A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért köszönjük az észrevételt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
??
Mostakkor igen vagy nem?
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PC max 200000, lassan annyi se, konzol meg 60-80.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha veszünk egy olyan PC-t amellye nem játszunk, de remekül haszálható más dolgokra, akkor az kijön 60-70-ezer forint körül (videóvágásra, képszerkesztésre, netezésre stb.)... De ha játszani akarunk, akkor 120-130... És most nem túloztam!
Ha össze akarja valaki hasonlítani, akkor csak játékok terén lehet, vagy nem lehet ez a két választás van!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bár nekem ezzel semmi bajom, de a két szöveg semmiben nem különbözik, "értelmi szinten"
Ez megfelel a valóságnak, de ki érvelt ezzel, és mikor, és ez miért nem "értelmes"???
やられたらやり返す。倍返しだ!
háát ezért, még szerintem bann lesz 1-2 embernek, mert máshová még elmegy, de oda....hááát.
Bátrak vagytok nemmondom....<#vigyor3>#vigyor3>
Pl. hogy konzollal nem lehet videót vágni? Nemhinném... De ha megismételnéd, annak örülnék...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De ezekkel a moderátorokat fikázó személyes szöveggel nem lezstek túl népszerûek az SG-n, és valszeg hamar hozzájárultok, hogy bezárják perceken bellül.
Én asszittem itt normálissan lehet azért valamennyire eszmét cserélni, de ez azért durva.
Tisztelet a kivételeknek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindegyik konzolból van!Amelyik meg nem,az orosz kvarcjátékból!
Dark: Én nem tiltottam meg neki semmit. Csak feltettem egy kérdést. Amire még választ se vártam igazán.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nagyon ronda dolog kinyitni a nyomás hatására, úgy egy témát, hogy megváltoztatják a címét azért hogy zárni lehessen emiatt.
Ez megint a moderátori túlkapás tipikus esete.
Kérjük az eredeti cimre nevezni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én is olvasgatok egyszercsak eltûnik zárva szó.
Na baszom, de hogy minnyá 20-an támadnak elsõ percben.<#vigyor3>#vigyor3>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
LOL
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
De a játékok nagyon drágák és nem havi 1 játékot vesznek akkor már. Vagy azokat is inkább letöltik, lemásolják? Akkor meg a gari ugrik.
A PC-nél hála égnek marad a garancia, ha warezolsz. <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Szerintem PC-n az igazi, de csak ha van rá évi 100 rugód!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM