A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Hát van ez a gép mer kellet gép hogy legyen itthon netezésre...VGA meghalt kénytelen voltam venni újat ez volt normális hát ezt vettem...nem volt drága az egész gép.Nem csak én használom hanem a család többi tagja is.

NEOreg3
szöveget szerkeszt, amit konzolon nem lehet hihihihi<#wilting>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

gazgoblin
konfigodat videovagasra hasznalod akkor? <#eplus2>
arabol kijott volna egy notebook meg egy box talán

(elfut)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

berczely
Hát ennyi...
Biztos jó lehet a konzol is mert mérne lenne jó...fps-t biztos nem játszanék rajta de jóó autós játékok vannak rá de én nem venném meg mert keveset játszok és akkor csak ott álna és pénzkidobás...

gazgoblin
hat akkor ki is irtad magadat a vitabol azthiszem 😄

gazgoblin
ott se a mozgas realis..hanem az hogy pl ket loves es kampó.

berczely
Hát naon nem izgat a game mer egy bf-el se játszottam tudtommal multis game én meg azokat nem csípem akkor inkáb cod2...

"mert nem tudják hova tenni az egeret / billt." kis kreativitással minden megoldható ilyen téren, ezen nem kell fennakadni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Dzson
Savanyú a szõlõ, mi? <#hehe>

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

[Jakuza]
Ez is csak programozas kerdese, hiszen a kezdeti CSeknel lehetett bunnyzni, kesobb nem lehetett mint pl a Quake3ban.
Aztan a realitassal is lehet jonni, hogy igy mozogsz egy FPSben ? Ennyi erovel a nyomok par gombot es ulok a fotelben is mesze van a realitastol.
Vagy a bal huvelykem mozgasa hatarozza meg a sebessegem 😄
Ezektol a dolgoktol nagyon elkellene am vonatkoztatni, mert nem ettol realis egy jatek vagy sem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

berczely
Kijött ez az új BF: Bad Company konzolra azt elvannak ájulva a konzolosok hogy milyen realisztikus hogy lassú az ember mer nehéz súlyt cipel meg nem lõ le 20 embert 2sec alatt...közben meg szar a kontroller és pc-n sokkal jobb lenne a játék, fõleg multiban XD

Emberek ne kezdjük mármegint ezt az FPS és realizmus dolgot, akinek nagyon kell a realizmus az mennyen játszon az Operation Flashpointal ha még nem tette meg.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gazgoblin
az a baj hogy amig elfogy mondjuk 8 millio halo3 addig siman elmondhatjuk hogy jol lehet szorakozni fps-el konzolon is.

vagy mi az hogy jobb? sokan vegignyomtak konzolon a cod4-et hardon kontrollerrel. akkor most a kontroller szar? nemhiszem

Dzson
Inkább azt akartam írni, hogy filmnézésre kötik rá tv-re, projektorra, a HTPC létezõ fogalom ugye. Játszani kevésbé, mert nem tudják hova tenni az egeret / billt.

Nem mindenki vállalja be a deszkázást. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

NEOreg3
hát közelítse, elhiszem, hogy neked ez fontos, én speciel COD4 közben nem szoktam azon gondolkodni, hogy erre most hogyapicsába képes az emberem, hanem élvezem a játékot😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

És most mi a gond a monitorral? Akinek van kerete vagyen HDTV-t vagy projektort, haver is 19"-os moncsin nyomatja a x360-asát. ÉS már miért ne lehetne PC-vel filmézésen kívül mást csinálni TV vagy projektoron? Én egész jót HL2-ztem fater TV-jén mikor összekötöttem a géppel és viccbõl megnéztem rajta hogy meg a HL. A deszkámat meg békénhagyni, más nyílván más ezközt is használhat bill+egértartónak <#vigyor>

NEOreg3
szerintem is, szerintük meg PC-n, mindekinek van véleménye és mindekié más, ettõl színes és változatos a világ😊

gazgoblin
illetve megvan a helye:UT quake...

de egy BF-ben nehogymar menetfelszerelesben mozogj ugy mint UT-ban...

vagy rainbow sixben....

nem mondom hogy legyen realis de azert UT feelinget megse kernek ilyen jatekokba.

Dzson
Teljes realitás nem lesz, de jobban megközelíti a kontroller.

Mint autóversenynél - kormány vagy gomb. Kb. ugyanaz a kategória.

berczely
Hülyeségeken tudtok kiakadni ennyit tudok mondani!
FPS-t szar játszani konzolon szvsz!

SötétBarom
lolbanner 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NEOreg3
titeket zavar nem minket<#nemtudom>

Dzson
Nem tudsz ilyet mutatni.

Joyt elõrenyomom 2mm-t, akkor lassan megy, 5mm-t akkor meg gyorsabban - ÉS VAN KÖZTE SOOOK ÁTMENET. Kb. 0,5mm-ként (a joy érzékenyebb sokkal, de az emberi kéz ennyit tud).

Namost pécén lenyomod a gombot - és kész.

Lásd még "digitális" és "analóg" fogalmakat.

gazgoblin
LOL nem. nem a realitas a lenyeg hanem az hogy az iszonyatos irrealitas a zavaro.

NEOreg3
bocs akit kiütöttem😞

NEOreg3
ha ennyire belemélyedtetek a témába, akkor gondolom egész nap ArmA-ztok vagy Operation Flashpoint-oztok, hogy iylen fotnos szerepet kap nálatok a realitás<#wilting>

[Jakuza]
Mar pardon de rengeteg konzol jatekot is mutatok neked, hogy az iranyitokar megnyomasa utan ugyanugy mozog a kamera mint barmilyen mas PC-s jatekon.
Szoval nem ertem hova akarsz kilyukadni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
biztos tudna ilyet...3-5 percig...faxa menetfelszerelesben talan kevesebb ideig...

Dzson
Gyorsan ide-oda tüzel - kapáslövéssel csípõbõl, nem pedig célra tartva.

Ugrálva lövöldözés... voltál te katona?

Ezt most nem értem a Tomb Raider Legend és Annyversary teljesen játszható volt bill+egérel. Mindent kitûnõel le lehetett kezelni és átlátni.

gazgoblin
amig kulon gomb van a "togyogasra" vagy a sprintelésre addig csak egy komedia marad nekem neharagudj.

ehhez kepest en max csak a pixelpontos celzas kepesseget veszitem el...jo uzlet akkor a konzolt valasztanam (foleg hogy ne a pro-geek heccsátoljon a konstans ugrabugrálása közben)

NEOreg3
konzolról meg portolják PC-re, nekem ez így tökéletes=)

Dzson
Szerintem próbálj ki pár pécés játékot, hogy ha lenyomod a gombot, akkor azonnal megy-e a kamera vagy gyorsul (és lassul). 😊)))

berczely
Ezt a FPS-es lõdözõs dolgot nem értem...

Valóságban egy képzett katonának nem okoz gondot gyorsan ide-oda tüzelni, felugrálós lövés megterhelõ lehet de el tudom képzelni.Nem mi az irreális a pc-s FPS lövöldözésben?

[Jakuza]
Nem ertem a kerdest, ugyanis a tomegvonzas szabalyai es a foldon elterjedt lendulet szabalyait hasznaljak a jatekban. Tehat egy felgyorsult test lassulasahoz is megfelelo ido kell, vagy hogy egy futo elerje a maximalis gyorsasagat amivel rendelkezik.
Ezt sehol nem a gombnyomas erossegevel erik el, hogy minnel erosebben nyomod a gombot, annal nagyobb a gyorsulas vagy lassulas.
Ezt igy nem lehet megoldani. Persze regen voltak probalkozasok arra, hogy rangasd a joysticket vagy nyomogasd minnel gyorsabban a gombot annak hatasara ersz el nagyobb sebesseget, de ez egy eleg elrettento megoldas.
Tehat marad a fizika, ahol megprobaljak az eltelt idohoz rendelni a gyorsulasi folyamatot.

aabyssx
Igen, van jövõje a pécés játékoknak. Sajnos gõzerõvel migrálnak át konzolra.

www.youtube.com/aabyssx

Dzson
Rá lehet kötni - filmet nézni maximum.
Egy pécés amúgy is "konzolhoz kell a fél millás hdtv" mantrával nem vesz mást, csak monitort. Ami elõtt gerincferdül és aranyerezik.

Majd biztos deszkát ácsolok a fotelre... 😊))))

Pedig marha kényelmes, nem kell ide direkt külön bútor a PC-nek.

Azt úgy hívják hogy precíz célzás <#vigyor>
De már meg lett beszélve ez is nem 1x hogy játékfüggõ, CS UT Quake-ben ez lehet, Far Cry-ban nem lehet.

NEOreg3
dehogy dobnád ki.

Dzson
Oké, akkor máshogy mondom:

Billentyûzettel kússz, lopakodj gugolva, sétálj felegyenesedve majd fuss, persze oldalirányban is legyen mondjuk 15 sebességû mozgásod, ahogy az életben.

Ehelyett pécén rohangálni fogsz mert a toggle run dívik + õrült módra klattyingatás, és egy helyben forgás a papír súlyú RPG-vel.

NEOreg3
tomb raider legend-et speciel kib.jó volt egérrel és billentyûzettel játszani, ugyanis az elsõ 6 részben nem volt egér támogatás és örülök neki, hogy ezt a késõbbi részkben is megtarják=)

gazgoblin
"egy fotel karfán nyugvó deszkára"

LFMAO ott dobnam ki a pc-t az ablakon deszkástul

gazgoblin
es ki is tudod tartani azt a lassabb mozgast hogy ne potyogj le pl tomb raiderben a szakadekba?

Egér + billentyû = fotelból, ágyból a 42" TV vagy projektor 2 méteres képe elõtt.
Mintha nem lehetne rákötni a PC-t egyikre sem és mintha nem létezne sem wireless egér + bill és ezeket rárakni egy fotel karfán nyugvó deszkára <#vigyor>
Az most a te személyes problémád hogy így volt berendezve a szobád anno.

[Jakuza]
Mar pardon de a gyorsulas lassulas az programozas kerdese, nem pedig kontroller vagy billentyuzet fuggo.
Lasd pl nem egy jatekot PC-n ahol detto ilyen elven mukodik a fizika, rengeteg ilyen van mint pl a Fifa es mas sorozat, egeszen a Tomb raiderig vagy egyeb FPSekig.
Egyszeruen semmi koze nincs ehhez az iranyitoeszkoznek.

az ugrálgatást már énis mondtam, de a csökkentagyu pc-seknek csak az egér rángatás jön be.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

gazgoblin
jo kerdes ott megbeszelhetjuk ez nagyon elvinne itt a temat...

Peetboy
Hát ha nem is veszik nagyon a PC játékot, attól mindig is lesz. De ha több játék lesz konzolra, mint PC-re, nem fogok venni szar konzolt. <#mf2>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

gazgoblin
igen csak a jatekok nem tamogatjak (kiveve UT3)

es miert nem tamogatjak? hiszen PC-n irjak a jatekot es meg csak sok melo se lenne a dolog.

szvsz
azert nem mert kurva irrealis az hogy te a battlefieldben ugy mozogsz/forgolodsz mint quakeben...vagy azert mert kurva irrealis hogy CS-ben ugralgatva lövöldözöl (probald mar ki ezt a valosagban)

ha a jatek keszitoi csak egy icipicit is realisabbra akarjak venni a jatekot akkor maradnak a kontrollernel (ahol pl az analogkar arra is jo hogy nem egy kulon gomb van a futasra)

nem csoda hogy az uj BF nem jott pc-re (persze lehet hogy csak untak a warezhuszarokat)