A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
én megadom a bankszámlaszámomat 😄 lehet utalni nyugodtan. kis összegeket is lefogadok

11773487-00228093-00000000

All hail the double x!

DellPeter
szóval nem akarod megadni a telefonszámod és a lakcímed, a privát még mindig nem jött meg

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Persze a bankszamlamat is kiteszem ide az oldalra majd neked belepesi koddal. <#hehe>
Neked van 140es iqd gyokergyerek es nem tudsz visszaolvasni ? 😄

Ez olyan mint a LCDnek latom a CRT-t ? 😄
Amugy a Szombathely szo se tunt fel neked, balfaszkam, mikozben itt csicseregtel ?
Vazz szerintem valoban egy anusz klon vagy ezzel az ertelmi szinvonallal.

DellPeter
még mindig nem jött meg a privát üzenet a telefonszámoddal és a címeddel, mit szarakodsz ennyit?

PS2, 360, jatekaim.hu

DellPeter
linkeld azt az iwiw-es profilt ahol ott a számod és a címed, vagy küldd azt a privátot de még mindig csak kitérsz ahelyett hogy megadnád a kurva elérhetõségeid!!!!!!!!!!!!!!!!

PS2, 360, jatekaim.hu

pxxl
"Akkor jossz amikor csak akarsz, viszont lehet hogy vissza mar nem akkor mesz."

fúdekemény <#banplz>

All hail the double x!

Jakuza001
Te ilyen hulyegyerek vagy , hogy nem tudod elolvasni hogy melyik varosban lakom ?
Leirtak meg ezen az oldalon. amire meg valaszoltal is. Te neked aztan lehet 140-es IQd. 😄

Amugy meg privatban megkapod, de mivel az iwiw eleres is linkelve volt, tessek elolvasni, van ott telefonszam is, hasznald a kis agyacskad.
Akkor jossz amikor csak akarsz, viszont lehet hogy vissza mar nem akkor mesz. 😄DD

shaddam
Ezt a bannert ki kéne baszni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DellPeter
címed és a telefonszámod nem látom!!!!

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Fizetem az utadat hulyegyerek, es hozz minnel tobb havert is magaddal.
Fenykepezot ne felejts el hozni, hogy a kepeket lekozold.

DellPeter
bazmeg én lemegyek, add meg a számod, most felhívlak, és vagy ma délután lemegyek!!!!!!
most úgy sincs munkám, meg van új kocsim, amit szívesen járatok, Budapesttõl hány km-re laksz??????
IDE ADD MEG A SZÁMOD, MEG ADD A CÍMED HOGY LEMEHESSEK, VISZEM A KAMERÁM, MEG 1-2 HAVEROM, CSAK ADD MEG A CÍMED, ÉS HA HAZUDTÁL MEGPOFOZUNK, MAJD HAZAJÖVÖK ÉS LEÍROM AZ SG-RE MÉG MA ESTE MEKKORA KAMU EMBER VAGY!!!!!

komolyan mondom, add meg a címed, megyünk kamerástól, az is lehet, ha 100 km-en belül vagy 3 órán belül ott tudok lenni, ha dél fele elindulok.
add meg a számod és felhívlak egyeztetni is, csak add meg.

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Nem ertem meg mindig a rofogesed IQ nelkuli ember, aki egy LCD-t nem tud egy CRT-tol megkulonboztetni.

pxxl
nem? Dragon Age? legalább 4-5 végigjátszás, mire kb mindent kipróbálsz, minden sztorit megismersz, és mind érdekes. legalább is nekem az volt. Mass Effect is szintén kb 4 végigjátszás.

All hail the double x!

dronkZero
Tekintve, hogy a 30 óra még mindig nem 300, nálam meg kb az lenne a kritérium, így sztem nem éri meg.
Hozzátéve, hogy még egyetlen egy Bioware cuccot sem játszottam végig kétszer.

Witcher-õrületet elfogadom, de nem nagyon értem, én majdnem megõrültem a balfasz irányításától TPS módban, Diablo nézetben meg nem voltam hajlandó, úgyhogy uninstalldel.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jakuza001
Aham, igy mar nem akarsz bizonyitani kis gyoker.
Adott a lehetoseg, gyozz a vitaban a szavaiddal elve.

DellPeter
jakuza te nagyon nagyon nagyon hülye ember vagy, hát tényleg nem veszed észre bazmeg hogy senki nem áll melletted a fórumról és mindenki okádik tõled??????? bazmeg te tényleg nem veszed észre? mi a büdös faszt keresel még itt????????????

PS2, 360, jatekaim.hu

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

DanielT
Persze, majd leutazok suttyófalvára egy magadfajta büdös bunkóhoz fényképezni. Esetleg pénzt nem akarsz kérni érte? Vagy még valami nagyobb baromságot?
shaddam
Én se maradok ki a jóból
Jelenlegi ps3 felhozatal(meg egy csomó amit eladtam/cseréltem de hát azt kamuzhatom)
Szarfossteam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Desiderata
már hogy lenne a COD1 CS klón? 😄DD látom nem vagy tájékozott a témában
Jakuza001
Inkabb logolj be a masik accountoddal.
Ha jol emlekszem felajanlottam a fenykepezes lehetoseget. Nem erdekel meg mindig ? Hiszen neked kell bizonyitani.

Jakuza001
Az a legundoritobb warez a vilagon, mert ott ugyanugy lehuzzak a keszitoket, ellenben, nem probanak szanjak es igy kesobb nem veszi meg az illeto, aki mar beleunt, hanem max megtartja, de ez altalaban nem jellemzo, mert ujra elcserelik.
Semmi erteke nincs igy egy jateknak.

DanielT
HPC! Vedd már ki ezt a bannert, borzalmas!
wedge31
Az sp játéktól függ, egy Witcher vagy a Bioware játékok és ugy áltálában minden amit +30 óra végigjátszani és magas az újra jászthatósági faktora az szerintem megéri premierbe megvenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DanielT
Akkor már jöhet is az összes kép linkelve amit emlegetsz, te hazug senki, mert az eredeti hozzászólások mellett sajnos már nincsenek ott.

Gyõzz a vitában! Tedd be a képeket amiket emlegetsz és tiéd a dicsõség!

Vagy ne tedd be õket és csinálj magadból még nagyobb hülyét, én kiválóan szórakozok 😄
Jakuza001
Ket accrol jo nyomulni kertitorpe ? Amugy a tied nem latom, menj az oviba ezzel a tobbiek megcsinaltak te nem vagy kemeny dumaval.

dronkZero
Pont mint a konzolosok használtjáték-biznisze. Ja, nem, az egy fokkal súlyosabb, mert ott pénzmozgás is van.

dronkZero
Nem, nyilván az az épeszû, hogy 1500-2000 forintért úgy "támogatod a fejlesztõket", hogy abból a fejlesztõk valójában egyetlen fillért nem látnak. Az tényleg nagyon okos hozzáállás, valóban.

Ha tényleg a fejlesztõket akarod támogatni, akkor megveszed megjelenéskor. Mivel annyit egy singleplayer játék nem ér, olcsóbban meg már felesleges megvenni, így az eggyel lejjebbi lépcsõfok a 0Ft.

DellPeter
Itt a többiek már linkeltek képet a gyûjteményükrõl, de neked még mindig csak a szád jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAZUG KUTYA!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS2, 360, jatekaim.hu

Jakuza001
Jo a sztori csak kar, hogy kamu az egesz, mint te magad kis gyoker gyerek.

2 kepet linkeltem be egy kozelit es egy tavolit, megkaptad kesobb meg kaptal, amit szinten nem ismertel be. Visszalehet olvasni a sztorit.
Aztan elkezdtel lehazudozni azzal, hogy van olyan jatek a polcon amibol 5 db van, igaz meg szamolni se tudsz, mert az a 5 az 3 volt, de te mindent tudsz.
Mint ahogy azt is tudtad, hogy nem mehetek el szulinapozni szeptember 19.-en, mert biztos hazudok, hogy akkor van a szuletesnapon es az nem lehet fontosabb, mint hogy egy faszkalapnak mint te bizonygassak itt a forumon. Szo szerint te valami jos vagy, aki raadasul meg parancsokat is osztogat. Biztos te a konzolosok ormestere aki minden bakanak a himvesszejet a szajaba veszi szalutalas kozben.
Aztan megint hazudtam a kanadai batyjammal kapcsolatban, szo szerint akkor is olyan okos voltal es a hasonlo teziseket gyartottad, mint most. Micsoda blama.
Aztan mikor azt is bebizonyitottam ismet kepet kertel, amit ismet megkaptal, ami megint nem tetszett neked, mert azzal ismet beegtel.

Aztan hivtad a haverjaid a nem tudom hanyadik kep utan, hogy erosites kell, mert az osszes allitolagos hazugsag megbukott. Pontosan negyszer lettem mas esemeny alapjan hazugnak nevezve es mind a negynel jol beegtel.
Most mar ott tartunk, hogy 2 es fel ev utan ismet kepeket akarsz. Rolad tudok is kuldeni amint eppen egy kancigannyal enyelegsz. Az nem lesz jo ?

lolSL
tipikus csicska warezos tolvaj cigány hozzáállás
ha onlineban nem lenne cdkey ellenõrzés akkor az is 0t érne neked.

DanielT
Á, látom a te gyûjteményed is az ISO könyvtárban lakik. <#eljen>
LOL 😄

Chocho
Épeszû hozzáállás az, hogy amiben nincs multi, az semmit sem ér? Wazz, ezzel felléphetnél a cirkuszban. 😄

Gaming is believing.

pxxl
így a tuti 😄

All hail the double x!

Átalakítás alatt van a szoba <#idiota>

dronkZero
Ja, pont mint a tiéd. De jövök ellenpontnak, hogy legyen itt épeszû hozzáállás is, ne csak konzumidióta.

pxxl
ilyen bfasz elrendezést rég láttam már 😄

All hail the double x!

Ja, a Motor City Online meg a Most Wanted Black Edition az USA-ból vannak az amazon.com-ról, mert itthon nem lehetett kapni.

Legalább a monitordísz kinekktre panaszkodnál <#idiota>

Chocho
Gyönyörû, grat! <#eljen>

Gaming is believing.

dronkZero
Nekem ilyen bajom nem volt, csak az agyatlan ugribugritól kilett a faszom záros határidõn belül.

DanielT
Jajj könyörgöm, miért kellett megint ezt a gépet meglátnom? :FD:FDSFDSFDS
Csatlakozom a megmozduláshoz.
PC-ém a monitoron háttérben a fórummal, PC, PS3, Xbox360, Wii, DS, PSP címeimmel elõtérben, legalábbis azok, amik a szobában vannak.

dronkZero
CoD1-et a második pályán hagytam abba, a multija meg szar CSklón.

Chocho
Az ilyen hsz.-ek és vélemények is annyit érnek: egy nagy nullát.

Gaming is believing.

pxxl
a Mirrors Edge-t? én 3x álltam neki, de mindig max a traning pálya végéig jutottam, mert komolyan szédülni kezdtem tõle. sztem ritka fos lett az a játék.

All hail the double x!

pxxl
és mit érsz el vele? 2 perc után újra itt van egy másik alreggel :/ sg powa

All hail the double x!

dronkZero
Az egy fillért nem ér, és akárhogy is négy óra, én kb kettõ után uninstalldelt toltam rá.

Chocho
Az isten szerelmére, csinálj már egy fotót, oszt ha szar, hát szar, nem baj, de legalább véget ér a shitstorm. Sõt, DT, TE is csinálj képet! S hogy könnyebb legyen, kezdem én. Íme:

A minõségért elnézést kérek, de a voda845-ömnél ez a maximum. Ez természetesen nem a teljes gyûjtemény, csupán ami kifért a gép feletti polcra + nem steames. A konzolos játékoknak másik polcot tartok fent, de most sok nincs itt (egyik barátom vett Xboxot, adtam neki párat kölcsönbe).

Gaming is believing.