17438
-
Gyuszopapa #17398 A mikrofos tényleg elkezdhet fosni nem sokáig verheti magát.
A Steam is elkezdte portolni a játékokat linux-ra ami azt jelenti hogy nem kell majd megvenni a drága windowst.
-
#17397 Ami 3 es 5 ev mulva elavult lesz mint a mostani konzolok ? Ugyan micsoda maszlag az ilyen, hogy mire lesz kepes egy 8 magos gep.
Veletlenul megmndanad, hogy a PS3 valojabol hany magos ? :D
Aztan meg valami, ez a tablet most par heten belul varhatio, de hol van az a 8 magos gep ?
Majd megjelenik 2014-ben ? Ki tudja addig mi lesz mashol ?
Azert szerrencse hogy te megmondod hogy 8 ev mulva a tabletek sehol nem lesznek. Azert ezzel a kijelentessel en csinjan bannek, -
Although #17396 Most gondolj bele a mass effect is nagyon szép és egy sima kétmagos gépen fut. Tartok tőle a Cyberpunk trailerre már nem csak egy trailer de a játék is minimum így fog kinézni. El se merem képzelni mire lesz képes egy 8 magos gép hozzá való videokártyával. Biza kicsi az esély hogy a következő 5-8 évben ezt egy kis táblagép tudja majd. -
Although #17395 Tehát ha már nem kapok pc-t a boltba csak ilyen lesz akkor majd veszek egyet :) -
Although #17394 Igen erre én is gondoltam ha már csak ilyen hordozható forma lesz. És az már olyan lesz mint a személyi igazolvány mindenkinek lesz. Nem tudom de ez még nem holnap lesz . Ráérek gondolkodni rajta akkor is ha ott tartunk :) -
Although #17393
Jaja :) -
#17392 Naigen foleg hogy 11.6"-os Tablet es arrol nem is beszelve, hogy mert egy bemutato darab 11.6" col az nem jelenti azt, hogy 7" vagy 9" colosban ne lehessen gyartani.
Szoval ismet a szanalmas magyarazkodas. -
#17391 En magaval azzal a kijelentessel nem ertettem egyet, hogy nagykepernyot valaki felhozza mint ervet, hogy azert nem lesz versenyben a hrdozhato gep.
Pont ez a jovo, Fogod maga elmesz otthonrol es hasznalhatod igaz megkotesekkel, ugyanazokat a szoftvereket op rendszert hasznalhatsz rajta mint az otthoni gepeden.
Aztan amikor hazaert ugyanugy tudod folytatni a munkadat etc, de akar hasznalhatod mint egy asztali gepet, radugod a moniotrra, TV-re rateszed egy billentyuzet dokkra es kesz. -
Although #17390 ÉS mivel nem érdekel ez a fogyasztói társadalmi létforma ezért valószínű nem is veszek ilyen kis vita szerű akármiket. Egy pc elég, igazából inkább az új xbox lesz gond a Microsoftot okos emberek irányítják. egyre lélegzetelállítóbb dolgok jönnek ki ha tartalom az nem is az igazi. Meglátjuk azt érzem az új xboxra már komoly kihívás lesz nemet mondani. De nem akarok belekerülni ebbe a vásárlásos világszemléletbe. Nehéz dió lesz lehet tudni az új witcher és a cyberpunk is elsősorban új konzolra jön meg a DA3 is. -
#17389 Elvetemültek ezek már mutogatják be a 2x "-os táblákat is! Szánalom -
Although #17388 Nem neked ment de igazad van nem linkeltem de mivel többen gondolják hogy a kis tábla ami már most is van kiválthatja az asztalit ezért nem nyomtam nevet. Tehát ebből láthatod veled értek egyet. -
#17387 Mint irtam monitorra ill TVre csatlakozhato. innentol kezdve egy baromsag az amit irsz, hogy na jo,de valaki nagykepernyon szeret jatszani. -
Although #17386 Hogy aztán ez az egész pc benne lesz egy monitorba mint műszaki megoldás. Ezt nem tudom, de lehetséges. De akkor is pcnek fogom hívni :) -
Although #17385 Ezt azért nem értem. Nem hiszem hogy a hordozható versenybe lesz. sok ember érthetően egy nagyobb képernyő előtt szeret játszani. Ráadásul lehet sejteni milyen teljesítmény lesz az új xbox-ba ha jól tudom 8 magos lesz. Microsoft jól megél ebből. Van egy fogadásom rá pár évre megint vissza fogják a pc directx-et. Az biztos évek kellenek majd mire a pc utoléri majd. És akkor megint az oprendszerrel fog keresni kedvenc nagybetűs cégünk. Ami valszeg a jövő megacorporationsainak akik a világot fogják uralni az előfutára. De ne szaladjunk előre. Nem hiszem hogy a kis táblagépre szerélném a 17"-os monitoromot azzal meg nem akarok az utcán szaladgálni. Nyilván lesz egy réteg akinek elég lesz azoknak ott lesz. De azon komoly játékot nem fogsz játszani :) -
#17384 Mar megint felrebeszelsz.
Azt hogy a konzolosoknak nem irjak meg a jatekokhoz az ilyen iranyitorendszerek supportjat rendesen, igy a jatekok tobbsege nem kezeli a billentyuzetet es egeret az mas kerdes. Egyszeruen a konzoloknal eloterbe helyezik a sajat iranyito rendszeruket.
Ez nem jelenti azt hogy a tabletekhez nem fogjak hasznalni. Foleg a Temashoz mivel az x86-s utasitas keszlettel rendelkezo APU igy az osszes PC-s jatek futni fog rajtuk, azoknak a periferiaknak a tamogatasaval. Termeszetesen biztos lesznek kepernyo tapizos, vagy G-Senzoros jatekok is.
Szoval te nagyon nagy tevedesben vagy. Persze a cim hatasvadasz, mint amilyen a PC-nek lealdozott idiotizmusotok, de hogy csokkenteni fogjak mindket platform bevetelet nem kis mertekben az egyertelmu es mivel a hasonlo megoldasok inkabb kompatibilitast mutatnak a PC fele, inkabb fogja erzekenyen erinteni a konzolokat. Mas lenne a helyzet ha ARM-rol beszelnenk, de itt nem errol van szo.
Egy kis beszelgetessel egybekotott demo, a megjelenesrol, adatokrol stb.
-
#17383 Inkabb lesz az 2014, mint iden. Egy ev kell a gyartashoz stb. Lasd a Wii U-t. -
#17382 Ezt a konzolosok is mindig ugatják,hogy igy egér meg így lehet billt konzolra is csatalkoztatni. Megnézném hány háztartásban van konzolra ilyen.Majd pont a táblákkal lesz másképpen amiken egyenlőre fos szar játékok vannak.
-
RYO21 #17381 Én a jövőt úgy képzelem el, hogy a mobiltelefon rálesz csatlakozva a TV-re drót nélkül, majd azon fognak futni a játékok és a telefon lesz maga a játékvezérlő. Mozgásérzékelő szenzorok, érintőképernyő bármilyen bevitelre alkalmas stb. Vagy bluetoothon rájuk lehet majd csatlakoztatni valamilyen gamepadot.
Idén valószínűleg megjelennek a következő generációs konzolok, viszont szerintem ha nem is jövőre, de 2 év múlva a mobiltelefonok és tabletek utól fogják őket érni teljesítményben. -
#17380 Te most akkora ongolt lottel megint. A tableteket ralehet csatlakoztatni a TV-re, vagy billentyuzetet,egeret vagy barmilyen kulso periferiat csatolni hozzajuk, akar meg kormanyt is.
Ellenben barmikor magukkal is vihetik az emberek barhova es ott hasznalhatjak is azokat asztali konzolokkal ellentetben.
Megegyszer csak neked. Remelem felismered a joypadot es a kormanyt.
Az ehhez hasonlo keszulekekkel lesz tele a piac mar ettol a negyedevtol, biztos nem lesz olyan vasarlo, aki PS Vita, 3DS vagy mas helyett ilyet vesz ugye ?
-
Gyuszopapa #17379 Játszál budin az x360-oddal,vagy lent az útcán a padon,itt már az a lényeg hogy mindenütt játsz csak ne otthon.
Ennyi.
A konzoloknak leádozott legalábbis a nem hordozhatóknak.Rövid volt a királyságuk. -
#17378 Sokkal több ember van aki otthon a tv előtt ülve szeretne gamepaddal játszani ,mint kis kijelzöt taperolva nem is olyan hüde kényelmes írányítás mellett játszani! -
#17377 Na megszolalt Nostredamus. :D
Amikor mar a Temashon demonstraljak,hogy a kifutofelben levo mostani generacios konzolok teljesitmenyet lekorozik.
Bizony csunya szeletet fognak a tabletek kiharapni a konzolos piacrol, mert ugyebar a marokkonzolok is annak tekinthetok.
De az asztali konzolok es a PC-k szeletebol is esik majd oda egy par szazalek. -
#17376 Ez nagy szarság konzolok mindig is lesznek ezek a táblák nem fogják veszélyeztetni őket.
-
mester1987 #17375 A mai rohanóbb világban lehet hogy kevesebb :) -
#17374 10 ev mulva pedig majd jon a lealdozott a mobil keszulekek kora. :É -
High end PC #17373 Leáldozott a konzolok aranykora -
mester1987 #17372 Nem úgy tűnik, de kár vitatni is... -
#17371 Black Ops2.
Aki szeret MMOni azoknak ajánlanám a Guild Wars2őt. -
#17370 kéne valami jó multis fps :/ -
#17369 “The PC market is not dead, it’s very much alive,” says EA Maxis -
High end PC #17368 Aki lelkes és kreatív, és csinál egy jó bannert, lehetőleg animáltat, azt kiteszem! -
High end PC #17367 zsír -
#17366 nos? :) -
#17365 Elofordulhat, semmi sincs kobe vesve.
Itt egy masik lista: http://adrianwerner.wordpress.com/2012-2/ -
#17364 Elég sok olyan van benne amit már áttoltak 2013-ra vagy nem is lesz soha elvileg (Stalker 2 pl) -
#17363 Az idei termes, amik varhatoan iden jelennek meg, vagy jelent mar meg.
http://www.rockpapershotgun.com/2012/01/04/an-exciting-list-of-pc-games-for-2012/ -
kissssss #17362 az igen XD akkor mégsem büdös a pc nekik? -
RYO21 #17361 Milyen másik topikban? -
High end PC #17360 A másik topikban is szinte már mindenki beújított egy PC-t. Jelenleg nagyon jó az ár/érték és teljesítmény aránya a PC-nek így a konzolgen vége felé. -
#17359 "Az osszes videojatek piacrol szarmazio bevetel 42%-al csokkent nagy mertekben pont a konzolos bevetelek elmaradasa miatt az elozo evhez kepest."
Ide veletlenul rossz adatot irtam a helyes mondat:
Az osszes videojatek piacrol szarmazio bevetel 28%-al csokkent nagy mertekben pont a konzolos bevetelek elmaradasa miatt az elozo evhez kepest.
"718,9 millió dolláros havi szintről idén májusra 28 százalékot zuhant, 2012-ben mindössze 515,5 millió dollárt költöttek a játszani vágyók."
Innen azert hianyoznak meg mindig a PC-re eladott digitalis peldanyok beveteleinek nagyresze.