17438
-
#4940 ps3-am van arra meg nincs warez...szóval nem fotózgatok mert felesleges...
inkább megyek a crysis vicctopikba röhögni
utánam! -
#4939 Egy a baj ezzel a képet kérek dologgal. Te miért nem adsz? :)
Amúgy nem hiszem, hogy sokat visszaolvastál volna. A téma az volt, hogy itt egyesek kijelentették: a PC-s ipar halott, döglődik. Azt mondták, ez tény. Azt mondták, ez így pont. Mi ezt cáfoltuk az eladási adatokkal.
Nem fogok képeket mutogatni és nem is fogok a warezről beszélni. Nem azért, mert szégyellnem kéne magam, hanem egyszerűen azért nem, mert Tőled sem kérdezem meg, hogy mikor dugtál utoljára félre. Ez nem így megy. Persze, nem fogok itt a polgári erkölccsel takarózni, de lényeg a lényeg: a vita másról szólt. -
#4938 Kuss. Képet. -
#4937 Nagyon szánalmas ez a követelőzés.
Miért is kellene pár idiótának bármit is bárkinek bizonyítania ?
Föleg ha ilyen módon akar valaki hozzájutni. A többi konzolos kretén meg azért szánalmas, mert nekik is ide kellene a játékaikat akkor linkelni képekkel, meg ami a számítógépükön fent lapul.
-
#4936 Mellé beszélés...csak egy kép semmi több. Szégyenled? ha nekem nagy gyüjteményem lenne büszke lennék rá ( igy is persze az vagyok:) ). -
#4935 Na. Akkor ennyi volt. Amíg a szart kell csépelni meg a tényeket elferdíteni addig ott vagy a szeren, de amikor valamit kérdeznek vagy bizonyítani kell, akkor nagy a kuss. -
#4934 Amiket erényekként felsoroltál, azok kisebb mértékben tartoznak a játékhoz, és elég egyén függőek is (sztori, hangulat, karakterek, stb.). Viszont, ami tényleg a játékhoz tartozik, az az, hogy a rossz inventory, a szerintem súlyos eltérés a játékon belüli vizualitás, és 'tapintás' között, a hosszú töltési idők a fejezetek között, a rosszul megoldott alkímia, a fix ui, az egészen bizarr harcrendszer, mind olyan elemek, amik kiszakítanak a játék folyamatából, függetlenül attól, hogy tetszik-e az a világ, történet, stb. amit az megjelenít. Nekem amúgy a játék szubjektív része (sztori, karakterek, világ..) egy erős közepes, de szélsőséges kilengésekkel. Míg a világ nem is kicsit furcsán összehegesztettnek tűnt (középkor+18-19.sz.), és összességében nem tetszett, addig a főhős, a hangok igazi telitalálat volt.
Ne érts félre, nem meggyőzni akarok senkit. Egyszerűen a witcher nálam az objektíven összegányolt játék szinonimája volt, és nem győzök csodálkozni, hogy mások ennyi negatívumot nem vesznek észre, ill. elnéznek. Bár akinek nagyon tetszik a története, hangulata.. egy játéknak, az hajlamos erre, pl. én is fanatikusa vagyok a szintén nem túl jó irányítású vietcong-nak, szóval még csak azt sem kívánom, hogy felfedjék a witcher kedvelők, miért tetszik nekik, értelmetlen kívánság is volna. -
#4933 ezt most kinek irtad?? -
#4932 Milyen gondok ? Meselj. Csak nem az a gond hogy par pocsfeju konzolmokus titkosrendornek kepzeli magat es kepeket akar mastol, amihez nincs semmi koze ? Mar regen nincsen elvtarsak AVH. -
#4931 torrentz.com -
#4930 Megerőltető lenne ugye?:) vagy szégyenled? -
#4929 mondtam én -
Micsu #4928 hááháh, hát igen itt kezdődnek a gondok :) -
#4927 Majd toltok fel ha en akarok, nem ilyen majmoknak akik koveteloznek. -
#4926 Kuss kisgyerek. Képet. Kamu vagy. -
#4925 nemtud... -
#4924 talán te nyomj elöbb egyet! -
#4923 Valahogy sejtettem hogy ez lesz a válasz:D -
#4922 Majd ha mutatsz egy olyat,amiben a kutyaddal kozolsulsz.
Addig pofad lapos. -
#4921 Kuss. Képet. -
#4920 Miert te ki a f*sz vagy allamvedelmi nyomozo ? -
#4919 Képet. -
#4918 mindjart jonnek a pcguru melléklet shotok :D -
#4917 Kis mokusom, az osszes jatekom eredeti, nem cserelgetett, nem irt, hanem eredeti, meg az Amigas 576-ban vett lemezeim is megvannak.
Raadasul kozel 4 ev ota jatszom online jatekkal is ugyhogy pofad lapos, inkabb menj cserelgesd a szarjaidat, hogy jatekhoz juss. -
#4916 jézus...szeretem az ilyen "zenész" arocokat amint fikázzák azt a játékot amire soxor jobban fogy egy banda zenéje mint a boltokban.
mar pardon de az értékitéleted egy fos...ami jól fogy/jó értékelést ad a szakma/a zenészek szívesen adják hozzá zenéiket/sőt még szerepelnek is a játékban az minden csak nem fos...
max olyat mondhatsz rá hogy te nem érted a sikerét mert nem érted mi a jó benne...
a karaoke-t érted? ha nem csinálod az éneklésnek mondott vernyogásodat attól még szól a zene csak a dalszöveg nem...
na a GH is ilyen...ha nem nyomod a gitározásnak mondott gombnyomogatást akkor nem szól a gitár sem....
ha meg profi/jó énekes vagy jó/profi gitáros vagy akkor nem kell neked a karaoke vagy a GH maximum csak akkor ha SZÓRAKOZNI AKARSZ -
#4915 Pécés érvbajnokok!
Ugyan soroljátok már fel az utolsó 5 játékot amit megvásároltatok a boltban! Legjobb lenne egy fotó a jelenlegi gyűjteményetekről!
Mert megy itt a pofázás, hogy mire mennyit adtak el, de kívácsi vagyok, hogy letöltős hülyegyerekek próbálnak érvényesülni, vagy olyanok akik szava többet ér mint egy harmatos reggeli patkányfing. -
#4914 Ritmusjáték nem pedig gitár szimulátor, fogd már fel... -
Zóanagyvarázsló #4913 Nem.
Messze nem voltak a határvonalak annyira idegesítően megoldva (azért láthatatlan falba elvétve lehetett belefutni), hogy egy alapvetően filmszerűbb, lineárisabb RPG-ben a többség játékélményét komolyan rongálta volna - ergo nem lesz objektíve rossz egy játék egy objektíve jelenlévő kis hibától. Ha már igénytelenség és Witcher, akkor a sok klónozott karaktert és az átláthatatlan inventory. Százszor idegesítőbbek voltak, de ettől még a sztori, a párbeszédek, a karakterek, a szerepjátékelemek, ahangulat stb. még mindig zseniálisak voltak sokunk számára. Ez van. -
#4912 Ja nem tanulnak meg, mert ahhoz hulyek. :D Inkabb szimulalnak egy olyat, hogy tudnak es legyen sikerelmenyuk. :D -
#4911 Mar pardon, de a Guitar Heros egy fos, de legalabbis nem erdemel 4 millios eladast. De ha a blod idiota amerikai hamburger falo marhakat ez szorakoztatja, hat legyen, ahelyett, hogy rendes hangszeren tanulnanak meg jatszani. De tuti a stilusabol adodoan a horror miatt kedvelik annyira :D -
#4910 A gitározást meg kell tanulni, ez pedig játék... a kettő nem egyen értékű. Ebben a játékban az a lényeg hogy a zenekar része vagy, pl te vagy az Aerosmiths gitárosa... ez egy ritmus játék, semmi több a lényeg a szórakozás és a számok élvezete amihez te is hozzá adsz valamit. -
#4909 teljesen más a két dolog...az egyik gitározás a másik meg ritmusjáték...
keverni a kettőt az abszolult hozzánemértéssel egyenlő -
Zóanagyvarázsló #4908 Mint mondom, nekem éppen a világ logikai kerete bántja a szememet. A GTA-kat szeretem, mert ott belefért jetpack vagy az összes morbid poén, de itt ez inkább olcsó vérpistákat csábító csalinak tűnik. Persze csak ettől még nem lesz rossz egy játék, de tartok tőle, hogy addig is edzenem kell a gyomromat, ha nem akarok tőle kiakadni.
A harcrendszere kíváncsi leszek még, mert azt sajnos videók alapján nehéz megítélni, és a privjúkban is elég dilettáns módon össze-vissza írnak. Az RPGCodex majd biztos elég alapos lesz, csak ők Bethesda-haterek :) (Bár szinte mindig egyetértek a cikkeikkel.) -
#4907 Oke en meg eloveszem a gitarom es jatszok egy dalt. Nem pedig egy fos Playstationt veszek elo. -
#4906 #4888-ban leírtam az érveimet (vagy inkább egy érvet, és azt is csak az irányíthatóságra nézve), hogy miért tartom a witchert 'objektíve' rosszul sikerült játéknak. Ez a nagy hallgatás az egyetértés jele? -
#4905 És akkor mivan? Maga a Mass effet kellemes történettel nagyon szép grafikával, NAGYON JÓ párbeszédekkel megalkott játék, nem túl hosszú nem túl bonylult, kellemes szórakozás mindenkinek... csomo szöveggel, felfedezni valóval, ami egy scifi rajongó számára tökéletes kikapcsolódás... szerintem te ezzel nem is játszottál vagy lewarezoltad mert azt irták hogy jó, de neked nem tetszett de mégis kitoltad ( mert mégis csak tetszett ) és most fikázod. -
#4904 mit érveljek? jó játék és kész! nem csak én modnom hanem masik 4 millió ember aki megvette kb 20-25eHUF-ért gitárral együtt
vagy a nagyon is hasonló rock band 3,5 millió vásárlója is a hype miatt dobott ki az ablakon 30-40eHUF-ot a játékra (hangszerekkel együtt)???
vagy azért kaptak ezek a játékok a gamerankings-on 85% feletti átlagértékelést mert mindenki aláfeküdt a hájpnak?
vagy azért adtak már el online letöltős rendszerben a rock band-hez 15millió dalt mert akik megvásárolták a terméket és rájöttek hogy egy szar és nem is éri meg költeni rá többet? nemhiszem
jó borhoz nem kell cégér...
-
#4903 Rock slágereket, klasszikusokat játszol... ez a játék amihez érdemes egy nagy kijelző, egy jó kis hangfal szett pár barát és mehet a buli... party játék, de egyedül is nagyon el lehet vele lenni, persze az le is köpheti mint te aki utálja a zenét. -
Zóanagyvarázsló #4902 A normális party nagyon hiányzott belőle (ami ugye korábban megvolt szinte az összes hasnló BioWare-Black Isle cuccban), ráadásul a segítőket nagyon gyengén irányította az AI, ha varázstudóról volt szó. A KotOR egy élmény volt utána. -
#4901 Én nemtudom, én mint primkó játékos néztem a vidiket... ( mondom nekem az 1-2 nem tetszett, stílusából adódóan, de egy Baldurs, NW sem az én játékom ) szóval nekem tetszik hogy fps, mégis rpg, brutális ( szakadó tesztrészek ), sok lehetőség, szép képi világ, érdekes heyszínek, nameg hogy Fallout egy komoly név szóval AA játék lehet:)
Nekem ennyi elég a szórakozáshoz, "sajnos" ? én nem tudok mögé nézni illetve előítéleteket gyártani róla, hiszen ez lesz az első rész amivel játszani fogok.