17438
-
#3780 Atyaeg! :D
A MHz nem kezzelfoghato dolog ? Ezt hogy gondoltad, de most oszinten ?
Te hallottal mar a valtoaram frekvenciajarol ? Tudod az a sinusgorbe szeru valami :D -
#3779 Asszem nem sok maradna a prociból ha tényleg annyival menne. De itt te mindenkinél jobban értesz a gépekhez. Még sok embert leolthatsz a jövőben, mert aki ért hozzá az nehezen tudja megállni szó nélkül. -
#3778 ja tényleg van egy programom (vmware) ami azt írja ki, hogy 15367mhz-s a procim. Az jó? :D -
rumkola #3777 Az fel sem ötlött benned, hogy az idióta programod nem ismerte fel rendesen a processzort, és hülyeséget írt ki?
:) -
#3776 hehe -
rumkola #3775 -
#3774 Emlékeim szerint ugyanaz a csapat készítette, mint a Nobeldíjas PS3 emulátort. -
#3773 GigahertzMultiplier V1.01alpha -
#3772 És milyen program ha szabad kérdeznem? Én is kipróbálnám :) -
#3771 Én is átírtam az új rendszer szerint az adataimat. :) -
#3770 Már tele a tököm az ilyen szivacsagyuakkal mint te.
Asszed most másztam le a fáról vagy mi.
Én is vágom a témát.
te meg lehetsz 30éves, ha ekkora láma vagy, és nem érted meg hogy mit pofázok.
Ezekszerint te csak olvasni nem tudsz.
Mit kell hinnem?
Felkúrod az idegeimet a nyomi szövegeiddel, ami senkit nem hat meg.
Elmagyarázom, hogy vissza tudj állni alap hőmérsékletre.
A Hz az nem egy megfogható dolog, azé me neked a szaros dobozra ráfirkantják, hogy 3GHz, arról még fingod sem lehet, hogy az vajon télleg annak megfelelően megy-e, csak a progikra hagyatkozhatsz, amik kijeleznek adatokat.
Ha nekem az egyik progi kijelzi, hogy 6.7 GHz-nek felel meg a proci sebessége, akkor én vagy elhiszem, vagy nem.DE kurvára mindegy ha mennek a játékok, akkor felőlen 1 GHz-eet is kiírhat.
Ha nem tetszik, akkor csukd be a szemed.
Jah és nem hülyeségből van zárójelben. -
#3769 Hát ne is hidd, főleg mert a kis sárga tuningmájsztereknek sem sikerült nitrogénnel még csak a közelébe se érni :D -
#3768 húha akkor nekem 4,6ghz procim van :D nem is tudtam. Felhúzom egy csöppet azt meg is lesz a 7ghz :D -
rumkola #3767 nem nézek utána, mert a világon te vagy az egyetlen aki ezt tényleg komolyan gondolja
viszont nem 25 éves vagy, hanem max 15.... -
#3766 "nem vágod ember, hogy nézd meg srl-ot, és utána pofázz EMBER."
Survival Research Laboratories (SRL) is a machine performance art group that have created a new genre: large scale machine performance. In doing so, they produce the most dangerous shows on earth. SRL is based in San Francisco, California.
őket? :D -
#3765 Elég gyenge órajele lehet a magoknak külön külön ha összeadtad őket és csak 6.7 jött ki. Az e6550nek a gyári órajele 2.33GHz amúgy. Nem hinném hogy feltornásztad 6.7re folyékony nitrogénhűtés és 9000Wos táp nélkül :D -
#3764 menj a mutterba.
te nem tudsz olvasni, vagy unatkozol.
nem vágod ember, hogy nézd meg srl-ot, és utána pofázz EMBER. -
#3763 graf tunning nem látszik.
Nézz meg régi képeket videókat az eredetiről. -
rumkola #3762 Akinek kvadja van, annak meg 12Ghz???
Nálad tényleg gond van. -
#3761 Hát szerintem vannak jobb játékok is a tuningnál, főleg hogy a te esetedben ez a tuning is álmodozás formájában valósul meg :) -
#3760 jó hogy a legjobb játék a világon.
6.7GHz meg nézz utána, és addig hanyagold lécci. köcce! -
#3759 Szenvedtem....multidő. -
#3758 konzolra van demo lehet, de pc-re most eredeti full van! -
#3757 welcome to the mainstream. -
#3756 Nem rossz kis játék... kár, hogy az valójában nagyon nem 6.7 Ghz, de sebaj... -
rumkola #3755 Bazzeg, én azt hittem a BOINC -al szenvedsz...
:DDDDDDDDDDDD -
#3754 Igen, egy ember szerint :) -
#3753 Egy régi asszem NES-es (nembiztos) játék remake-je...
Jópofa, a demó elérhető... -
#3752 Bionic Commando Rearmed.
Még ezt sem tuod hogy mifánterem.
Jah egyesek szerint nekem 6.7-es van. -
#3751 Jah...igazad van száguld.... -
#3750 Szerintem a GOW single-je is teljesen korrekt volt. Tetszett a hangulat és a nagyon hatásos animációk. -
#3749 Igen ilyenek a jo jatekok.
Persze van aki single payer modot szereti, van is ilyen jo jatek nem egy, de azert mas egy multi jatek, foleg ha van valami kommunikacios szoftver a gepen. Ugy azt hiszem nagyobb elvezetet nyujt egy jatek. -
Ry0K3N #3748 Hú az nagyon nagy volt, hamachin mennyit toltuk azt :D -
#3747 Akartam?
Coop nem új találmány, csak basznak megcsinálni. GoWon nagyon érezni, hogy kifejezetten erre készült. Kane&Linch szerintem egyedül is teljesen korrekt volt. GoW egyedül valami dögunalom... csak és kizárólag a coop hozza fel.
Viszont a K&L meg elmehet az anyjába, hogy PC-n is két XBOX kontroller meg osztott képernyő kell neki. -
Ry0K3N #3746 Nálam is kb ugyanez volt a helyzet, agyatlan grindfeszt lett az egész unalmas ismétlődő helyszínekkel. -
#3745 Bizony.
Szep moviek es ki is fujt ebbel a jatek. Ezzel szemben a Witchert alig hypeoltak es az ev legnagyobb meglepetese volt pozitiv ertelemben a jatek szamomra. -
#3744 Ajjaj. Mint a AvP2-ben.
Na ott aztan nem volt semmi, foleg amikor egy ket reszen elkezdtek ozonleni az Alienek. Akar a filmekben olyan volt egy-egy LAN party.
Jonnek-jonnek, ..... sikoly... :D -
rumkola #3743 Hú, nagyon vártam a Hellgate-et.
2 nap játék után sírva fakadtam, annyira nem jött be...
:S -
#3742 A co-op sem új találmány. Ezzel semmit sem cáfoltál az állításomból. -
#3741 Ugyanez volt az Army of Two-val és a Kane and Lynch-csel is. Sztárolás, hype, és egy közepes játék.