A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Effect 2 stílus ötvözése ...ez egyértelmû. (De nem csak errõl az egy játékról volt megjegyzés)
Nehéznek nehéz, mert mindig meghalok a geci célzásnak köszönhetõen,
Döntési lehetõség??? az egész játék ebbõl áll!
Lineáris....jó lenne.
Taktika a harcrendszer kiismerése után jelentkezhet.
Itt az ügyesség nem elég, mert nekem meglenne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mi bajod az írott párbeszédekkel? nem tudsz olvasni? amugy a legjobb amikor ezt keverik, van voice, videó, átvezetõ meg sok írott szöveg ezt a Lost Odyssey nagyon jól demontrálja.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ettol meg az egyik tortenet gagyibb mint a masik, a beszelgetesek legtobbje kimerul valami szurke, toszavakban eloadott par a konzolokra oly jellemzo buborektoltelekkel.
Darksector tudjuk Ico sem az mert szep taj van benne. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
...hülye nem vaok a szót ismerem, de mitõl hardcore egy RPG?
Például az alapos és gazdag fejlõdési rendszertõl, a szabadság és döntési lehetõségek, a szerepjátszás biztosításától, a lehetõ legkisebb mértékben jelentkezõ linearitástól, a partizástól (nem feltétel, inkább csak jellemzõ ), vagy éppen a képességekre, felszerelésre és taktikára építõ harcrendszertõl (ebbe egy Mass Effect-féle lövölde nem fér bele, illetv eolyan RPG, ahol a játékos ügyessége számít).
fejleszthetõ tulajdonságok XP HP PHP ECT, meg hasonló szarságok.
több karakter használata, vagy létrehozása......stb.
És nem külsõségek határozzák meg, vagy azok az új ötletek, megvalósítások, amik más kategóriából csaltak a játékokba.
Itt arról van szó, hogy mindenkinek más az izlése.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Maradjunk annyiban, hogy elsõre félreérthetõ volt a helyzet, másodjára pedig elbeszéltünk egymás mellett.
De miért szeretnéd feltüntetni szarnak a Final, Star ocean cuccokat?<#vigyor3>#vigyor3>
Mármint nem a shongokú frizurákra értem, hanem pl nézzétek meg a helyszíneket!!!!!!!!!!!
Háát nem Might and Magic-es hobbitok falva az biztos.
A játéktól elnézést, de téllek hobbitos...<#vigyor3>#vigyor3>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor következõ kérdés.
Mi az hogy HardCore.
😄
...hülye nem vaok a szót ismerem, de mitõl hardcore egy RPG?
Az Eternal Sonata amire te azt mondanád hogy giccses, gyerekes egy komoly belsõt takar... halálról szól, Frédéric Chopin álmáról a halálos ágyán, dallamairól és életérõl... de honnan is tudhatnád, te ezeket lesajnálod lefikázod, amikor fogalmad sincs róla mik ezek mit takarnak... nagyon száni hozzáállás
Nem utalom oket hanem nincs koztunk jo vagy csak elenyeszo mennyisegben es a ketto kozott nagy a kulonbseg.
Jtszottam am en az elso Zeldaval,Inindo: Way of the Ninjaval is mar a sima Nintendon vagy akar a Segan a Fantasy Starral,Wonderboy 3-al, de mondhatnam a kesobbi Zeldakat akar GCn vagy N64en.
Megemlithetnek meg rengeteget mint pl a PS2-n Shadow of Colossus stb
Egyszeruen keves a megfelelo minoseg.
Szanalmas tortenetek, kimerul a harc legtobbje a triggereken allandoan megjeleno enemyken es sorolhatnam a legtobb hianyossagot, ami tonkreteszi a jatekelmenyt.
Szoval ezert szarok, majd ha megfelelot irnak mint a pl a NWN jatszok vele de addig ezek gyenge probalkozasok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én többre vágyom, fõleg hogy sok cím mikor tálcára kerül tele lesz kukacokkal, és éhen maradok.
Az hogy konzolon sok játék van, az azt jelenti hogy sokan fejlesztenek rá, lehet válogatni, és ha végeztél valamivel, ami nem biztos hogy 3-4óra, mint bizonyos játékokban, ahol egy nyíl mutatja monnyuk hogy merre kell menni, akkor tudsz válogatni újjat, és addigra valszeg olcsóbb is lesz.
Ezt nem úgy kell elképzelni, mint PC-n, hogy kijön a fear új része, végigmész 2 nap alatt, és vársz egy kiegészítõ lemezre.
Pl csak én saját tapasztalatomból mondom, hogy konzolon még nehézségeknél is van miért hajtani, vagy mittomén miért.
Konzol single-ben verhetetlen.
Mármint ha így álltalánosítani szeretnénk.
Mert monnyuk nekem azért jelent valamit, hogy ha full fokon mittomén megszenvedek, akkor kapok egy fegyót vagy ruhát, és nem kiegészítésként kell letöltenem a netrõl.
Meg pl az fps-eknél. (azért ezt mondom példának mert jobbára ezekkel játszottam nagyobb számban.)
Kevés sok esetben egyeltalán nem tapasztalható fõellenség, vagy videó lezárásképpen a végén.
Csak mész lõsz...mész lõsz...és credit....
A dizjnjuk nekem sem tetszik, a játékementüket pedig csak felületesen ismerem (olvasottak, gameplay videók alapján), így ahhoz nem is tudok hozzászólni.
Na most gondold el, hoyg hányan vannak még akik így vannak ezzel, és hányan akkiket érdekel is.
És többé kevésbé KULTÚRÁLTAN el szeretnék mondani, esetleg megvitatni nézeteiket, hátha egyik másik embernek tud nak újjat mondani, vagy megismeri más emberek szemszögébõl a dolgokat.<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Én ez utóbbiban én egyet is értek, de amíg sokan pár nagyobb cikk konzolon való - idõleges vagy végleges - exkluzivitása miatt - már elnézést, de - nyavalyognak, és utálkoznak emiatt konzolokra, addig talán valóban kevés lehet a sok is. Legalábbis egy széles réteg számára, akik között nyilván ismét nem kevesen akadnak olyanok, akik minden megjelenésre rástartolnak azonnal.
Semmi otlet egyben sem es halal szanalmas a manga kinezetu szereplok ezekben a jatekoknak a szinten tobb mint 90%-ban.
Es ezt ugy mondom, hogy szeretem a japan Animeket, de ezekben a jatekokban ez a giccses kinezet, nagyon illuziorombolo.
Azért mert néhányan valszeg velem együtt nem ismerik ezt a kifejezést.
Egyik Jrpg szarabb mint a masik.
Te írtad az #1254-ben, nem vagyok az anyád, de olvasni tudok.
A nevesebbek pedig körökre osztottak (magad az FF-re is tettél alább megjegyzést), tehát a mûfaj en bloc leszólása egyértelmûen szól nekik is, vagy te fogalmaztál rosszul.
De mindegy, én sem ismerem ezeket annyira, én is a HC-bb PC-s RPG-kre szavazok, de sajnos haldoklik a mûfaj, és nem tesz jót neki a konzol felé húzás, a "masseffectedés". És ezzel nem a Mass Effectet akarom leszólni, mint játékot, d eaz bizony fel van vizezve, mint RPG. Kíváncsi leszek a Dragon Age-re, illetve arra is, hogy a PC-s és a konzolos verzió között lesz-e játékmeentbeli különbség, bár ez manapság nem tûnik túl valószínûnek.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Érdekes én PS-n ugyanúgy sok játékkal játszom, csak mind belefér 3-4 kategóriába.
utána meg azt mondod, hogy unalmas lenne mindig 1 stílust játszani, akkor most szar a konzol, mert nem unalmas?
Nem értem...lehet megint rosszul olvastam?
PS3 13-16e környéke:
PS3 lista
PC 7-10e környéke:
(ne az x kategóriás játékokat nézd, ami 1999ft)
PC lista
Nem vagy esetleg te az anyam ?
A stilus es a kategoriaba sorolas pedig nem egy es ugyanaz attol hogy valami JRP azon belul lehet kategoria, mint pl korokre osztott vagy akcio/rpg.
De fuss meg par kort, mint ahogy a Darksector is aki megint milyen marhasagokat hadoval megint.
"A wow mwg kotor sem RPG, hanem olyan starwarszos, meg mesebeli beszélgetõs ütögetõs tps játéok."
Ekkora hulyeseget sem hallotam meg.
Csak hogy tudd az egy D&D szabalyokon alapulo cRPG, mint a Baldurs gate az Nwn1-2,az Icewind dale, Planescape Torment vagy The Temple of Elemental Evil.
Meg az is balfekseg, hogy a kameraallas alapjan besorolni egy RPG-t, meg hogy a M&M FPS RPG lol.
Hogy lehet ekkora baromsagokat mondani ?
A sok stilus rpg,fps,rts meg nem is olyan sok és mind alap stilus ,unalmas lenne mindig egy stilust játszani.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Éljen a hybrid-kategória.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Mert én neten RPG kategóriában láttam. vagy ott is rossz?
Most komolyan kiváncsi lennék, nem gúnyolodok.....?????
INkább írd azt, hogy nem szereted a jRPG-ket, az mindenki megérti és akceptálja. Úgymond nyugati típusú RPG-k terén jelenleg a PC az erõsebb, de ha abból indulunk ki, hogy az Obsidian a multiplatform Alpha Protocolon dolgozik, a Dragon Age is kap konzolos portot, a CD Projekt RED-nél is napirenden van a kérdés, a Piranha Bytes is akar konzolra portolni, valamint a Gothic 4 esetében is ezt ígérik, akkor bizony idõvel ez is kérdésessé válhat. Persze a HC cRPG-k már így is lebuktak, sajnos PC-re sem várhaótak, pedig én örülnék nekik.
nem konkrétan neked, hanem a témára irtam.
Bocs a félreértésért.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
やられたらやり返す。倍返しだ!
mert FPS ERPÉGÉ...<#vigyor3>#vigyor3>
Bocs csak viccelek.
de nem hagyományos RPG.<#whatever>#whatever>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Mit nevezünk hagyománynak.
Residentben 1-2-3 után a kamera megváltozott, de TPS maradt.
Untold Legends: Dark Kingdom
Cavia
Alpha Protocol
Dark Messiah of Might & Magic: Elements
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Phantasy Star Universe
Rise of the Argonauts
X-Men Legends
Champions of Norrath
.hack sorozat
Forever Kingdom
es folytathatnam napestig.
Egyik szarabb mint masik.
Autoverseny?
a körökre osztás, meg a CSAK harcrendszerre vonatkozik, nem a játékmenetre, és SZERINTEM jobb is, mert ezt a valósidejût nem nagyon tartóm jónak...én legalábbis.