A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
amúgy most mi is a téma?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
Nem akarok beleszólni, de az " te .... istenbarma vagy" az is személyes.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[Jakuza]
Bocs en meg a magyarazataidra szaeok, foleg azutan hogy kitalaltad, hogy 20ezerert nem lehet olyan kartyat venni, ami a mai jatekokhoz boven eleg.
Ezutan csak balfasz hazugsagokkal tomted a jonepet, tehat innentol erdektelen milyen nulla erteku hazugsagokkal traktalod ujra a nagyerdemut.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DarkSector
Tény, hogy aki szereti, annak jó.
Ezt tiszteletben kell tartani, és tény ahhány ember annyi igény.
Én egy szuperfocis játékkal sem tudnék ellenni, mert nem érdekel.
Elismerem róla hogy faxa, de ha nem köt le akkor mit sem ér egy játék.

Csak abban igazat kell adni, hogy egy lerágott csont.
Mint a gagyi horrorfilmekben. Szinte ugyanaz, csak mindig fiatalabb szerplõkkel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
na mind1 úgyse gyõzzük meg egymást, részemrõl vita zárva

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
nem játszottam vele, de mint még régebben írtam láttam MM-ben, ahogy két kocka játszott vele, így ríl tájm a szemem elõtt elvenedett meg a HALO univerzum legjobb játéka, mondjuk nekik se tetszett annyira, bár furcsálltam, hogy maguk között a CS-hez hasonlították😊

UUUU
Te meg igazán egy istenbarma vagy.
Ugy utálom az ilyen embereket, akik megmondják a frankót, másra hogy személyeskedik, mikozben úgy kezdi a mondatot, hogy ostoba vagy.
Igen én is személyeskedek, de legalább nem osztom az elvakult idióta mellékérveket, amik nem szólnak másrol, hogy ostoba vagy meg nem értesz hozzá, én tudom ezt csak igazán, miközben egy értelmes mondatot nem tud kiböfögni a témáról.
Elvakult ostoba konzolbubus. Ha farka lenne még lehet le is szopnád.

DarkSector
Jó mint modtam már, szintén 5éves szintem magyarázom viszont, mert másképpen nem érted már meg, hogy szarok a GSO-dra.
Mondtam hogy rendben legyen 1 kártya ami a 8800-asokhoz közel van, bár én biztos nem vennék olyat.

Mit csináljak még térdeljek le, és könyörögjek hogy hagyd abba, mert nem érdekel.

"Akkor legyen jó a GSO-is mit bánom én, ha azon fut az összes mai cucc maxon, akkor bánom én hogy mi a neve"

leírom megint vázlatossan:
a 9600GSO az durva kártya jobb mint a 8800GT!!!!

bardocz
godskill
bardocz
"AA fps" emmeg mi? Americas army-t szokták AA-nak rövidíteni,de te szerintem nem errõl beszélsz😊
bardocz
Hát remélem én nyerem az auckiót,és csütörtökön már ki tudom próbálni:-)
Istencsászár
Igen, alapból nem tetszik neki a halo univerzum, nem is értem miért kell minden hszbe elõhozni hogy szar... ha a 3al játszott volna és mint fps megnézi akkor is látná hogy AA fps a legjobbak közül.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NEOreg3
ez persze csak az überszint nálam, nagyon jó még: CoD 2-4, UT3, FEAR

csak ezeket azért nem soroltam az elõbbiekhez, mert semmivel sem forrdalmibbak, mint a Halo, de a hangulatuk az elsõosztályú😊

Szerintem magával a stílusával,és a világával van bajod. Mert egy kiváló játék,de csak az ilyenre fogékony embereknek.

[Jakuza]
Na akkor a tisztan latas vegett, elmagyarazom megint neked mint egy ot evesnek.
Az atlag felbontas 1280x1024 a legtobb felhasznalo monitoran, hiszen a kozepszintu 19" monitorok is ezt a felbontas ismerik.
Abban a felbontasban pedig talan a Crysis kivetelevel ez a videokartya barmivel megbirkozik teljes reszletesegnel.
Persze kitalalhatsz extrem felbontast is hiszen van 2440es felbontasu monitor, de ez csak maximum megint a csusztatas kategoriaba lenne jo.Szoval ez egy Crysis teszt de mar ez is nagyobb 1680as felbontasnal.

Folytassuk:

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

NEOreg3
Half Life részei, Bioshock

bardocz
Te olyan szinten ostoba vagy,ha azt nem veszed észre,hogy már itt oldalak óta csak személyeskedsz,hogy az már borzasztó😄
bardocz
Mindenek leáldozott komolyan mondom😄
DarkSector
Na leírtad a lényeget.
És a gáz az, hogy sok más játékkal is ez van.

Istencsászár
Számodra mi az AA fps fogalma? példákat is sorolj kérlek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
A handheld nem konzol, a konzol nem PC, A PC nem handheld mégis egy csõ alá veszik...veszitek.....<#confused>
Annyival különbözik a DS a Wii-tõl, mint a Wii a PS3 & X360 párostól.
Sõtt még egymástól is különböznek ... nagyon is.
Csak mert közel egyszerre jelentek meg, és tv-re köthetõ játékgépek, még nem egyenlõek.

Sõt mindegyik gép más....

NEOreg3
Az univerzummal semmi bajom, a játékmenet nem fogott meg. Nem is az, hogy nem fogott meg, inkább semmi különleges nincs benne. Az meg hogy felesleges poszt... ez egy fórum és mindeki elmondja a véleményét, ha nem vagy kíváncsi rá, akkor ne olvasd el.😊

NEOreg3
Miért ne? PC-re gyakorlatilag alig adnak már ki demo-kat így, egyedül a videók és a bemutatók alapján tudod eldönteni, hogy jó-e az a játék, vagy nem, és a Halo 3 bizony számomra nem az (feltéve ha PC-re is jött volna), de erre már az elõzõ részekrõl is következtetni lehetett. Videók alapján 10-bõl 10 játékra meg tudom mondani, hogy megfelelne-e nekem. Én annyit szûrtem le, hogy kb ugyanolyan mint az elsõ 2 rész szebb grafikával. Nem kifejezetten rossz játék, de nem is a legjobb, középszerû, egyszer elmegy, de a Halo széria ennél nem több és nem is kevesebb.

DarkSector
Személyeskedés nem a szamár szóra értettem.
Meg ha neked fullon pörget 9600GSO mindent, akkor mondom legyen jó, de legtöbb ember ezért valszeg naon kiröhögne.
Atiról meg szó sem volt.
Ezért mondom, hogy te összekevered más hozzászólásokkal is.

Nyomogass a válasz erre gombokra....:
"De az Nvidia 9600 sorozatbol mar lehet venni VGA-t 20kbol. Brutto.
Ha valaki nem akar 2440es felbontasba jatszani az mindenre eleg szinten."

[Jakuza]
De en tudom mirol beszelek es nem handled, hanem handheld, de legalabb most ezt is megtudtad 😄
Ja es a Wii kicsit sem handheld, es biza akar tetszik akar nem ezen a vonalon a X360al es a PS3-al verseng es ott bizony halalra szivatja az eladasaival oket.

Istencsászár
Az rendben van hogy nyomod itt a dolgokat, meg minõsítes embereket, nade abba gondolj bele hogy 40 valahány éves fejjel hogy lehet valaki ennyire korlátolt?😊

DarkSector
A mobil telefonra készülõ cuccokat néznék, akkor az is lenyomna mindent.

[Jakuza]
Szemelyeskedest ? Szamarak az nem az allatok kategoria ? 😄
Bar azok is lehet, hogy szemely kategoriaba sorolandok, de majd megmagyarazod 😄

"
Arról volt szó, hogy 20eért is lehet kapni olyan vga-kat, amivel frankón mennek a mai játékok.
És ugye erre válaszoltam, MONDTAM, hogy azért nem ennyire igaz"

DE pontosan igaz, innentol kezdve nem kell 40k-t kiadni ra, csak 20at es a szar GSO-t senki nem erolteti rad, mert 40ert amit te irtal az esszeruen gondolkozo ember, aki egy kicsit is ert a szamitogephez 4850et fog venni es nem az altalad ajanlott 9800GT-t, amivel kiakartad magyarazni magad. <#hehe>

DarkSector
Olcsó és kis igényû játékok vannak rá, amihez a legtöbb ember elég tudással rendelkezik, ez nem jelent semmit.
Gondolom ez nagy szivatás.

Istencsászár
Persze hogy jók a márió galaxy is, de nekem nem prevgenbe kell hanem HDbe, majd ha lesz szívesen játszok velük vagy egy 25 ezres Wíín, mert kb eyit ér a gép, vagy még ennyit se, legyen 20...

Istencsászár
Azt se tudod miket beszélsz... Wíí a leg keresettebb konzol, sõt a DS is vígan lenyomja az asztali gépeket és a PSP is eladásokba most hónpok óta a PS3 és az X elõtt van, szoftwerekben ugyszintén a handled a nyerõ... de hogy had nevethess képzeld el hogy a pécé nem a handled mögött van, hanem a ps3, és az x mögött valahol a tabella alján...

DarkSector
Ha lehetséges akkor fejezd be a személyeskedést, és vésd be magadba jó mélyen, hogy szó nem volt itt arról, hogy melyik kártyának mi a teljesítménye, és hol helyezkedik el a grafikonokon, meg hogy mi mihez képest jó vagy rossz.
8800GT-knél is van gagyi kiadás.

Téma lezárva nem értem mit nem lehet ezen megérteni, és miért erõszakolod rám azt a szar GSO-t.
Akkor legyen jó a GSO-is mit bánom én, ha azon fut az összes mai cucc maxon, akkor bánom én hogy mi a neve.<#oooo>

Győri Devi
aksi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

[Jakuza]
Tenyleg ilyet kell csinalni? Nem eleg hibernalni ? 😄
Tenyleg jo szar 😄

Azé' van rá egy Zelda,és egy Metroid,amik azért jók,nem?(Meg a Gamecube-os játékok,amik között volt már gyöngyszem)

[Jakuza]
Ezzel szamben agyonveri az X360 + PS3 eladasokat jatekostul mindenestol egyszerre.
Micsoda spangli, hogy a csodagepeiteket egy ilyen kis fél-next-gen konzol halalra szivatja. 😄
De en emlekszem hogy bizonygattatok, hogy micsoda szar stb, es amikor kifejtettem, hogy siman lesopri a PS3at majd eladasban okoskodtatok, most meg azt hallom, hogy Wii szar meg minden, mert keseru a pupakok epeje ettol a valosagtol. 😄
Raadasul attol is hogy a PC jatek keszitok rajottek a jovozenejere a digitalis eladasra, vagy az MMO-ra ami a warezt kiutheti a nyeregbol es megfordult a 2000-es tendencia es mar szukul a kulonbseg a bevetelek kozott.
Ezt bizony nem veszi be a gyomra a sok idiotanak 😄

Istencsászár
A vezetékeknek leáldozott, vezetékes kontroller? vezetékes füles? a halálom, nekem ne lógjon zsínor sehonnan mert csak akadályoz.

Istencsászár
Felesleges mert nem kell arra várni hogy bebútoljon... bekapcsolod és megggggy, kikapcsolod és leáll.

Istencsászár
Wíí szar, ezt minden normális gémer látja, túlárazott prevgen kiddy cucc...

bardocz
Tényleg,ez az,köszi!

Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem ez a vezeték nélküli kontroller nagyon nem jön be:\ Oké,hogy kényelmesebb,csak fasz kivan az elemekkel😄
[Jakuza]
Kell hozza kontroller? Meg nem talaltak ki ra az automatikus bekapcsolast idore ? 😄
Mekkora szar! 😄

Hosszan nyomod a nagy zõd ikszet,nagyon hosszan,és ha elég hosszan nyomtad,akkor bejön oldalt egy kis fül,ahol van a kikapcsolós dolog.
Ha erre gondoltál...

Istencsászár
ez meg a másik, kimehetek a kertbe és onnan is vígan bekapcsolhatom ha akarom😄😄

bardocz
És irányítható😄DD
Istencsászár
Valóban, remélem a következõ konzol már rágondolkozással indítható lesz😄😄

bardocz
Gépet kapcsoljanak be öt méterrõl bot nélkül^^
Am a 360-nak az árt,ha csak ki van nyomva?Már valahol menüben találtam kikapcsoló gombot,csak elfelejtettem hol:-)
[Jakuza]
Ja azt hiszik valami hitteritok. Ugy tunik elfelejtettek, hogy mar nincs a papsagnak nagy befolyasa. 😄
Csak arra vigyazzanak, bele ne csurogjon a kedvenc masinajukba a szenttelviz, mert a zarlattol max a gepuk terdel le, nem a pogany PC imado. <#hehe>
De most tenyleg komolyan olyan jokat rohogok rajtuk amikor a sajat kis topikjukban egymas marjak, hogy te hulye Wii-s meg szar a X360-d, latnad az en PS3-amon amin mar fut a SG4 demo, igaz mar 2 eve beigertek a megjelenest. 😄DDDDDD

Ez kétélû bárd,mert ezután jön a "annyira hülyék vagytok,hogy már be sem kell kapcsolni a gépet" monológ...

schrank
nekik az nem jó mert 3W-ot eszik stend by-ban a pc meg csak 10-et ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Istencsászár
"Szal menjetek egymast oda olni vagy ragasszatok valami kis feliratot a konzolotok DVD vagy Blue-Ray olvasoljahoz a cimket, hogy megtudjatok jegyezni, hol kell betenni a stuffot 😄"

erre már akartam írni hogy hozzá sem kell nyulni a géphez... bekapcsolod a kontrollerrel, illetve a meghajtó tálcát kinyitod az open gombra nyomva...