17438
  • Chocho
    Jajj, bocsánat! Csak 17 ezer... :) Igen, én nem veszek szar használt cuccokat. Igényesebb vagyok.
  • arty
    ennyi erővel a konzolos árhoz számold az 5.1 rendszert is, az pedig ugye mindenki tudja, h fix 1 milla ... mert a konzolos állatfajta nem áll neki asztali szpikeren nyomni, neki a H/K meg a B&W a laza ...
  • bardocz
    Te elolvastad amit írtam?VINYÓ és TÁP.Mond már meg mi köze van a teljesítményhez azon kívül,hogy ha szar a táp szétégeti a gépet?
  • Chocho
    A konzolosok folyton azzal érvelnek, hogy a PC gagyi, mert nem olyan jó, mint fotelben feszülni a HDTV-re. :)
  • bardocz
    Mellesleg ha már játékra veszek gépet,nem 17"-ost veszek,sőt bekockáztatok egy wide monitort.Van szar hádéredi tv is 50-ért...
  • Chocho
    Te meg egy konzolmániás, személyeskedő hülye lehetsz. Mi az, hogy a pécések a szüleikkel nyomorgó szerencsétlenek!? Hol élsz Te, öreg!? Megártott a PS3... Amúgy meg nem kell annyira rázni magad a vacak projektoroddal. Van rá pénzed, gondolom, másra úgysem kell, hisz életed nincs. Na látod, ez az, ami gáz!
  • [Jakuza]
    Mindjart gondoltuk, hogy ez szamodra nem eleg, de ennek ellenere, biza az osszes jatek boven elfut rajta ma, ha tetszik ez neked ha nem.
    Bar lehet irigykedsz mert neked szarabb geped van :D
  • arty
    megvettem a boxomat és rákötöttem a tft-re, amit a pécével is használtam. csekkold a box topikját, hányan nyomják igy (sokan)

felejtsd már el a kijelzőtémát

pc vs konzolon játszás áráról beszélünk, nem arrol h kinek mekkora megjelenítőre telik

• gazgoblin
    onnan se tudna 20ért
  • bardocz
    Mutass 20ezres játékot,mondjuk ötöt.És NE az 576-ból.
  • bardocz
    Hamár gémer csúcsgépről van szó(mert ugyebár ami csúcsgép,az csakis gémre kellhet) normális egér meg bill is járhatna hozzá.Az egér van vagy 10,bill meg nem tom,legyen mondjuk 5.Ilyen táppal meg vinyóval nem is szórakoznék.
  • Chocho
    Úgysem értik meg... Nekik csak az a laza, ha vehetnek egy TV-t 100-ért, egy konzolt 80-ért és egy játékot 20-ért. Mert ugye a konzol olcsó dolog. :)
  • Chocho
    Nem úgy volt, hogy besértődsz és lelépsz? Milyen kár. :P
  • [Jakuza]
    Oreg arrol en nem tehetek hogy bena vagy es nem tudsz szamolni es osszehozni egy jo konfigot 150k-bol:

Megnevezés: ASUS VW171D 17" monitor
    Egységár: 31.576 Ft (26.313 Ft)
    Megnevezés: GAINWARD 9566 HD4850 512MB PCIE VGA
    Egységár: 34.574 Ft (28.812 Ft)
    Megnevezés: GEIL Value 4096Mb DDR2 800Mhz CL6 KIT
    Egységár: 15.588 Ft (12.990 Ft)
    Megnevezés: GIGABYTE GA-EP35-DS3L Alaplap
    Egységár: 17.388 Ft (14.490 Ft)
    Megnevezés: GIGABYTE GK-KM5100 Bill + Eger
    Egységár: 2.244 Ft (1.870 Ft)
    Megnevezés: INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX Processor
    Egységár: 31.188 Ft (25.990 Ft)
    Megnevezés: MERCURY 08-2229 Midi 400W
    Egységár: 6.312 Ft (5.260 Ft)
    Megnevezés: PIONEER DVR-212D SATA
    Egységár: 4.188 Ft (3.490 Ft)
    Megnevezés: SEAMAX 250GB 7200rpm 8MB SATA2
    Egységár: 9.264 Ft (7.720 Ft)

FIZETENDŐ ÖSSZESEN: 152.322 Ft
  • rumkola
    Nem tudom mit kell nézni, a címek és a mai gépek láttán egyátalán nem áldozott le semmiféle PC-s játéknak, pláne, hogy a világ legjobban jövedelmező játéka is PC-s.
    Találkozunk 8 év múlva!
    :DDDD
  • [Jakuza]
    Mert olvasni nem tudnak, nezd meg kicsi Dzsont.
    Azt irja nem erti a monitor elott gornyedest, amikor multiplayerrol volt szo.
    Szerinted ket jatekos aki multit jatszik egy gepen a 17"-19" monitor elott mit csinalna kb egy meterrol szekben ulve ? Gornyedne vagy sem ?
    Csak azert kerdezem toled, mert valami ertelmes valaszt varok, nem pedig, " az nem ugy van, mert te mondod" hulyeseget akarnam hallgatni :D
  • arty
    ... ezzel nem azt mondom, h akkor annyiba került :D !!!
  • arty
    2005-ben.
  • arty
    nézd át a 8 évvel ezelőtti pécés vs. konzolos felhozatalt és gondolkozz el h ezzel szemben ma mi a helyzet
  • bardocz
    150k teljes majdnem csúcs konfig monitorral,egérrel,bill.-el?Megkérdezhetném,hogy hol is élsz te?:D
  • arty
    nekem évekig élvezetes volt pécén, majd konzolon is MONITORON JÁTSZANI

most, hogy megtehetem a PÉCÉT ÉS A KONZOLT IS hdtévére kötöttem, mert ÉLVEZETESEBB

világos? neked biztos nem.

ez a topik tényleg kiborito, le kell állnom vele...
  • rumkola
    Na, a jó kis vitácska után akkor most van a PC-s játékoknak jövője szerintetek vagy nincs?

(mondjuk a 8 éve nyitva lévő PC játékoknak leáldozott című topik konzolos lakóinak véleménye szerint igen, de ezt 8 év alatt még mindig nem tudták bizonyítani, bocs hogy megint ezzel jövök, de tényleg szakadok a röhögéstől amikor eszembe jut, hogy vérpistik 8 éve jósdát játszanak ott... :))
  • arty
    tv és monitor? te még mindig itt tartasz? (2005 ös év legostobább érve)
    tehát a guminő = cindy crawford, mert mindkettőt meg lehet baszni?

részemről vége, ignorállak
  • Dzson
    Multiban játsza a fifát a pécések 90%-a MONITOR ELŐTT GÖRNYEDVE, billenytűzettel(LOLLL). Mert szerintetek a kontroller az konzolos gyíkság.

Amúgy nem értem, hogy a monitor előtt görnyedés ellen miért érv az, hogy neten játszanak... Én is játszom neten és a konzolosok többsége is. Én speciel projektor és bőrnakapé párosítással.

Ja, hogy a pécések többsége szülőkkel élő sulinetes, aki egy kis lakótelepi szobában nyomorog a monitor előtt görnyedve, ahova egy rendes (42") TV be sem fér? Arról nem mi tehetünk.

Te is ilyesmi lehetsz, mert nagyon kilóg az írásaidból a savanyú a szőlő feeling.
  • [Jakuza]
    Istenem de szanalmas vagy, meg az 5 eves poent is csak szajkozni tudod.
    A PCsek tobbsege vazz multiba jatsza a Fifat gyikarc, nem otthon a monitor elott gornyedve joasszony. Szoval ez eleg rossz erv volt, tudod internet, LAn, hamachi es egyeb dolgok leteznek.
    Es igen egy hete meg azon csopogtel hogy nem lehet PCn rendesen jatszani, mert a fotelbe nem lehet lerakni az egeret es sorolhatnam.,
    Akkor meg ne gyere ezzel a szanalommal, most hogy te igy jatszol, mert csak monitorra tellett, mert a konzol felemesztette fel eves fizetesed lol.

• gazgoblin
    "Hagyjal mar a marhasagoddal, a konzol jatekosok 95%-a TV jatszik nem monitoron"

sőt a konzolosok 95% tv-n játszik a PC-vel is mert már kurvajó/olcsó 26-32colos LCD-ket kapni
  • Istencsászár
    és 100%a a tévén is néz tévét ( tudod Digitális adás, HD adás ), meg rajta blúréjt, DVDt, meg HD filmeket, meg egy része pécére is azt használja... nomeg nem mellesleg konzolt is arra köti...
  • gazgoblin
    PC-n nincs olyan hogy ketten nyomjátok a fifát egy monitoron khm kijelzőn (hiszen lehet PC-zni nagytv-n is)

"uugyanis egy hete meg a fotelbol torteno elmeny csopogeserol beszeltel, most hogy mas megemlitti a valosagot, egybol eleg neked a 20 cm-rol torteno jatek a monitor elott. :D "

HA NEM TELIK RÁ!
    Ezt irtam: "akkor vesz egy ps3-at monitorral ha nem telik LCD tv-re"
    Felfogtad??
    Szerencsétlenkedsz itt a hülységeddel. Próbálsz belekötni mindenbe (legalább jól csinálnád de ez igy csak szánalmas)
    vazz egy 5 éves látja mennyire papírvékony az érvrendszered
  • [Jakuza]
    Hagyjal mar a marhasagoddal, a konzol jatekosok 95%-a TV jatszik nem monitoron, persze neked igy kellemesebb az arkepzes, meg az ilyen mondatokkal, hogy idezem:

"azt hittem nulláról megyünk

ha meg annyira mégse akkor:
    nem vesz tv-t mert már vlt ps2-je amihez használta / szokott nézni jurósportot is"

Tudod mi a nullarol ? Annyit, tesz hogy nincs senkinek semmije. Az egyik oldalnak se. Remelem igy 5 eves ovisnak ertelmezheto mondatban, neked is leesik.
    Szoval nullarol, nem szamoltuk bele a 486osat a felhasznalonak a Junoszty televiziojat, vagy a Sega Master Sytemjet, ami a padlason porosodik.
    Erted mar Joli ?
  • Zóanagyvarázsló
    Idézek a linkedről:

Az új masina a jelenleg piacon lévő gépek közül a legdrágább, Európába ugyanis csak a 60 gigabájtos winchestert tartalmazó prémium változatát szállítják, ezt 165-170 ezer forintért lehet megvenni a hazai boltokban.

Egyébként honnan veszed a 2 hónapot? A linken március 13-át írnak, ami 10 nappal EU launch előtti dáátum.
  • gazgoblin
    "nagy felbontású grafikáját azonban csak HD-képes tévén lehet élvezni"

1280*720...ez aztan akkora felbontás hogy egy 1440*900-at is lazán kezelő mnonitoron már élvezhetetlen a dolog....

akkor a PC is élvezhetetlen monitoron ennyi erővel

hadjálmááááár!
  • [Jakuza]
    Nem oregem ez a te baromsagod, uugyanis egy hete meg a fotelbol torteno elmeny csopogeserol beszeltel, most hogy mas megemlitti a valosagot, egybol eleg neked a 20 cm-rol torteno jatek a monitor elott. :D Meg szerencse hogy ha egy Fifat jatszol a haveroddal akkor max 75 fokos betekintesi szogben elvezheted is ugy a jatekot.
    Szoval nem fuj a szel nem ugy zorog ahogy te szeretned.
  • [Jakuza]
    ja es linekelek en is:

http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20070322ps3.html

Szal ennyit a belinkelt 165k-rol ami hat hogy is mondjam nem igazan igaz, mivel eleve a datuma 2 honappal kesobbi mint ahogy kapni lehetett itthonmeg itt a SG-n visszaolvasva a 175-180k-rol panaszkodnak akik venni akartak. Szoval jocskan hetek mulva tortent az arkepzes.

"Utánaszámoltunk, mennyibe kerül PS2-ről PS3-ra váltani: nem olcsó mulatság, persze a végösszeg jelentősen függ attól, mennyire igényes a vásárló.

Egy játékkal együtt az új PlayStation 180-185 ezer forintba kerül, egy második irányítóval együtt az ár eléri a 200 ezer forintot. Bár a PS3 hagyományos televízióval is használható, nagy felbontású grafikáját azonban csak HD-képes tévén lehet élvezni, ezekből két fő típus létezik. Már 110 ezer forintkörül be lehet szerezni 1366x768 pixeles felbontású készüléket, ezzel a végösszeg 310 ezer forint körülire emelkedik.

A jelenlegi csúcsot képviselő 1920x1080-as felbontásra képes, azaz "full-HD" tévékből 620 ezernél olcsóbbat nem nagyon találtunk. Aki a jelenleg elérhető legjobb képminőséget szeretné kicsikarni a PS3-játékokból vagy a Blu-ray-filmekből, annak legalább 800 ezer forintot kell áldoznia az élményre."

Thx internet
  • Zóanagyvarázsló
    Tehát a Far Cry 2 azonos élményt fog nyújtani (most az irányítás preferenciájába ne menjünk bele, illetve abba, hogy mekkora AA kapcsolható), ha:

konzolon HDTV-n játszol több méterről, illetve ha PC-n a monitor előtt ülve.

Különböző élményt kapsz, ha:

konzolon is ugyanaz előtt a monitor előtt ülsz, pontosan ugyanúgy, mint PC esetében.

Talán érthető, hogy miért fogadom ezt kétkedve...
  • Istencsászár
    Mint írtam

2007 nyár végén 120on valamennyiért vettem a 26"os Samu Hd Ready tévét... milyen 200-250ről beszélsz? ( lehet hogy annyiért is vannak egyes modellek, nade kijelzőt 1 millóért is tudok neked nézni azonnal... )
  • gazgoblin
    "Mi kell az elvezetes jatekhoz PC-n es mi kell konzolon."

-PC-hez: játékok, mert PC minden háztartásban van
    -Konzolhoz: csak egy konzol, mert játék van rá dögivel
  • gazgoblin
    "Szoval marad a TV."

a sajat görcsös értékrendedet láthattuk felvillani:
    baromságot beszélsz majd utána kitalálsz hozzá egy érvrendszert hogy miért is "logikus" baromság ez (közben meg önellentmondásba kavarodsz)

"Jo, vagy nem vesz semmit mert mar van PC-je"

azt hittem nulláról megyünk

ha meg annyira mégse akkor:
    nem vesz tv-t mert már vlt ps2-je amihez használta / szokott nézni jurósportot is

• [Jakuza]
    Felesleges ? Nullarol beszeltunk, mivel mashogy nem lehet a befektetest szamolni a teljes kiadassal, hiszen minden kor mas.
    Csak igy lesz relevans, sehogy mashogy nem lehet viszonylagos hasonlitast eszkozolni.

Mi kell az elvezetes jatekhoz PC-n es mi kell konzolon.
    Mondom elvezetes jatekhoz, ami nem egy akkora kijelzon zajlik, mint a NDSen.
    Hanem a megszokott jatekstilus, elvezheto jatekkal, mint PC a monitor elott ulve, illetve fotelbol, divanybol stb TVn jatszva kenyelmesen a konzolon.
  • Zóanagyvarázsló
    És bizony, a Sony és a Microsoft adott részlege is évekig brutális veszteséget szállított. Ez nem urban legend, hanem a hivatalos jelentésekben áll.
  • [Jakuza]
    Jo, vagy nem vesz semmit mert mar van PC-je, csak eppen nem ez volt az osszehasonlitasi alap.
    Eppen ezert kavaras.
    Meg azert is hogy nem tudsz elfekudni a fotelben, amit allandoan megjeloltok a konzol elonyei kozott.
    Ezt pedig ne akard elhitetni hogy 17" monitoron fogsz jatszani 3 meterrol a fotelbe elterpeszkedve.
    Szoval marad a TV.