A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11773487-00228093-00000000
All hail the double x!
PS2, 360, jatekaim.hu
Neked van 140es iqd gyokergyerek es nem tudsz visszaolvasni ? 😄
Ez olyan mint a LCDnek latom a CRT-t ? 😄
Amugy a Szombathely szo se tunt fel neked, balfaszkam, mikozben itt csicseregtel ?
Vazz szerintem valoban egy anusz klon vagy ezzel az ertelmi szinvonallal.
PS2, 360, jatekaim.hu
PS2, 360, jatekaim.hu
fúdekemény <#banplz>#banplz>
All hail the double x!
Leirtak meg ezen az oldalon. amire meg valaszoltal is. Te neked aztan lehet 140-es IQd. 😄
Amugy meg privatban megkapod, de mivel az iwiw eleres is linkelve volt, tessek elolvasni, van ott telefonszam is, hasznald a kis agyacskad.
Akkor jossz amikor csak akarsz, viszont lehet hogy vissza mar nem akkor mesz. 😄DD
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Fenykepezot ne felejts el hozni, hogy a kepeket lekozold.
most úgy sincs munkám, meg van új kocsim, amit szívesen járatok, Budapesttõl hány km-re laksz??????
IDE ADD MEG A SZÁMOD, MEG ADD A CÍMED HOGY LEMEHESSEK, VISZEM A KAMERÁM, MEG 1-2 HAVEROM, CSAK ADD MEG A CÍMED, ÉS HA HAZUDTÁL MEGPOFOZUNK, MAJD HAZAJÖVÖK ÉS LEÍROM AZ SG-RE MÉG MA ESTE MEKKORA KAMU EMBER VAGY!!!!!
komolyan mondom, add meg a címed, megyünk kamerástól, az is lehet, ha 100 km-en belül vagy 3 órán belül ott tudok lenni, ha dél fele elindulok.
add meg a számod és felhívlak egyeztetni is, csak add meg.
PS2, 360, jatekaim.hu
All hail the double x!
Hozzátéve, hogy még egyetlen egy Bioware cuccot sem játszottam végig kétszer.
Witcher-õrületet elfogadom, de nem nagyon értem, én majdnem megõrültem a balfasz irányításától TPS módban, Diablo nézetben meg nem voltam hajlandó, úgyhogy uninstalldel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Adott a lehetoseg, gyozz a vitaban a szavaiddal elve.
PS2, 360, jatekaim.hu
Jelenlegi ps3 felhozatal(meg egy csomó amit eladtam/cseréltem de hát azt kamuzhatom)
Szarfossteam
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha jol emlekszem felajanlottam a fenykepezes lehetoseget. Nem erdekel meg mindig ? Hiszen neked kell bizonyitani.
Semmi erteke nincs igy egy jateknak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gyõzz a vitában! Tedd be a képeket amiket emlegetsz és tiéd a dicsõség!
Vagy ne tedd be õket és csinálj magadból még nagyobb hülyét, én kiválóan szórakozok 😄
Ha tényleg a fejlesztõket akarod támogatni, akkor megveszed megjelenéskor. Mivel annyit egy singleplayer játék nem ér, olcsóbban meg már felesleges megvenni, így az eggyel lejjebbi lépcsõfok a 0Ft.
HAZUG KUTYA!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS2, 360, jatekaim.hu
2 kepet linkeltem be egy kozelit es egy tavolit, megkaptad kesobb meg kaptal, amit szinten nem ismertel be. Visszalehet olvasni a sztorit.
Aztan elkezdtel lehazudozni azzal, hogy van olyan jatek a polcon amibol 5 db van, igaz meg szamolni se tudsz, mert az a 5 az 3 volt, de te mindent tudsz.
Mint ahogy azt is tudtad, hogy nem mehetek el szulinapozni szeptember 19.-en, mert biztos hazudok, hogy akkor van a szuletesnapon es az nem lehet fontosabb, mint hogy egy faszkalapnak mint te bizonygassak itt a forumon. Szo szerint te valami jos vagy, aki raadasul meg parancsokat is osztogat. Biztos te a konzolosok ormestere aki minden bakanak a himvesszejet a szajaba veszi szalutalas kozben.
Aztan megint hazudtam a kanadai batyjammal kapcsolatban, szo szerint akkor is olyan okos voltal es a hasonlo teziseket gyartottad, mint most. Micsoda blama.
Aztan mikor azt is bebizonyitottam ismet kepet kertel, amit ismet megkaptal, ami megint nem tetszett neked, mert azzal ismet beegtel.
Aztan hivtad a haverjaid a nem tudom hanyadik kep utan, hogy erosites kell, mert az osszes allitolagos hazugsag megbukott. Pontosan negyszer lettem mas esemeny alapjan hazugnak nevezve es mind a negynel jol beegtel.
Most mar ott tartunk, hogy 2 es fel ev utan ismet kepeket akarsz. Rolad tudok is kuldeni amint eppen egy kancigannyal enyelegsz. Az nem lesz jo ?
ha onlineban nem lenne cdkey ellenõrzés akkor az is 0t érne neked.
Gaming is believing.
PC-ém a monitoron háttérben a fórummal, PC, PS3, Xbox360, Wii, DS, PSP címeimmel elõtérben, legalábbis azok, amik a szobában vannak.

All hail the double x!
All hail the double x!
A minõségért elnézést kérek, de a voda845-ömnél ez a maximum. Ez természetesen nem a teljes gyûjtemény, csupán ami kifért a gép feletti polcra + nem steames. A konzolos játékoknak másik polcot tartok fent, de most sok nincs itt (egyik barátom vett Xboxot, adtam neki párat kölcsönbe).
Gaming is believing.