A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Hát, nekem az 1-2 tetszett csak, már a 3-al is rókabõr gondom volt, de azért nyomtam, a negyedik egy fokkal jobb volt a 3-nál, de ennyi. A többi már nagyon megváltozott, és persze volt egy Annyversary, de ezeknél az új részeknél már annyira túl lett spilázva Lara mozgása, hogy csak na. Pl.: felhúzza magát egy szikla peremérõl és felhúzásból rögtön átmegy kézenállásba, meg ilyen lehetetlen mozdulatsorok, amik jól néznek ki, szerintem nevetséges. Legalábbis emlékeim szerint az elsõ két részben még reális mozdulatsorokkal rendelkezett a kiscsaj...
Chris Redfield
igen meg a házaknak is ienkor eltünt a teteje tudom, de az nekem annyira illúziórombolónak tünik hogy inkább ne is legyen ien zárt helyszín benne.
nem nagyon komáltam ezeket a ghost-os részeket.

Semmi baj jövõre jön a TR9 no majd az állítólag jobb lesz mint az eddigiek.

Chris Redfield
Nincs is baj ezzel.
rendben.
csak annyit kell elfogadni, hogy izometrikus Arcade cucc nincs ami akár ezt a prodoktumot kicsitis megközelítené. Vagyis stílusában olyan kb mint pc-n fps-eknél egy Crysis.

Encore
"zometrikus nézetben nem lehetne alagutak barlangok meg ienek, mert akkor a barlangnak nem lehetne teteje"
Ezt mondjuk régebben egyszerûen megoldották áttetszõvé vált az épület vagy barlang, amikor bementél.
De amúgy teljesen igaz, hogy izometrikus nézetben nehézkes lenne ugrásokat kicentizni, mint a normál TR-ben...
dronkZero
Ja, engem totál hidegen hagy a dolog, én utoljára a Tomb Raiderrel játszottam, aminek közel is kerültem a végéhez, de azt sem játszottam végig. Nem, nem véletlenül maradt le a sorszám. Amivel én játszottam a sorozatból, annak még nem volt sorszáma.

Úgyhogy köszi a tippet a végigjátszásra, de én ezt bottal sem. Ezt a videót sem néztem végig, egy perc elég volt belõle.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Chris Redfield
Látom direkt szivattok, de sebaj. Frankón belémkötsz. 😛
Tudom hogy ha nem is mutatod ki, de érted mit írtam. engem nem kell meggyõznöd, énsem akartalak téged.

csak igazságtalanságokat ne dobáljatok a játék "fejéhez".

De ha valaki nem érti mi a különbség az Arcade játék közt, és egy nem Arcade azaz teljesértékû játék közt, és az közt aki nem érti hogy egy izometrikus, és egy sima TPS-ben miért nem lehet megoldani ugyanazokat a dolgokat, arra itt most kevés lenne az idõ elmagyarázni, de hidd el izometrikus nézetben nem lehetne alagutak barlangok meg ienek, mert akkor a barlangnak nem lehetne teteje, akkor meg már nem lenne barlang.
stb, ezt egy fejlesztõ el tudná jobban magyarázni. 😊

Chris Redfield
jah majd elfelejtettem az hogy 15$ helyett itt Steam gecin 15€, az se a fejlesztõk hibája.

és nemgond ha valaki 11-12ezer forintért inkább választ olyan full 3d-s játékot, amit 5-6 óra alatt lazán végigvisz, árban télleg jobban jár. 😊
mindenki maga dönt, nem kötelezõ semmi, EZ a fontos.

dronkZero
Azért elég mûanyag így különbséget tenni a játékok közt, mert ma már csak annyi a különbség, hogy máshol van a kamera, meg máshogy mozog.

Ezért sem nevezhetõ "izometrikus"-nak, mert az ugye egy geometriai fogalom, és azt jelenti, hogy a távolsággal nem rövidülnek a hosszak, ami meg itt nem áll fenn, itt minden "valódi" 3D-s.

Chris Redfield
látom a baj az hogy megnéztetek egy 1 perces trailert.
nem csak lõni kell esztelenül, majd ha végigvittétek 1x akkor majd visszatérünk rá, de így nincs mirõl beszélni.

nekem aztán mindegy ki mit szeret, csak elég fura hogy olyanokat mondtok a játékról 1 videó alapján aminek köze sincs a valósághoz.

jah és nem vagyok guru, de igen végtelenszer jobb a lara, és teszem hozzá, míg a Lara az Underworld engine módosított változatával készül, addig az Alien-nél a még akkor talán nem de mára már ingyenes U3 motorral készült.

Valamint pályatervezés és fizika terén köze nincs a Lara-hoz az alien cuccoknak. Összehasonlíthatatlan, És akkor nem beszélve a sok felszedhetõ cuccról.

é az javaslom vigyétek gyors végig, nem sok 8-9óra kb, és akkor visszatérünk rá oks? 😊

Totti5
Nem vágja hogy 3000 forintos letölthetõ cucc...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"Vagy a borderlandsbol lenyult grafikus otlet ?"

WTF? egyre jobbakat találsz ki.

Az mond neked valami, hogy budget?

Jakuza001
Ez a szinvonal Totti szamara. 😄DDDD
Mert az hagyjan, hogy valakinek a Diablo vagy mas tetszik, mert ha az szinvonalasan meg van csinalva, akkor az a reteg aki kedveli, akkor megkapja az eves kis favored jatekat.
Na de ez a "allitolagos" szuper,extra,hyper,mega jatek milyen szinvonalat kepvisel ? A lapozos konyv es a diavetiteses intro a szinvonal ? A lopott zene ? Vagy a borderlandsbol lenyult grafikus otlet ?
Na igen es a pavian szintjen megrekedt tucatjatekosok, verdesik a hatsojukat a padlohoz oromukben. 😄DD

Totti5
Igényesebb minden téren, nagyobb project, jobb játék. Dobozosnak is elmenne, csak nem lenne életképes a mai piaci vionyokban, de a letölthetõek közt kiemelkedõ.

Megjött a LC fikaklub? Olyan pitiáner dolgokba köttök bele, hogy szánalmas. Az pedig hogy ez a grafika szar, egyszerûen nevetséges.

Totti5
10 óra játékidõvel, változatos pályákon, nagyon sok tápolási lehetõséggel, rengeteg fegyverrel, extra képességet adó összegyüjhetjõ dolgokkal, amikért kell mászni és ugrálni, mert nem nyomja a pofádba mindig. Ja igen és elég nagy nyilt terek is vannak több útvonallal, összefüggõ dolgokkal, nagy puzzlékkal. Szar dehát ez van ennyire tellett tõlük... igaz nincs ellenfele, max a Shadow Complex, de az kicsit más ( oldalnézõs ). Konzolkora ilyen szennyek jutnak, de ott van a pécé n az ingyenes Élien! Fákk ye.

Chris Redfield
Szebb sokkal. Kár tagadni.
amúgy a Jade Empire megintcsak nem Arcade játék.
Valszeg nem látod a Lara mirõl szól, mindenki azt hiszi hogy egy Tomb Raider 9-et takar a játék, de nem ez nem full 3d-s játék, ez olyan könnyed kis (amugy coop-os) szorakozásként jelent meg a full 3d-s játékokkal elentétben nem boltban hanem csak letölthetõ formában, ezért is Arcade kategória.
Mivel az elején tökéletessen tisztázták a fejlesztõk, hogy ez egy külön széria és mit akarnak ezzel hogy nem a névvel akarnak bekapaszkodni. Csak a Tomb Raider rajongóknak a témával kapcsolatban egy újszerû feldolgozásról van szó.
Lesz majd full 3d-s Tomb Raider 9.

Nem gond ha nem tetszik, de légyszíves 1 dolgot tégy meg hogy ne akard felhasználni a Full 3d-s játékokat arra hogy lealázz egy teljessen más stílust.

szóval gondolom érted mi az eltérés. Ennyi a többit rádbízom. Nemgond ha van ellenpéldád Arcade cuccok terén hogy lehet ezt jobban is, de a full 3d-s játékokat ne keverjük bele, mert akkor valszeg a Capcom címeket ajnároznám énis, de az más tészta.
Ebben a stílusban sokkal többet már nem lehet kihozni, sokmindent a kameranézetnek lehet köszönni, de ez így van helyén, aki rendes Tomb-ot akar, várja ki mire elkészül.

Ezzel gondolom a rajongóknak akartak egy kis köztes szorakozást, hogy addigse unatkozzanak. 😊

dronkZero
Végtelenszer jobb... értem.

Jakuza001
Igy van.
Ha meg megis erre vagyik valaki, akkor meg ott a Trine pedig az csak egy indy, de meg annak a tizedebe is tobb otlet szorult side scrolling letere, mint ebbe a gagyi konzol atiratba.
Vagy eloveszek egy regi 8 bites Sega emulatort es jatszom azokkal a scrollozos jatekokkal, mint ami akkor volt a divat.

dronkZero
Jesszus, mekkora hányás, ahogy ez kinéz. Kedvencem a "három méteres dárdával a hátamon ugrok egy tigrisbukfencet" mozdulat. Fúj.

Amúgy meg mi a faszom ez, Diablo? (Azt is hogy rühellem... 😛)

Totti5
Igen jobb ez nyilvánvaló már a látványban is szembetünû...

dronkZero
Voltak még, csak minek menjek visszább, mikor ez idei, INGYENES, és ugyanaz a kategória?

Jobb annyiszor Lara, amennyivel drágább? Végtelenszer? Nem hiszem... Gondolom Larára sem köpködnének itt az emberek, ha ingyen dobnák utánunk.

Egyébként én az Alien Swarmmal sem játszottam. A leguttóbbi ilyesmi az Alien Shooter volt, nekem kb 5 évenként egyszer van ilyenre igényem, ahhoz meg pont elég ilyen cím van.

Jakuza001
Jah ugrabugri es tuzeles meg, akna dobalas.
Jah nem csak tuzeles hanem dobalhat dardakat.
Ne nevetess mar semmivel nem tobb ez a jatek mint azok, csak te szemellenzos gyik vagy. 😄

Totti5
Alien Breed dara végig a csõbe. Lara cucc ennél több, változatosabb ötletesebb.

Jade Empire egy dobozos kiadású teljes értékû játék volt ( nem ismerem ). A Lara egy 14 eurós letölthetõ cím.

Még valami ökörség?

Jakuza001
Mint ahogy ezen is latszik.
Csak mert konzolos atirat es a Square Ebnix adta ki egybol megszepult a szemedben, pedig semmivel nem elobbre valo mint az Alien Swarm vagy az Alien Breed, ha mar megemlitted azt a topicot amit en nyitottam meg itt az SGn. Ezt csak azert emlitem meg, mert tereltel, a jatekok szinvonalaval kapcsolatban es osszeakartad mosni a 3D-s platformmal.
Csak hat a jatekszinvonal es egy jatek stilus szinvonala kozott nem kicsi kulonbseg van, ha mar atiratokrol beszelunk es megemlitettem a Jade Empiret, ami nagyszeru volt, nem ilyen langyon nagy semmi, mint ez az uj LC jatek, ami egy nevre epulve akar baberokat a piacon learatni.

Chris Redfield
jah és ha mérges van a játékokra, légyszíves ne minket sértegess, én errõl nem tehetek hogy olyan játékokból kell a pc-nek megélnie, amiket konzolrol visznek át.
hidd el nem én intéztem így hogy neked rossz legyen.

Chris Redfield
jaja mint az Alien Swarm, a Diablo szarság és sorolhatnám, érdekes a Diablo-nál senki nem sír. Vagy akkor szerined a Diablo meg a többi izometrikus játék szar konzolos causal játék.

Oks nemgond, másnak bejönek ezek a stílusu játékok, van aki elvan az Alien Swarm-al is, hiába agyatlan lövölde.

Totti5
Akció platformer. Lehet benne mászni, extra tápokért kutatni, vannak puzzlék és akció is, de egyik része sincs tulzásba véve.

Totti5
Látszik is hogy nem egy komolyabb fejlesztés. Elõbb néztem az Alien Breed 2õt, az sem rossz, de lehet hogy nem túl izgalmas hosszútávon. Ennyi? ez nem sok... két zélien lövölde.

"Lara Croft and the Guardian of Light is an isometric platform action video game developed by Crystal Dynamics"

Chris Redfield
nem ez izometrikus, kivitelezhetetlen az a pályafelépítés és mozgás.

Ez egy Arcade besorolású cucc, ne keverjétek a Tomb Raider sorozattal.

Chris Redfield
A Lara izometrikus lövölde, kisebb ügyességi részekkel.

Alien swarm egy szar játék ha ehhez viszonyítod (nah az télleg csak lövölde).
Kurva rövid ehhez képest, és csúnyább.

Jakuza001
Nem ez nem. Ez egy 3D-s platform a casual game kategoriabol.
Ajanlom, ha megis jatszani akarsz vele, szerezz be hozza egy kontrollert, mert mivel atirat, egerrel jatszani vele egyszeruen borzalom. Nem mintha kontrollerrel nem az lenne. 😄DDDD
Mar a kontrolleremet is alig akarta felismerni, persze gondolom azert mert nem X360 kontroller.
Csak 15 perc volt mig mindenfajta trukkel elfogadta USB joystickent.

A jatek meg a LOL kategoria.
Vehettek volna peldat a Mass Effect 2 vagy a Jade Empire szinvonalarol, ha mar konzol atiratrol van szo.
Errol annyit, hogy mi keptelenek vagyunk a konzolos jatekokat befogadni ha jo. Persze ha nem az akkor is ide jon par konzolos idiota es elakarja magyarazni, de az jo es szinvonalas, hovatovabb olyan szintet kepvisel hogy ihaj-csuhaj.
Jah naluk, csak a ott a szinvonalat el kell osztani par szammal. 😄

Encore
Álljon meg a menet, ez a Lara croft ez lövölde? Nem valami logikai cucc? Mint az elsõ rész csak izometrikus nézetben? az elsõ nem volt lövölde, bár kellett akciózni. Nem sok gameplayt néztem errõl, de itt lenne az ideje...
dronkZero
"Na sorold a címeket ( izometrikus lövölde,"

1. Nem izometrikus, hanem perspektivikus. Mondjuk "felülnézetes lövölde" az már korrekt.
2. Alien Swarm. Ingyenes(!), PC exkluzív.

Jakuza001
Te aztan tudod mi tetszik nekem mi ? Azt tudjuk hogy neked az igenytelen dolgok bejonnek, de nem mindenki olyan igenytelen mint te, meg a hozzad hasonlo 2 IQs konzolos geniuszok, akik a szinvonalat is a banyaszbeka seggehez merik.

Totti5
Van benne munka, pont annyi amennyi egy ilyen projectbe kell. Remélem lesz folytatása mert nagyon jó volt. Te meg húzd le magad a WCn. Az új TR sem fog tetszeni neked, akkor meg mit vergõdsz?

Jakuza001
Isometrikus olcso szar, amit a Tomb Raider pontosabban Lara Croft nevel akarnak eladni. Ennyi.

Totti5
Mi köze van ennek a TPS Raiderekhez? ez nem TR hanem Lara Croft és nem TPS hanem izometrukis akció... Tomb Raider folytatás majd lesz jövõre.

"Egy rohej, hogy egyaltalan kilehet adni egy ilyen jatekot 2010-ben, foleg ugy hogy ilyeneknel mar ezerszer igenyesebbek jelentek meg."

Na sorold a címeket ( izometrikus lövölde, platform vagy hasonlók ).

Buta vagy.

Jakuza001
Ki terel ? Aki itt terel az te vagy de hogy a Edge Magazine pontszamat a PC-s verziorol beidezzem neked 60/100.
Kemeny.
Raadasul olvasd csak el amit nem en irtam te kis hulyegyerek.

"Hála istennek,mert nem igazán érdemelné ki azt a nevet,nem érzem hogy megütne egy Legend vagy Underworld színvonalat"

"De mindezek ellenére el lehet vele ütni az idõt csak ne legyenek nagy elvárásaink"

Az ilyen igenytelen konzolos mukiknak ez is jo lesz. DE ti a fost is megennetek, ha PS3 diszcsomagolasban erkezne, igy ezen nincs semmi csodalkoznivalo.

Totti5
Mind a címeket és ne terelj, ha már benyögted.

Ez izometrikus platform akció...

Egyedül vagy ezzel a fikával de csináld, mert megnevettetõ.

Jakuza001
Mik jelentek meg ebben a kategoriaban ?
Ki beszel kategoriakrol ? Az igenyesegnek semmi koze nincs kategoriakhoz.

Videok igen feleslegesek, foleg akkor ha penzt akarsz sporolni a jatekon.
tipikus. Helyetesittsuk allokepekkel, mert a hulyeknek azt is ellehet adni.

Tipikusan az olyan debil X360-as tulajoknak keszult, akikbol az USAban rengeteg van es europaban a tobbi marha IQ zseni, meg atveszi.

3D-s platform fos, ami mar megbukott ezerszer.

Akkor inkabb eloveszem a trinet ket forintert es azt meg nem is probaljak az emberre ugy raeroltetni, mint ezeket a kozepszeru jatekokat.

Bocs de ennek eléggé "belekötök mert csak" szaga van. A sajtó zömében remek kritikákat ír róla, a játékosok is elégedettek vele. Neked nem tetszik, és? Attól még jó játék.

Totti5
"Egy rohej, hogy egyaltalan kilehet adni egy ilyen jatekot 2010-ben, foleg ugy hogy ilyeneknel mar ezerszer igenyesebbek jelentek meg."

Pl mik jelentek meg idén ebben a szegmensben amik jobbak?

Videók azért nincsenek, mert felesleges. Nem a történet a lényeg, mint álltalábana az ilyen stílusu játékok 99%ban.

"Ez egy teljesen árkádos akció kaland game megtûzdelve pár logikai feladvánnyal,mondjuk inkább ügyességi mintsem elgondolkodtató.ja és persze mindezt izometrikus nézetben,nem tps."

Igen ilyen. Ez nem Tomb Raider, hanem egy XBLA/PSNre szánt játék, ami a régi idõket idézi, mert ezekbõl sajnos nagyon kevés van, pláne nincsenek ilyen igényes alkotások és nem vállalnak be nagy kiadók, fejlesztõk már hasonlókat.

Jakuza001
Oh te milyen okos vagy.
A 2 napos jatekot a pc-s tulajok jol fogadtak, sot szamodra csinaltak egy kulon tesztet az elmult 1,5 naprol.
Menjel rohogtess masokat.
Egy vicc a jatek, a szellemileg zoknik mondhatjak errol, hogy igenyes jatek.
Egy casual kategoria, meg a videokon is sporoltak a keszitok.
Egy rohej, hogy egyaltalan kilehet adni egy ilyen jatekot 2010-ben, foleg ugy hogy ilyeneknel mar ezerszer igenyesebbek jelentek meg.

Az hogy egyedul vagyok vele, az meg egy szanalmas magyarazat, gondolom minden jatekost megkerdeztel elotte ugye ? Vegul is ez is egy lelkendezo teljesen kritikus leiras, ami szinten csak kozepesre ertekeli:

Csak egy a sok kozul "Hála istennek,mert nem igazán érdemelné ki azt a nevet,nem érzem hogy megütne egy Legend vagy Underworld színvonalat,bár az is igaz hogy nem is ezt tûzte ki céljának.Szerintem eléggé casual game lett,de ez nem feltétlen baj,addíg el lehet vele szórakozni amíg kijön majd a következõ Tomb Raider.Van pár idegesítõ dolog is pl sokszor marha távolra zoomol kamera alíg látni szegény Larát 😊 meg persze mikor valami fal vagy fák takarják az eseményeket,vagy mikor araszolgatnom kell hogy még éppen látni lehessen a képernyõ szélén a vackokat amiket meg kell lõni vagy dobni dárdával,persze kamera körbe forgatása 360° ban segítene pár helyzetben,de alapvetõen el lehet lenni nélküle.Azt már meg sem említem hogy a játék zenék se valami eredetiek,ameddíg toltam,meg a fõmenû alatt is az Underworld zenéje szólt,bár így utólag ez lehet nem is baj mert még mindíg jobb mintha valami õrült tücc tücc zene recsegne alatta.Összefoglalva aki egy "hagyományos" Tomb Raiderre számít az készüljön fel hogy ez nem az,de ezért is nem ez a neve hanem Lara Croft.....Ez egy teljesen árkádos akció kaland game megtûzdelve pár logikai feladvánnyal,mondjuk inkább ügyességi mintsem elgondolkodtató.ja és persze mindezt izometrikus nézetben,nem tps.De mindezek ellenére el lehet vele ütni az idõt csak ne legyenek nagy elvárásaink.Ami nekem talán legjobban hiányzott az a bizonyos kaland feeling,ilyen Indiános Jónás szerû hangulat,ez valahogy nincs meg benne..."

Hat hogyne. Ez egy max kozepes szinvonal nem tobb. Ilyenektol ajulnak el a konzolosok, hogy micsoda "istencsaszar" game, mikozben az igenyesek egybol eszreveszik, hogy ez bizony meg veletlenul sem az, meg a kezdozenet is az Underworldbol loptak.

Totti5
Nem dõl össze a világ.

Chris Redfield
ez ám most nagyon érdekes.
eddig oké hogy mindennel bajod volt, de egy olyan játékról beszélsz aminél nemhogy a tesztelõk, de a pc tulajok is nagyon jól fogadták és kellemesnek vélték és nagyon jól eljátszanak vele.
még technikai szempontból is profi minõségben elfut egy alsókategóriás gépen.

Ezzel a véleménnyel most konkrétan szerintem egyedül vagy.
Ha én rossz átiratokat hoznék fel példának 100 hogy a Lara nem is jutna eszembe.

ne vedd rossz néven, de kevesen értenek ezzel egyet most. nagyon kevesen.

Encore
Én ki fogom próbálni, mert érdekes mellékágnak tûnik, aztán meglátjuk. Remélem tényleg lesznek benne jó logikai feladványok, bár a hozzászólásodból úgy tûnik nem....
Jakuza001
Na itt a kovetkezo atirat Lara Croft and the Guardian of Light, annyira ott van a szeren, hogy egy orat nem volt a gepen.
Szanalmas.

Encore
Amúgy jó videó.
Encore
NEm rfacotr, hanem GTR EVo, ebben sokkal jobb az AI, mint az rfactorban (ott nincs is, csak sínen mennek). De persze online a legjobb, csak most hirtelen olyanom támadt és mentem egyet így.

Nekem az F1 feeling az, hogy harcolok és minden méterért megküzdök, miközben 100%-san koncentrálok, hogy nehogy eldobjam a járgányt. Ezt megadja. Az, hogy a pálya statikus, nem villognak a vakuk, nincsenek emberek a boxban, az nekem nem oszt nem szoroz.