17438
-
#15467 Az előbb még szarfos kontroller volt. -
#15466 fú, nem mondod, hogy konzol átírat az év játéka mind3 évben :) És hol nem szarom le -
High end PC #15465 Az a baj, sok mindenről lemaradtál, volt űber PC-és dizájn, mindenféle PC-és RSS játékhírrel, de a sok nemtetszés miatt ezt lett belőle, azóta meg csak Jakuza agymenése vs többiek köpködése megy, sajnálom, hogy így alakult, én megpróbáltam. -
#15464 veled ellentétben nekem van lehetőségem kontrollert is előrántani hogy az ilyeneket analóg karral toljam le :DDD FAIL :DDD Annyira szerencsétlenek vagytok, arra veritek 0-24, hogy milyen király konzolotok van -
#15463 2008,2009,2010 év játéka is van pécére?Az év játéka alatt nem az aktuális codot értem. -
#15462 Kellemes lehet WSADvel lovagolni órákat:)) -
#15461 Ennyit ér a szavad te hazug kutya, ezt 2 perce csinéáltam a póstafiókomról, amit csak erre a célra hoztam létre, hogy Jakuza küldje a telefonszámát és a lakcímét, azóta is küldöd...
-
Gyuszopapa #15460 Mit vágyakozol az a fos után,én is halgattam milyen szuper milyen jó.Aztán elmentem és egy haver megmutatta omg mekkora csalódás volt.
Akkor se játszanék vele ha csak pc-re jelenik meg. -
#15459 1 játék? :DDDD ne nevettess bazmeg, egyetlen EGY játék, ami hiányzik pc-ről és lesz is. És hol a picsámba érdekel, hogy nem jelent még meg pc-re, majd megjelenik azt szarrá játszom én is, ez gyermeteg, hogy ezzel fenyítesz, hogy már meguntad ÉS? Kontrollerrel hányadék irányítani én meg egérrel és billentyűzettel fogom végig élvezni a játékot.
Ami számít, az mind van PC-n is, ami szar fos az nem is kell gépre. -
#15458 Jön pécére az RDR? :DASDASDASD
Nem kéne minden szart készpénznek venni ami kicsúszik a magyar gamestar száján.Meg jön az L.A Noir is?HAHA
Lehet ennek örömére kiviszem platinára a játékot. -
Gyuszopapa #15457 Hello pc,amikor támogattunk hogy házigazda legyél nem erről volt szó hogy a konzolosok flémtopikja legyen ez.
Jó lenne ha arról lenne szó hogy mi van a pc-s játékokkal ill. mi fog rá megjelenni. -
#15456 Ugye ? Gazgoblin meg DanielTnek erzi magat. A masik gyerek meg egesz nap jon hozzam. :D -
#15455 Egysíkú? Mármint amin már szénné untam azt a játékot, amire vágyakozol? :D Ez egy síknak nem rossz! -
High end PC #15454 Éééés, itt a ma esti hangulathoz illő banner. -
#15453 Kifejtenéd? Nem látom át teljesen hogy mire gondolsz! -
#15452 Értelmi szintet mutatja, hogy 25-30 évesen neked kurva sok időd van játszani a kis egysíkú konzoloddal. -
#15451 hééééé, miez a sok geci a logóm mellett, már elmúlt karácsony -
#15450 hhúúúúgyfos konzolok, húúúgyfos videókártyákkal, húúúgyfos -
#15449 Mutass egy hivatalos bejelentést, hogy jön és ne a gémsztáros magyar inszájderkedő nóném csókát:))
( lehet hogy jön nincs kizárva, de semmi infó nincs róla ) -
#15448 Milyen kis frusztrált valaki :D -
High end PC #15447 El ne menjetek, jó lesz ez így is, érzem.
:DDDADSADA -
#15446 és hol nem szarom le, mikor pc-re is jön már, másrészt pedig kontrollerrel egyszerűen lófosás végigtolni. Sajnálom, hogy így kellett végigtolnod.
ti meg takarodhatnátok vissza a konzolos részlegbe, vagy igazából ez is rólatok szól? -
High end PC #15445 "Higgyetek a jövőben, Világbéke és Szeretet" ? :D -
#15444 Jó lenne valami hasonló cucc, mint a leáldozott topicban. Csak valami pozitív üzenettel. :D -
#15443 Konzolokádék?
Jaaa, te nyitottál a nem létező Pc-s Red Dead Redemptionnak topikot, amit már egy éve végignyomtam :ASFDSFDS Mindent értek! -
#15442 Így van! :D -
High end PC #15441 Akkor banner ötlet, senki?
pixxel, itt vagy? -
#15440 tök vicces, hogy itt is azok rontják a levegőt, mint a hasonló nevű konzolokádék topikban -
High end PC #15439 :DDDDDDDDDDDDDD -
#15438 végülis az állatkerti gondozót se rakják ketrecbe, csak mert megetette a troll-t :D -
#15437 Na, vajon mé'? ;) -
#15436 Le lett tudva a téma. -
#15435 Remek.Otthon tolom ps3-ról,koleszban meg laptopról. -
#15434 Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy a PS3-as és PC Portal 2 együtt is menni fog? -
#15433 hozzadvagjak 2 csomag zsebkendot ? -
#15432 Pedig már kezdtem megszokni a káosz stylet:( -
#15431 te miért nem kaptál büntipontot -
#15430 Jaj istenem, nem igaz, hogy megint kezded... -
#15429 Sot egyaltalan neki koszonheto a topic is. :D -
#15428 ezért kell rss normális formában és akkor van miről beszélni, csak nekem most nincs időm megcsinálni