A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ez nem D&D

PSN ID.: Beegabor

Hát nem. A szerepjáték része annyiban kimerül, hogy lehetsz lawful good, vagy halott. RPG elemekkel turbózott kalandjáték talán a valós besorolása.

Totti5
Ezekhez képest bõven! Kérdezz meg bárkit aki játszott veljavascript:no(17333);e, nekem nem kell hinned.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Inkább a nehézségre lehet mondani, hogy hardcore, az rpg része nyílván egy Baldur's Gate-nek jobban ki van dolgozva

Totti5
A harcok nehezek benne, erõs taktikázást kíván, minden alap enemy egy újabb kihívás, ettõl hypolják és magasztalják sokan a játékot. Én mondjuk messzire kerülöm, mert szórakozni akarok nem pedig szopni.

Jakuza001
Amugy valoban nem jelent meg PCn ilyen evek ota, legalabbis amire rafogja, hogy Hardcore:
Divinity 2: Ego Draconis,Risen, Witcher 2,DAO,Two Worlds II,Drakensang (ez meg talan kozelit hozza), de meg a Skyrimre is rafogjak, vagy a most nemsokara megjeleno Kingdoms of Amalur: Reckoning-ra es en meg rohogok nagyokat, amikor ezekre mondjak, hogy hard-core.

Es nem soroltam fel meg rengeteget, amit Totti szerint evek ota nem jelentek meg PCn.
Micsoda bohozat mar ez a megjegyzes.

Mihez kepest hardcore ezek a gamek ? a Baldurs Gatehez, a Neverwinter Nightshez , esetleg a Planescape tormenthez,Temple of Elemental Evilhez ?

Meghogy hardcore RPGk es nem leteznek ilyen akcio-RPG-k PCn evek ota.
Totti mindig megmosolyogtat a maga tudatlansagaval.

Jakuza001
Akcio-RPG ami hardcore. Na lol. Tul sok benne a left-left-right-left gomb kombinacio ? 😄

Totti5
Ez egy hardkór akció rpg, nagy betûkkel hogy HARDKÓR. Pécére elmúlt években PCre sem hiszem hogy megjelent ilyen mélységû cucc.

Jakuza001
Hat valahogy nincs gusztusom az akcio-rpghez. Akkor inkabb paper and pen, nem ez a jatekstilus.
Vagy eloveszem a Wizardry 7-et vagy a Baldurs Gatet meg azzal is jobban szorakozom, mint ezeken a tizenketto egy tucat fajta oszver keresztezodesu akcio szerepjatekokon.

Seth
A kinézeten kívül van azért ott egy fasza játékmenet amiben el lehet veszni 50-60 órácskát ,ha szereted a stílust.

Én konkrétan leszarom jön e vagy sem annyira nem érdekel jó a CGI benne amúgy. Az érdekes itt az amit mond a piacról és a mûködésérõl.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grebber
Itt most nem a game-erek hanem maguk a fejlesztök csináltak neki peticiót:
Dark Souls for PC

Ha számukra kellõ mennyiség jön össze akkor portolják pc-re!
Csak ezzel a z a gáz hogy ezt nyomatni kéne minden pc game-ekkel foglalkozo oldalnak mert így kutya nem tudja hogy ha ilyen!

Next PC upgrade: 2022

Jakuza001
Mert csorog ? Szerintem az egesz halal gagyi. Eszembe juttatja a kb 4-5 evvel ezelotti PCs jatekok kinezetet.

????? Szerintem nézd meg a címén kívül a videót is jó 😉 mert így igen harmatos a trollkodásod megy ez neked jobban is 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

shaddam
Nocsal "konzolos szarra" csorog a nyálatok mégis?<#idiota> Bírom az ilyen jól megmondom videókat.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jakuza001
Igen mi is ezt mondjuk mar evek ota. Most ezert kapsz egy nagy + pontot. 😄

újabb érdekes cikk jelent meg, nagyrészt egyetértek a leírtakkal.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

de ezt sokan nem képesek megérteni.

Ugyan már,ettõl nem lesz nagyobb az eladás,akinek nincs pénze az ezután se fogja megvenni.Mibõl.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jakuza001
Ez szep es jo de altalaban az ilyen tartalmu oldalak, nem europaban vannak bejegyezve.

grebber
shaddam
Azok persze....

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jakuza001
Hat szerintem az AAA huzocimek sem az igaziak mostanaban. Jo, jo hogy nemelyikbol eltudnak adni mondjuk 6 milliot egy geptipuson, de a tobbseg nem ilyen. Raadasul tobbnek nem az igenyesseg, hanem a hype ami sok szazalekat generalja a jatek eladasanak.

Vannak kivetelek, de nagyon keves az ilyen jatek. Nezd meg a RAGE es hasonlo jatekokat mar 10 het alatt se tudnak 1 millios eladast generalni a karacsonyi szezonban. Top rated jatek, marmint a kiado szerint.
Hat nem tudom, olyan mint peldaul a Starcraft 2 a PCs jatekok kozott, nagyobb a fustje mint a langja.

szutyokszar alatt olyat értesz hogy elmegy belõle jó esetben másfél milla kitolja az ember egyszer és utána idõtlenül tengõdik a szerencsétlen példány a használtjáték piacon? mert multi vagy silány vagy egyáltalán nincs a történet meg egyszer elég volt

Manapság mindenféle igénytelen szar AAA -játéknak számít.

Az a baj, tudod, hogy konzolon az AAA játékok is szutyokszar szemetek...

Mondj kérlek példát f2p húzóágzati címekre PC-n had röhögjek rajtad egy jót 😊 Az erõlködésedet meg nem értem most ismered el mindegyik platformon vannak szutykok de te csak mindig egyet emelsz ki mintha csak azon létezne. Bár egy trolltól nem is lehet mást várni mint hasonlókat a válaszláncok ignorálásáról nem is beszélve. Mindig szigorúan a legutóbbit nem igaz? És ilyen sok idõ kijátszani azt az 5 kemény címet érdemleges címet?

Sõt van olyan amivel még nem is játszottam mert nem volt még rá idõm.Még bontatlan a csomagolása.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Minden játékom megtartom.Akár dobozos akár digitális.

Jakuza001
Nem ugy warezolsz, hogy cserelgetsz ? 😄

Szerinted ami játékot(normálisat)kiadnak mind konzolra mind pc-re mindet végig lehet játszani,baszki 7 élet is kevés volna hozzá .Valamirõl le kell mondani.
Mellesleg egyébként évek óta csak eredeti játékokkal játszom és büszke is vagyok rá.Egy része tejes áras egy része akciós volt,ennyi.

shaddam
Van psn-es is f2p szutyok, nem nyúltam hozzájuk örülök ha az AAA címekre jut idõ.Ellenben ott nem nagyon az a húzóágazat.FreddyD munkássága mellett se menjünk el, de mutasd meg hol írtam azt hogy nincsenek igénytelen szutykok minden platformon. Az jön le nekem rohadt nagy tévedésben vagytok miket szoktam írni....

Egy f2p gamma mióta van egy szinten egy magas költségevetésû játékkal már megint? Oh elnézést elfelejtetem hogy konzolon nektek az ilyen kategóriáért fizetni is kell ami errefelé ingyenes. Ugye milyen jó hely a PSN store? 😊 A sok középszerû szemetet amit az évek során kiadtak konzolra most ki sem térek, elég csak fellapozni pár régebbi 576 újságot.
Amúgy van egy mondás a puding próbája az evés.

shaddam
Hát a steames f2p achievmentek farmolása közben már a halot is egyre többre tartom<#nevetes1> És van jó pár AAA cím ami kötelezõ, kihagyása egy gamernek megbocsáthatatlan. Na mármost a feltételes reflexen alapuló elutasítással olyan címeket hagy ki az ember hogy csak szánni tudom.

Ja mert szerinted minden konzolra megjelent játék 100 %-osan hiperszupergigamega.
Ha nem volna bannolás konzolon warez miatt akkor ott se lennének olyan jók az eladások.

shaddam
Igényességgel magyarázni a warezt... tényleg best of 2011

Most láttam GS-en, best komment 2011:

":Amúgy meg nem a PC warez a nagy, hanem a konzolos vásárlók 70%-a birka, és igénytelen.. tisztelet a kivételnek. Lehet, hogy nekik elég egy NÉV ahhoz hogy 13 rongyot kidobjanak rá látatlanba, de nekem tökmindegy hogy PC-re vagy xboxra vagy anyám kenyérpirítójára jelenik meg valami, nem fogom egy promo videó alapján elhinni róla, hogy az az év játéka." - _RiCE_

Jakuza001
Hat ez olyan Alan Wakes sztori. Nincs eleg bevetel egybol jo lesz a PCbol is. 😄
Persze olyan szempontbol jo, hogy megjelenik PCn is, de kozben, ha arra gondol a jatekos, hogy mikent fikazzak ezek a cegek a PC-t, a warez miatt, akkor felvetodik a gondolat mindig, hogy egyaltalan mit keresnek akkor a PCs platformon ? Ilyenor a nyilatkozataikat visszajatszanam nekik es eloszor megkerdeznem azt, hogy miert nem produkalt a nagy konzolos kanaanban a jatekuk penzt, meg azt hogy mit keresnek azon a piacon, amit allandoan bemocskolnak a nyilatkozataikkal, amikor pedig penz kell belole egybol, milyen jo is a PC.

Totti5
Elsõ verzió rossz volt, drága volt, nem volt kellõ reklám mögötte, Aztán javították, jraírták a játékot szinte, kiadták újra XBLAra olcsóbban, de már kutyának sem kellett ( én megvettem, 1nek szórakoztató volt és a vizes téma jól kidolgozott ), DE ott cseszték el az egészet hogy epizódikusan adták ki. Az ember éppen kezd belelendülni az esmények is felpörögnek erre pár óra után vége a játéknak. Ez nagy hiba volt.

10 ezres nagyságot produkált kb, ami az átlagos 100-140 ezres eladásoktól nagyon messze van, de hát nem csoda, mert maguk a fejlesztõk ítélték halálra a játékot. Én reménykedek benne hogy steamon elment azért valamennyi és ez már elegendõ lesz a következõ epizódra, de nagyon hulla szaga van az egésznek😞

PC-n nem tudom mit akarnak az optimalizálatlan programukkal és erre még kiadnak egy még elcseszettebb verziót ami vetekedni fog a BF3 gépigényével mert nem tudnak programozni. Ehhez csak gratulálni tudok nekik.

Jakuza001
http://www.gamestar.hu/hydrophobia-prophecy-video.html

Az ilyeneket nem ertem. Bebukik es a nagy warez ellenre PCn nyereseget akarnak ?
Nem kicsit ellentmondasos ez ?

igen, mert voltak szép idõszakai is, mikor honosított játéokat adtak ki (persze ha sikerült hibamentesen) dobozos verzióban akkor még
látom a pc gurun is megy a hülyeségek terjesztése.

a CD project meg eláshatja magát ezzel a fenyegetõzésél, csak a saját hírnevüket rombolják ezzel.

a cikk alatt levõ kommentelök közül meg ez az Auchen felhasználó igazi facepalm díjas emberke.

shaddam
Nektek ez a mánia hogy minden flém? Teljesen normális hangnemben írok....Persze ha ingatag lábon állnak az érvek valamit lépni kell.

#17292 mikor írtam neked?

Nem nem fogom elolvasni a privátjaidat instant törlés mindegyik 😊

Lételeme, mivel GSO-n már mindenki magasról leszarja már amit mond itt próbál meg vergõdve szegény érvényesülni, hát nem sajnálnivaló az ignorált ázott troll? 😄

UUUU
Én ahogy látom , csak te flamelsz itt.

shaddam
Oh GS te csodás.Az ázsia mmo-k uralma és az hogy a tucatszar ea sportjátékot lenyomja az sc2 messzemenõ következtetést von le. A pc alkatrészek pedig sose romlanak el. Remek kis kimutatás direkt flamebaitre kihegyezve a gamestar olvasóknak....

BTW: új indie bundlét megvettétek?A shank meg a super meat boy már megér 5 dollárt is.