17438
  • High end PC #15548
    Azt, hogy 1 perc alatt módosította úgy, hogy a Gmail-os cím helyett a T-Mobile-osról küldte el. Egy ilyet hamisítani tényleg nem nagy cucc.
  • gazgoblin
    "Uramisten. Szerintem tegyél fel egy Mspaint-et és nézd meg hogy működik a képösszevágás mert kurvára beégeted magad itt vele xD"

fair enough? :D
  • High end PC #15546
    Hát ez tényleg nem tartott sokáig. :DDD

• Ry0K3N
    Ésmostittmitkellnézni? :D
  • gazgoblin
    "akkor mit keresel itt"

talán mert játszom pécén?
  • DellPeter
    nekem nem kell mutatni, szerintem itt mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy Jakuza most is csak egy szerkesztett képpel kamuzik
  • Totti5
    Fifába pl 360 fokos mozgás van már, ami elég pöpec dolog. Billel az játszhatatlan, talán még a leghardkórabb kéjbórd fanok is belátják ( már aki tolja a Fifát ).
  • gazgoblin
    tessék """"elküldtem""" neked a t-online-osról is

legalább 2percbe került mspaintban a művelet

• Büdös Bohóc
    mondd már meg, hogy miért van ez a topik akkor? Ha olyan nagyon pc-s játékos topik, akkor mit keresel itt, aki a másik topikban a PC-t osztja? Neked kéne elmenni innen
  • High end PC #15539
    Hát igen, a vastag Postázandó mappa árulkodó volt, a kép szerintem is fals volt.
  • gazgoblin
    fél perc mspaintban

+ a boldolás azt jelenti hogy ott van valami új (csak nem a postázandó levél neked?
  • Ry0K3N
    Lovaglást joyal és joy nélkül. Lassan 10 év PC gaming után? naná hogy wasd a kényelmesebb mert kézreáll, megszokottabb. Mondom egyik játékba sem éreztem hogy annyira nagy gond lett volna a wasd.
  • DellPeter
    ráadásul már le is szedte őket, biztos talált valamit, ami nem stimmel rajtuk :DDD
  • DellPeter
    simán kinézem ebből az emberből, hogy egész délután ezt a képet hamisította.
  • Chris Redfield
    Mit?
    A joy-t?
    Minden 2. játékban manapság.
  • Chris Redfield
    Gondold meg melyik a kényelmesebb? ha 1 ujjaddal 1 kart tudsz könnyedén 8 irányba tolni húzni vagy ha 2-3 ujjal a "kemény" műanyag gombokat nyomkodni, és annak megfelelően 1-2őt hogy iránytváltasz?
    Ugye a karnál sem helyes a 8 irány!!! Mert a karnál végtelen irány van, mivel lefedi a képzeletbeli kör minden pontját a kar ha egyszer körbeforgatod vagyis 360 irány lehetséges ....lenne ha ennyire precíz érzékeny lenne a karakter mozgása. De ez persze nem fontos most.
  • Ry0K3N
    Mondj egy játékot ahol ezt ki lehet próbálni aztán elmondom a véleményem :D
  • Chris Redfield
    Rossz következtetés a tiéd.
    Nem azt írtam hogy csak kontrollerrel kell lovagolni a wow-ban, dehogy.
    Hanem azzal könnyebb, nem pedig csak azzal lehet. A 2 kijelentés közt van értelmi eltérés.

Vagyis nem kell váltani csak nem kell azt mondani hogy nem könnyebb.
  • Chris Redfield
    Elfelejtettem utólag a végére írni hogy a szimulátorok valóban komolyabb programok, de ez nem von le semmit a többi "játék" érdeméből.
    pl amit itt írtak a Red Dead Redemption meg a hasonló SB játékok is "simulátoroknak foghatóak fel. Az RDR-ról olvastam angol cikkben hogy szinte egy külön virtuális "élet" van a játékban. Persze nem lehet mindent mint a valóságban, de kb mintha a valóságban abban a korban lennél.
    Szóval ez nem von le az érdemükből semmit szerintem. Egyikéből sem.
  • Ry0K3N
    és most akkor a 8 milla wow user is nyomja kontrollerrel mikor mounton vannak? :D
    egyáltalán nem látom semmi előnyét sem a kontrolleres mount irányításnak
  • Desiderata #15528
    zongorázol? azok általában nyugodt emberek
  • DellPeter
    Ez még nem változtat azon a tényen, hogy sosem küldte el a levelét, mert egy iszonyat szélhámos egy ember, alig hiszem, el, hogy valaki 40 felett tényleg ezen a szinten van.

Ahelyett, hogy itt bizonygat, már 20-szor átküldhette volna privátban, ahogy ígérte, nem tette, csak a szája jár..
  • Chris Redfield
    Figyelj!

Ezekután MAXIMÁLISSAN megértelek.
    Tökéletessen korrekt válasz ez. Ezt már értem, mert akkor szereted nagyon a szimulátorokat. Nemgond, én is 1-2-őt néztem már. És valóban ezek komoly játékok, vagyis SZIMULÁTOROK.

Viszont ha valaki leül játszani, az nem feltétlen egy konkrét szimulátorra vágyik, az egy külön réteget érint csak. Ezért is írtam hogy embere válogatja, csak a PC-n itt meg a világon akik szimulátorokkal játszanak nagyon-nagyon kevessen vannak, nagyon kevesen.
    És itt akik vitáznak nem egészen ilyen játékokkal vitáznak, mondhatni ezek "szimulátorok" nem "játékok".

Szóval értelek most már, de remélem te is érted mit akartam leírni ezzel.
  • Ry0K3N
    Uramisten. Szerintem tegyél fel egy Bat!-et és nézd meg hogy működik a kijelölés mert kurvára beégeted magad itt vele xD
  • DellPeter
    NEM érdekelnek a fotósopp hamisítványaid, a leveled sosem küldted el, mindketten tudjuk, mert hazug vagy.

Ígértél privátot, az sem jött meg soha.

Az email postafiókom még mindig csont üres!

Felfordul a gyomrom tőled.
  • Jakuza001
    Most miert kek te IQ bajnok ? :DDDD
    Csak nem azert mert nem aktiv az ablak ? :DDDDD
    Lattal te mar aktiv ablakot ? En szurkitettem el. Ez jo. Milyen egy idiota szerencsetlen.

Na de most mar tenyleg leptem, most tuti kamu a kep mert kek a kijeloles. :DD

• Willenbrock
    A repülő,harckocsi és tengeralattjáró szimulátorokat szeretem.Ezek kifejlesztése-amennyiben valóban szimulátorról van szó-sokkal bonyolultabb időigényesebb mint egy átlagos fps elkészítése-ezért számomra ezek a komoly programok.Egy szimulátor esetében gyakran szükség van sokféle billentyűparancsra,a konzolok nyomógombjai ehez nem felelnek meg,ezen kívül egyszerűbben bővíthetőek,sokoldalúbbak ezért nálam csak a pc jöhet számításba.Röviden ennyi az indok.
  • DellPeter
    jakuza, most tényeg, miért jó ez neked?
    a való életben is szarrá csalod és hazudod az agyad?
  • Chris Redfield
    Bármennyire is fáj ebben igazuk van.
    Sokkal könnyebb ezeket a dolgokat a karral nyomni.

Csak 2 dolog miatt nem könnyű sok embernek.

- Az egyik hogy ilyen előítéletesek mint néhányan és dacból se vennének egy nyomorult joy-t inkább szenvednek a bill+egérrel, minthogy valmi közük legyen egy tárgyhoz amit ilyenkor szapulnak.

- A második az hogy sajnos nehéz olcsón beszerezni olyan joy-t ami szinte passzentossan müködik minden vagy a legtöbb ilyen stílusu játékkal.

És ha ezen okok végett valaki ki se próbálja annak naná hogy a nehezebb a jobb.
    Be kell ismerni hogy lehet minden stílust mindennel irányítani de ahogy fps-t sokkal kézenfekvőbb egy bill+egérrel úgy a legtöbb mászkálóst meg joy-al egyszerűbb a karok végett hiszen 1 ujjaj könnyedén kalibrálható a 8 irány.
    Nembeszélve az erőségről. Úgyhogy ezt a témát kár feszegetni. Én ezt gondolom.

De ha van kedvetek még vitatkozni ezekről én hozok popcorn-t.
  • DellPeter
    nem neked ment, hanem ennek a csaló jakuzzának.
  • Ry0K3N
    Látom elsőnek nem fogtad fel a 140es IQ-dal mikor mondtam hogy nem alreg.
    Menny és robbantsd fel magad.

• Jakuza001
    Te igen debil 140IQ/0 te meg a felado es cimzett fejlecet se tudod elolvasni.
    Megadtam a lehetoseget, hogy kemeny legyel es legyere, elkudtem az emailedre a lakcimem adatait es meg utana itt probalkozol?
    Na pa mentem te kis szarhazi gyava genny. Ennyit tudsz, menj probalkozz mashol esetleg valami ovisnal, mert annak a szemeben talan a szaddal kemeny lehetsz.
    Bar mint mondtam te szajjal valami mast szoktal csinalni tuti.
  • DellPeter
    ITT BUKTÁL LE

AZ alsó képen te szürkítetted ki az Elküldött mappát, akkor itt most miért kék, amikor ténylegesen is benne vagy?

háhhá, itt a trükk, nem vagy semmi.
  • DellPeter
    neked ment a levél,. nem neki, félrenyomtam, mindketten tudjuk, hogy hamisítvány amit csináltál
  • shaddam
    Ehelyett az email téma helyett lehetne már inkább egy kis pc vs konzol flém.Vagyunk hozzá elegen
  • Jakuza001
    Mar te is hamisitvanyozol varj. :D
    Vigyaz mert megfenyeget, hogy elmegyhozzad, csak valahol elteved a rengetegben es meg radfogja a rendporseg, hogy te tuntetted el utkozben. :D
  • DellPeter
    De most komolyan Jakuza, te a való életben is hazugságokból építkezel? Vagy csak itt éled ki magad, hogy össze vissza hazudozol, hamisítasz csal és hazudsz, mint a cigányok?
    Te a való életben is ilyen vagy?
  • DellPeter
    Néz, én megadtam a lehetőséget, felőlem aztán fejre is álhatsz a hamisítványaiddal, nekem tiszta a lelkiismeretem.
  • Jakuza001
    Buta vagy bohoc janos, te lattal mar levelezo programot, hogy mit takar az elkuldott mappa ??? Tudod, nem kuldetlen, hanem elkuldott. :DDD
    Istenem a gyerek nem mer eljonni azt magyarazkodik meg a kamujan.
    Inkabb mondanad azt, hogy messze volt,vagy draga a benzin, vagy veletlenul letorolte a DanielT klonod stb.

Csak neked es csak most a 2010-es levelek. Jé ? ugyanugy nez ki a kuldott mappa ? Varj odarajzoltam azt is ezert kamu!!! :D Jah nem az te vagy. :DDD

• Ry0K3N
    a WASDról és a lovaglásról volt szó benne de te megint tereled más irányba, nem baj /buksisimi azért ügyes kis troll vagy ^^