17438
  • DanielT
    Tudom, ezért is furcsállottam a "sok ember" megfogalmazást :DDDD
  • wedge31
    Hagyjuk szerintem szándékosan nem érted a lényeget.

Én hét éve járok ide de például rólad az égvilágon semmit se tudok..

Direkt írtam hogy nem a cimboráidról beszélek azoknak persze hogy hiszel.
  • Totti5
    Rád céloztam elhiheted:DDDD
  • DanielT
    "Sok embernél már pl a szőnyegről látszik hogy nála készültek a fotók"

Én csak egy, hatóságok által is elismert hitelesítő szőnyeget ismerek... :PPPP
  • wedge31
    Már megint egy magvas érvelés.

Most látom az adatlapodon hogy egy konzolos seggfej vagy asszem ez mindent megmagyaráz...
  • Totti5
    Idegen az az ember az ki beböffint valamit és soha többé nem látjuk, senkit nem érdekelne. Aki évekig kamuzik valahol mint pl itt az SGn, ő egy közösség része, és kiismerhető valamilyen szinten... erről van itt szó nem pedig másról. Nem azért jár ide valaki évekig hogy átvágja a másik gémert, mert ennek semmi értelme, max Jakuza szemszögéből aki nyilvánvaló hogy mit csinált és mit csinál most is.

Utoljára: képekkel lehet bizonyítani hogy milyen gépeid milyen játékaid, milyen gyüjteményed van. Sok embernél már pl a szőnyegről látszik hogy nála készültek a fotók, mert az évek alatt megismertük annyira... ha pedig bizonyítani kell valamit, akkor azt sec perc alatt el lehet intézni, mindenféle kamuzás, kitérés, terelés, hazugság nélkül, de ilyenre nem volt még nagyon példa, csak Jakuza esetében, ami meg mint tudjuk nyilvánvaló dolog hogy miért történt.
  • DanielT
    Úristen mekkora paranoid lúzer lehetsz...
  • wedge31
    Komolyan érdekelne és részemröl le is zárnám ezt a témát hogy igy látatlanba ugy hogy azt se tudom rólad fiú vagy e vagy lány, 10 éves vagy száz éves vagy, barlangba vagy villába élsz stb..

Tehát egy vadidegen embernek mint én hogy igazolod hogy vettél valamit, akármit.

Nem feltételezek semmit ez pusztán elméleti kérdés tényleg érdekelne hogy elvárod e egy ismeretlen embertöl hogy egy fénykép alapján higgyen neked és most itt nem a haveri, ismerösi, köröl beszélek természetesen.

Mert ha elvárod akkor túl sokat vársz a mai világban legalábbis tölem biztosan...
  • Totti5
    Egy gémer fórumon nem maffiózók járkálnak, ahol naggyából ismerhető a közösség. Ha valaki origi gémeket vesz az látszik, mert megmutatja az adott topikban, aki kamuzik arról meg mindenki tudja hogy hazug, de olyannal én nem találkoztam aki játék gyüjtő és kamu képekkel állt volna elő ( kivéve Jakuza, de ő külön eset, és abba a verembe esett pofával amit maga ásott ki ).

Azért hihetetlen hogy mit feltételeznek egyesek...
  • DanielT
    Jaja, én így nyomom. Mocskolódok számla nélkül.
  • wedge31
    Itt a szánalmas te vagy, már emlékszem rád a jakuza vitából ott se érveid voltak csak teli pofával mocskolodni tudtál.
  • High end PC #15131
    Életemben nem láttam még olyan gémert, aki játékot lopott volna fizikai kontextusban. Az ilyenek lehúzzák a világhálóról, nem mennek fizikailag lopni, pont, hogy a játékiparban működnek kissé másképp a dolgok, de értem miről beszélsz, de hidd el, aki lop, nem lopja el a boltban dobozostól, arról nem is beszélve, hogy a CDGalaxisban meg az 576-ban is csak tokok vannak kitéve, nem tud bemenni a bantu úgy lopni, mint a sarki ABC-ben. Persze ettől még lehet tokostól lopni ilyen MediaMarktban, de ilyet se sokat hallani, aki lop, netről lop.
  • DanielT
    Najó. Te most komolyan ennyire gecibutavagy?

A válasz szükségtelen, jele csalhatatlan.
  • wedge31
    De mivel igazolod hogy azt a dobozt vetted ? nem a számlával ?

Nem igazán értem hol éltek ti, a világon minden vásárlást számlával tudsz hitelesen igazolni.

Itt interneten a szavahihetöségen van a hangsúly, vagy kinézed valakiböl a hsz-ei alapján hogy lopta vagy nem.
  • Chocho
    S - már megbocsáss - nem gondolod, hogy kicsit durva ezt az alap szavahihetőséget is kétségbe vonni? Ahogy DT írja, ennyi erővel már jó, hogy DNS mintát nem kérünk az illetőtől, mondván, "a képet bárki küldheti".

Egy fotó elég arra vonatkozóan, hogy valaki legalább egy keveset tesz a tiszta játékpiacért, és persze a PC-ért.
  • DanielT
    De a monitor számláját is oda kell tenni! Meg a net előfizetésedét is. Elmű számla szintén.
  • Totti5
    Odateszed azt a kurva dobozt a monitor elé ahol ez a topik megy a háttérben... nem bonyolult dolog ám bizonyítani valamit.
  • wedge31
    Ez pont ugyan olyan tulzás mint hogy azt elhini hogy ha valaki mutat egy fényképet egy dobozról az valós.

Igy ilyen távolságra egymástól csak a szavahihetöség lehet valamennyire mérvadó, gyakorlatilag biztosan itt senki se tudja bizonyitani a vásárlást ha már a számlák photoshopolása is lehetöségként felmerül.
  • Totti5
    Elég ha olyan képet csinál amit 1 perce készített... a többi szerintem senkit nem izgat, az sem hogy mit ugat az illető, csak egy ilyen nyomorék ne forgassa ki más szavát és ne kombináljon össze fals dolgokat, amivel a többieket próbálja hazugnak beállítani, amikor egyetlen hazug van itt Ő.

Egy játékgyűjteményt hogy lehet lopni? amúgy nem feltételezem senkiről aki képeket rak be az eredeti játékok topikba hogy lopta volna bárhonnan is...
  • bertino
    szorul a hurok, haver ? :D
  • DanielT
    Figyuka, ne legyél hülye, ha nem muszáj. Köszi!
  • Chocho
    Persze, hogy nem halott. :) Ha az lenne, a hardvergyártók nem adnának ki félévente új gamer alkatrészeket. Ennyi. :)
  • Chocho
    Ne essünk már a ló túloldalára! Ennyi erővel biztos photoshopolta a számlákat a szemét szélhámos.

Ugyan már...
  • bertino
    teny, de ettol meg pont, hogy nem halott a pc-s jatekipar, nem lehet egy hiba miatt rafogni egy egesz (raadasul legnepszerubb platformra az egesz vilagon) platformra, hogy a pc-s jatekipar halott.

illetve ha egyesek szerint emiatt pont, hogy halott, hat akkor lehet, hogy az egyenek logikaja is halott egyben, kik ezt a marhasagot allitjak.
  • wedge31
    Akkor áruld már el hogy igazolod igy interneten keresztül esetleg több száz kilométerre a másiktól, hogy tényleg vettél valamit és nem loptad vagy találtad ?

Rajtad kivül mindenki tisztába van vele hogy egy vásárlást hitelt érdemlöen a számlával igazolunk.
  • DanielT
    Inkább 5x, meg a többi is.
  • Chocho
    Kamu kép... jaj, megvan! Amin háromszor volt a polcon a Duke Nukem 3D... ugye?
  • DanielT
    Én semmi mást nem követeltem ezen a szerencsétlen barmon, csak a kamu képe helyett egy valósat.
  • Chocho
    1.: Oh, bocsánat..
    2.: Komolyan? Wow, jó rég volt már. Bár ha jól emlékszem, Te is visszakövetelted Jakuzán. :)

Egyébként ma már tök mindegy, lévén a warez így is, úgy is rákfenéje a PC-s játékiparnak. Ezt mi, PC-s gamerek sem tagadhatjuk, sajnos ez tény (pláne keleten).
  • DanielT
    1. Igazság bajnoka.
    2. Tőlem kérték a számlát az idióta kretének.

• Chocho
    Annyira röhej, hogy ezek ketten egy kurva képen vitatkoznak már ÉVEK ÓTA! :D Haláli. :D

De a legjobb az volt, amikor az Igazság lovagja már SZÁMLÁT kért a képek mellé. :)
  • High end PC #15111
    Itt a "tökéletes" iRacing fikáért kapható hasonló.
  • shaddam
    oszt mé?
  • RYO21
    Legalább ebből a topikból nem bannolnak, mint a konzolbuziból (pc leáldozott sz*rból) csak azért mert fikáztam a "tökéletes" GT5-t.
  • Jakuza001
    Ejjej, de csondbe lettel a kis kukoricas hazudozgatasod utan. :D
    Jah beegetted sajat magad ?
    Ejnye, ez megint egyenerteku volt a TW jatek megalapitasoddal, hogy azzal a szamodra ismeretlen hulladek retegjatekkal semmikeppen nem jatszanal, utana meg ket honap mulva koponyegforditas, mikor kiderult szamodra mirol is van szo es egybol az lenne amit kiprobalnal.
    Kacc-kacc, ez annyira szanalmas Totti.
    Erzert irtam, te szerintem annyira ertelmi fogyatekos lehetsz, hogy azt sem tudod mirol beszelsz.
  • bertino
    fail.
  • Totti5
    Hsz megvan és minden más agymenés amit akkoriban leművelt, de a képek már nem elérhetőek...
  • bertino
    rolad, amin egy csajjal pozolsz ?
  • Jakuza001
    Ennyi semmi bizonyitek pereles stb ? :D
    Csak a tereles maradt ? Te kis konzolos warezhuszar.
    A lurkok mar megtanultak hogyan kell masolni az Xbox lemezeket ?
  • High end PC #15103
    Az ép ész halott

Fight