17438
  • High end PC #15588
    1. helyen a topik a Top10-ben?

Azért tényleg nem lenne rossz, ha az SG csak ip tartományról 1 regisztrációt fogadna el, mert így nem lehet tudni ki kinek az ál-regje ezekben a vérre menő flémekben.

Ez a Jakuza vs. mindenki már tegnap este kurva unalmas volt, totális Off-topic, nincs kedvem törölgetni minden nap ezeket a hsz.-eket.
  • gazgoblin
    jól látod, nem attól ilyen ez a topik hogy néhányan hülyeséget írnak hanem attól ahogy mások faszparaszt módon reagálnak rá

vedd már észre hogy te is csak annyit tettél hozzá a topikhoz hogy becsérelted azokat akik idejárnak, értelme nem sok volt

"majmok, láma, lehet visszaolvasni"

alíg múlt éjfél de mára már ki is trollkodtad magad remélem!

• DellPeter
    hát ezaz, most biztos feni a fogát, hogy nem tudom tisztázni a dolgot, mert nem értem hogy csinálta, de ettől még az alap szarjából nem mászott ki, amiért mentem volna fényképezni hozzá, nem mutatja azt a falnyi tengerentúl játékot, amik közt többszörös példányok is voltak.
  • kissssss
    Mert ti majmok (bocs) azonnal ráharaptok a 2 értelmű vagy idegesítő szövegekre függetlenül attól hogy éppen jakuza vagy bárki más irkál éppen.

erre legjobb példa chris redfield delikvens gyönyörű szép céltáblát csinált magából egy nem régen írt kommentjének köszönhetően, aki rendszeresen olvassa ezt a topikot az emlékszik erre az esetre.

lehet szépen vissza olvasni.
  • gazgoblin
    hát akkor ez most az ő titka és a tenyomorod marad (no offense)

amilyen cirkalmas köröket futott ahelyett hogy simán külde volna privátban az infót, én már semmin se lepődök meg

de engem max annyiból érdekel a dolog hogy még mindig nem látjuk a bizonyítékot a játékgyüjteményéről
  • DellPeter
    nem, én tudom, hogy trükk van, fizikailag a levelet nem kaptam meg, csak azt nem értem hogy csinálja.

• gazgoblin
    szerinted trükk van?

passz
  • Chris Redfield
    Te nem érted amit leírtam vagy csak egyszerűen nem akarod megérteni?
    És ezt most a legnagyobb jóindulattal kérdezem.
  • gazgoblin
    és valahogy mégis mindig ő generálja a flémet
  • DellPeter
    te használsz ilyen levelezőt, szerinted hol a trükk?
  • Chris Redfield
    Igen igazad van a Fifa cuccokban van nagy jelentősége. De most nem akartam ennyire példázgatni csak kb érezze az is a különbséget aki makacskodik. :)
  • gazgoblin
    vicc
  • kissssss
    (hogy tőled ilyen "remek" ennek a topiknak a színvonala )

meg még adj hozzá fél tucat kétszínű embert és máris korrekt az amit mondasz.
  • DellPeter
    nem ő szentűl meg van győződve, hogy te vagyok.
  • DellPeter
    Most komolyan, mi a trükk?
  • gazgoblin
    jahogy dellpeter=highendpécé? nemtudtam!
  • gazgoblin
    "Amugy meg mentem most mar tenyleg aludni, mert kifarasztja az embert ha sokaig jatszadozik cerkof majmokkal."

az ilyen trollkodásal és személyeskedéssel pár hét pihire is el tud ám jutni az ember a banamákra

lassan észrevehetnéd hogy tőled ilyen "remek" ennek a topiknak a színvonala és visszavehetnél az arcodból
  • Jakuza001
    Oh wait mielott elmegyek te ?IQ bajnok, mikozbven az accountjaid kozott logolgattal, azota mar reg linkelve lett a video. :DDD
    Javaslom a #15558 hozzaszolast elolvasni, ha mar keves az a 140 IQ egy link eszrevetelehez. :D Na de most mar tenyleg NN.
  • DellPeter
    ja, hogy nem lesz videó sem, értem, minden érthető.
  • Jakuza001
    Tudod mi a screen capture ? :DDDD
    Jah nem vagod, ezzel max a kepernyot tudod lefilmezni lobogar. :D
    DE majd odaviszem a 2. emeletre a moniittort hatha a visszatukrozodo fenyekrol is az "LCD" monitoron keszit videot. :DDD
    Jah te majom gyerek csinalhattal volna videot csak gyava voltal eljonni, mert egy kis fereg vagy.

Amugy meg mentem most mar tenyleg aludni, mert kifarasztja az embert ha sokaig jatszadozik cerkof majmokkal. NN
  • gazgoblin
    "Te igen hulye"

Már megint faszparaszt vagy?

"es most igy neked latatlanba elmondom"

ha előbb mondod nem kérdőjelezik meg azt hogy kamukép-e

megmutattam hogyha kamuképet akar csinálni valaki akkor az nem egy nagy kaland

az utolsó mondatod meg valami paranoid zagyvaság és már reagálni se érdemes rá
  • DellPeter
    Félek, hogy ez a videó is olyan lesz, mint az emailed. Sosem jön meg!!!
  • DellPeter
    A GYŰJTEMÉNYT ne hagy ki a videóból, tudod, amiért nem mertél fogadni, és képet hamisítottál!!!!!!!!!!!!!!
  • Jakuza001
    Te igen hulye az egy masik mappa, semmi koze nincs hozza es most igy neked latatlanba elmondom hogy egy NSO-s level van benne.

Semmi koze nincs a masik postafiokhoz, te eszleny, ami a masik kepen nem is latszodik :DDD.

Tudo van T-online, Gmail,Gmaikl2 es alul a Hagyimiklos. :DDD
    Te aztan ertesz hozza, a masik IQ bajnok, bar valljuk be erosen hasonlitasz a DellPeterhez, csak nem rokonod ? Egyutt szamoltatok ki azt a 140-es IQ-t ? :D.
  • DellPeter
    húú hallod akkor már azt a gyájteményt videózd amiért el akartam menni hozzád és nem merted megadni az elérhetőséged, csak hamisítani egy képet, mert azt a gyűjteményt igazolni mentem volna megnézni, innen indult a buli, DanielT is kíváncsian várja már.

SZÓVAl videózd azt a gyűjteményTTT
  • gazgoblin

korrekt!
  • High end PC #15562
  • Jakuza001
    Varj most az lesz a kitalacio, hogy tul lassan kerestem a neten egy valamilyen screen capture programot. :DDD
    Sot utana biztos fogtam es framenkent osszevagtam a videot. :DDDD
    Pedig mar beegett a gyerek, hogy nem volt mersze eljonni es letagadta, most probalkozik masik accontrol a hulyeseget bizonygatni. :D
  • DellPeter

• gazgoblin
    keresgéld az eltérést:

és muilyen érdekes hogy a postázndóban meg vár egy piszkozat elküldésre

de mostmár biztos jön a videó és utána megnyugodhatunk
  • Jakuza001
    A hulyegyerekeknek, akik azt hiszik okosak.
    Igaz visszakellene logolnia a masik accjara ahol mar beegett.

http://jakuza001.atw.hu/2.avi
  • Ry0K3N
    Megkérdem hogy mi lett átpaintelve a képen de ti meg vetítetetek és kerülitek a kérdés. Ja hogy nem tudjátok mi benne a gond csak bele kell kötni valamibe. :D
  • gazgoblin
    eccerűen nem tudom felfogni mit nem érthetsz ezen

nembaj, csak fogadd el hogy kamutgyártani nem tétel és lápj tovább
  • C0mputers
    Az ilyen "elküldtem a levelet itt a screen" baromságokkal maradjunk mááár...kb 10 éve fiatalabb koromban én is csináltam ilyet szivatni másokat, egy totál átlag user seperc alatt meg tud hamisítani egy ilyet winfos pénjttel is, sokkal durvább dolgokat is meg szoktak csinálni, ez semmi.
  • Ry0K3N
    Azt tőle kérdezd ne tőlem. Mi volt azon a képen a kamugyártás magyarázd már el ha már letöltötted.
  • gazgoblin
    fenn van a gépen a bat progi, köszönöm az aggódásodat! (nem is értem mi az összefüggés a bat használata és az mspaint-ben való kamugyártás között)

inkább azt próbáld megfejteni hogy miért tépi a száját ennyit vagy akrna videógyártással szöszölni, miközben egy sima priviben is elküldhette volna a címet, telefonszámot?

hmm?
  • gazgoblin
    várom!
  • Jakuza001
    Jah hulyegyerek ossze van vagva. Max nalad. Mindjart csinalok egy videot is, te igen marha, hogy osszevagtam.
  • Ry0K3N
    És miért számít az honnan küldi el de most komolyan?
  • Ry0K3N
    Mi fair enough? tehülyevagy? :D tudom hogy működik a képösszevágás azt nem értem hogy mi az a problémád amit nem lehet magával a Bat! programmal megcsinálni mert látom sosem használtad :D