A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

dronkZero
Nem tudom, mi a faszért gondolod, hogy ha 5 éve ugyanaz a hardver, akkor ma majd szebb lesz egy játék, mint 5 éve...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Totti5
Hawk nem szebb ennél, ráadfásul az 30 fps és agyonblúr, ez meg nem és fotoreal sok helyszín. Látni kell élõbe és játszani vele... pedig nem mai csirke. No majd az ACE 7 megadja az új szintet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Chocho
Miért hiszed, hogy bárkit is érdekelnek a demók? De most komolyan. Boxra se szedek demókat, mert nem érdekelnek. PC-re meg pláne...

Gaming is believing.

Chocho
Általánosban? 😊

Gaming is believing.

Chocho
Ezt a szart minek linkeled ide?

Gaming is believing.

DanielT
Na, megint a Leáldozott topik fölé rángattam emezt, de önállóan is boldogulnotok kellene! <#ejnye1>

Léptem, kezdõdik a Resident Evil: Code Veronia X végigjátszás! <#wave>
DanielT
Ne viccelj, pont az exkluzívok húzzák ki a szarból õket megint. Te is PS3-at vettél, nem véletlenül.

DanielT
Ó, elnézést! Akkor PS3-as széria.

"Pont errõl panaszkodott egy Uncharced fejlesztõ, ha nem lennének PS3-hoz kötve és mehetnének Xbox-ra, sokkal nagyobb példányszámot érnének el és még ismertebb lenen a termékük."

Valakivel összekeverheted õket, mert õk azt szokták nyilatkozni, hogy mennyire hálásak a Sony-nak és mennyire elégedettek az együttmûködéssel, továbbá, hogy 360-ra nem tudnák megcsinálni olyan minõségben az Unchartedet.
egyébként én úgy érzem hogy hamarosan vége lesz ennek az excl huzavonának, sony még annyi hasznot se tudott kihozni a pisibõl mint az ms az xboxból

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"Fetrengenének az élvezettõl a pécések, ha olyan cuccokat kapnának mint a Heavy Rain, az Uncharted és a többi konzolos széria"

Ez nem konzolos széria, hanem PS3 exkluzív széria. Xbox-szal ezzel sokra nem mész. Bírom mikor játékfelhozatalnál összekeverik a 2 rivális konzol exkluzív címeit és egy egészként kezelik. Annál természetesebb meg nincs, hogy exkluzív címeket más platformra nem adnak ki, mert az adott konzol reklámozása a célja.

Pont errõl panaszkodott egy Uncharced fejlesztõ, ha nem lennének PS3-hoz kötve és mehetnének Xbox-ra, sokkal nagyobb példányszámot érnének el és még ismertebb lenen a termékük.

dronkZero
A mai oktatási színvonal mellett még a hatos átlag is csak egy fél lófaszt érne.

DanielT
Mé'? Ne mondd már, hogy a 4-es átlag semmi! (Valójában örökké elérhetetlen álom maradt számomra) 😄DD
dronkZero
Látom már a szüleidnek sem voltak túl nagy elvárásai irányodban. De hát végülis õk ismernek a legjobban, ha mi levágtuk, hogy buta vagy mint a fõ'd, akkor nekik aztán végképp tisztában kell ezzel lenniük.

DanielT
Figyelj, értelmes gondolatoknak és véleményeknek itt nincs helye, szóval szedd össze magad!
DanielT
Így van. 4 feletti átlagom lett és megígérték, hogy megkapom, hát meg is kaptam!
dronkZero
Te viszont látom a segged verdesed a földhöz örömödben, mert neked megvette anyuci a konzolt.

[HUN]FaTaL
Nem fikázom a konzolokat, nekem nem kell, nincsenek rá olyan játékok, amik hosszútávon lekötnének. Talán 1-2, azért mert nem éri meg.

http://goo.gl/gd6Zi5

dronkZero
Ha azok a "valóban jó játékok", ami szarokkal az imént traktáltál, akkor inkább ilyen jók soha ne is legyenek PCn.

DanielT
Nem KONZOLOS játékok, hanem játékok, amik konzolra jellennek csak meg, mert ott megveszik õket a játékosok, így van mit enni a fejlesztõknek. Plusz nem kell 3000000 féle konfigra "optimalizálni", hanem tudják mivel dolgoznak és mit kap a játékos.

Fetrengenének az élvezettõl a pécések, ha olyan cuccokat kapnának mint a Heavy Rain, az Uncharted és a többi konzolos széria, amirõl többnyire nem is hallottak, vagy inkább a homokba dugják a fejüket.

Anyuci+apuci nem vesz konzolt nekik, mert az csak játékra jó, a pécével meg okosodik a lurkó. Az van, azt kell tehát szeretni és védeni, a másikat meg fikkantani.

NODE MOST MAJD JÓL MEGKAPJÁTOK TÕLEM!!!
CoD ot kiveszik, Simset meg bent hagyják ? Ügyesek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DanielT
Igen, lehet, de az Ace Combat nem ilyen. Bár jómagam azt sem szeretem.
[HUN]FaTaL
Nem persze. 😊))))) Csak a csúcsszuper konzolos játékok. Maximum SZÁMODRA nem léteznek rá jó játékok. Ez meg legyen a te bajod. 😊

Ilyen alapon az NFS, mint autós cucc meg megélt vagy 16 részt eddig, az utóbbi 10 év milyen is volt? Nem te panaszkodtál, hogy a Hot Pursuit végre 10 év után egy normális NFS? Igénytelen szarból is lehet sikeres széria.

én pc több mint 100 játékot végigjátszottam, ügyes vagyok? 😄

DanielT
Ó, hát ez biztos így van!

Csak nem léteznek rá a valóban jó játékok. Nem repszimek, játékok.
[HUN]FaTaL
A PC tökéletes játékplatform csak képtelen vagy felfogni. 😊

DanielT
ÉN értelmes és produktív dolgokra használom a pécét. (a fórumozást leszámítva) A konzolt meg játékra, amire ki van találva.

Ahogy a kávémat se kutyaszarral kevergetem, hanem kiskanállal, mindent arra használok amire való!
[HUN]FaTaL
*négyzeten

DanielT
Amilyen egy 6 részt megélt, iszonyatosan népszerû arcade repcsis lövöldében lennie kell? Szerintem PONT olyan.
modelcar
Hát nekem nagyon nem jön be.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

[HUN]FaTaL
<#banplz>

Akkor irányíts két pálcikát egy négyeten. 😊))))

Látom, hogy a D, S, A meg F billentyûket azért sikerült megtalálni, de talán értelmes dolgokra is használhatnád a PC-d flamelés helyett. Tudod evvel a masinával nem csak játszani lehet, bár gondolom ez újdonság. 😊

Jééézusom, ebben milyen a fizika <#wilting>

DanielT
Há' rossz példa, vagy nem rossz példa, ez van! 😄DSFDSFSD
DanielT
Valóságérzet? Foteled pörög veled rendesen? 😄SAFDSD

ez mosz szar példa volt DT

gyenge talaj + ótvar modellek, kb hawk szint ami volt pcre is,az új il2 köröket ver rá, játékmenetet nem is említem

[HUN]FaTaL
Ace combat lol 😊))

"Feltétlen szólok. Nem lesz soha. Ezekre a rétegcuccokra Pc kell."

Jéé, akkor meg minek jössz ide fikázni? Engem pl. nem érdekel az árkád szarod 😄

Körbe-körbe repkedni marha nagy élmény lehet 60fps ide vagy oda 😊 Valóságérzet 0.

DanielT
Feltétlen szólok. Nem lesz soha. Ezekre a rétegcuccokra Pc kell.

Azt viszont megmutatom, hogy hogy nézne ki, illetve hogy néz ki, amikor egy repülõs ölõs cucc fix 60 frémmel fut.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

[HUN]FaTaL
Majd ha alkalmas valami értelmes repülõszimulátorhoz akkor szólj. Ja olyan sosem lesz. Amúgy úgy csináltok mintha PC-n nem lehetne gamepadot használni 😊))

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

dronkZero
Ott is maradhatnál esetleg, akárhova is mész...

DanielT
Hmm... akkor te nyertél, mert több a gomb. De majd visszatérek egyszer a mostani megaláztatásból és lesz még nektek nemulass!!!

<#duhos2>
gazgoblin
12?

kuravakevés! több ikon van a wow-os skillbar-omon!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

dronkZero
A billentyûzeten meg 101... Az egeret kérdezted.

shaddam
Ez annyira nem is szar.Inkább ezt tolom majd a nyári unorkaszezonban a crysis helyett.Demóban van multi?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DanielT
Fúdekemény. A kontrolleren 12 gomb van + a két gomba az irányokra.
dronkZero
Jó, te elvagy az igénytelen agyatlan szarokkal, mi meg megtaláljuk a saját szórakozásunkat PC-n, szerencsére. Hogy irigyelnélek? Hát az igaz, jó lehet, ha valakit az ilyen primitív játékok is lekötnek, engem egy percre nem tudnak már.

DanielT
Én speciel igen, de azok a pécéspistik, akiknek csak ez jut idén, biztos nem kakkantanak rá! Inkább rohannak a bótba videókártyáért 😄
pxxl
ki nem szarja le a krájziszt a szarfos kriendzsinnel együtt 😄

All hail the double x!