17438
-
#15182 Miért nem kapcsolod fel a villanyt és fordulsz a polc felé? Egy szobában laksz anyádékkal és már alszanak? -
#15181 kanada melyik részén élsz? -
#15180 Csak azt nem értem hogy miért hogy ilyen Lotr tucatjátékot kaptál le, az Unrealok, Duke 3Dk és egyéb nyalánkságok helyett. Ja, de értem:) -
#15179 nem kicsit :D -
#15178 Egy 17" LCD. Probalok beuzemelni egy webcamerat, hatha arrol jobb kepet tudok csinalni.
Hadd egjenek a gyikok, hogy erdekes modon megint kanadai jatek van a monitor elott. :DDD -
High end PC #15177 Ez egy domború CRT monitor? -
#15176 Ja értem! Tehát arrafelé nem fordul a t610-es ma este! Érdekes!
Figyelj, te hazug senki, mindketten tudjuk, hogy kamuzol. Soha nem fogsz róla képet berakni, ez nyilvánvaló, hisz nem létezik, legalábbis nem nálad. Azt hitted beszopjuk, de nem voltál elég körültekintő amikor levadásztad a képet és simán bebuktál vele.
Az egész csak annyiról szól, hogy megnézzük mennyire vagy hajlandó még lejáratni magad és fantasztikus eredményeket érsz el, kár lenne tagadni.
-
#15175 Latszik probaltal mar szepecsem csinalni ilyen telefonnal kepet. Sok sikert mert meg a kozeli szart se tudod kivenni, de biztos a 15 luxuskocsi korvonalat kivenned messzirol. :D -
#15174 Kamus szardarab -
#15173 Nagyon ratyi a kepminoseg nem tudok mit csinalni vele.
Remelem azert lathato.
Mindenesetre egy gyoker miatt nem fogok telefont venni vagy kamerat. -
#15172 miért a falnyi játékot már nem fogja meg a t610 képalkotó technikája, de egy játékot megfog?
nekem meg 15 kocsim van a luxusgarázsomban de csak egyet tudok lefényképezni :DDDDDDDDDDDDDDD -
#15171 Azokat is megkapod majd szepocsem, ha idejossz es hozol kamerat, addig ezzel kell megelegedned te senkihazi hazug tarack. -
#15170 Nem érdekel senkit 1 db játék képe, a múlkori gyűjteményt kérjük ami egy falat töltött be, te hazug senki. -
#15169 Kis csirabimbo most ezert egy kanadabol szarmazo jatekot fogok belinkelni igaz egy fos t610-rol ami nem igazan lesz franko nektek, mivel mashonnan kepet nem tudok csinalni
Tehat a minosege szar lesz. DE a lenyeg hogy erdekes modon ez is kanadai, mert hat ugye a batyam az ahogy DanielTokom mondta az is hazugsag volt. Igaz most itt szivok a bluetoothal,
Szoval egy szaros kanadai Lord of the Rings idekerul, mivel ugy jatszunk, ahogy en akarok, nem ugy ahogy parancsolgat ket idiota kis hazug pots. -
High end PC #15168 Logót, kérsz? :DDD -
#15167 az milyen bill már -
Micsu #15166 jó topik ez mit akartok :D -
#15165 Nem mered betenni megint azt a 5x Duke dobozos kamut, te hazug senki. Legyél kemény! -
#15164 -
#15163 Emlékeim szerint DT csak annyit kért hogy az Unrel dobozokról csinálj egy közelit, csak ennyit, semmi mást, semmi extrát. Csináltál? nem, helyette jöttek a kifogások hogy menned kell és elkezdtél támadni és mindendéle hülyeséget összehordani, ahogy azóta is teszed.
Mi nem felejtünk, hiába erőlködsz:) -
#15162 Nyilvanvalo hogy kamuzok. Mibol jottel ra edesfiam ?
Abbol hogy parancsra nem csinalok kepeket ? Aztan mitol kene nekem barkinek is kepet csinalni ujra es ujra bizonygatva 147szer hogy te ezek az en jatekaim. Mar megtettem. $ kep et csinaltam es mindig uj kifogast talaltak. Hat anyjukba mehetnek en tobbszor nem kezdek el ujra es ujra kepeket csinalni, hogy mint az elejen az egesz csaladomat lehazudozta ez a ket seggfej. -
High end PC #15161 Ááá, szerintem alapból ilyen egy flémtopik hangulat -
#15160 Jaja, olyan szinten alázkodnék meg és esedeznék a bocsánatáért, amilyet még nem láttatok...
-
#15159 látom elszabadult a pokol, na inkább majd máskor írok ide... -
#15158 jólvan jakuza lődd már le magad, tök nyilvánvaló mindenki számára hogy kamuzol, amennyi energiát belefektettél ebbe a dologba, 10-szer is lefényképezhetted volna azt a szart háttérben a topikkal, és most fürödnél a megbecsülésben -
#15157 Mondom ti kis nyomorekok, hazug kis gyikok vagytok es ezzel nem mentek nalam semmire, eddig pontosan 4 kepet linkeltem be + a szemelyimet, megegyszer nem linkelek szamotokra kepeket, hogy tovabbi hazugsagokkal probalkozzatok.,
Az a 4 kep boven eleg volt. Mondom gyokerek legyen merszetek es pereljetek be, hogy tetje is legyen a dolognak es akkor meglatjuk ki nevet a vegen.
Persze ahhoz mar kevesek vagytok, csak neten keresztul ragalmazni van merszetek. Itt latszik mekkora kis gorcsok vagytok. Null figurak, akik egymas hatsojaban vannak tovig. -
#15156 Na ezért vagy egy hazug senki. -
#15155 Az a gond hogy nem akarsz és ezt te is tudod, mert nem tudsz, mert hazug vagy... a dolgok összefüggenek, még ha te nem is látod. Másoknak ez nyilvánvaló amióta pofára estél, mert ad azóta értelmes szavad nem volt a témával kapcsolatban, csak minden arról szól hogy te mit kapálódzól megbélyegezetten, mert talán akkor lemoshatod magadról. Jelzem hogy nem fog menni... -
#15154 Maradj te kis nyomorek idiota, ezzel nalam nem ersz el semmit.
Majd akkor amikor akarok akkor csinalok kepet, de nem a te vagy a masik hazug segg parancsara.
-
#15153 Sok a szöveg kevés a tett.
Neked egy dolgod lenne, hogy csinálsz képeket azokról a gyönyörű játékokról ami állítólag a tied, ami inkább hasonlított egy raktárra mint egy gyüjteményre. Ha megtennéd és végre meglépnéd ezt és hiteles képekkel alátámasztanád a dolgokat, akkor dicsfényben uszhantál, mindenki bocsánatot kérne tőled... csak ennyit kellene tenned az érdekedben, a sok felesleges kombinálás és szöveg helyett, persze ha neked ez az állapot jobb, hogy lovagolsz a témákon és gyártod a hülyeséget, akkor rendben van, de ezesetben számolj azzal hogy hazug, idióta, baromnak tünsz mindenki szemében ( már aki átlátja a helyzetet, mert van 2-3 ember aki képtelen erre vagy nagy cimborád )
Tudom hogy nem fog menni, mert makacs nyomorék vagy, de azért hátha... csodák is léteznek. -
#15152 Kis kocsog pots, en nekled nem csinalok semmilyen kepet. Mondtam perelj be, vagy fogadd el a meghivasom es te magad lefotozhatod a jatekokat. Hagyni fogom elhiheted, de utana az igeretemhez hiven jol felrugdallak.
Ezt kell elfogadnod es kesz. TE itt nem diktalsz te kis hazug warezolos pots. -
High end PC #15151 Gyerekek, ez jobb, mint az esti film -
#15150 Szülinapi zsúrra megy, nincs rá ideje... -
Ry0K3N #15149 Hagyjad egyszerűen csak nem érti mit mondasz mert normális közösségi társalgásra az agya képtelen, csak a nyálveregetés megy neki. -
#15148 Aham. Szóval most pont azért nem tudsz egy gyors képet csinálni, mert:
-nincs otthon a fényképezőgéped
-a telefonodban nincs kamera
-nem ott vagy ahol a gyűjteményed
Válassz, te hazug senki. -
RYO21 #15147 Pedig vannak konzolosok, akik lopnak (nemwarez):
Lehet h fake, de lehet h nem. Én nemtudom... :D
-
#15146 Idejossz fotozhatsz de vakut azt en hasznalok majd annyiszor, ahany jatekot latsz majd itt es majd akkor amikor csillagokat latsz meg jol fel is rugdallak. -
#15145 Ne a szöveget nyomd te hazug senki, hanem a fotót. -
#15144 Maradj mar magadnak te kis buta konzolwarezolos.
Itt csinaltad a fejedet, hogy ti nem loptok es te vagy az igazsag bajnoka, mikozben a konzolos topicban azt ecsetelted a kezdo konzolos kis mitugraszoknak, hogyan kell masolni oket.
Sot meg ebben a topicban is fikaztal valakit ezzel kapcsolatban.
Hat lol. Mutattal egy szamlat, Mennyit mutassanak neked ? Raadasul be se tudod hitelt erdemloen bizonyitani, hogy az eppen a te szamlad, mert akar egy masik konzolos idipota is kuldhette neked aki eppen nem warezol.
Itt egetted magad napokig, hogy te szinte DNS mintakkal hitelesitett bizonyitekokat akarsz, te pocs.
Elmondtam honnan szarmaznak az angol kiadasu jatekok, az volt az elso hogy azt vitattatok, hogy hogyan lehet angol nyelvu jatekai valakinek, ha magyar.
Leirtam, hogy a batyam a kanadai vizilabdacsapat edzoje es onnan, mert ugy hozta kintrol oket, erre lehazudoztal, hogy az kizart dolog, ott is beegettelek, mert bebizonyitottam, hogy egy kis kocsog vagy aki azt hiszi, mindenki ugy hazudozik mint te.
Aztan amikor ez sem jott, be az volt a baj, hogy tobb kiadasu jatek van egy fajtabol, mintha ilyen meg bveletlenul se lehetne. LOL
Te igen hulye valoban nem lehet ilyen, foleg ha vannak gyujtoi valtozatok, amiben tobb is szerepel.
beegtel mindenteren, meg a szemelyim is belinkeltem a fotok utan es az egesz tortenetet hitelesitettem. Erre te azt hiszed, hogy meg kovetelozhetsz, hogy meg mas bizonyitekot akarsz.
Hat ki a tokom vagy te, hogy ugy gondolod, hogy nem hajtanak el tobb napos bizonygatas utan a radai rossebbe ? Oda kuldene el mindenki ennyi majomkodas utan, mint mindenki mas en is megelegeltem, hogy egy idiota hazudozos potsnek napokigbizonygassam, a valosagot, amit en tudok, de te maximum feltetelezgethetsz es mivel egy murakozi lo intelligenciajaval rendelkezel es ugyanolyan loszerszammal kifejezetten fokuszalva a szemellenzokre, nincs is ertelme neked magyarazkodni.
foleg a ketszinuseged utan ahogyan napokig itt probaltad a nagyerdemuvel elhitetni, hogy te nem warezolsz es az arty haveroddal, minden warez kiserletet elitelsz, mert idezlek titeket "rajottunk, hogy a warez rossz", mikozben azt ecsetelitek egyeseknek hogyan kell feltorni a konzolt, szerintem huzzatok el a sunyiba es ott probaljatok ezzel a kamu szoveggel etetni masokat.
Tehat ti aztan tolunk semmit nem kerhettek szamon, sot ti vagytok azok, akiknek jo melyen hallgatni kellene es a pofazarat ilyen esetben kulcsra zarni.
-
#15143 Itt egyetlen ember van aki nem érti a lényeget és az te vagy.