17438
-
#15022 nem futott még le a script rendesen, vagy blokklsz valamit... -
#15021 HEHE :DDD Cliffs of Dover-ről nekem ez jutott eszembe :) imádom egyébként -
High end PC #15020 Nem a letöltés akad, szándékosan vettem a lejátszási sebességet "diavetítésre". Természetesen ideiglenes megoldás.
Lesz flash videós megoldás, ami nem ilyen képvetítés, és kisebb méretű, és ne is játssza le magától foglalva az erőforrásokat feleslegesen, meg a következő feladat most már az lesz, hogy találjak valami megoldást, hogy az egész oldal gyorsabban betöltődjön a lassabb nettel rendelkezőknek is.
Csak most egy pár napig nem érek rá, de napokban megcsinálom.
RSS hírek is frissültek tegnap óta, most legalább lesz már mit kitárgyalni minden nap. -
Cat 02 #15019 Új banner akad mint a rohadt élet. Vagy flashel csináljátok meg vagy sehogy :/
Esetleg lehetne egy JS slideshowba képeket rakni. -
High end PC #15018 PC Guru RSS híreiből most már megjelenik mindig az 5 legfrissebb, lehet őket kitárgyalni, és a banner villogása sem zavaró így már a szövegbeviteli mező felett. -
#15017 itt vannak az online gémer magazinok linkjei, ott kellene az RSS-eket megtalálni, és valami guszta táblázatos formában mehetnének egymás mellé, kis betűkkel, mondjuk 10 legfrissebb cikkel (vagy annyival amit 24 óra alatt termelnek)
ilyen RSS weblapba illesztéses scriptek biztos léteznek
de ha nem szeretnéd ezzel terhelni a fejlécet, akkor ott a régen nyitott Játékhírek topik, annó még én nyitottam, meggyőzhetnéd SG-t hogy házigazdaként fel tudnád futtatni
és akkor csak egy link kéne innen oda
meg van még indie games blog, meg videóvégigjátszásos oldalak, ilyesmi linkek is mehetnének, bár annak is van topikja
társtopikok linkjei is lehetnének pl. Eredeti játékaink
ízlések és pofonok meg elég különbözőek, Startcraft, Diablo 3, egyéb ami a banner képben van engem pont nem érdekel, valami általánosabb fejléc lenne jó
vagy olyan mint a oldgames hívek topikban, az a méret és külcsín pont megfelelő
senki se szeret sokat görögni lefele és a villódzástól kiég a szemünk, először még érdekes, másodjára már nem
inkább letisztult és informatív legyen a topik -
High end PC #15016 Nem a letöltés akadozik, hanem a bitrátát szándékosan vettem le, mert amikor meg folyamatosabb volt, akkor meg az volt a baj, hogy túl nagy a mérete, és a lassabb nettel rendelkezők panaszkodtak.
Lesz majd normális megoldás, sfw-ben flash videóként, és nem ennyire erontott minőséggel és képaránnyal.
Most az RSS játék hír channel lenne a következő lépés, hogy lehessen mindig friss híreket kitárgyalni. -
#15015 +igénytelen (nem a tartalom) -
#15014 de az nem akadozik amíg lejön -
#15013 miért mikor youtube videót nézel, mit gondolsz, mekkora méreteket töltesz le? :DDD
-
#15012 basszus 9.4MB GIF!
NOOOOORMÁLIS?
Képaránya is szar
/facepalm -
#15011 Legújabb Firefox böngésző fent van? -
#15010 adblockplus. -
Ahogy nezem ott log ki a chatboxbol a szoveg ahol nincs alairas.
Amugy kosz nem kell logo. Inkabb ezt a formedvenyt szedd le. :DDDD -
#15008 lecci nekem tedd be ezt:
http://noob.hu/2011/01/18/james.JPG
thx -.- -
#15007 nah. ez mar egy fokkal metalosabb topic.
-
High end PC #15006 Ezt találtam PC Games RSS
Egyelőre még nem tudom, hogyan kéne hozzáadni a topikhoz, hogy jöjjenek a friss PC játék infók, amiket egyből lehetne kitárgyalni. -
High end PC #15005 Tetszett a múltkori RSS ötleted, meg úgy az egész topik koncepció, van benne fantázia.
Milyen PC-s játékokkal foglalkozó RSS-re gondoltál pontosan?
-
High end PC #15004 -
#15003 +fav:DD -
#15002 "csak semmi warez!" -
High end PC #15001 Tudnál mutatni rá screenshoot-ot példának? Most valahogy nincs előttem a probléma.
Te elég sokat kommentelsz PC-ésként, logót milyet tegyek be neked? -
#15000 *ha rovid -
#14999 Szerintem meg felesleges a hatter es a kephost linkek gagyi lassuak.
Arrol nem is beszelve, hogy nemelyik uzenet olvashatatlan, ha rovif ugyanis sokszor lelog a szoveg ablak ala a beleirt uzenet. -
DaniellT #14998 nem tudom mit akartok, nekem kb 3 másodperc alatt betölti a full topikot videóstól, pedig csak 8 megás netem van itthon, Pesten még gyorsabb -
High end PC #14997 Adsz egy képet, és beteszem neked. -
Reg5 #14996 Ez a gif nem kéne. -
#14995 logótok nektek hogy van??? -
#14994 huhh nagyon ott van a topik hájpban :DDD -
High end PC #14993 Most már kevésbé átlátszó. -
#14992 rám ne nézzetek, én csk az alapot ötletet adtam, innentől a HG múlik, hogy mit változtat :D css-ben minden egyértelmű, képet cserél textarea alatt, és már nem lesz átláccó annyira :) -
#14991 Igen, meg valami kevésbé ízlésficamos ember kéne, hogy dizájnoljon...
A csicsa háttér még elmegy. A semmit nem ábrázoló banner nem zavar.
De ez az olvashatatlan szövegmező, ez a percekig töltődő szarfos videó, meg a hulló stilizált F15-ös vadászgépek azé' kicsit kibasszák a biztosítékot... -
#14990 Mi ez a giccsparádé? Ne vigyétek már túlzásba. Havazás meg öreganyám 'csája -
#14989 inkább egy slideshow kellene álló képekből, mint ez a pixelháború :D -
#14988 A multiplayer játékok úttörő fejlesztője egyesíti a PC-s és konzolos tábort -
High end PC #14987 Mondjuk az lenne az igazi, ha a rendes videófájlt nem kéne gif-re konvertálni, hanem feltölteném az összevágott videót a youtube-ra, és onnan egy flash videóként játszaná le -
High end PC #14986 De hát úgy is folyamatosan tölti be, nem állókép, hogy zavaró lenne.
Mondjuk akiknek lassabb netük van, nem tudom milyen. -
#14985 9 is qva sok :D -
High end PC #14984 lemegy majd 9-re, csak még konvertálgatni kell, ezt csak tesztként nyomtam be. :D
Majd este. -
#14983 hallóhalló! nehogy már 18 megás gif-et rakj be bannerbe :D