A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Javaslatok?

Crysis elsõ része, mozgás közben a HUD alapján, plusz pár renderkép.

A 2-es szám a 2 videókártyára vonatkozott szerintem.

A Crysis 2-nek nem néztem még utána, videókat se nagyon néztem belõle, állítólag butítva lesz a grafikai engine, nem tudom, de a 3D-ét támogatni fogja.

a videónak köze sincs a crysis2 höz de sebaj

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
Legalább lesz miért gépet venni majd hogy meglegyen a játszható fps😊 amúgy várom konzolra, mert nagyon szépnek és jó eksönösnek néz ki, meg a városi téma jó, persze ha csak nem 4 órás szingléje lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem is nagyon bejön, a zene is sokat dob a hangulaton 😉

Chris Redfield
Brutal tech-demo!

Totti5
Brutal!

Totti5
Még annyit tennénk hozzá hogy idõ és pénz, ami nagyon fontos. Láthatjuk hogy ha nincs valamire elég pénz és háttér milyen látványos a minõségbéli különbség egy AAAhoz képest, pedig messze nem rossz és nem is ronda, csak olyan magasan van a léc amit nehezen érnek el kisebb fejlesztõk, sõt nagyobbak is sokszor belebuknak a dolgokba.

Totti5
Nem kell kihagyni semmit. Ha nézzük akkor nézzünk mindent. Minden játék játék. Nem fog kijönni az amit mondasz, de mind1 is... mond azt hogy a box exek fele subhdt, és akkor talán nem leszel távol az igazságtól, de legyen inkább a negyede, kb az a valós, ahogy a subhd és a 720p játékok összességében nézve is kb a negyede vagy picit több, de több semmikép sem.

Múltkor ezt a listát nézegettem én is 😊

válogassuk ki belõle a tavalyi játékokat meg hagyjuk ki belõle a shitet, és lõn világosság

mcwolf
Itt a lista, amit szerettetek volna:
Felbontások listája

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Chris Redfield
<#hamm>

Chris Redfield
De nem kell gondolom magyarázni, hogy nem a felbontás a lényeg.
Pc-n nagyobb részletességû textúrákat birnak a gépek kipakolni.
Szóval a felbontás az azért fontos hogy a textúrákat tisztábban lásd, illetve ha a kijelzõnek van egy natív felbontása akkor lehetõleg 1képpontba 1 pixel kerüljön megjelenítésre.

Ha egy konzolos játékban lévõ textúrákat rakják a pc-s portba akkor hiába rakják fel a játékosok 1080p-be nem lesz jobb, hiszen ugyanúgy skálázni fogja.

Ha viszont kicsit javítanak a textúrákon és akkor teszik fel pc-n 1080p-be a játékosok, még az sem biztos hogy arra a felbontásra volt felkészítve, vagyis felskálázza csak kissebb mértékben.

Pc-n azért javítanak rajta, mert a javítások annyit érnek, hogy ugyanazt a látványt lásd a monitoron közelrõl, mint egy fullhd tv-n szoba távolságból.
a látvány ua.

Az eltérés abban van ha pc-n több élsimitást tudsz rápakolni.
meg max idõvel a dx11-es dolgokkal talán elérnek valamit.

A legfõbb gond hogy a játékok kevesebbet fejlõdnek mint régebben az nem a platformok miatt van, hanem mint már sok helyen ezt mondták nincs rá IDÕ.
Annyira sok idõ, több év kell a nagyobb projectekhez, hogy a legtöbb cég lyukakat töm csak be a játékaival.
Ezért hamar kis költségvetéssel nyomatnak ki játékokat, kevés újításokkal. De ez érthetõ is szerintem. Mikor 3-4 év vagy netán több kell egy komoly játéknak akkor a havonta vagy félévente kiadott új részekkel nem tudnak csodát mûvelni.

Most nézem, itt még HG sincs, ha gondoljátok, én vállalom. <#nezze>

De amúgy attól nem lesz PC-exkluzív, hogy többet dolgoztak a PC-s verzióval.

PC-re kiadott játék csak PC-n fut? Ki hallott még ilyet...

Az én véleményem nem zárja ki a tiédet.
Ha jobban belemélyedtünk volna, oda is kilyukadtunk volna, hogy az én stratégiám az volt, hogy a konzolgeneráció után kb 2 évvel (semmiképp sem a generáció megjelenésekor, csak ezt zártam ki), és a konzolgeneráció vége elõtt kb 2 évvel cserélgettem ebben a gen.-ben is kompletten a PC-ét. Semmiképp sem egy PC hardverrel húzok ki kb 7.5 évet, rohadtul elavul ennyi idõ alatt, amibõl pedig az következik, hogy legkevésbé a gen. közepén cserélnék. Én így gondolkodom.

Totti5
Ezaz. Max a téridõt görbítve jön ki olyan hogy több a subhd, és akkor is csalni kell nagyokat.

attól még, hogy van opcionálisan DX11 effekt, nem lesz pécé exkluzív. de úgy néz ki te ezt nem vágod, semmiféle külön bad company pc fejlesztés nem folyt párhuzamosan, a kettõ játék ezt leszámítva hót ugyanaz, meg is látszik a pécés verzión hogy a grafika a 2010-es kiadás ellenére a 2007-es crysistól is messze elmarad, szóval hagy abba a kamuzást itt mert csak magad égeted vele!!!!!!!!!!!

dronkZero
Faszom, hányszor mondjam, mire eljut az agyadig?
Átfordítom agyatlan konzolos faszfej nyelvezetre, hátha úgy megérted:
A BFBC PC-s változata egy PC-exkluzív játék.

Külön munkát fektettek abba a szájbabaszott PC portba, hogy jobban kihasználja a PCket. Ez pont azt jelenti, hogy erõsebb hardvert igényel, mint egy átlagos, 1:1-es konzolport játék.

Azt meg a kibaszott "vita" elején mondtam én is, hogy a PCex játékokat tekintve van avulás, ha a PCex címeket akarod követni hardverrel, akkor fejlesztgethetsz.

De gondolom ezt is hiába írtam le, ez sem fogja átütni azt a sötétséget, ami az agyadban van.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Totti5
Olyan listát láttam ami az AAt és felbontást mutatja a PS3on a 360al szemben. Ha megtalálod amirõl beszéltsz tedd be kiváncsi vagyok.

megegyezhetünk abban hogy a konzol lehet az arany középút, de ahogy öregszik a generáció egyre jobban érzõdnek a hiányosságai
én ps3at vettem pc mellé az excl címek miatt, pcmen még mindig többet játszom

vagyis tavaly megjelent 😛

most nem találom a listát de az idén megjelent játékok jó ha fele megvan nativ 720p, leáld topikba egyszer bevolt linkelve

Totti5
A nagy része 720p. A kisebbik része nem.

ezt én aláírom, de õ 8800gt-rõl beszél, meg fullhd-rõl, meg minden textúra effektet maxra rak, ezt ki hiszi el, húzzon már rá CSAK 2xaa-t és megnézzük mit mûvel mondjuk a battlefield bad company 2-ben....

vállalod a videózást zero???? hadd lássuk, hogy fut a játék

2 magos intel proci + 8800 gtxen simán elfut 720pban natívban 2xaaval a mai játékok nagy része, és én egy majdnem 5 éves konfigról beszélek, azért te se misztifikáld túl a konzolosdit mikor a mostani játékok nagy része a 720pt se éri el max felskálázva, meg ilyen olyan blúrral, erõs kompromisszum 2010ben a konzolosdi

8800GTX

8800GT-éd van????

haha, fullon? húzzál már rá párszoros élsimítást és úgy fog szaggatni minden mint az istenfasza, havernak 9800GTX-e van de látom avval is mit össze szív egyes játékoknál, melyik milyen beállítás mellett hogy akad, de azért nyomjad csak

hogy lehet valaki ekkora lúúúzer, hogy még hangoztatja is, hogy szeret pécén szopni meg lowra húzgálni, mintha a pécén játszás ne lenne alapból fasza hardveren is ultraszívás

2005 elõtt is boxon toltam, nem vettem sosem gamer pécét, akkora szopásba azért nem megyek bele, 2005-ben a Bf viszont elfutott egy átlagos pécén is 1280x1024-ben,akkor még élsimítás se volt a játékban...

de neked jó elavulást a már 3 éves pécédhez, ha minden igaz még vagy 2 év van a következõ genig, addigra már 5 éves lesz a pécéd és nagyokat szopsz vele, ha meg 2 évvel a váltás után akarsz venni újat ahogy hangoztatod, akkor 7 éves pécével mekkora szopásaid lesznek már addigra, lúúzer

dronkZero
Igen, valóban, azt benéztem.

2006os a gts (év vége), a gt a 2007ben jött

dronkZero
A 8800GT idén lesz 5 éves, 2006-os kiadású. Konzolport játékok köszönik szépen, elfutnak vele max textúra max effekt 1920x1080-ban.
Az e8400 C2D 3.0Ghz procim valóban 2008 elején jelent meg, az csak 3 éves lesz, bocs. De az amúgy is overkill a konzolport játékokhoz, azt én a PCexek kedvéért vettem.

dronkZero
Ja, egyébként ha nem lennél ostoba, mint a fõ'd, akkor arra is rájöhetnél, hogy a 2005 eleji géped az kb egy 2003-2004-es hardver, ami sajnos pont nem az, amirõl én beszélek, tehát a példád kurvára nem vonatkozik arra, amit mondok.

Highenpc te is figyelj, mert a kis butácska haverod az élõ példa arra, hogy miért nem szabad konzolgeneráció-váltás ELÕTT venni a hardvert: Megvette a szarját 2005ben, abban az évben, amikor az új box jött, és fél éven belül kenhette a hajára, mert jöttek az új generáció játékai, amikkel éppen beszopta a harcifaszt.

az 5 éves játék meg a játéksorozatra utalt, végig errõl is volt szó

ne hülyegyerekezz le te fullhülye, mert te csak a megfogalmazásba tudsz belekötni de te viszont fullosan hülyeségeket okádsz be ide mert fingodnincs.

dronkZero
Majd ha mutatsz, egy tárgyi tévedést, akkor esetleg komolyan fogom venni, amit mondasz.

dronkZero
Egyébként az ugye cseppet sem zavar, hogy nem a játék avul, hanem a hardver, hülyegyerek?

Ha nem csak egy ostoba seggfej lennél, aki szeret kötekedni, akkor a kérdésed az lenne, hogy

"mi az az 5 éves hardver, amivel a mai játékok is jól futnak?"

De mivel csak egy pöcs vagy, így tõled ennyi telik.

ja biztosan, végre van rendes single rész is, nem tudom, akkoriban nem voltam megelégedve egy Bf-el sem ennyire...

De miért lenne gané? Szerintem 2010-re már eljutottunk oda, hogy az a +1-2 effekt semmi olyan pluszt nem ad hozzá ami miatt a látványt ganénak lehetne nevezni egy "régebbi" PC-n. Kikapcsolni sem kell semmit, maximum nem highra teszed hanem mediumra. Aki meg ettõl szarul érzi magát az így járt.

Totti5
opcsönszbe mindig lehet butítani, árnyék off és máros megjön a performensz, csak a látvány lesz gané

Nem hát csak 3-4 éves gépeken.

de zero trollunknak az 5 éves játékok sem avulnak, legalábbis váltig állítja

Az nem battlefield csak a neve az,codlefield helyesen.A BF az 1942-vel kezdõdik és a 2142-nél fejezõdik be.A többi csak a cod majmolása hogy az eladást növeljék.Sajnos.<#wow3>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Totti5
Nyilván senki sem tol semmit 5 éves gépen, mert az nem menne ugy ahogy kell neki. Max 2 éves gépekrõl van szó.

battlefield bad company 2, pécémen meg se rezzen már, így boxon tolom