17438
-
#15102 Hogy végre valaki ontopic legyen:a pc mint játékplatform halott -
#15101 Keresd már vissza inkább ennek a hazug senkinek a képét amit berakott, annyira vicces. -
#15100 Igy van ordogi dolog ha beegsz hogy hazudoztal megint egy hamis Kukorica gyermekevel. :D -
#15099 Ördögi dolog a válasz gobra kattintva visszanézni a hszeket hogy mi mire lett írva.
Szerintem ezt ne erőltesd, mert felesleges. -
#15098 Persze hogy arra irtad Totti te kis hazudos. :DDDD
-
#15097 Nem ertem a felhaborodasod te kis hazug senkihazi konzolos warezhuszar. :D
Bizonyits vagy csitulj el. Sot, tudod mit ? Perelj be! Pls,pls,pls, csak hogy valodi veszelynek legyel kiteve, mondjuk hogy fizethess jo kis summat a hatosagoknak vagy visszaperelhessenek ragalmazasert. :D
Ugye ezt te nem teszed kicsi bogaram, mert akkor csunyan beszivnad. :DDDD
Szal kushadj es nmenj vissza a konzolos topicba alszenteskedni, a gonosz PC-s warezesekrol, mikozben a chipeltetes es masolas rejtelmeit magyarazod el a csipetcsapatnak. -
#15096 Nagyon nem neked ez a szurkálódás.
""Az a másolt Kukorica Gyermekei első része:)""
Tudod mire írtam ezt? arra a képre és lemezre amit kinyitva lefotóztam mert te másoltaknak tituáltad őket. Nem véletlen van a végén szmájli.
Kiváncsian várom mit hozol ki ebből:))))))))))) hajrá!!!! -
High end PC #15095 ? :D -
#15094 sohaj... -
#15093 Beraktál te mindent, csak azt nem amit kértünk: egy valódi képet, te hazug senki. Most is más idiótaságával takarózol a kép helyett. -
#15092 Ez is egy erv, csakhat sajnos megint masok idezeteivel kell reagalnom, az akkori probalkozasod kapcsan, ami tisztan megmutatja a valosagot. Szal megint csunyan beegtetek :D
"Nos ezekről kiderült, hogy igaz, akkor most miről is beszélünk, hogy egy hazugságokkal vádolták és egy dologban sem volt igaza akik ezt állították ?
Nekem ugyan nem kell több bizonyték. Mondjuk igy derül ki, hogy felesleges állandóan rágalmazni valakit, mert saját magunkat könnyen lejárathatjuk, mint ez most DanielT és a többiek esetében kiderült."
"Ez nem szavahihetőségi vita, egyszerű kötekedés, DanielT részéről. A stílusán is látszik. Elfogytak az érvek, kell egy személyeskedés, hogy csakazért se legyen igaza a másik oldalnak. Nagyon átlátszó...."
-
#15091 Inkább idézd vissza azt a kamu képet amit beraktál te hazug senki, már rég röhögtem rajta :D Megvan még? -
High end PC #15090 -
#15089 Jah kinyitottad, :D Hogyne, idezzuk is vissza.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=5624
Istencsászár alias totti 2008. szept. 24. 19:45
"Az a másolt Kukorica Gyermekei első része:)"
Na most akkor masolt vagy origi te kis hazug senki ? :DDDD
-
#15088 Az nekem volt a polcon, persze origi, de szerinte másolt, még úgy is hogy ki is nyitottam neki :D -
#15087 1. Soha nem állítottam, hogy soha nem warezoltam semmit.
2. Egy hazug senki vagy, aki kamu képpel próbálta magát igazolni és azóta is folyamatosan hazudik. -
#15086 Az Totti volt jo ember te a masik warezhuszar vagy te kis ketszinu hazudiozo senki, aki a csipeltetes rejtelmeit magyarazta a konzolos forumban, meg hogy kell masolni a warezes konzol jatekokat. :D -
#15085 Soha nem láttam a kukorica gyermekeit, soha nem volt meg, te hazug senki. -
#15084 Tudjuk kis bogaram, te vagy a fedhetetlen lovag, aki nem warezol csak masolt kukorica gyermekei vannak a polcan, mikozben s "warez-mentes" kis lurkokat elkalauzolja a chipmesterhez es ingyenes oktatasban reszesitti oket a "majdnem eredeti ISO-k letolteserol es masolasarol.
Jo nagy ketszinu balfek vagy te szepecsem. :D -
#15083 Úúúúúúúr issteeeeen...
Megint a "mindenki vs. Jakuza" téma van soron? Kezd kurvára unalmas lenni.
Bár legalább jól megy a show, most, hogy mindkét topic trollja együttes erővel csapnak össze!
*kukoricát ölbe vesz, nézi a műsort -
#15082 Namost jól értem, hogy egy hazug senki egy másik idióta hozzászólásával akarja igazolni magát? Szép! -
High end PC #15081 -
#15080 Latom ahogy most megint buktad ezt a dolgot, az erveid az IQ szinted melyere zuhantak valahova a galandfereg es az egysejtu kornyekere.
Ez az huzz bele, ossz meg velunk meg valami bizonyitekot, vagy esetleg azt, hogy jovore mit rinyaljsz ki mutterodtol karacsonyra nagyfiu.
Esetleg Nintendo 3D ? -
#15079 Mondtál valamit is vagy csak vergődsz? -
#15078 Totti nem is, hiszen te jossz azzal, hogy te vagy itt meg a konzolosok az egyenesek, mindenki mas hazudik, ergo a sok szemet PCs milyen warezos es hazug. LOL
Mint DanielT masolt Kukorica gyermekei :DDD
De hogy visszaidezzuk, hogy ismer beegj, amit nem en irtam sot, nem is idehivott kis majom konzolos haverom aki allitja nem warezol, mikozben a tanacsokat adja a foerumban hogy torjek fel a konzolt es hogy irjanak ra jatekot.
""Dante73 2008. szept. 20. 14:37 | privát | válasz erre | #5348
MIvel nem olvastam végig, erről a Kanadai kapcsolatot bizonyító dologról nem is tudtam. Elég cinkes ez így a kedves kétkedőknek, pláne, hogy olyan fotót rakott be DanielT, amit szerintem 2 perc alatt ki lehet guglizni....
Nagy pofáraesés ez....
Látszik, nem értelmes vitát akarnak folytatni egyesek, mindössze kötekedni akarnak. Ráadásul olyan dologban, aminek értelme sincs, ugyanis a fórum témálya továbbra sem követelne személyes bizonyítékokat, hiszen mindenki által hozzáférhető adatokról van szó.
És akkor csodálkoznak a konzolosok, miért nem akarnak a PC-sek abba a táborba tartozni....""
Nekem te gyikarc nem kell magamba nezni, inkabb neked kellene, es nem csak a mar emlitett anyamat huzzuk le dolog miatt, hanem csak ugy altalaban.
-
#15077 Hé Jakuza. Ez a topik nem arról szól ám hogy a te hazudozásadiat kelljen palástólni és ennek érdekében össze vissza zagyválsz mindent mindenkiről, ahelyett hogy magadba néznél. -
#15076 Persze, hogy emlékszel, én buktattalak le a kamu képeddel, te hazug senki. -
#15075 Fah te voltal a masik troll emlekszem rad, aki azt irta sose warezolna mert az milyen undoritto, aztan amikor belinkeltem, hogy kuldozgetted a gyerekeket a forumon, hogy hol csippeltessek a masinaikat es hogy kell megirni az Xbox vagy mas lemezeket, akkor elsomfordaltal es bekussoltal es nem is lattunk honapokig. :D -
#15074 Hű, király ez a logó, köszi Hájendpécé! -
#15073 Egy utolsó hazug senki troll vagy. -
#15072 Nem is ertem miert irok le egy majomnak ilyeneket, aki anyjatol kunyeral PSP-re 25 evesen es egy idiota, aki azt sem tudja mit beszel, es csak arra kepes, ha nincs igaza, akkor nagybetukkel segitsehet kerjen a konzolosok topicban, hogy par masik idiotat idecsoditsen, hogy bologassanak a hulyesegere, ami meg ettol se lesz igaz vagy valosagos. -
#15071 Igen eleg csak visszaolvasni, hogy a magadfajta majmokon rohogjenek egyet.
Egyeb erved ? Azert mert te es 2 masik konzolos majom mondd valamit az kb semmit nem jelent. En meg a szemelyim is belinkeltem, miutan meg azzal is meghazudtoltatok, hogy nem is hozhatta a batyam aziokat a jatekokat kanadabol.
TE nem mutattal fel semmit csak szavakat. Meghozza olyanokat, amiken a mai napig rohog mindenki, mert olyan idiotasagokat szoktal leirni.
<int peldaul a TW sorozat ahol kijelented hogy semmikeppen nem jatszanal vele, mert egy retegjatek, es elfeledkezve 2 honappal ra, mar istenitted, hohgy mivel jatszanal. Ennyire idiota vagy.
Varj nem is az, hanem hogy jol illusztraljalak a kedvenc topicodbol idelinkelem az ott rolad fabrikalt kepet.
-
#15070 Elég csak visszaolvasni. Bizonyítani neked kellett volna egy olyan képpel ami nem valamilyen raktárból került elő a zinternetről, és olyan képell amin nincs minden játékból minimum 5 db, vagyis saját képpel, persze a nem létező gyűjteményt lehet hogy nehéz lefotozni, én azt nem tudom mert még nem próbáltam ilyet.
Kamugép.. -
#15069 Mar megint hazududozol ? Bizonyitsd be.
Amugy megegyszer keirom, szegyelnem magam felnott ferfi letemre, ha PSP-t kunyeralnek anyamtol karacsonyra.
De ez igaz minden masra is. -
High end PC #15068 Ideigleneset betettem egy képet, hogy átláthatóbb legyen, mert elég sokat írsz ide is, ha másik kell, majd linkeld, és beteszem :D -
#15067 Miért kamuképpel hazudoztál a játékaidról? -
#15066 Játékra, ellenben veled:)) -
#15065 Es te miert anyaddal vetettel magadnak PSP-t ? :D -
High end PC #15064 És te Kinect-et? :))) -
#15063 Már csak egy kérdés: miért vettél Wii-t?:)