A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó gém <#eljen> Anno még nagyinál játszottunk vele mikor összegyûlt a család <#smile>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Peetboy
Nekem nem Nintendóm volt, hanem az a piacon kapható nintendo utánzat. Szerettem vele játszani, de írtó rondák voltak a játékok akkori szemmel is. Ami gépben volt "száz" játék, azok gagyik voltak, de a Mario volt a kedvencem.
Késõbb piacon beszereztem pár játék kazettát és a legjobb a Flintstones volt. Meg volt pár nextgen játék is, ami arra a gépre már egész komolyan nézett ki. <#vigyor5>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Istencsászár
Igy van, volt konzolod, szóval konzolos vagy😊

Nintendo Entertainment System

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Peetboy
ÁÁÁ! Ilyen TV játékom nekem is volt. Ez a puska még meg is van a szekrényemben. Próbáltam bedugni a PC hátuljába a COM-ba, pont bele megy, meg a Joystick is, de nem lehet használni.
Akkor nekem is volt Konzolom õsrégen. <#idiota>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

mila69en
lol megrémítesz<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sir Quno Jedi
kitaláltam 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mila69en
pedig azok joak^^ amíg pc-n érhetõek el a jobb fajták addig megtartom😄 hamán kozolon lesznek akkor lecsrélem a gépem egy P1-es re😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

A konzol tulajok szerint az FPS gamepaddal ugyanolyan jó mint billentyûzettel, pedig nem.
Ilyenkor jön az, hogy DE meg lehet szokni…persze meglehet, mindent meglehet, de a jót általában könnyebb, sõt, ha tényleg jó, akkor nem is nagyon szükséges megszokni.
A PC tulajok nagyrésze szerint a GTA ugyanolyan jó billentyûvel, mint gamepaddal, pedig ez sem.
Egy konzol tulaj nem is nagyon tudja elképzelni a GTAt billentyûvel, ezzel tulajdonképp egyetértek, mert én se játszanék vele, ha nem lenne a PCmhez gamepadom, de ez gyakorlatilag szinte minden autós repülõs meg egyéb hasonló dologra igaz, hogy általában jobb egy joyal vagy valami hasonló analóg eszközzel játszani. Ettõl függetlenül láttam már egy barátomat billentyûzettel GTAzni(jót röhögtünk rajta ahogy gépelt vezetés helyett😊 és jól elvolt vele, nem nyomta rosszabbul, mint én. A lényeg a dologból, hogy az semmiképp sem fér össze, hogy valaki szerint a GTA szar PCn billel míg az RTS meg FPS mûfaj teljesen tökéletes konzolon gamepaddal, a fenét mind2 szar, de meglehet szokni, sõt akár olyannyira is, hogy valaki teljesen profin csinálja.
„nem mert ugyan olyan kontrollerrel is” Persze hogyne…pont annyira ugyanolyan, mint mondjuk a GTA billentyûvel.

Egyéb most olvasott irányítással kapcsolatos dolgok:
rezgés? - Létezik PCn is nem nagy vasszer
ravasz? – Kétségtelen, hogy ez jobb a kontrolleren lövöldözés közben
reálisabb forgolódás? – Szó sincs ilyenrõl egy kontroller esetén.
Ezekel a dolgokkal egy nagy gond van, hogy az emberek megpróbálják pozitívumnak beállítani azt, hogy egy gamepad pontatlanabb egy egérnél, nem kell extra fjúcsörnek felróni azt, hogy fuu de jó olyan szarul pozíciónál a gamepadom és most milyen valósághûen nem találtam el az ellent. Ezen feladatok nem feltétlen a beviteli eszközön kélne múlnia, hanem akár magán a programon.

Jópofa az a konzolos is, aki meg van gyõzõdve arról, hogy amikor a PC elé ül, akkor azt feltétlenül egy baromi kényelmetlen székben kell tennie, sõt már eleve úgy vette a gépet hogy az rávolt szögelve egy kalodára és csak miután abban elhelyezkedett azután lehet bekapcsolni. Ez nem így van, nem a PC tehet arról, hogy a tulajdonosa hülye ahhoz, hogy kényelmesen ülve, akár fekve nyomkodja és inkább ragaszkodik a görnyedéshez.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

mila69en
honnan tudod, hogy most is az szól?<#zavart2>

Sir Quno Jedi
Astral Projection-t hallgatol-e!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
naugye

mila69en
nem reklamáltam😄 csak úgy szemet szúrt ezt úgy írtam hogy többet játszom a foskonzolomon mint föstömlõmön😄

gazgoblin
a simulátorokat nem seressem <#idiota>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sir Quno Jedi
Momentán így kérte a prófétátok (szó szerint). Lehet nála reklamálni.

mila69en
nah ezt viszont rohattul nem tartom fer dolognak átirni a topic cimét rádásúl úgy hogy ? van a mondat végén és nem ! jel most nem is azért hogy védjem a pc-s tábort akik fikázzák a konzolosokat😄 nekem is megvan a véleményem a pc-s gamékrol kaki majdnem mind😄 kivéve simulátorok! de ez igy nem korrekt! egy irásjellel átbillenteni a mérleget az egyik tábor javára...

John Cena
ez kibaszott jó voltXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Nathan66
nincs<#wilting><#wilting><#wilting>

Istencsászár
Felõlem, de ezzel mindenki tisztában van...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joebacsi
a pc-s játékok létjogosultsága a topic témája, nem?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez faya volt, nekem fekete volt ahoz adtak tárat meg távcsövet is. De többet használtam odakint mint NES-hez. <#vigyor> Fõleg mikor rászigetelõszalagoztam a bucsus lézert <#vigyor><#vigyor>
De rég is volt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gazgoblin
"Az miért elvakultság, ha valaki azt irja le, hogy az egyik lehet jobb valamiben és a másik szintúgy ?"

""Igen fel lett vázolva, csak pár ember nem képes felfogni,"

ez az elvakultsag...

"Nem véletlenül kapták meg ezeket a kiegészítõket, mint például egér, billentyûzet a next-gen konzolok. "

netezeshez opcionalisan....es egy darab jatekhoz az UT3 (ahol senk nem lepodik meg az irrealis mozgason)

egeres temabol kiszalltam mert nincs kedvem minden betevedo verpecessel lemeccselni a velemenyemet...

Istencsászár
"Nem véletlenül kapták meg ezeket a kiegészítõket, mint például egér, billentyûzet a next-gen konzolok"

mesélj errõl kérlek, mit kaptak, hogyan, mi használja?

( a billentyû gépelésre, ez a ficsõr konzolon is kamatoztatható irkákáskor... chat pl... )

amugymeg elegáns megoldás erre a problemára

UUUU
Az miért elvakultság, ha valaki azt irja le, hogy az egyik lehet jobb valamiben és a másik szintúgy ?
El kell ezt fogadni, bárhogyan is esik ez néhány embernek a nehezére.
Nem véletlenül kapták meg ezeket a kiegészítõket, mint például egér, billentyûzet a next-gen konzolok. A készítõk tisztában voltak azzal, hogy a konzolnak szüksége van bizonyos feladatokra ezekhez az input eszközöknek, mert ezzel könnyebbé lehet tenni jó pár dolgot.
Mondjuk ehhez hozzájárult jó pár felhasználó állandó sírása is, akik szinte követelték ezeket az eszközöket.
Tisztán lehet látni a trendet amúgy, a next-gen konzolok kezdenek PCsedni, mert csak igy lehet versenyben tartani õket.

joebacsi
én is bírom az ilyen lövöldözõs izéket, de ez nem fps 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
Nem is hiányzik senkinek😊 most komolyan, egy erõs rétegjátékkal miért kell pedálozni? aki ezt akarja élvezni az játszik vele pécén, vesz hozzá kiegészítõket, moddolgatja, peccselgeti élvezi...

NEOreg3
ez így egy végtelen körforgás, valaki dobjon fel egy témát

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Istencsászár
Ebben csak pár hiba van...

"Pedig a billetyûzet+egér kombináció egy First Personal Shooter játékban, sokkal jobb irányításra ad lehetõséget" nem mert ugyan olyan kontrollerrel is

"és ez által nagyobb élvezhetõséget" - kényelmes fogás, fotel, kapanpé hdtévé, projector stb? és a legfontosabb a totálisan egyenlõ feltéttelek!!!

"ráadásul semmiben nem reálisabb az egyikkel az irányítás mint a másikkal," - fail... rezgés? ravasz? reálisabb forgolódás?

"mert mindkettõ olyan távol áll a realitástól, mint egy ökrösszekér a Ferraritól." igen valóban, de a kontroller mégis egy picit közelebb mint az egér...

joebacsi
itt nincs ugrálás, még célkereszt se, viszont van fejmozgás-lekövetés 😊

ilyen pl életben nem lesz konzolon (nagyon rétegjáték, pcn is kevesen játszanak vele)

[Jakuza]
Duck Hunt.
Ezer eves valoban valamikor NESre adtak ki eloszor.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
"Igen fel lett vázolva, csak pár ember nem képes felfogni, hgy a számítógép valamiben jobb is lehet, mint a konzol."

te tenyleg ezt hiszed? igy nehez lesz beszelgetni...kicsit elvakult vagy

[Jakuza]
Igen fel lett vázolva, csak pár ember nem képes felfogni, hgy a számítógép valamiben jobb is lehet, mint a konzol.
Pedig a billetyûzet+egér kombináció egy First Personal Shooter játékban, sokkal jobb irányításra ad lehetõséget és ez által nagyobb élvezhetõséget, ráadásul semmiben nem reálisabb az egyikkel az irányítás mint a másikkal, mert mindkettõ olyan távol áll a realitástól, mint egy ökrösszekér a Ferraritól.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Máté94
Jaj de szerettem ezt a játékot😮
De régen is volt😄
Mi is a neve?😄
Istencsászár
Csak 24 éves cucc😊

Istencsászár

😊

joebacsi
ezt melyik fps támogatja?

Istencsászár

Istencsászár
Még mindig ez a téma? azt hittem logikusan felvázoltuk😊 2 órája...

gazgoblin
"ha nagy realitást akarsz,"

nem akarok...csak annyit hogy ne legyen pixelpontos celzas meg ezredmasodpercalatt megfordulas es fejloves kiosztas...ugralgatva

gazgoblin
"a ví kontrollerével való célzás immitálja talán egy kicsit valóságosabban a dolgot

kiveve hogy nem 5kg mint egy betarazott ak47-es 😄D

(persze ertem amit mondasz nopara)

joebacsi
a ví kontrollerével való célzás immitálja talán egy kicsit valóságosabban a dolgot, az analógkarral való buzerálás legalább annyira kificamított dolog, mint az egér+bill, viszont utóbbival hatékonyabban lehet tevékenykedni
a badcompany nagyon nem a controller miatt jött ki csak konzolra 😊

ha nagy realitást akarsz, akkor azt csak a rétegjátéknak számító szimulátorokban találod meg, ezek pedig csak pc-re vannak (a nagy memóriaigény, illetve a kiegészítõ perifériák - pl. trackIR - miatt)

lásd: arma, il2, lockon, lfs

gazgoblin
igyvan pont akartam irni hogy jatszom mar egy ideje fps-t konzolon szoval latom a kulonbseget.

de nem csak ott hanem tombraiderben vagy assassins creedben meg tarsaiban is

Na jó majd ha lesz egy boxom és hosszabb idõt játszom egy fps-el majd megbeszélhetjük még. De addíg ahogy mondottad meddõ vita.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gazgoblin
😄DD

nezd ugy hogy a kenyelmet konnyu megszokni es kontrollerrel jatszani kenyelmesebb mint egerbill-el...

Próbáltam megkeresni az irányítósra vonatkozó hszt de 5 perc után feladtam <#vigyor>

gazgoblin
most irjam le megint? olvass vissza plz mert ez igy csak nyulik mint a gumi...

maradjunk annyiban hogy nem fogjuk meggyozni egymast mar masok az igenyeink

gazgoblin
"Hiszen ha belegondolsz ezekkel a dolgokkal meg is lehet elni meghozza szepen, viszont egy szimpla jatekgeppel mar ez kevesbe kivitelezheto tudtommal."

es meg a vegen megerted azt hogy az JATEKRA van...

pc meg amugy is kell a lakasba (en a notebookra szavazok kanapeban uldogelve nem pedig asztalkánál ücsörögve)

Mitõl reálisabb kontrollerrel a mozgás akkor? Mert az az egyedi zombiféle célzás kontrollerrel sem mondható éppen reálisnak.

gazgoblin
nem is nevetek...ha munkara kell akkor munkara kell

gazgoblin
szerkesztve olvasd el megint...

hulye erv de regen volt ket gepunk (asszonynak is volt egy sokat dio2-ztunk pl) ma mar sokkal rendezettebb a lakas azaltal hogy eleg egy notebook meg egy konzol (konzolon lehet szepen ketten is jatszni) es ha en kockulok akkor nincs az hogy õ ne tudna mondjuk netezni

ha meg en is akarok akkor forumozni boven jo a ps3 browsere

[Jakuza]
Miert is ne ? 😄 Esetleg 3D modellezesre, vagy akar tervezesre es sorolhatnam az egyedibnel egyedibb, lehetosegeket.
Ez biza nem lenezendo, es nem ad nevetesre okot.
Hiszen ha belegondolsz ezekkel a dolgokkal meg is lehet elni meghozza szepen, viszont egy szimpla jatekgeppel mar ez kevesbe kivitelezheto tudtommal.