A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2-es szám a 2 videókártyára vonatkozott szerintem.
A Crysis 2-nek nem néztem még utána, videókat se nagyon néztem belõle, állítólag butítva lesz a grafikai engine, nem tudom, de a 3D-ét támogatni fogja.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Felbontások listája
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Pc-n nagyobb részletességû textúrákat birnak a gépek kipakolni.
Szóval a felbontás az azért fontos hogy a textúrákat tisztábban lásd, illetve ha a kijelzõnek van egy natív felbontása akkor lehetõleg 1képpontba 1 pixel kerüljön megjelenítésre.
Ha egy konzolos játékban lévõ textúrákat rakják a pc-s portba akkor hiába rakják fel a játékosok 1080p-be nem lesz jobb, hiszen ugyanúgy skálázni fogja.
Ha viszont kicsit javítanak a textúrákon és akkor teszik fel pc-n 1080p-be a játékosok, még az sem biztos hogy arra a felbontásra volt felkészítve, vagyis felskálázza csak kissebb mértékben.
Pc-n azért javítanak rajta, mert a javítások annyit érnek, hogy ugyanazt a látványt lásd a monitoron közelrõl, mint egy fullhd tv-n szoba távolságból.
a látvány ua.
Az eltérés abban van ha pc-n több élsimitást tudsz rápakolni.
meg max idõvel a dx11-es dolgokkal talán elérnek valamit.
A legfõbb gond hogy a játékok kevesebbet fejlõdnek mint régebben az nem a platformok miatt van, hanem mint már sok helyen ezt mondták nincs rá IDÕ.
Annyira sok idõ, több év kell a nagyobb projectekhez, hogy a legtöbb cég lyukakat töm csak be a játékaival.
Ezért hamar kis költségvetéssel nyomatnak ki játékokat, kevés újításokkal. De ez érthetõ is szerintem. Mikor 3-4 év vagy netán több kell egy komoly játéknak akkor a havonta vagy félévente kiadott új részekkel nem tudnak csodát mûvelni.
Ha jobban belemélyedtünk volna, oda is kilyukadtunk volna, hogy az én stratégiám az volt, hogy a konzolgeneráció után kb 2 évvel (semmiképp sem a generáció megjelenésekor, csak ezt zártam ki), és a konzolgeneráció vége elõtt kb 2 évvel cserélgettem ebben a gen.-ben is kompletten a PC-ét. Semmiképp sem egy PC hardverrel húzok ki kb 7.5 évet, rohadtul elavul ennyi idõ alatt, amibõl pedig az következik, hogy legkevésbé a gen. közepén cserélnék. Én így gondolkodom.
Átfordítom agyatlan konzolos faszfej nyelvezetre, hátha úgy megérted:
A BFBC PC-s változata egy PC-exkluzív játék.
Külön munkát fektettek abba a szájbabaszott PC portba, hogy jobban kihasználja a PCket. Ez pont azt jelenti, hogy erõsebb hardvert igényel, mint egy átlagos, 1:1-es konzolport játék.
Azt meg a kibaszott "vita" elején mondtam én is, hogy a PCex játékokat tekintve van avulás, ha a PCex címeket akarod követni hardverrel, akkor fejlesztgethetsz.
De gondolom ezt is hiába írtam le, ez sem fogja átütni azt a sötétséget, ami az agyadban van.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
én ps3at vettem pc mellé az excl címek miatt, pcmen még mindig többet játszom
vállalod a videózást zero???? hadd lássuk, hogy fut a játék
haha, fullon? húzzál már rá párszoros élsimítást és úgy fog szaggatni minden mint az istenfasza, havernak 9800GTX-e van de látom avval is mit össze szív egyes játékoknál, melyik milyen beállítás mellett hogy akad, de azért nyomjad csak
2005 elõtt is boxon toltam, nem vettem sosem gamer pécét, akkora szopásba azért nem megyek bele, 2005-ben a Bf viszont elfutott egy átlagos pécén is 1280x1024-ben,akkor még élsimítás se volt a játékban...
de neked jó elavulást a már 3 éves pécédhez, ha minden igaz még vagy 2 év van a következõ genig, addigra már 5 éves lesz a pécéd és nagyokat szopsz vele, ha meg 2 évvel a váltás után akarsz venni újat ahogy hangoztatod, akkor 7 éves pécével mekkora szopásaid lesznek már addigra, lúúzer
Az e8400 C2D 3.0Ghz procim valóban 2008 elején jelent meg, az csak 3 éves lesz, bocs. De az amúgy is overkill a konzolport játékokhoz, azt én a PCexek kedvéért vettem.
Highenpc te is figyelj, mert a kis butácska haverod az élõ példa arra, hogy miért nem szabad konzolgeneráció-váltás ELÕTT venni a hardvert: Megvette a szarját 2005ben, abban az évben, amikor az új box jött, és fél éven belül kenhette a hajára, mert jöttek az új generáció játékai, amikkel éppen beszopta a harcifaszt.
Ha nem csak egy ostoba seggfej lennél, aki szeret kötekedni, akkor a kérdésed az lenne, hogy
"mi az az 5 éves hardver, amivel a mai játékok is jól futnak?"
De mivel csak egy pöcs vagy, így tõled ennyi telik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun