A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem meg 15 kocsim van a luxusgarázsomban de csak egyet tudok lefényképezni 😄DDDDDDDDDDDDDD
PS2, 360, jatekaim.hu
Tehat a minosege szar lesz. DE a lenyeg hogy erdekes modon ez is kanadai, mert hat ugye a batyam az ahogy DanielTokom mondta az is hazugsag volt. Igaz most itt szivok a bluetoothal,
Szoval egy szaros kanadai Lord of the Rings idekerul, mivel ugy jatszunk, ahogy en akarok, nem ugy ahogy parancsolgat ket idiota kis hazug pots.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mi nem felejtünk, hiába erõlködsz😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Abbol hogy parancsra nem csinalok kepeket ? Aztan mitol kene nekem barkinek is kepet csinalni ujra es ujra bizonygatva 147szer hogy te ezek az en jatekaim. Mar megtettem. $ kep et csinaltam es mindig uj kifogast talaltak. Hat anyjukba mehetnek en tobbszor nem kezdek el ujra es ujra kepeket csinalni, hogy mint az elejen az egesz csaladomat lehazudozta ez a ket seggfej.
PS2, 360, jatekaim.hu
Az a 4 kep boven eleg volt. Mondom gyokerek legyen merszetek es pereljetek be, hogy tetje is legyen a dolognak es akkor meglatjuk ki nevet a vegen.
Persze ahhoz mar kevesek vagytok, csak neten keresztul ragalmazni van merszetek. Itt latszik mekkora kis gorcsok vagytok. Null figurak, akik egymas hatsojaban vannak tovig.
Majd akkor amikor akarok akkor csinalok kepet, de nem a te vagy a masik hazug segg parancsara.
Neked egy dolgod lenne, hogy csinálsz képeket azokról a gyönyörû játékokról ami állítólag a tied, ami inkább hasonlított egy raktárra mint egy gyüjteményre. Ha megtennéd és végre meglépnéd ezt és hiteles képekkel alátámasztanád a dolgokat, akkor dicsfényben uszhantál, mindenki bocsánatot kérne tõled... csak ennyit kellene tenned az érdekedben, a sok felesleges kombinálás és szöveg helyett, persze ha neked ez az állapot jobb, hogy lovagolsz a témákon és gyártod a hülyeséget, akkor rendben van, de ezesetben számolj azzal hogy hazug, idióta, baromnak tünsz mindenki szemében ( már aki átlátja a helyzetet, mert van 2-3 ember aki képtelen erre vagy nagy cimborád )
Tudom hogy nem fog menni, mert makacs nyomorék vagy, de azért hátha... csodák is léteznek.
Ezt kell elfogadnod es kesz. TE itt nem diktalsz te kis hazug warezolos pots.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
-nincs otthon a fényképezõgéped
-a telefonodban nincs kamera
-nem ott vagy ahol a gyûjteményed
Válassz, te hazug senki.
Lehet h fake, de lehet h nem. Én nemtudom... 😄
Itt csinaltad a fejedet, hogy ti nem loptok es te vagy az igazsag bajnoka, mikozben a konzolos topicban azt ecsetelted a kezdo konzolos kis mitugraszoknak, hogyan kell masolni oket.
Sot meg ebben a topicban is fikaztal valakit ezzel kapcsolatban.
Hat lol. Mutattal egy szamlat, Mennyit mutassanak neked ? Raadasul be se tudod hitelt erdemloen bizonyitani, hogy az eppen a te szamlad, mert akar egy masik konzolos idipota is kuldhette neked aki eppen nem warezol.
Itt egetted magad napokig, hogy te szinte DNS mintakkal hitelesitett bizonyitekokat akarsz, te pocs.
Elmondtam honnan szarmaznak az angol kiadasu jatekok, az volt az elso hogy azt vitattatok, hogy hogyan lehet angol nyelvu jatekai valakinek, ha magyar.
Leirtam, hogy a batyam a kanadai vizilabdacsapat edzoje es onnan, mert ugy hozta kintrol oket, erre lehazudoztal, hogy az kizart dolog, ott is beegettelek, mert bebizonyitottam, hogy egy kis kocsog vagy aki azt hiszi, mindenki ugy hazudozik mint te.
Aztan amikor ez sem jott, be az volt a baj, hogy tobb kiadasu jatek van egy fajtabol, mintha ilyen meg bveletlenul se lehetne. LOL
Te igen hulye valoban nem lehet ilyen, foleg ha vannak gyujtoi valtozatok, amiben tobb is szerepel.
beegtel mindenteren, meg a szemelyim is belinkeltem a fotok utan es az egesz tortenetet hitelesitettem. Erre te azt hiszed, hogy meg kovetelozhetsz, hogy meg mas bizonyitekot akarsz.
Hat ki a tokom vagy te, hogy ugy gondolod, hogy nem hajtanak el tobb napos bizonygatas utan a radai rossebbe ? Oda kuldene el mindenki ennyi majomkodas utan, mint mindenki mas en is megelegeltem, hogy egy idiota hazudozos potsnek napokigbizonygassam, a valosagot, amit en tudok, de te maximum feltetelezgethetsz es mivel egy murakozi lo intelligenciajaval rendelkezel es ugyanolyan loszerszammal kifejezetten fokuszalva a szemellenzokre, nincs is ertelme neked magyarazkodni.
foleg a ketszinuseged utan ahogyan napokig itt probaltad a nagyerdemuvel elhitetni, hogy te nem warezolsz es az arty haveroddal, minden warez kiserletet elitelsz, mert idezlek titeket "rajottunk, hogy a warez rossz", mikozben azt ecsetelitek egyeseknek hogyan kell feltorni a konzolt, szerintem huzzatok el a sunyiba es ott probaljatok ezzel a kamu szoveggel etetni masokat.
Tehat ti aztan tolunk semmit nem kerhettek szamon, sot ti vagytok azok, akiknek jo melyen hallgatni kellene es a pofazarat ilyen esetben kulcsra zarni.
Én hét éve járok ide de például rólad az égvilágon semmit se tudok..
Direkt írtam hogy nem a cimboráidról beszélek azoknak persze hogy hiszel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én csak egy, hatóságok által is elismert hitelesítõ szõnyeget ismerek... 😛PPP
Most látom az adatlapodon hogy egy konzolos seggfej vagy asszem ez mindent megmagyaráz...
Utoljára: képekkel lehet bizonyítani hogy milyen gépeid milyen játékaid, milyen gyüjteményed van. Sok embernél már pl a szõnyegrõl látszik hogy nála készültek a fotók, mert az évek alatt megismertük annyira... ha pedig bizonyítani kell valamit, akkor azt sec perc alatt el lehet intézni, mindenféle kamuzás, kitérés, terelés, hazugság nélkül, de ilyenre nem volt még nagyon példa, csak Jakuza esetében, ami meg mint tudjuk nyilvánvaló dolog hogy miért történt.
Tehát egy vadidegen embernek mint én hogy igazolod hogy vettél valamit, akármit.
Nem feltételezek semmit ez pusztán elméleti kérdés tényleg érdekelne hogy elvárod e egy ismeretlen embertöl hogy egy fénykép alapján higgyen neked és most itt nem a haveri, ismerösi, köröl beszélek természetesen.
Mert ha elvárod akkor túl sokat vársz a mai világban legalábbis tölem biztosan...
Azért hihetetlen hogy mit feltételeznek egyesek...
Nem igazán értem hol éltek ti, a világon minden vásárlást számlával tudsz hitelesen igazolni.
Itt interneten a szavahihetöségen van a hangsúly, vagy kinézed valakiböl a hsz-ei alapján hogy lopta vagy nem.
Egy fotó elég arra vonatkozóan, hogy valaki legalább egy keveset tesz a tiszta játékpiacért, és persze a PC-ért.
Gaming is believing.
Igy ilyen távolságra egymástól csak a szavahihetöség lehet valamennyire mérvadó, gyakorlatilag biztosan itt senki se tudja bizonyitani a vásárlást ha már a számlák photoshopolása is lehetöségként felmerül.
Egy játékgyûjteményt hogy lehet lopni? amúgy nem feltételezem senkirõl aki képeket rak be az eredeti játékok topikba hogy lopta volna bárhonnan is...