17438
-
#15062 Diablo 3 nem lesz idén sem. -
#15061 Természetesen a retrózás és emulátorozás csak akkor játszik be, ha a júzer nem grafbuzi segg, meg nem technikai analfabéta. -
#15060 DoW2 Chaos Rising és majd jön a Retribution, csak hogy a kategóriában maradjunk.
Az egész SC őrület azért vicces, mert az a játék gyakorlatilag az égvilágon semmi újat nem mutat. A játékmechanika egy tucatRTS C&C klón, a világ meg a WH40k koppintása. Aztán mégis tömegek buknak rá, mint gyöngytyúk a takonyra... Számomra totál érthetetlen...
Egyébként meg pont azért jó a PC, mert ha épp nincs az aktuális felhozatalban normális játék, akkor elő lehet venni a régi, saját idejében kimaradt játékokat. Akár konzolos játékokat is az előző generációval bezárólag. -
High end PC #15059 - STALKER Call of Pripyat, hátborzongatóan odavág!
- Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
- The Witcher 2: Assassins of Kings
- Total War: Shogun 2
- Diablo 3 -
#15058 Akkor mondj egy 2010/11-es pc játékot ami jó. -
#15057 Na mondjuk az is egy overhypolt, túlárazott szar. Kb a konzolos gondolkodásmód PC-s megnyilvánulása. -
#15056 A 3 részre darabolt szarkraft 2 talán ki is jött volna az árából. -
#15055 mikori vga is vagy egy 360-as boxban? valami őskövület 2005-ből... ha ingyér adnák is, akkor se tolnám a CoD-ot rajta!!!!!! /(hányik) -
#15054 húúgyfos konzolok húúgyfos elavult harverekkel, kellene már a ráknak, már erre a hátralevő két évre sem!!!!!444NÉGYNÉGY -
#15053 (Ezzel a PS3ra célzok) -
#15052 Vagy a szar kvarcjáték hardver helyett 4-5 PCexkluzív játékot... -
#15051 Na ja a sok hulye 4 evvel ezelott megvette a PS3-t, igaz egy rendes jatek nem volt ra vagy 2 evig es ugy adtak el a PS3at a sok buta konzolos idiotanak, hogy vegyel PS3-t mert az egy olcso BD lejatszo. :DDDDDDD -
High end PC #15050 Ezt a logikát végképp nem értem. Vegyek olyan címeket, amik nem érdekelnek? Minek? Killzone 2-őt, és sok hasonló PS3 exkluzív demóját leszedtem már, de annyira egyik sem fogott meg, hogy meg is vegyem a teljeset.
Illetve kihagytam a Metal Gear Solid 4-et, mert az nagyon ajánlották, megvettem, összesen beletettem úgy 2 órát, és ment a vaterára, pár héten belül meg már meg sem volt.
-
#15049 A 12 csiga tirexi ram helyett vehettél volna minőségi exkluzív címeket a zs kategória helyett. -
High end PC #15048 Egyébként már az vér gáz, ahogy mindenki lúzer, meg fingja nincs, ami másképp gondolkodik, mint Mr. DT.
2007 március-április környékén vettem a 60 gigás PS3-am. Tehát 4 éves lesz. Tudod miket vettem rá?
Konzol vásárlásnál az első cím: Ridge Racer 7 volt az első címem rá. Lassan 4 éve, hogy utoljára be is tettem játszani.
Második cím: F1 Championship Edition. Akkor 'jó' volt (fos arcade), mert PC-re épp nem jött ki a Sonynál lévő jogok miatt, de már az F1 2010 van PC-én is, szóval kb leszarom már.
Harmadik cím: Midnigh Club Los Angeles. Már bánom, hogy nem Xbox360-ra vettem 2008 nyarán, mert PS3-on valami okádék subHD felbontású.
Negyedik cím: Gran Turismo 5. Kb ez a cím az, ami miatt érdekel a platform. No, nem a fizikája miatt, inkább csak a tartalom miatt. Baszod, ez évi egy játék átlagban! Látod, nem mindenki gondolkodik úgy, mint Te. Csak azért, mert más stílusok érdekelnek, mint téged, lúzernek érezzem magam?
Elvből minden multiplatformot csak is PC-re veszek, a jobb grafika és a legtöbbnél a jobb multiplayer miatt. Emiatt még a PC-és driver-ekkel való hegesztést és egyéb kellemetlenségeket is képes vagyok eltűrni. De az a sok csillogó jellegtelen cucc biztos fasza lehet PS3-on, úgy csinálsz, mintha azon nem lenne.
Ugyanakkor a vásárolt címeimből messze kiderül, hogy többször annyi PC-és exkluzív izgat, mint konzolos. Kell egy fasza gamer PC, az a helyzet, nélküle lehet, hogy nagy szopás a PC gaming, de az is igaz, hogy már nem olyan, mint a 90-es évek közepén, de te messze eltúlozod a dolgot. Vágod?
-
#15047 nem akartam megsérteni a konzolosok lelki világát :D -
#15046 Mé' idézőjelesen konzol? Teljes jogú konzol az, NES variáció vagy épp olcsó koppintás. A Nerd top-loader-nek hívja. -
High end PC #15045 DT logóján erősen gondolkodom -
High end PC #15044 -
#15043 én is azt nyomtam, még a sárga kazettás "konzolon" xD -
#15042 konzolon egy dolgot irigyeltem kiskoromban, a Mario-t, de ugye hamarosan kijött C64-re több átirat is :DDD
azóta se érdekelnek a konzolok :) -
#15041 -
#15040 Igen, én is sajnálom őket, de hát az ő döntésük volt konzolt venni... Kellenek a hülyék is a világba, ők pörgetik a gazdaságot. -
#15039 Ó, a szerencsétlen, fogalmatlan lúzerek... jájj. -
#15038 biztos megoldható, legfeljebb ők görgetnek jobbra balra :) -
#15037 nem jó, muszáj tartani max a hsz szélességet, mert sajnos sokan használnak még mindig 1024x768-at :S
meg elvileg nem is tudsz kiszabadulni a 790px széles banner részből :D de persze megoldható egy kis trükközéssel :P -
#15036 Úgyis unatkoztam már... :P -
#15035 fel kéne mérni hány embernek van szélesvásznú monitora, szerintem többségnek az van
vagyis egymás mellé sok RSS elférne, bolha, de még olvasható formában, akár úgy, hogy széltől szélig tart a monitoron, nekem 1440x900 a felbontásom, ez elég elterjedt
elég lenne csak a rövid cím, és amikor ráviszed a kurzort akkor jelenne meg a hosszabb alcím -
#15034 btw szándékos flamekeltés, amit illik honorálni -
#15033 Ha neked megfelel az a szellemi nihil, ami konzolon van, akkor egészségedre. De szerencsére nem mindenki fejlődésben visszamaradott technikai analfabéta, és mindig lesz cég, aki ezt a piaci rést ki fogja használni. Bármennyire is kicsi az. -
#15032 Varj ez a topic nem is letezik, hiszen ti mar megjosoltatok 10 evvel ezelottre is a PC jatekok kihalasat :D
Ahhoz kepest eleg gaz szamotokra, hogy a legnagyobb bevetellel rendelkezo jatek az egesz piacon az egy PCs jatek. -
#15031 -
#15030 Egyébként illik ahhoz a bűzölgő szarkupachoz ami manapság a Pc gaming! -
#15029 Jövök flémelni. -
#15028 ha ennyire szar topik akkor meg minek írsz állandóan? -
#15027 Egyébként meg mintha számítana egy hangyafasznyit is, hogy egy legutolsó eldugott szar flémtopik hogy néz ki, meg milyen benne a banner... -
High end PC #15026 Mert a te bannered cseppet sem gusztustalan -
#15025 Jjjjjjjjjjjjézusom, hogy néz ki ez a topik.... -
#15024 Szerintem egy videó, amit egyszer megnézel, aztán soha többet, ellenben mindig lejátszódik, az defaultból feleslegesen foglalja az erőforrásokat. Ez az erőforrás-pazarlás definíciója. Mondjuk gép elbírja, nem zavar, csak hogy tisztázzuk elviekben a dolgot. -
High end PC #15023 pixxel segíts pls :DD
Ebben a script-ben hol van dekódolna, hogy a fenti PC játékhírak címe középre kerül?
Jobb lenne, ha a hírek címei bal oldalról kezdődnének, és a rövid szöveges leírás pedig utána folytatódna.
<script id="feed-1295386478559469" type="text/javascript" src="http://rss.bloople.net/?url=http%3A%2F%2Fwww.pcguru.hu%2Fpcguru%2Frsscsatorna.php%3Fch%3D1&limit=5&showtitle=false&type=js&id=1295386478559469"></script>