17438
-
#17318 Ez szep es jo de altalaban az ilyen tartalmu oldalak, nem europaban vannak bejegyezve. -
#17317 Brutális kalózkodás elleni törvényt fogadtak el -
#17316 Azok persze.... -
#17315 Hat szerintem az AAA huzocimek sem az igaziak mostanaban. Jo, jo hogy nemelyikbol eltudnak adni mondjuk 6 milliot egy geptipuson, de a tobbseg nem ilyen. Raadasul tobbnek nem az igenyesseg, hanem a hype ami sok szazalekat generalja a jatek eladasanak.
Vannak kivetelek, de nagyon keves az ilyen jatek. Nezd meg a RAGE es hasonlo jatekokat mar 10 het alatt se tudnak 1 millios eladast generalni a karacsonyi szezonban. Top rated jatek, marmint a kiado szerint.
Hat nem tudom, olyan mint peldaul a Starcraft 2 a PCs jatekok kozott, nagyobb a fustje mint a langja. -
Ry0K3N #17314 szutyokszar alatt olyat értesz hogy elmegy belőle jó esetben másfél milla kitolja az ember egyszer és utána időtlenül tengődik a szerencsétlen példány a használtjáték piacon? mert multi vagy silány vagy egyáltalán nincs a történet meg egyszer elég volt -
RYO21 #17313 Manapság mindenféle igénytelen szar AAA -játéknak számít. -
Zero 7th #17312 Az a baj, tudod, hogy konzolon az AAA játékok is szutyokszar szemetek... -
Ry0K3N #17311 Mondj kérlek példát f2p húzóágzati címekre PC-n had röhögjek rajtad egy jót :) Az erőlködésedet meg nem értem most ismered el mindegyik platformon vannak szutykok de te csak mindig egyet emelsz ki mintha csak azon létezne. Bár egy trolltól nem is lehet mást várni mint hasonlókat a válaszláncok ignorálásáról nem is beszélve. Mindig szigorúan a legutóbbit nem igaz? És ilyen sok idő kijátszani azt az 5 kemény címet érdemleges címet? -
Gyuszopapa #17310 Sőt van olyan amivel még nem is játszottam mert nem volt még rá időm.Még bontatlan a csomagolása. -
Gyuszopapa #17309 Minden játékom megtartom.Akár dobozos akár digitális. -
#17308 Nem ugy warezolsz, hogy cserelgetsz ? :D -
Gyuszopapa #17307 Szerinted ami játékot(normálisat)kiadnak mind konzolra mind pc-re mindet végig lehet játszani,baszki 7 élet is kevés volna hozzá .Valamiről le kell mondani.
Mellesleg egyébként évek óta csak eredeti játékokkal játszom és büszke is vagyok rá.Egy része tejes áras egy része akciós volt,ennyi. -
#17306 Van psn-es is f2p szutyok, nem nyúltam hozzájuk örülök ha az AAA címekre jut idő.Ellenben ott nem nagyon az a húzóágazat.FreddyD munkássága mellett se menjünk el, de mutasd meg hol írtam azt hogy nincsenek igénytelen szutykok minden platformon. Az jön le nekem rohadt nagy tévedésben vagytok miket szoktam írni.... -
Ry0K3N #17305 Egy f2p gamma mióta van egy szinten egy magas költségevetésű játékkal már megint? Oh elnézést elfelejtetem hogy konzolon nektek az ilyen kategóriáért fizetni is kell ami errefelé ingyenes. Ugye milyen jó hely a PSN store? :) A sok középszerű szemetet amit az évek során kiadtak konzolra most ki sem térek, elég csak fellapozni pár régebbi 576 újságot.
Amúgy van egy mondás a puding próbája az evés.
-
#17304 Hát a steames f2p achievmentek farmolása közben már a halot is egyre többre tartom És van jó pár AAA cím ami kötelező, kihagyása egy gamernek megbocsáthatatlan. Na mármost a feltételes reflexen alapuló elutasítással olyan címeket hagy ki az ember hogy csak szánni tudom. -
Gyuszopapa #17303 Ja mert szerinted minden konzolra megjelent játék 100 %-osan hiperszupergigamega.
Ha nem volna bannolás konzolon warez miatt akkor ott se lennének olyan jók az eladások. -
#17302 Igényességgel magyarázni a warezt... tényleg best of 2011 -
RYO21 #17301 Most láttam GS-en, best komment 2011:
":Amúgy meg nem a PC warez a nagy, hanem a konzolos vásárlók 70%-a birka, és igénytelen.. tisztelet a kivételnek. Lehet, hogy nekik elég egy NÉV ahhoz hogy 13 rongyot kidobjanak rá látatlanba, de nekem tökmindegy hogy PC-re vagy xboxra vagy anyám kenyérpirítójára jelenik meg valami, nem fogom egy promo videó alapján elhinni róla, hogy az az év játéka." - _RiCE_ -
#17300 Hat ez olyan Alan Wakes sztori. Nincs eleg bevetel egybol jo lesz a PCbol is. :D
Persze olyan szempontbol jo, hogy megjelenik PCn is, de kozben, ha arra gondol a jatekos, hogy mikent fikazzak ezek a cegek a PC-t, a warez miatt, akkor felvetodik a gondolat mindig, hogy egyaltalan mit keresnek akkor a PCs platformon ? Ilyenor a nyilatkozataikat visszajatszanam nekik es eloszor megkerdeznem azt, hogy miert nem produkalt a nagy konzolos kanaanban a jatekuk penzt, meg azt hogy mit keresnek azon a piacon, amit allandoan bemocskolnak a nyilatkozataikkal, amikor pedig penz kell belole egybol, milyen jo is a PC. -
#17299 Első verzió rossz volt, drága volt, nem volt kellő reklám mögötte, Aztán javították, jraírták a játékot szinte, kiadták újra XBLAra olcsóbban, de már kutyának sem kellett ( én megvettem, 1nek szórakoztató volt és a vizes téma jól kidolgozott ), DE ott cseszték el az egészet hogy epizódikusan adták ki. Az ember éppen kezd belelendülni az esmények is felpörögnek erre pár óra után vége a játéknak. Ez nagy hiba volt.
10 ezres nagyságot produkált kb, ami az átlagos 100-140 ezres eladásoktól nagyon messze van, de hát nem csoda, mert maguk a fejlesztők ítélték halálra a játékot. Én reménykedek benne hogy steamon elment azért valamennyi és ez már elegendő lesz a következő epizódra, de nagyon hulla szaga van az egésznek:( -
Ry0K3N #17298 PC-n nem tudom mit akarnak az optimalizálatlan programukkal és erre még kiadnak egy még elcseszettebb verziót ami vetekedni fog a BF3 gépigényével mert nem tudnak programozni. Ehhez csak gratulálni tudok nekik. -
#17297 http://www.gamestar.hu/hydrophobia-prophecy-video.html
Az ilyeneket nem ertem. Bebukik es a nagy warez ellenre PCn nyereseget akarnak ?
Nem kicsit ellentmondasos ez ? -
mester1987 #17296 igen, mert voltak szép időszakai is, mikor honosított játéokat adtak ki (persze ha sikerült hibamentesen) dobozos verzióban akkor még -
kissssss #17295 látom a pc gurun is megy a hülyeségek terjesztése.
a CD project meg eláshatja magát ezzel a fenyegetőzésél, csak a saját hírnevüket rombolják ezzel.
a cikk alatt levő kommentelök közül meg ez az Auchen felhasználó igazi facepalm díjas emberke. -
#17294 Nektek ez a mánia hogy minden flém? Teljesen normális hangnemben írok....Persze ha ingatag lábon állnak az érvek valamit lépni kell.
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=17292]#17292[/url] mikor írtam neked? -
mester1987 #17293 Nem tudom ide tartozik-e, de azért ez komoly, főleg ha más kiadó is ezt követi :) -
Ry0K3N #17292 Nem nem fogom elolvasni a privátjaidat instant törlés mindegyik :) -
Ry0K3N #17291 Lételeme, mivel GSO-n már mindenki magasról leszarja már amit mond itt próbál meg vergődve szegény érvényesülni, hát nem sajnálnivaló az ignorált ázott troll? :D -
#17290 Én ahogy látom , csak te flamelsz itt. -
#17289 Oh GS te csodás.Az ázsia mmo-k uralma és az hogy a tucatszar ea sportjátékot lenyomja az sc2 messzemenő következtetést von le. A pc alkatrészek pedig sose romlanak el. Remek kis kimutatás direkt flamebaitre kihegyezve a gamestar olvasóknak....
BTW: új indie bundlét megvettétek?A shank meg a super meat boy már megér 5 dollárt is. -
#17288 Hat pl a steam akkor indult, az indienek meg kellet par ev hogy befusson. Foleg az utobbi nehany evben nagyon nepszeru. -
#17287 Mar volt 2004ben is indie meg digitalis terjesztes ? Latod ezt nem tudtam. :D -
#17286 A digitalis terjesztes, es az indie mufaj sokat segitett a pc game oldalan. -
#17285 Ha jol emlekszem a konzolosok a PCs jatekok halalat meg anno valamikor 2004-re vizionaltak. :D -
#17284 " Rengeteg vita, trollkodás, veszekedés, azaz igazi 'háború' zajlik néha PC vs. Konzol témában. Most készült egy felmérés, tényekkel.
A Felmérést az Ignite Gaming Technologies végezte és arra keresték a választ, hogy PC gaming vagy a Console Gaming áll-e nyerésre jelenleg a formátumok örök csatájában.
Néhány éve erre a kérdésre egyértelmű volt a válasz - a konzolok erősebbek, jobbak és kevésbé kalózkodottak voltak. Mára azonban a muszkli visszatért a PC-kbe, és a közösségi játékok térnyerésével mintha a konzolok elkezdtek volna visszaszorulni - ez volt a kutatás alapfeltételezése. Lássuk az adatokat:
Míg 2009-ben a konzolos bevételek 13,6 milliárd dollárt tettek ki, a PC-sek 8,9 milliárdot. 2011-re ez a trend teljesen megváltozott: 11,5 milliárd dollár (PC) - 8,0 milliárd konzol. Sőt a 2012-re várható adatok is hasonló tendenciát mutatnak (11,6 M PC - 8,2 M Konzol). Ez az adat mind a dobozos, mind a virtuális, mind a közösségi, mind az mmo PC-s játékokat magában foglalja.
A felmérések szerint a különböző platformokkal töltött idő:
PC - 8 óra
X360 - 4.2 óra
PS3 - 4.1 óra
Wii - 1.4 óra
Az adatok alátámasztják, hogy maguk a játékok PC-re a legolcsóbbak.
A felmérés a konzolok hibájának hozza fel a megbízhatatlanságot - 2 éven belül az Xbox 360-ak 23,7%-a, a PS3-ak 10%-a és a Wii-k 2,7%-a hibásodik meg.
A felmérés szerint az amerikai háztartások 72%-ában játszanak videójátékokkal, és a gamerek átlagéletkora 37, azaz harminchét év.
A digitálisan letöltött játékok részesedése 2010-ra 20%-ra nőtt, és azon játékosok aránya, akik online játékért fizetnek szintén nőtt, 23%-ra.
Nagyon érdekes, mely online stílusokkal milyen arányban játszanak:
Puzzle, táblás játék, Game Show, Trivia, Kártya 44%
Akció, sport, stratégia, szerepjáték, versenyjátékok 21%
Perzisztens multiplayer univerzumok 16%
Letölthető játékok (mint a Bejeweled vagy a Diner Dash ) 10%
Egyéb 9%
A készítők egyép iparágak adatait is figyelmbevéve megpróbálták megjósolni, adott iparágak mennyit növekednek majd 2014-ig:
Videojátékok 7,2%
Mobil és kábeles (gy.k. tyúkbeles) internet 5,4%
Filmes szórakoztatás 1,1%
Rádió -6,7%
Rögzített zene -7,7%
Házon kívüli reklámozás -6,7%
Magazinok kiadása -9,4%
A gaming jövője a felmérés szerint - főleg online esetében, amelynek a PC a kedvenc platformja - a PC gaming lesz a nyertes platform.
Erre jó példa volt, hogy az NPD adatai szerint 2010 júliusban a legjobban eladott konzoljáték az NCAA Football volt 692000 másolattal konzolon, míg PC-n a StarCraft II 721000-es eladásokat teljesített. " - GS
Nocsak...
-
gosumofo #17283 Nexon values itself at $7.3 billion, or $18 per share; company is worth more than EA
lol
Csak PC játékaik vannak :) -
kissssss #17282 csak teljesen fölöslegesen. -
#17281 Úgytűnik rápörögtek a témára
Witcher 2 -
Ry0K3N #17280 Annak a cáfolata az lenne hogy a valve számára problémás a kalózkodás :D
Az meg hogy az ubi mit sír senkit sem érdekel a középmezőnybeli játékaival az AC sorozatot leszámítva. -
gosumofo #17279 Nem gyatra portokat kéne készítaniük, vagy nem gyatra játékokat. A Skyrim körül azért nem volt AKKORA felhajtás, hogy eladjanak több milliót PC-re (egy PC kép vagy gameplay nem volt a megjelenés előtt), és mégis valahogy sikerült pár nap alatt olyat produkálniuk, amit másnak évek óta nem. Jó a játék. Hogy ennek a töredékét ne tudná az Ubisoft, és ilyen 50 ezres számokkal dobálóznak.. hát az az ő hibájuk és ássák el magukat.