A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
te akkora troll vagy baszod mint 6 pár másik!!!!!!! nah hol vannak azokaz 5 éves játékok, amik nem avulnak??????
Bf és CoD mióta pécé exklu????? hát én boxon tolom már baszki, mert a 2005 eleji pécémen vagy nem indul már vagy szaggat hányadék beállítás mellett is, 5 éve még a BF fullon futott, látszik hogy FIINGODSINCS amikrõl beszélsz
VÁRJUK azokat az 5 ÉVES CÍMEKET !!!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezek mind 3+ évesek, van ami több, és ma is használatosak. A 2008 elején fejlesztett gépem a mai napig viszi fullon 1920x1080-ban õket.
Egyébként baszott intelligensen felhoztál egy PC-exkluzív ellenpéldát, mikor azt pofázom, hogy egyedül a PC-ex játékok esetében van fejlõdés. A BF2 pont alulról csapdossa az X360 szintjét, de nehéz összehasonlítani, mert kurvára más a rendszerigénye, mint egy multiplatform fosnak. Több procit és memóriát, és kevesebb videokártyát igényel. A BFBC meg valóban konzolport, de kissé turbózott változat, nem 1:1 konverzió, mint általában, ezért a gépigénye is kissé magasabb a többi foshoz képest.
Ha ezt a hozzászólásomat is csak annyira sikerül felfognod, mint az elõzõt, akkor ne is fáraszd magad a válasszal.
A stílus meg trollszûrés, aki ezen kezd rugózni a mondanivaló helyett, azzal komolyabban foglalkozni nem érdemes.
Az meg, hogy szerinted mit szabad meg mit nem, magánügyed.
szerintem inkább te vagy a nagyon hülye.... ez most komoly, hogy 5 éve ugyanolyan gépigényû volt egyazon sorozat játéka???? mert akkor nem hogy konzolfronton HALVÁNY LILA FINGOD SINCS de úgy néz ki te pécén is csak youtubejátékos vagy, akinek LÖVÉSE SINCS, deeee szerintem inkább csak egy MEGATROLL vagy
na, gyerünk, mondd a címeket az ismertebb játék sorozatok közül, amiknek 5 ÉVE SEMMIT NEM VÁLTOZOTT a gépigénye, de aztán ne valami garázsprojektekkel gyere.
segítek: COD, Battlefield, és hasonló amikkel tolom azért nem mennek már nálam, mert az 5 évvel ezelõtti BF vígan szaladt fullon...
jéézusom, te ilyen hülyén hogy bírsz minden nap a pécé elé ülni????? tipikus lúzerpécés 😄ASDASDASD
Még innen az SG-rõl is jó pár ilyen embert ismerek, aki mindkét oldalon képviselteti magát. Nyilván mind hülyék vagyunk szimulátor rajongók is, hogy a TV-hez kötve GranTurismo 5-el is játszani merünk, ami mellett iRacing-el is akarunk játszani. Szuper!
Szerintem inkább csak komoly gondjaid lehetnek, ha egy moderált megnyilvánulást nem tudsz leírni, hanem egybõl 'kést a torkának, aki ellen mer állni a saját véleményemnek, mert én csak PC-én játszom', innen legalábbis csak ez látszik.
Egyébként sem hiszem, hogy szabad volna így dobálózni, ugyanis még csak nem is ismerjük egymást, de hát erre inkább nem is mondok többet, remélem a lényeg azért átment.
3. A játékok 80%-a multiplatform, aminek NEM nõtt a gépigénye 4-5 éve. A 20% PC exkluzív valóban nem fog menni maxon egy több éves konfigon, mert a PC exkluzív játékok azok ki akarják használni a PC-kben lévõ nagyobb teljesítményt. Ha csak ezeket nézed, akkor avul PC.
De utoljára a Crysis volt 2007ben, ami igazából villantani akart, azóta nincs kihívója.
4. Nem, generációváltás után egy-másfél évvel kell összerakni PC-t, amikor az a hardver elérhetõ áron van, ami az aktuális konzolgeneráció szintjét hozza. Addig meg ott a medium meg low beállítás... Azé' PC, hogy le tudd húzni a csúszkát.
Nem a fizika meglétével van a gond, hanem hogy egy gyártó kisajátította ezt, és úgy adja el, mert minden nv tulaj kifizeti a fizikszet és teret adnak nekik hogy ezek a dologok, mint pl füst effekt a Batmanban, csak annak a bizonyos kártyák tulajdonosainak legyenek elérhetõek.
Pécé lehetõségei sosem voltak kihasználva, viszont sokkal jobban ki vannak most használva, mert ezek a konzolok is erõsek és csuda dolgok jönnek most is rá. Anno a PS2 esetében amikor az volt A játékplatform 5 éve, akkor nagyon vissza volt fogva, mert annak a teljesítménye egyenlõ volt a lepkefingel egy pécéével ellentétben, így sok játék ami akkoriban arra jött ki, SD kijelzõre, az pécén nem festett túl szépen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy MAI ÁTLAGOSNAK nevezhetõ videokártya minimum dx10-es, de inkább 11-es. A mai ÁTLAGOS (nV) videokártya tudja a PhysX-et. Mégis, a játékos-társadalom szemében ezek a tulajdonságok parasztvakításnak tûnnek. Aki kicsit utána olvasott, meghallgatott 1-2 a témával foglalkozó elõadást, az pontosan tudja, hogy 4 év múlva, ezek nagyon facca dolgok lesznek, mikor már a konzolok is tudják 1-2 éve. Persze, az akkori okos-Tóbiások majd az "akkori hardverek" szöveggel fognak nyomulni, pedig a mai hardverek, bizony képesek lennének (sõt) kihasználni a lehetõségeket.
Tehát nem a szépségrõl van szó. Arról, hogy a PC MAI LEHETÕSÉGEI messze nincsenek kihasználva. Mert ha a Mafia2 dx11-es lenne, és a PhysX is úgy dolgozna alatta, ahogyan kellene dolgoznia, SENKI nem konzolra venné, akkora lenne a különbség. (Megjegyzem, itthon megvan PC-n is, és 360-on is, a különbség nem hatalmas, de szemmel látható, és örülni kell, hogy nem úgy optimalizálták, mint a GTAIV-et...)
http://www.freetvmaci.info/
Ez egy kifejtett mondat volt.
Nem mondom, hogy a konzol marhaság, de sok szempontból mára (technikailag) elavult. Sok éves konstrukciók már. Egy valóban mai, csúcs PC sookal többet tud(na, ha volnának rá a technológiáját kihasználó programok).
PS3-on a GT5 is tolható 3D-ben, ha van 3D TV-éd és hozzá való szemüveged.
High!
Az én gépem már elég régi, 3,5 éves. C2D 6550, P25Ds3, 9800Gt. 1280x1024, AA általában 2-4x esen használva, Vertical sync off, és gyakorlatilag nincs játék 40fps alatt. Azok a 3 monitoros, órisi felbontások, és 3D meg talán 2-3 konzolgeneráció múlva lesz esedékes, nem a következõnél. (Nincs rá tömeges igény, illetve volna, csak fizetõképes kereslet nincs) Addig én azt mondom, hogy
1; Mai "átlag" 3 éves PC kenterbe veri bármelyik konzolt,
2; Mi a jó gép, mi nem, igény függõ. Én el leszek a mostani gépemmel még egy jó pár évig, Aztán, ha a Next gen konzolok kijönnek, cserélek 1-2 alkatrészt, de csak annyit, hogy lehessen futtatni a játékokat, és mikor 2 évesek lesznek a gépek, megint veszek egy új, facca PC-t, és évekig nem kell majd hozzányúlni, hacsak nem akarok majd az akkori PhysX-al is játszani. Mostanival sem akarok, mert nincs értelme. Akkorit is simán kihagyom.
(Már csak azért is, mert nincs kihasználva semmi +, amit a PC tud a konzolhoz képest, dx10-11, PhysX stb, csak pár, nem túl látványos effekt, hogy nehogy mindenki otthagyja a konzolokat....)
Ezt te írtad,tudod mit jelent ez vagy nem?
http://www.nvidia.com/object/3d-vision-surround-technology.html
http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/Pages/eyefinity.aspx
4 éves PC-én is lehet játszani, de leginkább csak a konzoloknál randább grafban lehet tolni a multiplatformokat. Valaki azt is élvezi, én nem vitatom.
ui: felsõfoknál gamer high endre gondolok, nem a legdurvább programozók által használt reaktorokra.
Ma már a felsõfok nem hogy a 2560-as szorzójú felbontás (ami már százvalahányezerért megkapható megjelenítõ kategóriában van), meg 16xAA, hanem egyenesen már az Eyefinity és nVidia Vision Surround korát éljük, ahol 3 montitoros 5760x1080 felbontáson tolják jó pár játékot. Sõt, már 3 monitoros 5760x1080-at 3D-ben...A 3D aztán eszi a VGA-t ekkora felbontáson... Az 5xxx és 6xxx karik is képesek már rá, ahogy a mai felsõ kategóriás nV-ék is.
Szerintem a te 3.5 éves karid még egy -közepes- 1080p felbontást sem visz el egy idei gépigényesebb játéknál sem szaggatás nélkül, fõleg ha AA-t is elkezdesz rá pakolni...
Nekem 3.5 éve 7950GX2-õm volt (amit pont 4 éve vettem, akkor az volt az egyik legjobb kari) és 1200p-ben már 2008-ban nem tudtam vele fullon játszani szaggatás nélkül...2008-ban így GTX280-ra váltottam.
Valamint azt sem hiszem, hogy a 4 éves PS3 szintjét hozza grafikában multiplatform játékoknál az a 3.5 éves VGA, már csak azért sem, mert PS3 hardverére jobban optimalizálták ugyanazt a játékot...
Szóval ez a 3.5 éves VGA-nál nálad maxon fut nagyjából az lehet, hogy kb Second Life gépigényû játékkal tolhatod, vagy más nem túl gépigényes játékkal... De hát te azt állítottad minden elfut közepes grafikán (minimum közepesen). <#szomoru1>#szomoru1>
Úgyhogy szerintem most elbeszéltél mellettünk, nem igazán errõl volt szó.
2. Nem is neki szólt a levél, olvasd vissza az övét, meg azt is, amire reagált, talán akkor leesik, úgy látszik kívülrõl te nem láttad át a szitut.
3. Nem avul a PC? Na ne nevettes. Biztosan azért cseréltem szeptemberben, mert a 2008 nyári konfigom nem avult el. Sajnos nem ment már minden toppon a GTX280-al még 1080p-ben sem.
4. Ezt csak te gondolod így. Szóval szerinted több értelme van a generáció elején összerakni egy pécét, amikor a hardverárak, amik hozzák azt a szintet a felhõkben vannak? Ugyanis az átlag pécés amennyit költ egy konfigra, abból a generáció elején milyen pécét állít össze? Olyat, ami még az új gen szintjét sem hozza, tehát már a vételkor elavult... Így biztos jobban megéri, mint 2 évvel a gen váltás elõtt... <#eljen>#eljen>
2. Trollt elküldeni a jókurvaannyába nem trollkodás.
3. Amióta megállt a konzolok fejlõdése, nem avul a PC. Nemhogy nem gyorsan avul, hanem egyáltalán nem. Nincs mivel lépést tartani, nem kell az új hardver.
4. Pont a konzolos generációváltás elõtt a legnagyobb hülyeség PC-t fejleszteni. Gyakorlatilag úgy bebiztosítod magad arra, hogy amint kijön az új generáció, fejlesztheted az új gépedet megint.
egy konzolt megkapni ma már ötven-hetvenezerért újonnan, aki gamer, az tolja pécén és konzolon is, a többiek akik csak egy-egy oldalra sorakoznak, csak trollok, és a saját cuccukat fényezik maguk nyugtatgatására, emberi szokás...
ma már egy kb százeres PC-én is nagyon sok minden elszalad jó minõségben, szóval aki vesz 75k-ért egy PS3-at, annak telne elõbb-utóbb egy 100k-ás PC-re is, fõként, hogy pécét az emberek ma már mindenképp vesznek, mert sok minden másra is kell, konzol meg nem...persze sok más tényezõ is van, a pécék gyors elavulása, nagyobb warez, stb...
de akkor is, épp most, amikor már a konzolgenerációk nem húzzák már talán tovább 2 évnél, érdemes egy konfigot összetenni pécébõl is, mert már a pár évvel ezelõtti erõs-drága szintû hardverek ma már a gyengébb és olcsóbb kategóriában vannak, a konzolgeneráció végéig ugyanúgy tökéletes lesz játékra, mint a konzolok, nagyjából egy idõ alatt fognak elavulni...