17438
-
#15628 Csak a magyarnak.Fél órája néztem körül pár minőségi gémerszájton és a nagy semmi fogadott.A gs vagy kín vallatott egy rockstarost vagy okot adott rá hogy 1évig ezen röhögjek :D
Szavazástémának ajánlom hogy lesz-e -
#15627 Amúgy külföldi oldal, ujság elhintette a dátumot meg bejelentette, vagy csak a magyar gémsztáros mukinak mondta el a R* hogy lesz?:) -
#15626 LA max talán, mert a GTA és az RDRt sem bírtam kitolni, szóval ezzel most várni fogok pár hónapot és max használtan. -
#15625 Nekem tuti:
Crysis 2, TDU2, Duke Nukem Forever, LA Noir.
A Shift 2-vel még várok. -
#15624 Hiszem, ha hivatalosan is bejelentik. Ennyi. -
#15623 oké -
#15622 Gamestar híreket csakis fenntartással szabad elhinni.Még amit külföldi oldalról vesznek át azt is átértelmezik a fordítás során. -
kissssss #15621 huuu haaaa -
#15620 Kemény hónapok lesznek:
Ami biztos vétel: Bulettstorm, TDU2, Shift 2, Top Spin 4, Child of Eden
Fentartásokkal : Deus Ex: Human Revolution, Crysis 2 -
#15619 miújság
-
#15618 Fú bazzeg, elhinni is nehéz. Mondjuk az új traileren látszik, hogy mennyire eljárt felette az idő, de a poénok a régiek.
Ja és a Shift 2 király lesz, nagyon város. Csak a TDU2-t várom jobban. ;) -
#15617 Pöpec -
#15616 Már alig várom! -
High end PC #15615 Shift 2 Limited Edition trailer
-
kissssss #15614 mint a fehér holló ? -
High end PC #15613 De jó, lányok olyan ritkán vannak az SG-én. ;) -
kissssss #15612 heroes hatra én is kíváncsi vagyok mégis mi fog kisülni belőle. -
#15611 Itt szemezgethetsz.
http://adrianwerner.wordpress.com/2011-games/
Par kep izelitonek az oldalrol:
-
High end PC #15610 Laci, a 90-es évek közepén még kicsi voltál ahhoz, hogy játszhattál volna a Duke Nukem 3D-vel, én voltam kb 12, egy legenda, nagyon nagy volt, főleg a dumák, amiket Duke lenyomott, apám... -
High end PC #15609 -
#15608 Csak egyetlen játékot fejlesztenek 15 éve. -
#15607 sub zero. -
#15606 Mi a neve? -
High end PC #15605 -
#15604 májgád, ez kjól néz ki. -
#15603 Segítek feltámasztani a pc-t, veszek egy metro 2033-at. Sajnos nem tudtam magammal hozni meg egy embert. -
High end PC #15602 Hát gyerekek, végén másfél évtized után megéljük a leghírhedtebb játék kijövetelét, május 6.
-
#15601 Ez a link nagyon jó! Köszi! -
#15600 http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html -
skygt90 #15599 sziasztok tudnátok nekem ajánlani olyan játékot amit lehet coop-ban játszani mint a Shank -ot ? -
High end PC #15598 Hú, még meg kell szoknom az "új" logód, valahogy rólad a sétáló terminátor macira asszociáltam eddig. -
#15597 ip-vel sem érsz semmit, főleg ha dinamikus, de ha nem akkro is simán bejön proxyn keresztül ha akar. :) -
High end PC #15596 Pffffú, micccsoda kerti grill dizájn pécéház
http://pcworld.hu/antec-skeleton-nyitott-pc-haz-feherben-20110121.html -
Gyuszopapa #15595 Ja,delux edition. -
High end PC #15594 Ez melyik játék? Építőipari szimulátor 2011? -
shootaboy #15593 Itt van egy:
-
High end PC #15592 Remélem ma már vége lesz az OFF-nak! A vérre menő és fenyegetőzős OFF hsz.-eket törléssel jutalmazom, nem érdekel melyik fél kezdte!
A nagyobb baj, hogy banner javaslat még mindig nem érkezett. -
High end PC #15591 Kössz. -
kissssss #15590 látom nem sikerült megértened a lényeget.
Amíg nem tudsz túllépni az ilyen apróságokon mint a majom vagy láma jelzőn(ami jogos rátok nézve) addig tényleg fölösleges is bármiről beszélgetni.
Hogy miért jogos rátok nézve a majom? azért mert alig tudom elhinni hogy TÖBB min 500 hozzászólás után is ontjátok magatokból a mocskolódást, legalább 1 embernek minimum fel kellet volna már fognia valamelyik táborból agyilag hogy itt bizony direkt megy a feszültség keltés, de inkább csak az örök érvényű közmondást tudom én is mondani okos ember enged szamár szenved.
(még mondtam is hogy bocsi hihetetlen mi?)
de te is jó példa vagy hogy nem tudsz értelmes higgadt ember módjára beszélgetni a másikkal gratulálok.
hogy ki mit tett hozzá a topikhoz? nos én legalább veled ellentétben felhívtam a figyelmet a probléma lényegére, és talán lesz is 1 vagy 2 ember akik meg is értik a mondandóm lényegét, vagy túl bizakodó vagyok?
aki itt próbált valamit is hozzá tenni érdemben az High end PC volt még próbálkozót is valamilyen értelmes külsőt adni a témához, de mit kapót cserébe? mindenféle lebaszást még arra sem vettétek a fáradságot hogy moderáljátok nemtetszéseteket a dizájnal kapcsolatban.
-
#15589 főleg hogy egymás vérének a szívására mér van egy topik...ez topik annó át is lett keresztelve, hogy értelmes dolgokról menjen a beszélgetés ne pedig a flém legyen
amit tehetsz az az, hogy minden személyeskedő, trollkodó hsz-t törölsz a picsbe, és aki nem bírja abbahagyni azt letiltod pár hétre
szép szavakkal nem mész semmire