17438
-
#17358 Az kemeny!!! Mig a PC bevetel tovabb emelkedett, igaz kevesebb cimre korlatozodott, addig a konzol bevetel 50%-al esett az elozo evhez viszonyitva. Az osszes videojatek piacrol szarmazio bevetel 42%-al csokkent nagy mertekben pont a konzolos bevetelek elmaradasa miatt az elozo evhez kepest. A mobil keszulekekre eladott jatekoknal mutatkozik nyereseg, az majdnem ketszeresere nott 1.17 milliard dollarra.
A konzol eladas is majdnem a felere csokkent 229 millio dollarrol 139 milliora.
Ha igy foltatodik lassan elkezdhetunk krealni a mobilos reszlegben egy "A konzoloknak lealdozott topicot". :P
-
#17357 vótmá?
-
#17356 UPSZ:
Világrekordot döntött a Diablo III eladása
Megjelenése óta a Blizzard játéka mintegy 6,3 millió példányban kelt el (ez meg csak majus 23.-ai adat azaz az elso het eladasai utan), csak az első 24 órában 4,7 millióan jelentkeztek be a szerverekre. -
mester1987 #17355 Ami UE3-as és jó lesz az a Aliens: Colonial Marines és a BioShock: Infinite meg talán az új Brothers In Arms: Furious. -
#17354 Egyik sem lesz olyan minőségű, mint a Samaritan demó,ha arra vársz :) -
mester1987 #17353 Csiszoltabb lesz elvileg, de ez címtől / fejlesztőtől függ gondolom.
Az UE4 meg talán jövőre lesz majd. -
mester1987 #17352 De ez nem sima UE3 -
#17351 Tipikus konzol címek,ahogy sokan mondanák.
UE3 motort mióta is használják a játékokban? 2007-8 óta ?
Majd ha UE4 lesz akkor szólj -
mester1987 #17350 Hát ember legyen a talpán aki át tudja tekinteni, pedig szétszedtem őket, na mind1 -
mester1987 #17349 Akit érdekel a spolerben összegyűjtöttem az idei európai PC-s megjelenéseket. nem mondom, hogy sok, de van néhány kiemelkedő alkotás. Nincs benne, a játék engine-je, de sok UE3-ast használ majd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The Darkness II Digital Exremes/2K Games február 10.
Alan Wake Remedy Entertainment/UA március 2.
Syndicate Starbreeze Studios/Electronic Arts február 24.
Test Drive: FRL Slightly Mad Studios/Bigben Interactive március 30.
Ridge Racer: Unbounded Bugbear Entertainment/Namco Bandai március 30.
Binary Domain CS1 Team/SEGA április
DiRT: Showdown Codemasters/UA május 25.
Ghost Recon: Future SoldierUbisoft Paris, Ubisoft Red Storm/Ubisoft május
Max Payne 3 Rockstar Vancouver/Rockstar Games június 1.
Inversion Saber Interactive/Namco Bandai június 8.
Spec Ops: The Line Yager Development/2K Games június 29.
Sniper: Ghost Warrior 2 City Interactive/UA június
Dishonored Arcane Studios/Bethesda Softworks nyár
Far Cry 3 Ubisoft Montral/Ubisoft szept. 6.
BioShock: Infinite Irrational Games/2K Games október 19.
Aliens: Colonial Marines Gearbox Software/SEGA ősz
Brothers In Arms: Furious Gearbox Software/Ubisoft ősz
Sleeping Dogs United Front Games/SQUARE ENIX 2012
-
#17348 Lealdozott :P
-
#17347 Az uj Diablora kicsit tobbet vartak a jatekosok. Konzolra meg mar evtizedek ota. :D -
mester1987 #17346 +1 indok, hogy a PC-s játékiparnak van jövője: Alan Wake 2 év után! :) -
Although #17345 Amennyire tudom É európa ésUSa egyértelműen a Solo játék az konzol és az mmo-k ami miatt pc-n játszanak. Kelet európa meg még pár hely ahol a pc versenybe van gondolom nincs mindenkinek pénze konzolt is meg pc-t is futatni. De az A-ban drasztikus fölény a konzolokra. Ez látszott a Skyrim hype idején is teljesen konzolra ment a dolog. PC még említés szintjén sem nagyon csak képek. Az összes bemutató a hülye konzolt nyomta meg hát a játékon is látszik.
Most javulni fog a helyzet amíg az új xbox kijön szerintem. :) -
#17344 Angry Birds: nekünk pénzt termel a kalózkodás -
mike01010101 #17343 A magamfajta tps-t kedvelő játékosok nem voltak elkényeztetve PC-n az utóbbi években, a legnagyobb nevek (Red Dead Redemption, Alan Wake, Gears Of War 2-3, Uncharted sorozat,stb) elkerülték a PC-t, de úgy látszik idén javul a helyzet és lesz jópár igéretes külső nézetes játék pc-re is:
Hitman 5
Max Payne 3
Spec Ops: The Line
Alan Wake
Sniper Elite V2
Kicsit más stilus de végre a skyrim is élvezetes lett külső nézetből, ellentétben az oblivionnal.
-
#17342 Erdekes cikk -
Zero 7th #17341 http://index.hu/tech/2012/01/24/kalozokra_epitkezik_a_tartalomipar/
Warez köpködését lassan be lehet fejezni. -
Zero 7th #17340 Én az előzőeket a Baldur's Gate-re írtam. -
#17339 Nem a szabalyrendszeretol lesz valami hardcore vagy sem.
Nem AD&D a Drakensang sem.,Az Echelon sem az es nem az lesz az Age of Decadence sem ami valoban hardcore lesz, nem ezek a jellegtelen akcio-RPGk, amikre kar rahuzni hogy hardcore. -
#17338 Ez nem D&D -
Zero 7th #17337 Hát nem. A szerepjáték része annyiban kimerül, hogy lehetsz lawful good, vagy halott. RPG elemekkel turbózott kalandjáték talán a valós besorolása. -
#17336 Ezekhez képest bőven! Kérdezz meg bárkit aki játszott veljavascript:no(17333);e, nekem nem kell hinned. -
#17335 Inkább a nehézségre lehet mondani, hogy hardcore, az rpg része nyílván egy Baldur's Gate-nek jobban ki van dolgozva -
#17334 A harcok nehezek benne, erős taktikázást kíván, minden alap enemy egy újabb kihívás, ettől hypolják és magasztalják sokan a játékot. Én mondjuk messzire kerülöm, mert szórakozni akarok nem pedig szopni. -
#17333 Amugy valoban nem jelent meg PCn ilyen evek ota, legalabbis amire rafogja, hogy Hardcore:
Divinity 2: Ego Draconis,Risen, Witcher 2,DAO,Two Worlds II,Drakensang (ez meg talan kozelit hozza), de meg a Skyrimre is rafogjak, vagy a most nemsokara megjeleno Kingdoms of Amalur: Reckoning-ra es en meg rohogok nagyokat, amikor ezekre mondjak, hogy hard-core.
Es nem soroltam fel meg rengeteget, amit Totti szerint evek ota nem jelentek meg PCn.
Micsoda bohozat mar ez a megjegyzes.
Mihez kepest hardcore ezek a gamek ? a Baldurs Gatehez, a Neverwinter Nightshez , esetleg a Planescape tormenthez,Temple of Elemental Evilhez ?
Meghogy hardcore RPGk es nem leteznek ilyen akcio-RPG-k PCn evek ota.
Totti mindig megmosolyogtat a maga tudatlansagaval. -
#17332 Akcio-RPG ami hardcore. Na lol. Tul sok benne a left-left-right-left gomb kombinacio ? :D -
#17331 Ez egy hardkór akció rpg, nagy betűkkel hogy HARDKÓR. Pécére elmúlt években PCre sem hiszem hogy megjelent ilyen mélységű cucc. -
#17330 Hat valahogy nincs gusztusom az akcio-rpghez. Akkor inkabb paper and pen, nem ez a jatekstilus.
Vagy eloveszem a Wizardry 7-et vagy a Baldurs Gatet meg azzal is jobban szorakozom, mint ezeken a tizenketto egy tucat fajta oszver keresztezodesu akcio szerepjatekokon. -
#17329 A kinézeten kívül van azért ott egy fasza játékmenet amiben el lehet veszni 50-60 órácskát ,ha szereted a stílust. -
Ry0K3N #17328 Én konkrétan leszarom jön e vagy sem annyira nem érdekel jó a CGI benne amúgy. Az érdekes itt az amit mond a piacról és a működéséről. -
#17327 Itt most nem a game-erek hanem maguk a fejlesztök csináltak neki peticiót:
Dark Souls for PC
Ha számukra kellő mennyiség jön össze akkor portolják pc-re!
Csak ezzel a z a gáz hogy ezt nyomatni kéne minden pc game-ekkel foglalkozo oldalnak mert így kutya nem tudja hogy ha ilyen! -
#17326 Mert csorog ? Szerintem az egesz halal gagyi. Eszembe juttatja a kb 4-5 evvel ezelotti PCs jatekok kinezetet. -
Ry0K3N #17325 ????? Szerintem nézd meg a címén kívül a videót is jó ;) mert így igen harmatos a trollkodásod megy ez neked jobban is :) -
#17324 Nocsal "konzolos szarra" csorog a nyálatok mégis? Bírom az ilyen jól megmondom videókat. -
Ry0K3N #17323 -
#17322 Igen mi is ezt mondjuk mar evek ota. Most ezert kapsz egy nagy + pontot. :D -
kissssss #17321 újabb érdekes cikk jelent meg, nagyrészt egyetértek a leírtakkal. -
kissssss #17320 de ezt sokan nem képesek megérteni. -
Gyuszopapa #17319 Ugyan már,ettől nem lesz nagyobb az eladás,akinek nincs pénze az ezután se fogja megvenni.Miből.