17438
-
Ry0K3N #15347 Nem rossz ez a desingn csak kicsit elnagyolt a sima SG hez képest :D -
#15346 Kösz! Bár most már nem nagyon leszek itt, mert meguntam ezt a nyomorékot, de legalább a többieknek nem lassítja. :) -
#15345 -
#15344 Szívemből szólsz. Meg a hátteret, dizájnt... bocs PC, de iszonyú. -
#15343 Vicces a topik mostanában....ahogy látom megint jakuza ontja a baromságait
ezt a senkiházit....sg szégyene -
High end PC #15342 Pedig már úgy a szívemhez nőtt -
#15341 Akkor már csak a bannert kéne... de tényleg. -
High end PC #15340 Pár hsz.-t letakarítottam -
Ry0K3N #15339 Szerinted? -
Ry0K3N #15338 Na ugye, 140 es IQ val végre felfogtad hogy hogy lehet leszállni a capslockról, ezúton is had gratuláljak eme nemes teljesítményhez. Köszönöm. És ne keverj jakuzával. -
High end PC #15337 Úgy látom lecsitultak a dolgok -
Ry0K3N #15336 Akkor ezt megbeszéltük. -
#15335 NEm, az EMAIL még mindig nem jött meg, jakuza.
HAzudozó nagy pofájú beteg fasz vagy -
#15334 Jó lenne...
Vagy az is jó lenne, ha ez privátban folytatódna. Semmi közünk hozzá, szvsz. -
#15333 szóltam én is msn-en de sztem hokizik vagy nemtom. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!minnyá belépek az accjával aztán rendet rakok :D -
#15332 Ki a faszt érdekel, nem erre való ez a topik? :D -
High end PC #15331 Olvastam a privátot Chocho, de most én moderáljak? Ide már moderátor kéne büntipontokat osztani.
Mondjuk a kemény fenyegetőzős OFF-ot kiszedhetem Jakuza, meg a másik delikvenstől. -
#15330 még 5 percet várok, megcsinálom a screenshootot a postafiókomról, belinkelem ide -
#15329 Kamuzz meg kicsit. Latom te nem igazan akarsz nekem meg telefonalni se.
Pedig a mobilszamot ellehet rejteni. Mitol fosol kicsi csira ? -
#15328 nem jakuza, még mindig nem jött meg az email -
#15327 Ez mi az isten?! :DDDD -
#15326 Ja, csak mire te leárazva megveszed, addigra a fizetés vagy a kirúgás már megtörtént. -
Ry0K3N #15325 Te bazdmeg fejezd be ezt az ovodás capslockozást mert kibaszott idegesítő, ennyire leépült agyú hülye ne legyél már. Te mindenhol ordibálsz? -
#15324 MEGINT FRISSÍTETTEM, NEM KÜLDTED TE EL AZT AZ EMAILT, MÁR MEGJÖTT VOLNA TE KAMUGÉP -
#15323 Írtam privit PC-nek. -
#15322 FRISSÍTETTEM, MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG AZ EMAILED -
Ry0K3N #15321 Tőled ezek után valahogy nem vagyok meglepődve a válaszon.
-
#15320 Utana en is keszitek egy kepet, de akkor jol beegtek megint. -
#15319 MEG MINDIG NEM CSONG!
Szerintem most fenyesittik eppen a konzolos forumharcosaid a vaginad. -
#15318 NEM JÖTT MEG AZ EMAIL TE KAMUGÉP, VÁROK MÉG 10 PERCET AZTÁN CSINÁLOK AZ EMAIL POSTAFIÓKOMRÓL és az SG POSTAFIÓKOMRÓL IS EGY SCREENSHOOTOT, HOGY MINDENKI LÁSSA HA NEM MERTED ELKÜLDENI A TELEFONSZÁMOD ÉS A LAKCÍMED -
#15317 Gyengék a házigazdák, föleg itt, ezt már rég nem volna szabad engedni... -
#15316 NÉZEM -
#15314 Volt már rá példa. Igaz, hogy régen, de volt (kb. mikor Jakuzával az első vita kezdetét vette).
Arról már nem is beszélve, hogy normálisan kommunikálni / vitázni ott se lehetett sosem. -
#15312 FRISSÍTETTEM? MÉG MOST SEM JÖTT MEG AZ EMAIL, SEM A PRIVÁT, VÁROK -
#15311 A másik topikban nem tudom mikor láttál te ilyet... -
#15310 Ez esetben a kiadó adja a fejlesztők fizetését --> Sikeres játék = fizetés, sikertelen játék = kirúgás. -
#15309 NEM MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG AZ EMAIL, VÁROK, FRISSÍTEM AZ EMAILJEIM FOLYAMATOSAN
PRIVÁT SE JÖTT MEG -
#15308 Nem, ez már a hányingerről szól, ami elkap, ha benézek ide. Ugyanazt csináljátok, amit a másik topicban. Szerintem is elég volt, PC-nek ki kéne basznia innét az összes undorító anyázást / anyázót.
Na meg EZT A KURVA OCSMÁNY BANNERT ÉS HÁTTERET! Csak mondom. -
#15307 AZ A MESSENGER FIÓKOM ODA MINEK KÜLDÖD?
[email protected] IDE KÜLDD , VÁROK
EGYÉBKÉNT IS AZT MONDTAD PRIVÁTBAN KÜLDÖD, ÖSSZE VISSZA HAZUDOZOL -
#15306 A kiadót támogatod a leárazott játékokkal, nem a fejlesztőt, te nagyon okos. Szerinted ha most például megveszed a CoD:MW2-t, azzal támogatod a már régen kirúgott/felmondott Infinity Wardot?
Steam más tészta, ott esetleg még kapnak is belőle pénzt az eredeti készítők, de hogy a bolti vásárlásodból, újság CDmellékletéből, egyéb óccsósított megoldásból egy fillért sem, az 100%.