A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyeb erved ? Azert mert te es 2 masik konzolos majom mondd valamit az kb semmit nem jelent. En meg a szemelyim is belinkeltem, miutan meg azzal is meghazudtoltatok, hogy nem is hozhatta a batyam aziokat a jatekokat kanadabol.
TE nem mutattal fel semmit csak szavakat. Meghozza olyanokat, amiken a mai napig rohog mindenki, mert olyan idiotasagokat szoktal leirni.
<int peldaul a TW sorozat ahol kijelented hogy semmikeppen nem jatszanal vele, mert egy retegjatek, es elfeledkezve 2 honappal ra, mar istenitted, hohgy mivel jatszanal. Ennyire idiota vagy.
Varj nem is az, hanem hogy jol illusztraljalak a kedvenc topicodbol idelinkelem az ott rolad fabrikalt kepet.

Kamugép..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amugy megegyszer keirom, szegyelnem magam felnott ferfi letemre, ha PSP-t kunyeralnek anyamtol karacsonyra.
De ez igaz minden masra is.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az egész SC õrület azért vicces, mert az a játék gyakorlatilag az égvilágon semmi újat nem mutat. A játékmechanika egy tucatRTS C&C klón, a világ meg a WH40k koppintása. Aztán mégis tömegek buknak rá, mint gyöngytyúk a takonyra... Számomra totál érthetetlen...
Egyébként meg pont azért jó a PC, mert ha épp nincs az aktuális felhozatalban normális játék, akkor elõ lehet venni a régi, saját idejében kimaradt játékokat. Akár konzolos játékokat is az elõzõ generációval bezárólag.
- Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
- The Witcher 2: Assassins of Kings
- Total War: Shogun 2
- Diablo 3
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS2, 360, jatekaim.hu
PS2, 360, jatekaim.hu
Illetve kihagytam a Metal Gear Solid 4-et, mert az nagyon ajánlották, megvettem, összesen beletettem úgy 2 órát, és ment a vaterára, pár héten belül meg már meg sem volt.
2007 március-április környékén vettem a 60 gigás PS3-am. Tehát 4 éves lesz. Tudod miket vettem rá?
Konzol vásárlásnál az elsõ cím: Ridge Racer 7 volt az elsõ címem rá. Lassan 4 éve, hogy utoljára be is tettem játszani.
Második cím: F1 Championship Edition. Akkor 'jó' volt (fos arcade), mert PC-re épp nem jött ki a Sonynál lévõ jogok miatt, de már az F1 2010 van PC-én is, szóval kb leszarom már.
Harmadik cím: Midnigh Club Los Angeles. Már bánom, hogy nem Xbox360-ra vettem 2008 nyarán, mert PS3-on valami okádék subHD felbontású.
Negyedik cím: Gran Turismo 5. Kb ez a cím az, ami miatt érdekel a platform. No, nem a fizikája miatt, inkább csak a tartalom miatt. Baszod, ez évi egy játék átlagban! Látod, nem mindenki gondolkodik úgy, mint Te. Csak azért, mert más stílusok érdekelnek, mint téged, lúzernek érezzem magam?
Elvbõl minden multiplatformot csak is PC-re veszek, a jobb grafika és a legtöbbnél a jobb multiplayer miatt. Emiatt még a PC-és driver-ekkel való hegesztést és egyéb kellemetlenségeket is képes vagyok eltûrni. De az a sok csillogó jellegtelen cucc biztos fasza lehet PS3-on, úgy csinálsz, mintha azon nem lenne.
Ugyanakkor a vásárolt címeimbõl messze kiderül, hogy többször annyi PC-és exkluzív izgat, mint konzolos. Kell egy fasza gamer PC, az a helyzet, nélküle lehet, hogy nagy szopás a PC gaming, de az is igaz, hogy már nem olyan, mint a 90-es évek közepén, de te messze eltúlozod a dolgot. Vágod?
azóta se érdekelnek a konzolok 😊
meg elvileg nem is tudsz kiszabadulni a 790px széles banner részbõl 😄 de persze megoldható egy kis trükközéssel 😛
All hail the double x!
vagyis egymás mellé sok RSS elférne, bolha, de még olvasható formában, akár úgy, hogy széltõl szélig tart a monitoron, nekem 1440x900 a felbontásom, ez elég elterjedt
elég lenne csak a rövid cím, és amikor ráviszed a kurzort akkor jelenne meg a hosszabb alcím
All hail the double x!
Ahhoz kepest eleg gaz szamotokra, hogy a legnagyobb bevetellel rendelkezo jatek az egesz piacon az egy PCs jatek. <#hehe>#hehe>
Ebben a script-ben hol van dekódolna, hogy a fenti PC játékhírak címe középre kerül?
Jobb lenne, ha a hírek címei bal oldalról kezdõdnének, és a rövid szöveges leírás pedig utána folytatódna.
<script id="feed-1295386478559469" type="text/javascript" src="http://rss.bloople.net/?url=http%3A%2F%2Fwww.pcguru.hu%2Fpcguru%2Frsscsatorna.php%3Fch%3D1&limit=5&showtitle=false&type=js&id=1295386478559469"></script>