17438
-
#4700 Én is azt hittem h bukott a Crysis, ez már ilyen urban legend marad :) -
Zóanagyvarázsló #4699 Amúgy itt az általam említett év eleji hír, ebből is látszik, hogy a karácsonyi időszak, csodát tud tenni. -
Zóanagyvarázsló #4698 Dehogynem, amit linkeltél, az ezer éves, és a novemberi eladásokra vonatkozik. Decemberben aztán fogyott tűrhetően, egyébként pedig egy hovember közepén megjelenő játék esetében nem meglepő, ha abban az évben már nem fogyott túl sok, még akkor sem, ha a nyitónap környékén jobban szokták vinni. (Persze abban tévedtem, hogy nem is gondoltam bele, hogy az év végén jelent meg.) Jelen esetben a később kijövő gazdaságosabb VGA-k is megnyomhatták az eladásokat. -
#4697 van. -
#4696 jóhogy -
#4695 Kis művelődés, ez egy decemberi hír. -
#4694 A CoD3 azért nem jött ki PC-re, mert nem is volt benne az üzleti tervben. Az csak egy éves pótlás volt egy másik csapattól liszensz alapján.
Na meg azért nem olyan vészes a warez helyzet sem. A Crysis bukásában a nagy gépigény legalább ekkora szerepet játszott. -
#4693 A sok warezolás miatt van minden. Egyre terjed az otthoni internet, mindenki letölt, persze hogy a Crysis-ból nem adtak el annyit... Meg a warez miatt arra kényszerülnek, hogy eleve drágábban is adják a játékot, úgy meg még kevesebben veszik meg. Azt hallottam egyébként, hogy a CoD3 is részben azért nem jött ki PC-re, mert nem érte volna meg a csapatnak kiadni. Ezért célozzák meg a konzolosok piacát. -
#4692 Nem olvastál híreket anno... mindegy. -
#4691 a cod4 szerverek nagy része csak nálunk, magyarországon tört, külföldön bizony eléggé ritka az oylan szerver, ahol nem ellenőrzik a cd-kulcsot -
Zóanagyvarázsló #4690 Mondjuk én úgy értettem, hogy alsó hangon, vagyis óvatosan becsülve, vagyis minimum 2 millió.
A Crysisról még annyit, hogy már egy év eleji EA konferencián milliós eladást emlegettek (pontosabban az ehhez tartozó minősítést), így aligha csak idén húzta fel magát. Csak ugye a Far Cry-ból még több, mint 3 millió fogyott, azt hitték, hogy itt is meglehet - eleve nagyobb hájppal - egy 3-5 milliós eladás. -
Zóanagyvarázsló #4689 Ez mégis honnan van? A Crytek külsős fejlesztő, nem az EA pénzelte a projekt egészét, nekik tiszta hasznon volt az egész. De Cevat Yerli szerint ők is nyereséggel zártak.
Mindegy, a lényegen nem váltzotat, a CoD 4-ből többnek kellett elmennie, mint Crysisból. -
#4688 Jajj, úgy olvastam, hogy azok SEM! :D Bocsi, este van. :) -
#4687 Igazad lehet az egy- és kétmillió között. Hiába a hagyomány, ha a szerverek nagy része biz warez. -
Zóanagyvarázsló #4686 Úgy hogy: Többet csak a Blizzard vagy a Sims tud.
Olvasni jó ;)
Egyébként megeshet, hogy hozzávehetjük a Spore-t is, meglátjuk. -
#4685 Így van, ez a szomorú igazság. Az az istencsászár gyerek, meg Dzson, aki lebuziz... nem is kívánok hozzáfűzni semmit. :-/ -
#4684 A Crysis anno az év bukása volt, csak idén húzta fel magát. Ezért sem bólintott rá a folytatásra az EA egyből. Csak nemrégiben. -
#4683 A WoW-nak jelenleg 8 millió előfizetője van. Hogy is mondtad? :) -
Zóanagyvarázsló #4682 Azért voltak tartalmilag elég nevetséges hozzászólásai. Szinte csak azok voltak, és azt folyamatosan csinálta. Pedig sokáig én sem élvezhettem a munkásságát. -
Zóanagyvarázsló #4681 Szerintem alsó hangon is 2 millió körül. De ez csak következtetés abból kiindulva, hogy mindenhol verte folyamatosan eladási listákon a másfélmilliós eladást produkáló Crysist, és azóta is rendre benne van a Top 10-ben. És akkor még a digitális disztribúcióról nem is beszltünk. -
Zóanagyvarázsló #4680 3 millió az PC-n brutális. Többet csak a Blizzard vagy a Sims tud. -
#4679 a PC-sek senkit nem osztanak, ti kezditek mindig:) -
#4678 pécések miért nem ??? -
#4677 sajnos én már csak a bucsujakor kerültem a hirhedt konzolflame topikba ... szal utolso pár kommentjét láttam, az alapján nem volt őrültebb egyikőnknél sem, még a stilusa sem volt durva, mégis sokan addigra már ignorálták meg személyeskedtek vele
de mind1, megvan a maga baja ugyis (WII) -
#4676 Az Xbotok és a PS3 fanok:) -
#4675 dehogynem, megyek is gyónni mindjárt -
#4674 annál még szerintem is több kellett h elmenjen :) (1 milla nagyon kevésnek tünik a konzolos számok mellett, azért a cod eléggé nagy hagyományokkal van jelen pécén) -
#4673 Egy fenét sajnálod Te. :P -
#4672 Most több millió ember idiótázott le. :D -
#4671 azt mondod ezzel, hogy Yorg nem épeszű? -
#4670 őket bárki oszthatja, ennyiért ilyen gépet hadonászos játékokkal nem vesz épeszü ember ;)))) -
#4669 Egy kis fordítás. -
#4668 millió fölött jár PC-n, kb. -
#4667 sajnálom, hogy semmibe nézlek titeket:( -
Ry0K3N #4666 El vagy tévedve még mindíg :) -
#4665 inkább pökhendi, lekezelő :) pont amit neoreg a kétszavasaival képvisel ... :( -
#4664 pláne h cod4 mellett 0.00 millio áll pécén - mindet online adták el vagy nem teljesen korrekt ? :D
de tudsz jobbat? honnan lehet cod4 eladási statot szerezni? -
#4663 A PC-sekbe belekötnek a konzolosok, a boxosokba a péesesek és fordítva... a Wii tulajokat ki osztja? :) -
Ry0K3N #4662 Nope. -
#4661 Nagyképűt jelent.