17438
  • shaddam
    Az előbb még szarfos kontroller volt.
  • Büdös Bohóc
    fú, nem mondod, hogy konzol átírat az év játéka mind3 évben :) És hol nem szarom le
  • High end PC #15465
    Az a baj, sok mindenről lemaradtál, volt űber PC-és dizájn, mindenféle PC-és RSS játékhírrel, de a sok nemtetszés miatt ezt lett belőle, azóta meg csak Jakuza agymenése vs többiek köpködése megy, sajnálom, hogy így alakult, én megpróbáltam.
  • Büdös Bohóc
    veled ellentétben nekem van lehetőségem kontrollert is előrántani hogy az ilyeneket analóg karral toljam le :DDD FAIL :DDD Annyira szerencsétlenek vagytok, arra veritek 0-24, hogy milyen király konzolotok van
  • shaddam
    2008,2009,2010 év játéka is van pécére?Az év játéka alatt nem az aktuális codot értem.
  • Totti5
    Kellemes lehet WSADvel lovagolni órákat:))
  • DellPeter
    Ennyit ér a szavad te hazug kutya, ezt 2 perce csinéáltam a póstafiókomról, amit csak erre a célra hoztam létre, hogy Jakuza küldje a telefonszámát és a lakcímét, azóta is küldöd...

• Gyuszopapa
    Mit vágyakozol az a fos után,én is halgattam milyen szuper milyen jó.Aztán elmentem és egy haver megmutatta omg mekkora csalódás volt.
    Akkor se játszanék vele ha csak pc-re jelenik meg.
  • Büdös Bohóc
    1 játék? :DDDD ne nevettess bazmeg, egyetlen EGY játék, ami hiányzik pc-ről és lesz is. És hol a picsámba érdekel, hogy nem jelent még meg pc-re, majd megjelenik azt szarrá játszom én is, ez gyermeteg, hogy ezzel fenyítesz, hogy már meguntad ÉS? Kontrollerrel hányadék irányítani én meg egérrel és billentyűzettel fogom végig élvezni a játékot.

Ami számít, az mind van PC-n is, ami szar fos az nem is kell gépre.
  • shaddam
    Jön pécére az RDR? :DASDASDASD
    Nem kéne minden szart készpénznek venni ami kicsúszik a magyar gamestar száján.Meg jön az L.A Noir is?HAHA
    Lehet ennek örömére kiviszem platinára a játékot.
  • Gyuszopapa
    Hello pc,amikor támogattunk hogy házigazda legyél nem erről volt szó hogy a konzolosok flémtopikja legyen ez.
    Jó lenne ha arról lenne szó hogy mi van a pc-s játékokkal ill. mi fog rá megjelenni.
  • Jakuza001
    Ugye ? Gazgoblin meg DanielTnek erzi magat. A masik gyerek meg egesz nap jon hozzam. :D
  • DanielT
    Egysíkú? Mármint amin már szénné untam azt a játékot, amire vágyakozol? :D Ez egy síknak nem rossz!
  • High end PC #15454
    Éééés, itt a ma esti hangulathoz illő banner.
  • gazgoblin
    Kifejtenéd? Nem látom át teljesen hogy mire gondolsz!
  • Büdös Bohóc
    Értelmi szintet mutatja, hogy 25-30 évesen neked kurva sok időd van játszani a kis egysíkú konzoloddal.
  • DellPeter
    hééééé, miez a sok geci a logóm mellett, már elmúlt karácsony
  • DellPeter
    hhúúúúgyfos konzolok, húúúgyfos videókártyákkal, húúúgyfos
  • Totti5
    Mutass egy hivatalos bejelentést, hogy jön és ne a gémsztáros magyar inszájderkedő nóném csókát:))

( lehet hogy jön nincs kizárva, de semmi infó nincs róla )
  • DanielT
    Milyen kis frusztrált valaki :D
  • High end PC #15447
    El ne menjetek, jó lesz ez így is, érzem.

:DDDADSADA
  • Büdös Bohóc
    és hol nem szarom le, mikor pc-re is jön már, másrészt pedig kontrollerrel egyszerűen lófosás végigtolni. Sajnálom, hogy így kellett végigtolnod.

ti meg takarodhatnátok vissza a konzolos részlegbe, vagy igazából ez is rólatok szól?
  • High end PC #15445
    "Higgyetek a jövőben, Világbéke és Szeretet" ? :D
  • Chocho
    Jó lenne valami hasonló cucc, mint a leáldozott topicban. Csak valami pozitív üzenettel. :D
  • DanielT
    Konzolokádék?

Jaaa, te nyitottál a nem létező Pc-s Red Dead Redemptionnak topikot, amit már egy éve végignyomtam :ASFDSFDS Mindent értek!
  • DanielT
    Így van! :D
  • High end PC #15441
    Akkor banner ötlet, senki?

pixxel, itt vagy?
  • Büdös Bohóc
    tök vicces, hogy itt is azok rontják a levegőt, mint a hasonló nevű konzolokádék topikban
  • High end PC #15439
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • gazgoblin
    végülis az állatkerti gondozót se rakják ketrecbe, csak mert megetette a troll-t :D
  • DanielT
    Na, vajon mé'? ;)
  • Chocho
    Le lett tudva a téma.
  • shaddam
    Remek.Otthon tolom ps3-ról,koleszban meg laptopról.
  • Chocho
    Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy a PS3-as és PC Portal 2 együtt is menni fog?
  • bertino
    hozzadvagjak 2 csomag zsebkendot ?
  • Totti5
    Pedig már kezdtem megszokni a káosz stylet:(
  • gazgoblin
    te miért nem kaptál büntipontot
  • Chocho
    Jaj istenem, nem igaz, hogy megint kezded...
  • Jakuza001
    Sot egyaltalan neki koszonheto a topic is. :D
  • Desiderata #15428
    ezért kell rss normális formában és akkor van miről beszélni, csak nekem most nincs időm megcsinálni