A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz flash videós megoldás, ami nem ilyen képvetítés, és kisebb méretû, és ne is játssza le magától foglalva az erõforrásokat feleslegesen, meg a következõ feladat most már az lesz, hogy találjak valami megoldást, hogy az egész oldal gyorsabban betöltõdjön a lassabb nettel rendelkezõknek is.
Csak most egy pár napig nem érek rá, de napokban megcsinálom.
RSS hírek is frissültek tegnap óta, most legalább lesz már mit kitárgyalni minden nap.
Esetleg lehetne egy JS slideshowba képeket rakni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ilyen RSS weblapba illesztéses scriptek biztos léteznek
de ha nem szeretnéd ezzel terhelni a fejlécet, akkor ott a régen nyitott Játékhírek topik, annó még én nyitottam, meggyõzhetnéd SG-t hogy házigazdaként fel tudnád futtatni
és akkor csak egy link kéne innen oda
meg van még indie games blog, meg videóvégigjátszásos oldalak, ilyesmi linkek is mehetnének, bár annak is van topikja
társtopikok linkjei is lehetnének pl. Eredeti játékaink
ízlések és pofonok meg elég különbözõek, Startcraft, Diablo 3, egyéb ami a banner képben van engem pont nem érdekel, valami általánosabb fejléc lenne jó
vagy olyan mint a oldgames hívek topikban, az a méret és külcsín pont megfelelõ
senki se szeret sokat görögni lefele és a villódzástól kiég a szemünk, elõször még érdekes, másodjára már nem
inkább letisztult és informatív legyen a topik
Lesz majd normális megoldás, sfw-ben flash videóként, és nem ennyire erontott minõséggel és képaránnyal.
Most az RSS játék hír channel lenne a következõ lépés, hogy lehessen mindig friss híreket kitárgyalni.
PS2, 360, jatekaim.hu
NOOOOORMÁLIS?
Képaránya is szar
/facepalm
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ahogy nezem ott log ki a chatboxbol a szoveg ahol nincs alairas.
Amugy kosz nem kell logo. Inkabb ezt a formedvenyt szedd le. 😄DDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyelõre még nem tudom, hogyan kéne hozzáadni a topikhoz, hogy jöjjenek a friss PC játék infók, amiket egybõl lehetne kitárgyalni.
Milyen PC-s játékokkal foglalkozó RSS-re gondoltál pontosan?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Te elég sokat kommentelsz PC-ésként, logót milyet tegyek be neked?
Arrol nem is beszelve, hogy nemelyik uzenet olvashatatlan, ha rovif ugyanis sokszor lelog a szoveg ablak ala a beleirt uzenet.
All hail the double x!
A csicsa háttér még elmegy. A semmit nem ábrázoló banner nem zavar.
De ez az olvashatatlan szövegmezõ, ez a percekig töltõdõ szarfos videó, meg a hulló stilizált F15-ös vadászgépek azé' kicsit kibasszák a biztosítékot...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mondjuk akiknek lassabb netük van, nem tudom milyen.
Majd este.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
All hail the double x!