A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de annyira szar játékokkal nyomulnak ezen a fronton hogy elhányom magam.
de ezt a tendenciát a fenti játékok is mutatják.
bocs ha pár embert ezzel megbántottam de döbbenet hogy ilyenekre elpazarolják a tudásukat, nah ezért van állj pc fronton többek közt.
remélem nem erre megy majd ki a nagy pc-s erõfitoktatás, hogy kiadnak 1 év alatt 3-4 mütyûr stratégiai játékot (nem a játékstílussal van a baj, hanem hogy jóformán csak ez van pc-n).
dögöljek meg és ezt ha rossz néven veszik néhányan az se izgat, de ezért a játékért aki komolyan nekiáll gépet fejleszteni, az egy HÜLYE.
csak azért írtam ezt, mert az emberek lehúzása nem a DLC-kkel kezdõdik.
" A gyártó az ajánlott rendszerigényben Intel Core i5 processzort, vagy annál jobbat határozott meg, ami természetesen lehet egy hasonló kaliberû AMD processzor is. Windows XP esetében 2 GB RAM, Windows 7 esetében pedig 4 GB RAM az ajánlott memória. A videókártyát illetõen Radeon HD amely legalább az 5000-es vagy a 6000-es sorozatból való, valamint ehhez DirectX 11. A játék március 15-én fog megérkezni a boltokba. "
<#eljen>#eljen>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nekem is megvan eredetibe a C&C Red Alert.Annó még Win95-ön nyomtam.
Akkoriban még nagy RTS fan voltam.
Imperium Galactika,mennyit játszottam vele én is tetszett hogy magyarul beszéltek benne.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Én még a 16 éves NFS CD-ém is a polc tetején õrizgetem, és minden évben beteszem, örök klasszikus. 😊
A D2D is két aktiváló kulcsot ad a játékaihoz,egy online és egy offline kulcsot.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De én szeretem a személyes tárgyaim közt tudni azt, amit megveszek. Valahogy nem érzem ezt egy más szerverén fent lévõ játékról, aminek mondjuk 15 év múlva ki tudja mi lesz a sorsa? A dobozos meg akkor is valahol a polcon, vagy más helyiségben lesz, mint nosztalgikum.
De a digitális letöltés kényelmét elismerem, azonnali, nem kell elmenni érte, update gyors, a világon szinte bárhonnan hozzáférhetõ.
Ott van a WoW Cataclysm, a világ legnagyobb MMO-ja, habár én is digitális pre sale-ben vettem, mert úgy már elõbb megkaphattam, mint a dobozos verzát, de mégis, ha ez nem lett volna, dobozos verziót vettem volna, a nagy fanatikusok meg úgy is a dobozos verzát vették Collectorsban.
egyébként ez csak egy vélemény, azért nagyobb kiadók már most elkezdték volna ezt a módit
mondották 1 éve, de most tényleg, azóta változott valamit is a dobozos játékok eladási tendenciája?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
átadom a dizájnfejlesztést, ha akarod, ez most csak úgy is ideiglenes 😄DDDD
Repülõszimulátorokhoz: a botkormány
Lövöldékhez és starégiákhoz: az egér + billentyûzet
Egyéb analóg irányításhoz: gamepad
Hogy ez mire lenne jó? Szórakozás? Plusz, nyilván egyéb, nem játék-beli pécés alkalmazásokhoz is jó lehet.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Viszont X-plane suxx 😄
http://goo.gl/gd6Zi5

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE