A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külteres engine-t ne hasonlítgassunk már csõengine-hez, ha egy mód van rá! Ennyi erõvel repülõszimulátorral vagy stratégiával is hasonlítgathatnád...
Igen, tudom, hogy minden játékban lehet találni hibákat, de kérdés volt, hogy mi a bajom az UE3-mal. Ez. Nem tetszik a modellek fény/árnyék megoldása, nagyon mûanyag, a konkurenciához képest szerintem szar.
Pluszban még a pályák is baltával szabottak, tükörsima talajra be van kúrva néhány tereptárgy, azt' annyi.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ott van pl a Source engine azt is nemgyengén felismerni.
Abban az anyagok modellezése kicsit finoman mondva ótvar.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A talaj UNDORÍTÓ. a növényzet szintúgy közelrõl, viszont ha ugrabugrálsz, nem fog nagyon feltûnni, mert ez a célja a fejlesztõknek.
Ebben nem látok nagy problémát, mert ha nagy meló lenne mindenbe évekig egy nagy cím se jönne, vagy ha sok pénz lenne, de nincs. Egyrészt megértem a fejéesztõket.
Másrészt mint játékos ezeket én is látom nem vagyok vak. De ez minden játékban minden motorban van. Aki keres talál.
A másik amikor a töksötétben lévõ modellek mégis valami kékes fénnyel csillognak, az is U3 sajátosság, ami kurvára nem tetszik.
Valahogy nem oké a modellek és a fények viszonya.
Azért jó tudni hogy nekem a Bioshock nem tetszik mint játék.
Itt van mondjuk ez:
http://gallery.thatvideogameblog.com/bioshock-2/BioShock-2_16.jpg.html
Kiscsaj lába és a talaj közti éles különbség pl. Vagy hogy a kiscsaj _világít_, míg a környezet meg kevésbé fényes. Túl nagy a kontraszt.
CoDot csak azért említettem, mert talán azt mindenki ismeri.
Ha a PC egy megadott hardvert használna, mondjuk P4-et és vmi noname VGA-t egységesen mindegyik, akk az már nem is pc lenne.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A lécért meg bocs biztos rosszul jött le, szándékomban nincs megbántani az itteni embereket.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mond inkább azt hogy konzolon nem lehet 2560-ba játszani és ennyi.
Szabadjon megjegyeznem, hogy konzolokon a natív 1080p is egyre nehezebben megy. A játékok jó része 1920x1080-nál kisebb felbontásba renderel, azt skálázza fel 1080p-re, és ezt adja ki a TV-re...
@Chris Redfield: Pár kijelentésnél már rezgett a léc... Plusz ha a stílust is ideveszem, ahogyan páran itt kifejezik magukat...
De ebben úgy gondolom nem látod jól át a dolgokat.
Mond inkább azt hogy konzolon nem lehet 2560-ba játszani és ennyi.
Ezzel nem lenne gond. És majd akkor leirom hogy igen igazad van.
Ahogy olvasgattam nem is volt.
Ennyi. 😛
Ezt hívják optimalizálásnak, amit sokan nem ismernek.
Nekem ez elég volt hogy tõled halottam, már nincs mit magyarázni ezen.<#puszi>#puszi>
Az eltévelyedõknek büntipont jutalmat tudok felajánlani...
Igen, pontosan. Ha ugyanazt a teljesítményt hozza ugyanaz a gép, akkor bizony objektíve nem szebb az új.
Csak ugye a pszichológia... hogy ami új az biztos jobb is. Meg ugye a kedvenc platform... Aztán jól átbasszátok saját magatokat is.
("Szépség" = grafikai részletesség: textúrák mérete és változatossága, modellek részletessége, felbontás, effektek stb.)
Bulletstorm meg ezekkel a sablon romjaival minden, csak nem meggyõzõ.
Jól néz ki a Bulett hozza a nagy átlag ( AAA ) szintet, de az igazi fejlõdés és kibontakozás Unreal motor terén valszeg az ezen generáció utolsó EPIC játékval lesz az pedig a GeoW3 aminél mindent ki fognak facsarni a motorból és a gépbõl amit bírnak látvány terén.
Ha most betolom a Witcher 1-et és játszok, utána betolom a Witcher 2-õt és nyomom nem változik a gép akkor ez a játékra nézve azt jelenti hogy mindkettõ 1 szinten van látványra?
Egy idõ után pixelszámban nem fog tudni többet kipakolni a gép az biztos.
De mindig valamit hozzátesznek, ezért van hogy a gép öreg korára ismerik ki, akkor jönnek a nagy játékok.
Nézd meg a Bulletstorm, a legjobb példa a videója. Nem sok pixelbõl áll néhány háttér elem, de összhang van ahogy látom, a fontos kiemelt dolgokat jobban hangsúlyozzák, a távolabbikat meg kevessebb energiából csinálják.
És a hatás megvan ahogy látom. Mond azt hogy unreal motorból van még egy ilyen cucc.
Ott van a Bioshock 1-2, meg a Singularity meg egyébb, kezdetekben az Unreal 2007.
Most nézd össze. És látod hogy ha kiaknázzák a gépet a látványra a fantasy környezettel szerintem szebb képet mutat mint az eddigiek.
Szép volt kezdetekben az Unreal 2007, de azért a környezet látványban közel sem ilyen.
Ott is ez van idõvel megtanulják kezelni a motort, meg a gépeket is.
Van benne logika nem? 😊
Részben legalábbis ez is ok lehet. Ezt csak azért írom, mert a saját példámból indultam ki. Ha kijött volna a PC demó, akkor is ugyanúgy megvenném PC-re, mint most, ahogy nem jött ki. Hardverbuzi PC-és körökben alapmû, és ma már egy közepes erejû hardver is bitang erõs, a pár évvel ezelõtti szinthez képest.
2. ha nem tünt volna fel hawknak a pc verziójáról beszéltem, valszeg igaz a 30fps meg a blur is, modellek meg a talaj is kb ugyanaz a szinvonal
3. ismered azt a szöveget ha látod a "jobb" verziót utána csak félmosollyal tudod élvezni a játékot hiszen tõled származik 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Gaming is believing.
Egyébként tény, hogy külföldön a konzolos demóknak komoly jelentõsége van, pl. a Vanquish demóletöltéseit több helyen kiemelte annak idején a sajtó. De ez minket, ebben a pici topicban nem biztos, hogy érdekel.
Gaming is believing.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Arról nem beszélve, hogy a demó kiadása is egy jelzés a játékosoknak, jelen esetben a pécéseknek, hogy ennyire köszöni szépen az elsõ rész warezolását a Crytek.
Mond már meg hogy te hány gombot használsz egyszerre a billentyûzeten meg az egereden ba+
Megmondom neked. Van 2 shift 2 alt meg 2 enter meg 2 ctrl.
Ennyi, de te se nyomsz több gombot szóval ez baromság.
Kb annyira baromság, mint hogy a GOW3-ban 2 gombot nyomogatsz.
Ebben kurvára benne van a vergõdés most, úgy érzem.