17438
-
#3740 Nos most latom a konzolosok altal annyira vart es favorizalt Too Human is erre a sorsra jutott.
Hype ezerrel, aztan amikor kijon kiderul, hogy csak a fustje nagy a langja mar kozel sem annyira.
Ezert sem szeretem ha latatlanba, ennyire sztarolnak valamit. Akarcsak a Hellgate Londont. Neha azt gondoljak a reklamhadjarat eleg ahhoz, hogy a szart ratukmaljak a jatekosokra. -
#3739 magonként! -
#3738 Mi az a Bionic? FPS játék? Tényleg 6,7 Ghz-es procid van? -
rumkola #3737 6.7Ghz-es CPU-val hamar az élre ugrassz.
:DDDDDDDDDDDDDD -
#3736 Hm... GoW? Most toljuk coopban haverral, így teljesen kurvajó.
De single módban kb a második küldetés feléig jutottam, annyira unalmas volt, kb semmit nem lehet csinálni, menni kell a csőben, azt' lelőni mindent.
Coopban azért fílinges lefűrészelni a haverról a genyókat, meg az egymást világítós rész is fasza volt... -
#3735 Működik a BIONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vazze... -
#3734 Itt a szep, uj vilag. :D
Mindenhol ezt lehet latni. Folytatasok, lehuzas ezerrel es a megkerdojelezheto minoseg az esetek jo reszeben. -
#3733 Sajnos ebben egyet kell értsek. Nemrég néztem meg a Hellboy 2-t és hát no comment... A sok pozitív hír ellenére nekem már nem jött be. Ugyanazt mutatta, amit évek óta az összes film. Épp ezért tetszett annyira a Sötét lovag. Az nem volt egy szokványos film.
Viszont a "B-filmek" közül is vannak jók. Pl. az Indy mozi nagyon ütős volt szvsz, pedig már az sem mutatott újat. A háttérsztori lerágott csont volt, a karakterek sablonossága szintúgy... mégis. Valahogy úgy alkották meg, hogy élvezte az ember, mi több, imádta!
Ami a játékokat illeti, itt is lehet hasonlót. A Gears of War pl. nem sok újat hozott, de mégis lekötötte az embert, s a székbe szegezte 10-12 órára. Ha valamit nagyon összeraknak, lehet olyan jó, hogy az szórakoztassa a nézőt/játékost. -
#3732 Tudom, nem Hollywood, de ott a Taxi4. Inkább meg se csinálták volna. Vagy legalább beküldték volna csóró Sammi gyereket előtte egy elvonóba! Első 3 nem volt rossz, a 4. hez képest. A Peugeot, azaz a Taxi itt már semmi szerepet nem kapott, de kellett a pénz.... Hollywood ugyanígy van. NINCSEN EGY NORMÁLIS FILM! Ott voltak a Halálos fegyverek, a Terminátor 1-2, a mittudomén. Másfél óra kikapcsolódás. Most teli felesleges párbeszédekkel, CGI-vel, Lövöldöznek orrba szájba, közben nincs egy SZÍNÉSZ vagy SZÍNÉSZNŐ akire egy értelmes forgatókönyvet lehetne építeni.
Wanted, másfél óra önkielégítés a kanyarlövés apropóján, arról nem is beszélve, hogy a 3. főszereplő egy senki. Angelina, oké, mint a dögös csaj, A Főgonosz szintén. (nem ugrik be a neve... különben is, hátha valaki nem látta) de a főszereplő srác egy abszolút jellegtelen alak. Pedig ez egy karakter-szerep lenne... És sorolhatnám.
Zó!
Arra akartam utalni, hogy bár van (volna) egyszerübb, olcsóbb módja, inkább milliárdokat költenek a fejlesztésre a mobilszolgáltatók, fejlesztők, minthogy egy létező, olcsóbb technológiát alkalmazzanak. Ez a digitális műsorszórás pedig egyenlőre nem több, mint parasztvakítás. Míg elterjed, az hosszú években mérhető, míg egy mobil max 2 évre van tervezve... Ergo a lehúzás teljesen tipikus esetével állunk szemben. Költsél valamire, ami teljesen felesleges, ráadásul nagyságrendekkel olcsóbban megoldható lenne.... -
Zóanagyvarázsló #3731 A lehúzással egyetértek (végülis ez lett volna a lényeg, tudom), csak furcsálltam, hogy helyette analóg adást "javasolnál" mobilra. Téves irány lenne. Engem sem izgat ez egyelőre, egyáltalán mozgóképet is csak elvétve nézek a mobilomon - értsd: egyszer-kétszer már biztos megtörtént. Személy szerint a hírek (már ha felvételek is lényegesek hozzá, és nem elég simán a szöveg), élő sportesemények elérésében látom a streaming adások értelmét, nem filmek nézésében.
Jakuza: Ezt értem, csak nem misztifikálnám túl, résztvesznek ebbena szegmensben is, ez logikus, de egyrészt a pénz többsége szolgáltató pénztárcájába vándorol, másrészt pedig aligha ezzel lehet megszólítani a letöltőket. -
#3730 Tavaly már az új karib-tengeres mozinál is kongatták a vészharangot a szakértők, hogy biz Hollywood belefulladóban van a saját pénzébe. Én viszont mégse hiszem, hogy ettől tartani kell. Maximum más területeken fognak forgatni és több lesz a folytatásos mozi. -
#3729 Azért egy ilyen rendszer kifejlesztése nem olcsó. Arról már nem is beszélve, hogy ezzel a MS kockáztatja a konzolpiaci pozícióját. Hisz sokan akkor már meg se vennék a boxot, hanem a gépfejlesztés mellett döntenének. -
#3728 Az lehet hogy brutalis beveteleket hoz a mozi, de mar kozel nem akkorat amennyit hoztak.
A The Dark Knight-on kivul nem volt olyan film ami betudott volna torni bevetel szempontjabol a top chartba mar evek ota.
Meg olyanok sem, mint pl a Harry Potter es sorolhatnam, pedig oriasi tabora van, csakhat a nezok jo 40-50%-a mar letolti es otthon nezi meg.
Tehat rosszul hiszed, ha azt gondolod, hogy nem akarjak potolni a bevetelkiesest, mert a filmek eloallitasi koltsege egyre magasabb, mikozben egy 1997es film vezeti a toplistat bevetelben. -
#3727 Ma már azért nem egy ördöngösség egy analóg jelátalakítót összedobni, ami mobilba belefér. Nekem speciel 2 elég kis méretű TV-m is van itthon, így tudom, hogy belefér.
Annyit mondok, hogy ez egy iszonyatos lehúzás, (1perc=30FT!!!) Mikor sokkal fogyasztó barátabban is meg lehetne oldani.
Amit pedig Jakuza mond.
Ha már moziba nem megyek el megnézni egy filmet, akkor az 5 centis mobil kijelzőmön megnézem? Oké, akadnak páran, de legjobb tudomásom szerint eddig ez nem igazán jött be. Ugyanakkor ott a mobil-pénztárca. Évek óta mondják, hogy jön, és talán némi értelme is lenne. De nem arra költenek milliárdokat, nem. A mobil-tvzésre...
Mondom, csak és kizárólag a lehúzás. Semmi más. Emelt díjas SMS... Volt oldalam. (nem, nem warez) Átlagba 50 ruppót kaptam egy 500Ft-os SMS után. Na elmennek ezek a szentföldre.
-
Zóanagyvarázsló #3726 Ez már egy más kérdés, én arra reagáltam, hogy ez reálisabb, mint analóg TV-t beépíteni egy mobilba. Lehet, hogy volt erre kísérlet, de akkor sem maradt túl emlékezetes...
Egyébként nem hiszem, hogy kimondottan "bevételkiesést" akarnak ezzel pótolni (brutális bevételeket hoz a mozi- DVD-piac egyaránt, aki ott kishal és bukdácsol, az ide is nehezen fér be), csak haladnak a korral, és az új technológia segítéségével erre is terjeszkednek, ezt nyilván nem jótékonyságból teszik meg. DA sáp lehúzása inkább a szolgáltatóra igaz, akinek még sok helyütt meg sem térült a rendszer kiépítése. Persze utána majd jdől belőle az extraprofit. -
#3725 Kozel nem errol van szo.
A lenyeg a mozifilmek es hasonlo mediak digitalis terjesztese a TV az csak egy plusz.
Az emberek kenyelmesse valtak, egyre kevesebben jarnak moziba, es persze ugye egyre tobben toltenek le a netrol.
A szolgaltatok es filmkiadok pedig igy akarjak kompenzalni a kiesett nyereseget, vagy legalabbis egy reszet, amit ezen a csatornan keresztul tudhatnak valamikepp ujra hozzajutni. -
Zóanagyvarázsló #3724 1. Az analóg jel fogásához (és képként megjelenítéséhez) nem csupán egy antenna kell, ezt pedig igenis drága lenne beépíteni a készülékekbe.
2. És fölösleges is. Az analóg tévézésnek leáldozott, ezek a technológiák a jövőbe néznek, nem mostanában jön ki a gyakorlati hasznuk az egyszeri embernek.
3. Magyar fejjel gondolkodsz nemzetközi temrékekről. Persze nem teljesen ingyenes idehaza sem a tévéadás, volt amikor díjat kellett érte fizetni, egyébként a költségvetés állja. A fizetős kábeltévé/lavór telefonhoz dugásáról talán kár is beszélni. De a lényeg: nem elsősorban magyar piacra készültek ezek a készülékek, nem az m1 analóg jelének a fogása lebegett a mérnökök előtt.
4. Azt persze nem tagadom, hogy mobilszolgáltatók - akárcsak a netszolgáltatók - alaposan lehúzzák az ember, de ez egy ilyen kevesek által használt technika esetében a legkevésbé felháborító. -
#3723 Vagy letoltheted a demot penzert,mikozben elrejtik egy masik szolgaltatas moge. :D Na az aztan a lol.
-
#3722 Pannonnál vagyok. Ha jól tudom 30 forint percenként a tv nézés. T-online-nál csak a betárcsázásért fizetsz, de vigyázni kell mit nézel, mert ha rossz adóra kapcsolsz ott is fizetni kell. Ezért a mobilszolgáltatók milliárdokat öltek a fejlesztésbe, és mikor a telefonomat megvettem, én is fizettem egy jókora összeget a fejlesztésért. Ha raknak bele egy +antennát, akkor meg nem kellene fizetni, a közszolgálati adókért a fix. tv-ért, és egy rakat másikért sem, mert földi sugárzásúak. -
rumkola #3721 a mobilba.... aztán előfizethetsz... -
#3720 Mi ezzel a gond? -
Zóanagyvarázsló #3719 Beleraknak egy rohadt drága technológiát, hogy az amúgy ingyenes tv nézéséért is fizetned kelljen.
Nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoltad... -
#3718 Vegyel egy italautomatat es csavarozd a PC-det a tetejere. :D -
rumkola #3717 Azért én szeretnék egy italautomatával egybeépített pc-t.
:D -
#3716 Ez az, mindent egybe es kerjunk erte jo nagy arat.
Raadasul elo is jottek a hatranyai nem egy helyen, ilyen pl a konzol.
Az anno szinte hibamentes allapot, mar a multe. -
#3715 Zenélő hűtő? Hagyján... De olyan, ami a net-re van kötve? Mert olyan is van... Akkor (most úgy őszintén) minek a mobilba fényképezőgép? Én is lőttem vele párat, de egy kezemen meg tudom számolni az értelmes felvételeket.... Vagy a mobil-tv.... Nem egy antennát tesznek bele, nem.... hogy INGYEN nézd. (Sorbanállás, korház, etc) Beleraknak egy rohadt drága technológiát, hogy az amúgy ingyenes tv nézéséért is fizetned kelljen.
Lehúzás. Ma már minden erről szól. A tizenezerbe kerülő játékszoftver ugyanúgy, mint a 4-6 havonta kijövő videókártyák. Ha egy játékszoftver 2-3 ezer forint volna, Sokkal több fogyna, és gyanítom a warez sem lenne ekkora gond. De ma már sajnos mindenki EXTRA-PROFITOT akar, nem elégszik meg egy normális méretűvel. Ennek esnek áldozatul a játékok is, gondoljunk csak a MoH:A-ra. Nem még 4 pálya, nem. Übersoldier. Hogy sokáig tartson.... Elmennek ezek a jó édes náncsi nénikéjükbe! -
#3714 Azert irtam, hogy azert nem olyan egyszeru a dolog, persze nem kivitelezhetetlen.
Engem igazabol az zavar, hogy manapsag mar minden gepet multifunkciossa akarnak tenni, mint pl zenelo hutogep es sorolhatnam. -
#3713 Mindenképp,mivel nincsen plusz költség,de a bevételük nő,csak később kell kiadni pc-re,hogy ne az legyen,hogy mindenki letölti első napon. -
Tir Na Nog #3712 Hát nemtom, én nem értek hozzá, de ha az MS azt állítja hogy meg tudja csinálni, akkor biztos nem beszélnek hülyeséget. Gondolom vmi java szerű platformfüggetlen könyvtárakat használ, vagy mittudomén. :) De nem hülyeség az ötlet, az MS pc fronton a topon van, ezzel nagyot dobhatna a saját konzoljának (és főleg a rá való játékok) eladásain. Tudással, eszközökkel, pénzzel rendelkezik a kivitelezéshez. Az meg csak jó lenne mindenkinek ha pc vs fikázás helyett le lehetne rendezni a vitát online játékban. :) -
#3711 Gyakorlatilag egyforma felépítésük van. Meg lehet oldani - kérdés, hogy biztos jó üzlet-e? -
#3710 Hat azert ez nem olyan egyszeru, mint ahogy kinez.
Bar az X es a PC nagyon kozel all egymashoz. -
#3709 önigazolásnak megfelel :P -
#3708 Nem en.
En a kihivasokat szeretem, nem azt hogy halalra alazom oket gaunlettel, mikozben mindegyik fegyveruk meg van. -
#3707 ne mondd hogy te nem néznél fel egy ilyen szerverre :D -
#3706 ja és azt se hagyjuk le, hogy aki warezol, annak ugyanugy beszol itt a PC részlegben :D
mind1.
téma lezárva. -
#3705 ááhhh, miota X360 létezik, azóta ő a megtestesült példauser, aki minden játékot megvesz :DDDDDDDDDddd -
#3704 igen, kiváncsi vagyok arra a "joyyal is simán lehet" részre. Amúgy meg hihetetlen élvezet lesz -
Tir Na Nog #3703 Nem is kell erre olyan sokat várni, az MS pont erre alkotta (vagy még mindig alkotja?) meg az XNA fejlesztőeszközt. A lényege hogy ugyanazzal a szoftverrel lehet windowsra és xboxra kódolni, elég a játékot csak egyszer megírni, egyből 2 platformra is jó lesz. Ez elég nagy előny sztem a sonyval szemben. -
rumkola #3702 Az a röhej, hogy 4 éve még a Doom3 topikból emlékszem rá, ott osztotta az észt és fikázta a HL2-őt....
-
#3701 DE annak mi ertelme lenne ? Halalra alaznad oket az 4egerrel, utana meg te lennel a szemet csalo.
Kell ez neked ? :D