A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris Redfield
ez az egyik tipikus példa miért nem ölök pc-be. vannak ambiciók, csinálnak brutál gépigényes játékokat, próbálnak kitörni.

de annyira szar játékokkal nyomulnak ezen a fronton hogy elhányom magam.
de ezt a tendenciát a fenti játékok is mutatják.
bocs ha pár embert ezzel megbántottam de döbbenet hogy ilyenekre elpazarolják a tudásukat, nah ezért van állj pc fronton többek közt.

remélem nem erre megy majd ki a nagy pc-s erõfitoktatás, hogy kiadnak 1 év alatt 3-4 mütyûr stratégiai játékot (nem a játékstílussal van a baj, hanem hogy jóformán csak ez van pc-n).
dögöljek meg és ezt ha rossz néven veszik néhányan az se izgat, de ezért a játékért aki komolyan nekiáll gépet fejleszteni, az egy HÜLYE.

csak azért írtam ezt, mert az emberek lehúzása nem a DLC-kkel kezdõdik.

Total War: Shogun 2

" A gyártó az ajánlott rendszerigényben Intel Core i5 processzort, vagy annál jobbat határozott meg, ami természetesen lehet egy hasonló kaliberû AMD processzor is. Windows XP esetében 2 GB RAM, Windows 7 esetében pedig 4 GB RAM az ajánlott memória. A videókártyát illetõen Radeon HD amely legalább az 5000-es vagy a 6000-es sorozatból való, valamint ehhez DirectX 11. A játék március 15-én fog megérkezni a boltokba. "

<#eljen>

Igen, mást sem hallani mostanság hogy mennyire sírnak a boltok hogy nincs forgalmuk a digit letöltések miatt meg hogy így meg úgy tiltják ki a boltból a steames játékokat emiatt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SG is lehozta a hírt 😊

C&C Red Alert-et, ha jól tudom, azóta ingyenessé tette a kiadó, azt hiszem épp tavaly nosztalgiáztam vele valamikor, sõt, teljesen XP (talán Vista is?) kompatibilissé varázsolták azóta.

"(kis Golden Axe, The Need For Speed, Warcraft Orcs and Humans, Imperium Galactica, stb)".<#eljen>
Nekem is megvan eredetibe a C&C Red Alert.Annó még Win95-ön nyomtam.
Akkoriban még nagy RTS fan voltam.
Imperium Galactika,mennyit játszottam vele én is tetszett hogy magyarul beszéltek benne.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hát, azért tavaly ilyenkor a régi, 90-es évek eleji/közepi játékaim beüzemeltem DOSBox-al, nosztalgiából (kis Golden Axe, The Need For Speed, Warcraft Orcs and Humans, Imperium Galactica, stb), szóval a fanatikusok nem hiszem, hogy sosem vennék már elõ õket.
Én még a 16 éves NFS CD-ém is a polc tetején õrizgetem, és minden évben beteszem, örök klasszikus. 😊

Egyrészt a multi játékokhoz ad a steam cd-kulcsot amivel lehet nyomulni a GFWL-on vagy pl. a BC2-õt hozzáadod az EA accountodhoz és bármelyik warez verzió indul az EA accountal mivel nem cd kulcsot néz hanem azt hogy az accounthoz van-e adva BC2,másrészt ha single a játék,ki lehet a steam-ból archiválni a játékokat és ha már nincs steam akkor offline módban menni fog a kliensel.De szerintem te nem fogsz meg nagyon senki más sem 15 év mulva a mai játékokkal játszani.
A D2D is két aktiváló kulcsot ad a játékaihoz,egy online és egy offline kulcsot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

pixxel grafikus, majd megpróbálom szépen kérni, hogy alkosson valami igazán hájpolós topik design-t, az SG-én szerintem az õ keze közül kerültek ki a legszebb topikok (Forsaken World, NFS Hot Pursuit), tegnap mutatott pár ötletet, le voltam nyûgözve, a bannert viszont csak én szerencsétlenkedtem össze tegnap ideiglenesen. 😄

highend: a bannerben a pc games mellett ki ez a sok senki? összeollózhattatok volna valami jobbat bioware, bethesda + pc excl játékokból (civ5, total war, witcher, crysis)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Én is vásároltam már Steam-en pár játékot (Race On, STALKER Call of Prypiat, Dirt2, Call of Duty: Modern Warfare 2, stb), meg más digitális játék vásárlásokat is csináltam már, de valahogy nem vagyok nagy híve a dolognak, sosem voltam. Nyilván sok elõnye van.
De én szeretem a személyes tárgyaim közt tudni azt, amit megveszek. Valahogy nem érzem ezt egy más szerverén fent lévõ játékról, aminek mondjuk 15 év múlva ki tudja mi lesz a sorsa? A dobozos meg akkor is valahol a polcon, vagy más helyiségben lesz, mint nosztalgikum.

De a digitális letöltés kényelmét elismerem, azonnali, nem kell elmenni érte, update gyors, a világon szinte bárhonnan hozzáférhetõ.

Ott van a WoW Cataclysm, a világ legnagyobb MMO-ja, habár én is digitális pre sale-ben vettem, mert úgy már elõbb megkaphattam, mint a dobozos verzát, de mégis, ha ez nem lett volna, dobozos verziót vettem volna, a nagy fanatikusok meg úgy is a dobozos verzát vették Collectorsban.

Nem vagyok ellene a digitális eladásnak,de azért maradhatna valamennyi dobozos kiadás.Vásároltam már játékot a Steamen,D2D,EAstore,ill van jópár dobozos eredeti játékom.A digitális elõnye hogy bárhól bármikor hozzáférhetsz nem kell magaddal cipelni õket persze ha van internet a közelben.Meg esetleg kissé visszaszorítaná a warezt is.

mi lesz veled Tinman? 😄

egyébként ez csak egy vélemény, azért nagyobb kiadók már most elkezdték volna ezt a módit

grebber
Jaj szegény "jól mutat a polcon" emberkéket de sajnálom<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

2011-re kihalnak a dobozos PC játékok
mondották 1 éve, de most tényleg, azóta változott valamit is a dobozos játékok eladási tendenciája?

Lock On Flaming Cliffs 2, és a Falcon 4 Allied Forces vadászrep.szimeket tesztelem már órák óta, valami iszonyat élvezet irányítani a Hotas Warthog-gal õket, érezni, hogy precíz, és pontos, plusz real life feeling fogásra, abszolút a best repszimes joy jelenleg, örülök, hogy nem a Logitech mellett döntöttem.<#eljen>

Totti5
Ez nem hagyományos játékokra van. FPSt nyilván ezzel nem lehet irányítani, legalábbis klasszikus fajtát nem, viszont egy Amnézia szerû dolog elképzelhetõ rá, és a Kinectre lesznek is ilyenek idén, horror fps szerû dolog, de nem tudni róla még semmit. Majd kiderül hogy a japók mit hoznak össze.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

😄DDDDDD

átadom a dizájnfejlesztést, ha akarod, ez most csak úgy is ideiglenes 😄DDDD

pxxl
fennt a 2 pc minek? 2 logo minek? alatta a banner széle ronda lett 😄

All hail the double x!

? 😊

Autószimulátorokhoz, a legjobb: a kormánykerék
Repülõszimulátorokhoz: a botkormány
Lövöldékhez és starégiákhoz: az egér + billentyûzet
Egyéb analóg irányításhoz: gamepad
Hogy ez mire lenne jó? Szórakozás? Plusz, nyilván egyéb, nem játék-beli pécés alkalmazásokhoz is jó lehet.

pxxl
hát ez elég kesze meg kusza

All hail the double x!

Javaslatok hiányában ideiglenesen ezt tettem be bannernak.

wedge31
Kell ez nekünk pc-re ? konkrétan melyik játék lenne ezzel jobb mint a egér+bill irányitás és most nem a fos konzolportokra gondolok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezek a karakterek játékokból vannak ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#vigyor>

Jakuza001
Minuszt irtam a plusz helyett veletlenul ? A fenebe. 😄DD

[HUN]FaTaL
Én inkább egy szarvat vettem volna, de nem rossz választás.

Viszont X-plane suxx 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

😊

pxxl
reset 😄

All hail the double x!

wedge31
Vazze, itt meg miröl maradtam le...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bocs srácok, egy kis technikai szünet lesz a forráskódok összecserélése miatt, dolgozunk a problémán, ne haragudjatok addig is.

pxxl
Adódott egy kis technikai probléma 😄 de próbáljuk orvoslni, no para 😊

All hail the double x!

pxxl
nájsz 😄

All hail the double x!

Banner javaslatok?

Épp ma jött meg a PC-és rep.szimek legfaszább botkormánya, mely PC-only kompatibilis, külföldrõl kellett rendelni, mert itthon még mindig nem kapható, a postást csengetett fel álmomból kora reggel, Lock On, X-Plane pécés repszimekhez tökéletes lesz:

természetes 😊

a topikhoz kapcsolódó folyamatosa hírlinkelést elvárjuk .

Valakinek nincs meg véletlenül a régi banner kép?

Köszönöm mindenkinek a támogatást!

Légyszíves ne az aláírásom elsõ sora alapján ítélj, többieknek tetszett az ötlet.

Jakuza001
-1

solo
+1

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

+1 erre<#pias>

Azt hiszem, ezt meg tudom ígérni <#love12>

Kapsz töllem is 1-et de csak ha megigéred hogy teljes mértékben kiállsz a pc mellett.<#gonosz3>

+1

Totti5
+1

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10