17438
-
rambocsiga #15668 Az Elite 4 szerintem soha nem fog elkészülni, de aki várja, az miért nem tolja a Vendetta Online-t? A Guild Software-es srácok frankón megcsinálták az Elite világát MMO-nak, persze a copyright-ok miatt nem az eredeti nevekkel, de 1 perc játék után mindekineknek leesik. 10 dolcsi havonta, iszonyat jó közösség, szerintem nem lehet több, mint 5000 előfizetőjük globalice :) -
#15667 PS2-re is van :) -
vato loco #15666 Másnak attól még tetszhet, nekem nem jött be. Sztem nem egy kategória mondjuk a Populoussal vagy Quake-kel. Biztos jó iparosmunka, de nem korszakalkotó cucc. -
High end PC #15665 Hmm, lassan lehet kedvet kapok ehhez a Deus Ex-hez, kíváncsi vagyok. Főként, mivel PC exkluzív, és Steam-en is lehet kapni, azt hiszem február elején mindenképp vevős lesz. :) -
CamelX #15664 Deus Ex-nek a 2. része egyedül ami a hype-ra épül. Az első rész maga a kreativitás és az intelligens döntések tárháza. Sajnos 3. résztől sem várok el semmit... -
Ry0K3N #15663 A Deus Ex az minden csak nem unalmas és monoton, grafikát leszámítva mérföldeket ver a mai játékokra változatosság pályatervezés és játékmenet tekintetében. És ezt úgy mondom hogy én csak nemrég játszottam vele és rohadtul meglepett hogy mennyire egyedi az egész és mennyi féleképpen meg lehet oldani egy egy pályát. -
vato loco #15662 A tini hozzáállás az az agyatlan hypeolás. Azért jó mert azt mondják... én meg láttam a saját szememmel. Egyébként tényleg elég tré volt grafikailag is, már a maga idejében is. DA-ban is lehet dumálni meg hasonlók, de úgyis csak a harc érdekel mindenkit. Nemtom hány ember játszik béke hírnökét, de egyel nem találkoztam még. Nem ezért fizeted ki a program árát. ^^ Biztos vannak benne jó ötletek is, csak az egész így összehányva az nem jó. Azért nem fogom végigjátszani mert lehet 3 félét választani mindenből, ha egyszer unalmas. -
#15661 "Egyszerűen már úgy indít a játék hogy kedvem sincs mélyebbre ásni benne."
Na itt látszik meg a felszínességed, meg hogy mennyire megalapozatlan a véleményed. Ez a "fúj de randa, én ezzel nem játszok" meg igencsak fogalmatlan tini hozzáállás... Másik fele, amit már mondtam, hogy az első tíz percből nem fogod látni, hogy miért jó játék ez - de ezt a legprimitívebb játékokon túl mindenről el lehet mondani.
Nem 3-4 féle módon tudod lelőni az ellenséget, hanem egy adott szituációt 3-4 módon tudsz megoldani. Ledarálsz mindenkit, kidumálod magad, beosonsz és csendben elintézed a dolgod, vagy pl meghekkeled a biztonsági berendezéseket. Vagy épp csapdát állítasz. Kb mint a Fallout2. Csak FPS nézetben.
Ezt a játékot simán végig lehet játszani különféle módon 3-4szer, de ha esélyt sem adsz neki, akkor az nem a játék hibája.
Gothicot egyébként én is negyed óra után töröltem, de nem is állok neki fikázni, mert ennyire alaptalanul nem lenne pofám hozzá. -
vato loco #15660 Amikor te a matchboxot tologattad a homokozóban, akkor én már lediplomáztam. Quakeben is van olyan hogy 3-4 féleképpen tudod lőni az ellenfelet, nem ettől lesz jó valami. Egyszerűen már úgy indít a játék hogy kedvem sincs mélyebbre ásni benne. Se a világ, se úgy általában az egész nem tetszik. Kb. mint a Gothic, az se tudott 10 percnél tovább lekötni. Biztos lenne benne fantázia, ha valahogy meg is tudnák mutatni a készítpők. De nem tudják, inkább F8. Jó játék az amit 5x is végig tudok játszani, nem pedig 10 perc után letörlöm. Pl. Stalker, NWN, RRT, Pirates, AOE, Diablo, GTA. -
#15659 Mondjuk ne magadból indulj ki, én speciel kurvára leszarom, hogy mi a divatos meg mi nem. Én akkor játszottam végig, amikor új volt, gondolom te akkor még kb a mecsboxot tologattad az oviban. Azóta még vagy 3szor.
Azt azért elárulom, hogy nem az első pálya közepén fog elkezdeni érdekessé válni, bár már ott is látni, hogy mitől lesz jó, már ha tudod, mire kéne figyelni.
A mai totál lineáris agyatlan szarokhoz képest összehasonlíthatatlanul több lehetőség van a játékban, nincs olyan helyzet, amit ne tudnál 3-4 féleképp megoldani. És mivel nincs azóta sem túl sok ilyen játék, ezért debizony, "nagy szám".
Ezt mondjuk egy kipróbálásból nem fogod látni. -
vato loco #15658 Anyád a hülye! Játszottál is a játékkal, vagy csak mondák neked hogy attól leszel májer ha hájpolod? Én próbáltam, nem nagy szám. -
#15657 Lol, Deus Ex-et Quake-hez viszonyítani... Eheh, nagyon képben vagy.
Az lehet, hogy te hülye vagy hozzá, attól az még minden idők egyik legjobb FPS-e. (Vagy FPS-kaland, vagy FPS-RPG) -
vato loco #15656 Én igen, de hamar meguntam. Túl van hypeolva, nyomába nem ér a valódi nagy neveknek (Populous, Baldurs Gate, Quake, stb). -
High end PC #15655 Streer Rod-féle klón volt 2001-ben a Motor City Online, csak hát 2003-ban lelőtték a szervereket az EA-nál... -
#15654 :D -
Micsu #15653 autók vannak mind2ben kb ennyi a hasonlóság -
#15652 Ne röhögtess már, te játszottál a street roddal? Semmi köze a TDUhoz, mikor kell abban szerelgetni? Maximum a Street Legalt tudnám felhozni hasonló játéknak. -
#15651 Street Roadhoz hasonló játék jelen van most is : TDUnak hívják.
-
#15650 Tíz éve hallgatom, hogy "jön az Elite 4". Bár szvsz ma már üzletileg se lenne okos dolog, mert a franchise kikopott a köztudatból. -
#15649 En az igazat valva sok mindent szivesen latnek.
Az alapok meg vannak hozza, hiszen rengeteg jo jatek volt anno, amit a mai modern hardweren kilehetne bontakoztatni.
Street Road, Elite, System Shock , hogy csak parat felsoroljak.
mondjuk az Elite 4-et mar regota igergetik, allitolag csak egy masik project befejezeset varjak , amit David Braben-ek keszitenek es nekiallnak. Csak hogy en mar szkeptikus vagyok az ilyen hireknel, mert altalaban igergetesbol van tele a padlas, mindenhol. -
#15648 Én igen. :) Mármint arra, hogy HL3 lesz ep 3 helyett. Annyi ideje húzzák már, hogy szerintem nagyobb dolgok vannak a háttérben.
Talán Gabe-ék rájöttek, hogy nem nekik való ez az epizódosdi. -
#15647 "En viszont szivesen latnek egy System Shock 2-hoz hasonlo jatekot, na nem a Bioshockhoz fele iranyvonalat kovetve, mert az meg sem kozelitti, hanem a regihez hasonlot."
Milyen igaz. :) Én nagyon szeretem a Bioshockot, remek játék (az 1 mármint, a 2 nem), és biztos vagyok benne, hogy az Infinite is be fog jönni. De egy IGAZI System Shock 3... na az odaverne keményen. Kár, hogy nem sok esély van rá egyelőre. -
#15646 Nem tennék arra egy fillért sem. -
#15645 Persze kinek, mi. Van aki mas stilusu jatekkal szeret inkabb jatszani.
De az teny hogy Deux Ex anno a maga idejeben kimagasloan jo jatek volt.
Nem veletlen hogy a Mass Effect es hasonlo jatekok atemeltek nagyon sok mindent a stilusbol.
En viszont szivesen latnek egy System Shock 2-hoz hasonlo jatekot, na nem a Bioshockhoz fele iranyvonalat kovetve, mert az meg sem kozelitti, hanem a regihez hasonlot.
Na persze a stilusok valtoznak az ido eltelteveles nehez megfelelni aa regi elvarasoknak, lasd pl a Fallout 3, mert velemenyem szerint hiaba is probaljak ugy beallitani, hogy melto a regi elodhoz, mert kozel sem az. De hat a nagy hype es a reklamhadjaratok mar sokat nyomnak a latban a vasarlokozonseg befolyasolasa, igy nagyon sok minden van hogty felulertekelt.
-
#15644 jah és ha tényleg jön idén a Half-Life 3 akkor az is a kötelező előrendelés listára megy :) -
#15643 Én idén biztosra Portal 2, Red Orchestra 2, DUKE FOREVER, Battlefield3 (ha nem lesz túlzott a gépigénye), Diablo 3 vásárlást tervezek. + TrackMania 2 és Torchlight 2 jöhet ha előkerülnek idén.
Meg majd Mass Effect 3 és Assassins Creed brohood ha lement az áruk kicsit. Új Deus ex is olcsóbban, és ha nem lesz konzolos szar.
És van egy csomó ami minőségtől és árazástól függ, DOTA 2, Rage, Brink, SC2 kieg, stb
dungeons, homefront, fear3, red faction armageddon, bulletstorm crysis2 shift2 meg a warezolandó listán van csak sajnos, nincs végtelen cash, pedig pont az EA-tól nem sajnálnám idén, nagyon összekapták magukat. -
#15642 Torchlight 2 lehet, de előtte jön XBLAra meg talán PSNre az első! -
kissssss #15641 pontosabban az EGYIK legjobb :-DD -
#15640 A torchlight 2 idén jön?A red orchestra mellett ezt várom csak pc exek körül.Idén a killzone 3,resistance 3, uncharted 3, meg a bf3 de szerintem eltolják jövőre előrendelős vétel.A dead space 2 meg még tavalyról az ac:b meg majd nyáron vagy év végén bepótolós.A crysistól meg hányok.
Erős év lesz a 2011. -
#15639 Nálam kb
Need for Speed Shift 2
Crysis 2
DiRT 3
TDU 2 (talán)
meg még ki tudja mi jön az év második felében:) -
CamelX #15638 -
#15637 Pedig a legjobb pc-s játék a half-life után. -
High end PC #15636 Deus Ex-ről eddig sokat hallottam, de még soha nem próbáltam. -
#15635 Csak pc-re természetesen...
Ami nálam biztos vétel:
Dead Space 2
Dragon Age II
Witcher 2
Fable III
DoW II:Retribution
TW Shogun 2
Heroes of Might & Magic VI
Deus Ex 3
W40k Spacemarine
TES: Skyrim
Mass Effect 3
Diablo III - ha lesz még idén
Grim Dawn - ha lesz még idén
A Hunted Demon Forge, Kindoms of Amalur:Reckoning, LotR:War in the North, pedig nagyon esélyesek még a vételre.
-
High end PC #15634 Fanatech basszus...egy tróger cég!
A német webshop-jukból már Karácsony körül megrendeltem a GT2 Clubsport Edition-t, arty vinné el a mostani G25-öm, de január közepén jött csak az e-mail a Fanatech-től, mikor már nagyban vártam a megérkezését, hogy sajnálják, de kisebb technikai gubancok vannak a Clubsport Edition-nal, még ellenőrzik, és csak az év 8. hetében kezdik meg a kiszállítást, miközben a számlámról már egy hónapja leemelték a pénzt, de még egy hónapig biztos nem látok kormányt belőle, pedig végre lenne egy kormányom, ami mind a PC-hez, mind a két konzolhoz jó.
Fasza cég. -
#15633 TDU 2 drájving szkúl videók + fantec kormány
Felemás, ki kell próbálni, de hogy nem kormánnyal fogom játszani az biztos ezek alapján. -
#15632 crysis 2 meg talan, de az is csak ha le lesz arazva. -
#15631 itt csak dnf a tuti, mas egyelore nem -.-
tdu2 max, ha bebizonyosodik rola, hogy korrekt a fizika. -
High end PC #15630 Nálam az elkövetkezendő 4-5 hónapban nagy valószínűséggel vevősek:
PC exkluzívok: Total War Shogun 2, Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad, The Witcher 2 Assassins of Kings, Heroes of Might & Magic VI
Multiplatformok, amiket szintén PC-re veszek: TDU2, Crysis 2, NFS Shift 2, Duke Forever(0day!)
Egyetlen konzol játék, amit várok, az a Forza 4, de az is csak 2011-Q3, a Killzone 3-nál meg lehet csak a demóig jutok el, mint a második résznél.
Ez az év ütős lesz, a Diablo 3-al meg nem tudom mi lesz, ha még idén kijön, az fog még nagyon odavágni, 0day vétel! -
RYO21 #15629 Láttátok, hogy a szemét EA 25.-n ki fog adni egy ikszhátomszázhatvan Crysis 2 multiplayer demót? Másodszor? Most örülnek mindenhol a konzolbuzik, a myrcrysison pedig szidják a pc-sek az anyjukat.
Egyébként ahogy ők hozzáállnak a PC gaminghez, én úgy fogok játékot venni.