17438
-
#3820 Hehe, ja. :) -
lowdog #3819 lehet videót vágni is pl... vagy konzoljátékot írni... -
#3818 de én legalább XHD-ban nyomhatom a pasziánszt -
#3817 Mi a szarnak ? Hiszen a konzolosok szerint csak passzianszozni lehet a PC-n ahhoz meg eleg egy 486os is. :D -
#3816 nekem is 9ghz, e8400 powa =D -
#3815 Hozzátenném, hogy nem is minden játéknál van "Rated at X GHz" kitétel, Crysisnál pl nincs.
Most néztem.
Nekem 9.00 GHz-et ír. Azt' most akkó' hova szarjak? -
#3814 Még mindig nem érzékeled, hogy full hülyét csinálsz magadból, rajtad röhög mindenki? Legalább írnád már oda hogy rated by systemrequirementslab... (úgy még poénnak talán elmegy). Csakmert az nélkül egyáltalán nincsen értelme. Ennyire ***** legyen valaki omg... és leolt mindenkit! Ezt már te sem gondolhatod komolyan, szánalmas.
Bár ahogy látom nem nagyon zavartatod magadat miatta. Pedig nem elég oltogatásban profinak lenni. -
#3813 Ó értem én. Jobban néz ki egy szép nagy szám, mint egy valós kicsi. Nem igaz, nem fejez ki semmit, de jól néz ki. -
#3812 hanyagoljuk még mindig nem érted. -
#3811 nem is fogják annyian játszani mint dió 3-at ;) -
rumkola #3810 Szerintem annyira nem fog jól futni mint a Diablo 3.
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3809 Ja és ez azért volt, mert a hozzánemértők, és a vérlámák azt hitték megahertz= teljesítmény, (tehát akkor péééénééégy) pedig nagyon nem. -
#3808 Tényleg így volt, és tényleg úgy is volt ahogy írták. A 2500+-os jelölésű 1,6ghz-s amd-m elvert simán egy 2,5ghz-s p4-et, ha felhúztam 2,1ghz-re még 3,2-eset is :)
Most meg azért van, mert ez így maradt meg. De a phenomoknál már ez a típusjelzéses téma van, mint a kórdujoknál. -
#3807 naná! nemrég jelentették be -
lowdog #3806 házimozin, hűtőszekrényen nem hiszem hogy fut, a cell-t ilyenekbe is szerelik (majd), nem? -
#3805 Goblin a konzolos táborba tartozik csak szórakozik :) -
#3804 Jön az PCre? -
#3803 Sziasztok!
Szerintetek a konfigomon elfut majd a SW: Force Unleashed? -
#3802 Gondolom azért ilyen hogy az egy-két-több magos procikat össze lehessen vetni, valami számítási feladattal leméri őket. De az hogy kiírja a valódi órajelet de a hülye ahogy meglátja a nagyobb számot azt rakja be... -
#3801 Igen, a szerencsétlen meg ezt nyalta be. Hogy ennek az SLR-nekvanvalami saját, összehasonlító értékelési rendszere, hogy össze lehessen hasonlítani a teljesen különböző procikat. -
#3800 Ez még mindig megy. Az én procim neve X2 3800+, alapból viszont csak 2 gigás órajele van. Ki tudja miért tolják ezt, de nekem tetszik :D
Amúgy már az intel is elkezdte ezeket a semmitmondó neveket hogy E6550 meg hasonlók :D -
#3799 De az tényleg úgy volt:) A számozásuk is olyan volt,pl az én 1.61ghz-es procim egy 2600+.Tehát intelbe kb annak felelne meg. -
lowdog #3798 ha jól emlékszem az amd nyomatott hasonlót régen (mikor még valamennyire érdekelt a téma :)), mikor alacsonyabb órajelet tudtak csak összehozni mint az intel de mégsem akartak lemaradni a megahertz-háborúban -> állították hogy a pl 1.5GHz-es CPU-juk sebessége egy 2.0GHz-es penytiuménak felel meg, ezért elnevezték AMD 2000-nek...
ez valami ilyesmi? -
#3797 system requirements lab -
lowdog #3796 én azt se tudom mi az az SRL pedig esküszöm megnéztem a gúgléban! -
#3795 Na én is megmérettem
" CPU Speed
Minimum: 2.4 GHz
You Have: 2.20 GHz Performance Rated at 5.70 GHz"
Most akkor írjam be az aláírásomba hogy 5.7GHz? Nem, mert csak 2.2-n fut. Ennyi. Ez csak egy kibaszott rating amit a program talált ki és sehol máshol nem állja meg a helyét. -
#3794 Nem, ez olyan hogy valaki egy programmal megnézi az órajelét, az rosszul méri, de a hülyéje váltig állítja hogy mindenki más hülye és igenis ennyivel megy a procija. -
#3793 De ez nem azt jelenti hogy ennyivel megy a procid könyörgöm, akkor minek írod be? Lekezelte 1magosnak és olyan számítási sebességet adott neki. DE EZ NEM A VALÓS SEBESSÉGE!!!!! Fogd már fel mit beszélünk ahelyett hogy fikázol minket és precedensnek tartod a HAMIS órajeledet. -
#3792 Gyerekek ez olyan kb mint a vista esetében a dx10.
Odaírják, meg elhiszed, azt nagy faxt van! -
#3791 jah akinek ez gondot okoz... -
lowdog #3790 A pc-s játékok jövőjéről szóló topik csúcspontja: megahertz értelmezés és méricskélés
csak igy tovább! -
#3789 Nem magonként van...léccives ne őrjíccsé meg..... -
#3788 Nem nem beszélt a progi és nem elidítottam, vagyis nem 3d markról van szó.
Naon egyszerű
felugrasz netre.
SRL-ra
kiválasztod Thimeshift-et pl
és kiirja, hogy CPU 3.333Mhz
És alá, hogy cpu sebesség 6.7 rated
valami hasonló szöveget.
vagyis azért van zárójelben, mert sebességre a progi szerint 6.7 GHz-es proci számítási sebességének felel meg. zárójleben azért, mert ez csak elméleti sebesség.
de kérdezd vagy a többiek kérdezzék meg a support-ot, hogy ez mi a rákomat jelent, és ennyi majd ők megmonnyák.
Engem nem naon érdekel, mert egy gém nem azért megy nálam, mert ekkora értéket írok oda, tehát ezt csak odaírtam....ZÁRÓJELBEN.... -
#3787 Nézd meg Everesttel. Az nem hazudik. Többnyire :P -
#3786 :DD -
#3785 Közöm semmi, de addig boncolgattátok a témát, hogy most már engem is érdekel, úgyhogy: oké én beismerem, hogy droid vagyok és nem tudok olvasni, úgyhogy szeretném megkérdezni, hogy vajon jól értettem e az eddig elhangzottakat.
Tehát ez az érték úgy jött ki, hogy elindítottál egy programot és az aszonta neked, hogy ennyi az az annyi? -
#3784 Tudom mifánterem.
Amúgymeg csatlakozhatsz, az olvasni nem tudók csapatához. -
#3783 Jóvan olvasni látom te sem tudol.
GRAT.
Már nem azé hogy szemétkedjek, de belekötsz egyfolytában, amit csak neked szerintem 100x elpofáztam, és 100x nem értetted meg. -
#3782 Érdekes a magonkéntit felismerte, akkor hogyvan ez? -
#3781 Gratulálok
te milyen progival ellenőrizted?