A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Figyuka, ne legyél hülye, ha nem muszáj. Köszi!
Chocho
Persze, hogy nem halott. 😊 Ha az lenne, a hardvergyártók nem adnának ki félévente új gamer alkatrészeket. Ennyi. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Ne essünk már a ló túloldalára! Ennyi erõvel biztos photoshopolta a számlákat a szemét szélhámos.

Ugyan már...

Gaming is believing.

bertino
teny, de ettol meg pont, hogy nem halott a pc-s jatekipar, nem lehet egy hiba miatt rafogni egy egesz (raadasul legnepszerubb platformra az egesz vilagon) platformra, hogy a pc-s jatekipar halott.

illetve ha egyesek szerint emiatt pont, hogy halott, hat akkor lehet, hogy az egyenek logikaja is halott egyben, kik ezt a marhasagot allitjak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wedge31
Akkor áruld már el hogy igazolod igy interneten keresztül esetleg több száz kilométerre a másiktól, hogy tényleg vettél valamit és nem loptad vagy találtad ?

Rajtad kivül mindenki tisztába van vele hogy egy vásárlást hitelt érdemlöen a számlával igazolunk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DanielT
Inkább 5x, meg a többi is.
Chocho
Kamu kép... jaj, megvan! Amin háromszor volt a polcon a Duke Nukem 3D... ugye?

Gaming is believing.

DanielT
Én semmi mást nem követeltem ezen a szerencsétlen barmon, csak a kamu képe helyett egy valósat.
Chocho
1.: Oh, bocsánat..
2.: Komolyan? Wow, jó rég volt már. Bár ha jól emlékszem, Te is visszakövetelted Jakuzán. 😊

Egyébként ma már tök mindegy, lévén a warez így is, úgy is rákfenéje a PC-s játékiparnak. Ezt mi, PC-s gamerek sem tagadhatjuk, sajnos ez tény (pláne keleten).

Gaming is believing.

DanielT
1. Igazság bajnoka.
2. Tõlem kérték a számlát az idióta kretének.

Chocho
Annyira röhej, hogy ezek ketten egy kurva képen vitatkoznak már ÉVEK ÓTA! 😄 Haláli. 😄

De a legjobb az volt, amikor az Igazság lovagja már SZÁMLÁT kért a képek mellé. 😊

Gaming is believing.

Itt a "tökéletes" iRacing fikáért kapható hasonló. <#idiota>

shaddam
oszt mé?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Legalább ebbõl a topikból nem bannolnak, mint a konzolbuziból (pc leáldozott sz*rból) csak azért mert fikáztam a "tökéletes" GT5-t. <#mf1>

Jakuza001
Ejjej, de csondbe lettel a kis kukoricas hazudozgatasod utan. 😄
Jah beegetted sajat magad ?
Ejnye, ez megint egyenerteku volt a TW jatek megalapitasoddal, hogy azzal a szamodra ismeretlen hulladek retegjatekkal semmikeppen nem jatszanal, utana meg ket honap mulva koponyegforditas, mikor kiderult szamodra mirol is van szo es egybol az lenne amit kiprobalnal.
Kacc-kacc, ez annyira szanalmas Totti.
Erzert irtam, te szerintem annyira ertelmi fogyatekos lehetsz, hogy azt sem tudod mirol beszelsz.

bertino
fail.

Totti5
Hsz megvan és minden más agymenés amit akkoriban lemûvelt, de a képek már nem elérhetõek...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
rolad, amin egy csajjal pozolsz ? <#wilting>

Jakuza001
Ennyi semmi bizonyitek pereles stb ? 😄
Csak a tereles maradt ? Te kis konzolos warezhuszar.
A lurkok mar megtanultak hogyan kell masolni az Xbox lemezeket ? <#hehe>

Az ép ész halott

Fight

shaddam
Hogy végre valaki ontopic legyen:a pc mint játékplatform halott

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DanielT
Keresd már vissza inkább ennek a hazug senkinek a képét amit berakott, annyira vicces.
Jakuza001
Igy van ordogi dolog ha beegsz hogy hazudoztal megint egy hamis Kukorica gyermekevel. 😄

Totti5
Ördögi dolog a válasz gobra kattintva visszanézni a hszeket hogy mi mire lett írva.

Szerintem ezt ne erõltesd, mert felesleges.

Jakuza001
Persze hogy arra irtad Totti te kis hazudos. 😄DDD

Jakuza001
Nem ertem a felhaborodasod te kis hazug senkihazi konzolos warezhuszar. 😄
Bizonyits vagy csitulj el. Sot, tudod mit ? Perelj be! Pls,pls,pls, csak hogy valodi veszelynek legyel kiteve, mondjuk hogy fizethess jo kis summat a hatosagoknak vagy visszaperelhessenek ragalmazasert. 😄

Ugye ezt te nem teszed kicsi bogaram, mert akkor csunyan beszivnad. 😄DDD
Szal kushadj es nmenj vissza a konzolos topicba alszenteskedni, a gonosz PC-s warezesekrol, mikozben a chipeltetes es masolas rejtelmeit magyarazod el a csipetcsapatnak.

Totti5
Nagyon nem neked ez a szurkálódás.

""Az a másolt Kukorica Gyermekei elsõ része😊""

Tudod mire írtam ezt? arra a képre és lemezre amit kinyitva lefotóztam mert te másoltaknak tituáltad õket. Nem véletlen van a végén szmájli.

Kiváncsian várom mit hozol ki ebbõl😊)))))))))) hajrá!!!!

? 😄

bertino
sohaj...

DanielT
Beraktál te mindent, csak azt nem amit kértünk: egy valódi képet, te hazug senki. Most is más idiótaságával takarózol a kép helyett.
Jakuza001
Ez is egy erv, csakhat sajnos megint masok idezeteivel kell reagalnom, az akkori probalkozasod kapcsan, ami tisztan megmutatja a valosagot. Szal megint csunyan beegtetek 😄

"Nos ezekrõl kiderült, hogy igaz, akkor most mirõl is beszélünk, hogy egy hazugságokkal vádolták és egy dologban sem volt igaza akik ezt állították ?
Nekem ugyan nem kell több bizonyték. Mondjuk igy derül ki, hogy felesleges állandóan rágalmazni valakit, mert saját magunkat könnyen lejárathatjuk, mint ez most DanielT és a többiek esetében kiderült."

"Ez nem szavahihetõségi vita, egyszerû kötekedés, DanielT részérõl. A stílusán is látszik. Elfogytak az érvek, kell egy személyeskedés, hogy csakazért se legyen igaza a másik oldalnak. Nagyon átlátszó...."

DanielT
Inkább idézd vissza azt a kamu képet amit beraktál te hazug senki, már rég röhögtem rajta 😄 Megvan még?

Jakuza001
Jah kinyitottad, 😄 Hogyne, idezzuk is vissza.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=5624

Istencsászár alias totti 2008. szept. 24. 19:45

"Az a másolt Kukorica Gyermekei elsõ része😊"

Na most akkor masolt vagy origi te kis hazug senki ? 😄DDD

Totti5
Az nekem volt a polcon, persze origi, de szerinte másolt, még úgy is hogy ki is nyitottam neki 😄

DanielT
1. Soha nem állítottam, hogy soha nem warezoltam semmit.

2. Egy hazug senki vagy, aki kamu képpel próbálta magát igazolni és azóta is folyamatosan hazudik.
Jakuza001
Az Totti volt jo ember te a masik warezhuszar vagy te kis ketszinu hazudiozo senki, aki a csipeltetes rejtelmeit magyarazta a konzolos forumban, meg hogy kell masolni a warezes konzol jatekokat. 😄

DanielT
Soha nem láttam a kukorica gyermekeit, soha nem volt meg, te hazug senki.
Jakuza001
Tudjuk kis bogaram, te vagy a fedhetetlen lovag, aki nem warezol csak masolt kukorica gyermekei vannak a polcan, mikozben s "warez-mentes" kis lurkokat elkalauzolja a chipmesterhez es ingyenes oktatasban reszesitti oket a "majdnem eredeti ISO-k letolteserol es masolasarol.
Jo nagy ketszinu balfek vagy te szepecsem. 😄

Chocho
Úúúúúúúr issteeeeen...

Megint a "mindenki vs. Jakuza" téma van soron? Kezd kurvára unalmas lenni.

Bár legalább jól megy a show, most, hogy mindkét topic trollja együttes erõvel csapnak össze!

*kukoricát ölbe vesz, nézi a mûsort

Gaming is believing.

DanielT
Namost jól értem, hogy egy hazug senki egy másik idióta hozzászólásával akarja igazolni magát? Szép!
<#buck>

Jakuza001
Latom ahogy most megint buktad ezt a dolgot, az erveid az IQ szinted melyere zuhantak valahova a galandfereg es az egysejtu kornyekere.
Ez az huzz bele, ossz meg velunk meg valami bizonyitekot, vagy esetleg azt, hogy jovore mit rinyaljsz ki mutterodtol karacsonyra nagyfiu.
Esetleg Nintendo 3D ?

Totti5
Mondtál valamit is vagy csak vergõdsz?

Jakuza001
Totti nem is, hiszen te jossz azzal, hogy te vagy itt meg a konzolosok az egyenesek, mindenki mas hazudik, ergo a sok szemet PCs milyen warezos es hazug. LOL

Mint DanielT masolt Kukorica gyermekei 😄DD

De hogy visszaidezzuk, hogy ismer beegj, amit nem en irtam sot, nem is idehivott kis majom konzolos haverom aki allitja nem warezol, mikozben a tanacsokat adja a foerumban hogy torjek fel a konzolt es hogy irjanak ra jatekot.

""Dante73 2008. szept. 20. 14:37 | privát | válasz erre | #5348
MIvel nem olvastam végig, errõl a Kanadai kapcsolatot bizonyító dologról nem is tudtam. Elég cinkes ez így a kedves kétkedõknek, pláne, hogy olyan fotót rakott be DanielT, amit szerintem 2 perc alatt ki lehet guglizni....
Nagy pofáraesés ez....

Látszik, nem értelmes vitát akarnak folytatni egyesek, mindössze kötekedni akarnak. Ráadásul olyan dologban, aminek értelme sincs, ugyanis a fórum témálya továbbra sem követelne személyes bizonyítékokat, hiszen mindenki által hozzáférhetõ adatokról van szó.

És akkor csodálkoznak a konzolosok, miért nem akarnak a PC-sek abba a táborba tartozni....""

Nekem te gyikarc nem kell magamba nezni, inkabb neked kellene, es nem csak a mar emlitett anyamat huzzuk le dolog miatt, hanem csak ugy altalaban.

Totti5
Hé Jakuza. Ez a topik nem arról szól ám hogy a te hazudozásadiat kelljen palástólni és ennek érdekében össze vissza zagyválsz mindent mindenkirõl, ahelyett hogy magadba néznél.

DanielT
Persze, hogy emlékszel, én buktattalak le a kamu képeddel, te hazug senki.
Jakuza001
Fah te voltal a masik troll emlekszem rad, aki azt irta sose warezolna mert az milyen undoritto, aztan amikor belinkeltem, hogy kuldozgetted a gyerekeket a forumon, hogy hol csippeltessek a masinaikat es hogy kell megirni az Xbox vagy mas lemezeket, akkor elsomfordaltal es bekussoltal es nem is lattunk honapokig. 😄

DanielT
Hû, király ez a logó, köszi Hájendpécé! <#taps>
DanielT
Egy utolsó hazug senki troll vagy.