyerekeknek
  • Rundstedt17
    aha.
    és melyik pc-s csodához kell hatalmas szellemi tudás?......
    eleve fail a példa ilyen alapon akik játszanak fps,nyomorékok mert nem mentek el katonának helyette a gép előtt játszanak rambot stb
  • Jakuza001
    Nem ez olyan tipikus duma, amit az agytalan es sulytalan konzol mokusok a valosagtartalma miatt nem tudnak elvezni.

Nem veletlenul mondtam a pavlovi reflexet.
    A sok setet azt hiszi az a jatek, hogy a pilacs felvillan es o keresgeli melyik gombot nyomja le hozza.
    Ezt elvezheted oreg, remelem a nyalkivalasztas is megindul hozza, mint a vizsgalt kutyaknal.
    Valoban hatalmas elmeny nyomni vele, azoknak akikmegragadtak bolcsodes szinvonalnal. :D
  • Chocho
    Ez egy tipikusan olyan szar duma, amin csak Jakuza tud jót nevetni. :)

A GH és hasonlók partyjátékok, piásan / bulikban hatalmas élmény nyomulni velük.
  • Jakuza001
    :DDDDDDDD
  • Gyuszopapa
    Szóval akkor ti vizsgázni szerettek a konzolon nem játszani.
  • Totti5
    GH nem gitár szimulátor, sosem akart az lenni, hanem reflexJÁTÉK. Ezt vagy felfogjátok vagy nem.
  • lolSL
    audiosurf (szintén mehetne bannerba :P) kenterbe veri, saját zenére játszani az igazi, nem a méregdrága guitar hero féle DLC-kre, meg a havonta 1-1 együtesekkel kiadott teljesárú "új" játékokkal..
  • Jakuza001
    Stilust teremtett, a konzolos marhak stilusat, akik minden szart hypeolnak. :D Nyomkodd sorrendben a gombokat es te leszel a muzsika sztarja. :DDDDD
    Szanalmas, inkabb tanultak volna meg egyesek gitarozni.
    Jah ahhoz lamak mert ott nem csak szimplan a gombok sorrendjet kell lenyomni, ha felvillan megfelelo szinu lampa. :D
    Jah ez a felvillanas a pavlovi reflexet jutatta eszembe. :DDDD
    Hat mondjuk az teny, hogy a konzolosok egy valamifele allatfajta. :D
  • Totti5
    GH stílust teremtett. Mi köze ezekhez a low budget szemetekhez?
  • [HUN]FaTaL
    Rengeteg újat hozott az FPSek közé, a grafika senkit nem érdekel ennyire, mediumon is jó játék.
  • shaddam
    Ha a crysisra maszturbálnék mint tirexi akkor biztos tetszene.Amúgy egy üres techdemó.
  • Jakuza001
    Olyat mint a Guitar Heroes ? A sok marha meg millioszamra vette azt a szart. :D
  • CS@
    "A PC-s játék minden PC-n elindul" – hát persze...jó lenne ha így lenne, de sajna ez egy égbekiáltó marhaság.
  • [HUN]FaTaL
    Persze hát az autoszimulátorolok, a crysis meg az fsx mind egy rakás szar. Ne fárassz már :)
  • shaddam
    Azthiszem átszokok ide a pc leáldozott topicból.Csak egy kis popcorn kell.
    A bannerból egyedül a red orchestra az amire büszke lennék.
  • Totti5
    Banner össze helye nem lenne elég felsorolni az összes szimulátor néven kiadott német tákolmányokat... 1-2 megnéztem, lesujtó minőségüek.
  • Gyuszopapa
    Tudod a pc-n vannak szimulátorok is,és a Farming szimulátor is közéjűk tartozik.
  • bertino
    sohaj, mindig ugyanaz...
  • Jakuza001
    Es lesz kulon kinai,koreai,japan kinect verio is, mint a nintendo 3DS-nel, hogy ne lehessen a masik regiojuval jatszani ? :D
  • Chocho
    King Arhur...? :)
  • Chocho
    Mondjuk az olyan szarok, mint a Still Life 2 és a Farming... MI??? Mi a szart keresnek ezek ott, lol???
  • Micsu
    gyerekek itt mindennek leáldozott, 2011 a kinect éve, ébresztő fiacskáim
  • Micsu
    nem egy játék van a listában amit várok vagy szeretek, száni? :D
  • DanielT
    Kurvajó a banner, játsszatok sokat a benne szereplő kincsekkel! :DDD
  • lolSL
    házagazda nem tudja besárgítani az irígykedő konzolos kommentjének hátterét? :DD
  • Chris Redfield
    Ó ba+ te akkora vagy hogy túlteszel itt a normálisabb embereken is, már az első hozzászólásom után feketén-fehéren leírtam hogy aki félreolvasta, az is megértse mit írtam.
    De te asszem még ha elmutogatnám a beugróban akkor se értenéd meg.
    Személyszerint a Total War-okra magasról szarok. Ismerem de szarok rá!

De játszok sok stratégával ahogy régebben is a 2d-s korszakban.
    Viszont a szöveg nem arról szólt hogy pont a Total War egy szar háborús stratégiai játék, hanem az hogy az ilyenekkel promóznak teljesítményt, adnak el alkatrészeket, stb.
    Én azért írtam hogy lófaszt nem izgat hogy ha stratégával játszok hogy dx9-be esik eső vagy dx11-ben. Soha nem volt fontos.
    Hanem ha ezt a hülye dx meg minden szart erőltetnek legalább valami olyan játékot készítsenek, amiben látványossabb a teljesítmény amit kapsz ha fejlesztesz.
    Vagy hasra kellene esni a Shogun 2 grafjától? Mert nem 2 pixel egy ló hanem 4?
    Ennyi, nem konkrétan a Shogun 2 ellen ment a hsz-om vagy a stratégiai játékok ellen. Hanem hogy ezt használják fel erre a célra, meg sem erőltetik magukat hogy valami mást csináljanak. Ez a szar Ipar nem tetszik nekem, de ráérek vergődni ha majd jön a win 8 és majd az nélkül nem fognak menni a játékok.

Valamint annyira tényleg nem vagyok nagy agy hogy olyan okos legyek mint te hogy az egéren lévő 3 gombbal elirányitsak egy játékot aminél kis ikonokra kell nyomkodni, igazad van ehhez buta vagyok.
    Meg nem izgat ez a stílus de valszeg ezért is én vagyok a hibás mert engem csak 2.világháborús vagy sci-fi stratéga érdekel.

vagy ott vannak olyan játékok, tömegével mint a Portal is, azzal is játszottam az se annyira nehéz mint a shogun játékok igazad van.
    büszke vagyok rád hogy el tudsz bánni a játékban az egereddel a sok-sok ikonnal.
    RESPECT
  • 5c0rp330n
    nincs.
  • gazgoblin
    "Persze lehet azt mondani, hogy tanulj meg angolul"

játékok többsége megy spanyolul, franciául, olaszul, németül is, szóval nem gond ha nem tudsz angolul :D

Amúgy a warez hamarabb elássa a honosítási esélyeidet mint az, hogy honnan veszed a gamét

és különben is, igen: akinek a külföldi játékok a hobbija az tanuljon meg valami idegen nyelvet (amúgy se árt, nem lesz kevesebb tőle)
  • gazgoblin
    "Nem igaz, ha megveszed a PS3 verziót belőle, nem fogsz tudni egy x360-on játszani vele és fordítva."

És Pécén se ugye....de miért csinálna valaki ilyen hülyeséget?

"És rengeteg cím vagy az egyikre, vagy a másikra jön ki."

Játék miatt veszel gépet vagy ez pécén máshogy megy?
  • gazgoblin
    Warez témára ezt a topikot ajánlom

"Nem minden. De ti hajlamosak vagytok a konzolt úgy kezelni, mintha egyetlen gépet értenénk alatta"

Nekem nincs ilyen hajlamom, szerintem egy PS3+PC lefedi szépen a megjelenő játékok 99%-át, de egy xbox+ps messze nem. (a wii meg nem létezik számomra)

Aki szereti a konzolokra jellemző gamékat és/vagy szimplán kevés neki a PC-s felhozata (vagy fordítva), szerintem azt nem zavarja hány gép van neki otthon, hanem csak azt hogy milyen játékok vannak/lesznek rá.

Ha mondjuk holnap jönne a hír, hogy több PS3 game nem jelenik meg akkor már adnám is el a gépet (pécé esetében meg nem költenék rá többet, mert internetezni még jó az, habár arra már inkább egy notebook)