17438
-
#17278 Mert ubi egy pénzéhes gyökér fos cég.
Valve-t meg megértem ilyen rendszerrel mint a steam másnak se lenne semmi gondja a warezzal.
Ubi meg menjen annyába. -
#17277 Cáfolom
ubi 1
ubi 2
Gabe könnyen beszél ha sapkákat hegeszt az episode 3 helyett.... -
#17276 A Valve számára nem probléma a kalózkodás -
#17275 Valaki azzal a csüddel is kaszálna! -
Zero 7th #17274 Nyilván végtelenített a dolog, elég fura lenne, ha az lenne a M$ üzleti terve, hogy "na, akkor 2015-ben csődbe megyünk"... -
#17273 Ne ferdits nem azt jelentette be, hanem azt, hogy a bolti eladasok mekkorak.48 ora alatt 3.5 millio Ki is hangsulyoztak, hogy a digitalis eladasok nincsenek benne, mikozben csak az elso oraban a Skyrimbol 230000 fogyott a steamen.
A cikkbol "reported yesterday that Skyrim sold 3.4 million copies in 48 hours, excluding digital sales. In a statement issued this morning, Bethesda provided some specifics and a confirmation: TES 5 shipped 7 million units worldwide for launch and sold more than 50% of those in two days." -
Although #17272 Nos, a BNethesda jelentette be az összesített eadlások után az elős két nap után. Persze ez nem végleges. Nyilván többen vannak pc akik játszanak vele csak azoknak a 3/4-e illegál. Igen a másikra is. De semmi olyan nem történik ami a Microsoft szándékával ellebnéttes lenne. Tehát most a pc behozta majd lehagyta a konzolokat. Így ez jó a mcrisoft nak az op. rendszer szempontjából. Mindez újra megfordul valószínű az új xboxal Akkor majd megint jegelik 1-2 évig a directxet amire már most is sokan mondják hogy vissza fogja a pc-t. Etc,etc ez egy végtelenített történet így? -
Zero 7th #17271 Egyébként meg olykurvára mindegy, hogy mit mutatnak az eladási számok. Konzolon nem lehet villantani, mert egy elavult szar a PCkhez képest. És nem egy nagy fejlesztő AKAR is villantani (id, DICE, Epic). Innentől kezdve akármekkora szelet is a konzolpiac, az csak a jómunkásember iparos fejlesztőknek lesz elsődleges platformja, a technikai határokat feszegető úttörő platform mindig a PC marad.
Az meg nem kérdés, hogy ebben a fogyasztói társadalomban mindig a középszar minőségű tömegtermék fogy a legjobban, Szuzuki is jobban fogy, mint a Ferrari, Transformerst is többen néznek, mint egy Moon-t, ez már csak ilyen. -
#17270 Ez igy van. Az NDP a konzolos makik gyulekezete szokta igy beallitani a dolgokat, hogy beirnak 800 millios erteket az eladasba, mikozben kiderul, hogy csak a dobozos disztribeket szamoljak, es a valos szam az kozel jar a 20 milliardhoz.
Nem kicsi az elteres, viszont jol tudnak megteveszto adatot irni, hogy bebizonyitsak a sajat igazukat. :D
Ellenben a valosag az teljesen mas. -
Zero 7th #17269 A digitális eladások ezekben a statisztikákban nem szoktak benne lenni, és a lentebb linkelt cikk szerint az hétszerese a dobozos eladásoknak. -
Although #17268 Azért ez nem illuzió...Skyrim 13% pc a többi konzol az eladásoknak. A pc játék téren nyilván az MMOval van előnybe, rövid téma ez, persze lehet róla órákat beszélni. De nem érdemes ma már szinte csak konzolos játékok vannak pcre is. Mivel még mindig olcsóbb kódfordítókkal megoldani mint külön fejleszteni pcre. Akinek nem tetszik az vásároljon Paradox játékokat és/ vagy támogassa játékvásárlással a maradék pc-s játékgyártót :) -
#17267 Nehez neki felfogni, hagyd ra. :D -
kissssss #17266 XDDD -
Ry0K3N #17265 no mi van most hogy szarráoltottak GS fórumon tegnap nincs meg a mai trolling adag? -
#17264 Sokáig tartott kikeresni? -
#17263 Nekem ilyen troll linkekkor mindig ez jut az eszembe, amirol melyen hallgatnak :D
-
Ry0K3N #17262 Discuss -
#17261 Discuss -
#17260 The rise and rise of PC gaming -
#17259 Egyetértek, PS3 FTW (mondom én, mint xboxos). -
Ry0K3N #17258 wtf? háttér csillagosötös szaggató diavetítő banner már nem annyira karácsony meg arrébb van még :D -
#17257 az intel szerint csökken a kalózkodás mértéke a PC piacon. -
#17256 ha teljesen áttervezik, akkor még jó is lehet... -
#17255 Games for windows szopatás átneevezve. -
#17254 Xbox Live a Windows 8-on
(BluesNews) A Microsofttól immár hivatalosan is megerősítették, hogy az Xbox Live és annak tartalma (videók, játékok, stb.) elérhető lesz a Windows 8 felhasználók számára is. Egy kép is felbukkant a várható designról, erre tessék fáradni.
info:HW -
#17253 Boxot minek? A pchez kepest meg boxra van a legkevesebb exkluziv jatek, akkor inkabb ps3. Mondjuk nekem boxom van (mellette egy wii), nem rossz a box sem, de akkor is a ps3mat ajanlom (persze ha kell a warez, akkor inkabb box) -
#17252 Mindenkinek kell akinek nincs xbox 360-ja mert ott drága a warez :D
De ilyen nem lesz úgyse.Muszáj lesz jövőre boxot rántani. -
RYO21 #17251 Nekem kéne. Nem a felbontás és fps, hanem 1-2 exklúzív játék miatt. -
#17250 Mellesleg kell ez bárkinek is? 41ezerből már kijön egy arcadeos box, és akinek nem elég az 1280x720 felbontás 30fpsel, közepes grafikán az vesz pct... -
#17249 Akkor mi játszik le x86os gépen ppc architektúrára (x360) írt játékokat, ha nem emulátor? -
#17248 De ez nem emulator lesz, én úgy hallottam. -
#17247 Meg egyáltalán hogyan, emulátor? A játékok portolása pcre hatalmas munka, ha nem sokat dolgoznak rajta, akkor gyakran bugosak az x360ról portolt játékok pc változatai, nem hinném hogy a mai gépek bírnának egy xbox360 emulátort, mikor csak 1-2 éve van normális ps2/gamecube emu, aztán azokkal is bugos sok játék (emulátor miatti bug) ... -
#17246 Igy van, de amugy is jocskan osszemosott a kifejezes, mai hasznalata, mert a C64 is personal computer volt.
Amugy felteszem azt a kerdest is, ha a marok konzol is konzol, akkor a tablet PC-n,vagy Pocket PCn eladott jatekok hova tartoznak ? :D -
#17245 Főleg a mai mac, ami egy sima x86 pc csak osx van rajta. -
#17244 Szerintem meg arra gondolt, hogy nincs mit megmenteni a PCs ipar dollar milliardokat keres es nem csak a jatekon, meg ebben a gazdasagi helyzetben is mint most.
Es bizony ha jozanul gondolkodunk a laptopokkal ez a szam meg jobban fog valtozni a modern APUkkal, amik elkezdtek szallingozni a piacra, sokkal nagyobb teljesitmennyel, mint ami eddig nem volt jellemzo az atlag laptopokra.
Mellesleg a laptop is PC, de meg a mac is personal computer, ha a marokkonzol is konzol. -
#17243 Pontosan! -
#17242 Szerintem grebber arra gondolt, amire én is: Egy túlárazott "játékos" laptoppal nem lehet megmenteni a PC-t.
Az egész marketing kampány visszafelé sült el. Szánalmas az egész. Mellesleg a PC platform főleg PC-kből áll, nem laptopokból. -
#17241 Már hogy ne lenne / függene össze -
#17240 Hírértéke 0.Nem igazán függ össze a két dolog.
-
#17239 Volt már?