A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gaming is believing.
Ugyan már...
Gaming is believing.
illetve ha egyesek szerint emiatt pont, hogy halott, hat akkor lehet, hogy az egyenek logikaja is halott egyben, kik ezt a marhasagot allitjak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Rajtad kivül mindenki tisztába van vele hogy egy vásárlást hitelt érdemlöen a számlával igazolunk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gaming is believing.
2.: Komolyan? Wow, jó rég volt már. Bár ha jól emlékszem, Te is visszakövetelted Jakuzán. 😊
Egyébként ma már tök mindegy, lévén a warez így is, úgy is rákfenéje a PC-s játékiparnak. Ezt mi, PC-s gamerek sem tagadhatjuk, sajnos ez tény (pláne keleten).
Gaming is believing.
De a legjobb az volt, amikor az Igazság lovagja már SZÁMLÁT kért a képek mellé. 😊
Gaming is believing.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Jah beegetted sajat magad ?
Ejnye, ez megint egyenerteku volt a TW jatek megalapitasoddal, hogy azzal a szamodra ismeretlen hulladek retegjatekkal semmikeppen nem jatszanal, utana meg ket honap mulva koponyegforditas, mikor kiderult szamodra mirol is van szo es egybol az lenne amit kiprobalnal.
Kacc-kacc, ez annyira szanalmas Totti.
Erzert irtam, te szerintem annyira ertelmi fogyatekos lehetsz, hogy azt sem tudod mirol beszelsz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak a tereles maradt ? Te kis konzolos warezhuszar.
A lurkok mar megtanultak hogyan kell masolni az Xbox lemezeket ? <#hehe>#hehe>
Fight
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szerintem ezt ne erõltesd, mert felesleges.
Bizonyits vagy csitulj el. Sot, tudod mit ? Perelj be! Pls,pls,pls, csak hogy valodi veszelynek legyel kiteve, mondjuk hogy fizethess jo kis summat a hatosagoknak vagy visszaperelhessenek ragalmazasert. 😄
Ugye ezt te nem teszed kicsi bogaram, mert akkor csunyan beszivnad. 😄DDD
Szal kushadj es nmenj vissza a konzolos topicba alszenteskedni, a gonosz PC-s warezesekrol, mikozben a chipeltetes es masolas rejtelmeit magyarazod el a csipetcsapatnak.
""Az a másolt Kukorica Gyermekei elsõ része😊""
Tudod mire írtam ezt? arra a képre és lemezre amit kinyitva lefotóztam mert te másoltaknak tituáltad õket. Nem véletlen van a végén szmájli.
Kiváncsian várom mit hozol ki ebbõl😊)))))))))) hajrá!!!!
"Nos ezekrõl kiderült, hogy igaz, akkor most mirõl is beszélünk, hogy egy hazugságokkal vádolták és egy dologban sem volt igaza akik ezt állították ?
Nekem ugyan nem kell több bizonyték. Mondjuk igy derül ki, hogy felesleges állandóan rágalmazni valakit, mert saját magunkat könnyen lejárathatjuk, mint ez most DanielT és a többiek esetében kiderült."
"Ez nem szavahihetõségi vita, egyszerû kötekedés, DanielT részérõl. A stílusán is látszik. Elfogytak az érvek, kell egy személyeskedés, hogy csakazért se legyen igaza a másik oldalnak. Nagyon átlátszó...."

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=5624
Istencsászár alias totti 2008. szept. 24. 19:45
"Az a másolt Kukorica Gyermekei elsõ része😊"
Na most akkor masolt vagy origi te kis hazug senki ? 😄DDD
2. Egy hazug senki vagy, aki kamu képpel próbálta magát igazolni és azóta is folyamatosan hazudik.
Jo nagy ketszinu balfek vagy te szepecsem. 😄
Megint a "mindenki vs. Jakuza" téma van soron? Kezd kurvára unalmas lenni.
Bár legalább jól megy a show, most, hogy mindkét topic trollja együttes erõvel csapnak össze!
*kukoricát ölbe vesz, nézi a mûsort
Gaming is believing.
Ez az huzz bele, ossz meg velunk meg valami bizonyitekot, vagy esetleg azt, hogy jovore mit rinyaljsz ki mutterodtol karacsonyra nagyfiu.
Esetleg Nintendo 3D ?
Mint DanielT masolt Kukorica gyermekei 😄DD
De hogy visszaidezzuk, hogy ismer beegj, amit nem en irtam sot, nem is idehivott kis majom konzolos haverom aki allitja nem warezol, mikozben a tanacsokat adja a foerumban hogy torjek fel a konzolt es hogy irjanak ra jatekot.
""Dante73 2008. szept. 20. 14:37 | privát | válasz erre | #5348
MIvel nem olvastam végig, errõl a Kanadai kapcsolatot bizonyító dologról nem is tudtam. Elég cinkes ez így a kedves kétkedõknek, pláne, hogy olyan fotót rakott be DanielT, amit szerintem 2 perc alatt ki lehet guglizni....
Nagy pofáraesés ez....
Látszik, nem értelmes vitát akarnak folytatni egyesek, mindössze kötekedni akarnak. Ráadásul olyan dologban, aminek értelme sincs, ugyanis a fórum témálya továbbra sem követelne személyes bizonyítékokat, hiszen mindenki által hozzáférhetõ adatokról van szó.
És akkor csodálkoznak a konzolosok, miért nem akarnak a PC-sek abba a táborba tartozni....""
Nekem te gyikarc nem kell magamba nezni, inkabb neked kellene, es nem csak a mar emlitett anyamat huzzuk le dolog miatt, hanem csak ugy altalaban.