A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
látszik nem olvastad el.
ugye hihetetlennek látszik, hogy a z általam minõségi cuccok milyen faxán nézhetnek ki néha.
háát látod ez a konzol.<#fogmosas>#fogmosas>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
egy játékot nem a pixel tesz faxává, meg nem az ati 4870-es vga-d.
Vagy nézz utána, hogy te milyen kártyával nyomulsz a játékaidban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem feltétlenül, de biztosan nem sokáig. És egy "j" elég 😊
"ahol nem az egérrel kattintgatsz, hanem irányítasz egy karaktert egy autót, neadjisten egy ûrhajót"
Mert egérrel nem lehet irányítani. Vagy billentyûzettel, kormánnyal, kontrollerrel ami véletlen szintén van PChez.
"és van történet, vannak videók, vannak fõellenségek a játék végén, egy csattanó ami lezárja a történetet"
Mert PCn nincs. Mert konzolon nem mindig ugyanaz a történet apró külömbségekkel. Mert a konzolon megjelenõ vagy éppen általad is említett játékok többségének olyan fantasztikus története lesz. Lássuk a DarkSectort a wikipedián példának:"The game's main character is a man named Hayden Tenno, a morally ambivalent clean-up man employed by the CIA. He suffers from a real-life disease called congenital analgia that does not allow him to feel pain. On a mission in a fictional former eastern bloc nation, he is exposed to a biological compound which mutates him, dramatically changing his right arm, and giving him the ability to grow a three-bladed throwable weapon called a glaive at will." Eredeti...
"és esetleg még extrák is vannak, hogy újrajátszhasd a játékot (amibe nincs multi)"
Nem véletlenül a játéknak kéne többszöri újrajátszásra is élvezhetõnek lennie, vagy alapból sokáig tartónak? Vagy már az is elég ha van 100 biszbasz a játékban elszórva amit össze lehet szedni?
Amugy mielott valaki azt mondja, hogy ja kerem egy teaser.
Igen ez egy bemutato, csakhogy nem renderelt valami, hanem a jatek motorral elkeszitett video, amire csak par effect van keverve, mint blur vagy hasonlo.
http://www.youtube.com/watch?v=aWz6mujTTz0
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Az meg ugye csak viccnek szántad hogy 7xxx kártyás x-fos technikailag fejlett 2008-ban ? és még kb 4évig ez lesz nektek a maximum technologia mert ugye a konzol nem fejleszthetö.
Az elöszeretetel hangoztatot nextgen már kikopott jövöre már meg végképp az lesz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
tuudod az ilyenekkel olyan az érzésem mint a still-life esetében.
csak az legalább story-ban király volt.
és a lényeg a mondatban ott van hogy VOLT.
WOW civ SIMS?
ezeken kívül valami új?
már meg sem merem említení, hogy ezek kiket kötnek le.
/ meg se lepõdik már /
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mostakkó felújjítok egy crysis-t pc-n, amit 1x már végigvittem.
és közben kijön konzolokra 2-3 új fps......
Akkor moddingolás jobb?<#pias>#pias>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
bocs ezt elnéztem.
Cska hogy nem kell folyton olyanokba beleerõszakolni magatokat, hoyg a tényeknek a vakulásig ellentmonnyatok!
NEM és hangsúlyoznám NEM kell konzolra váltani...el lehet lenni pc-n is.
DE!!!!!!
Ha játszani szertne valaki "akkor ne úgy monnyuk, hogy jó játékokkal, mert sokan közületek ugye más izlése van"..... hanem újjj és technikailag fejlettebb olyan játékokkal, ahol nem az egérrel kattintgatsz, hanem irányítasz egy karaktert egy autót, neadjisten egy ûrhajót, és van történet, vannak videók, vannak fõellenségek a játék végén, egy csattanó ami lezárja a történetet, és esetleg még extrák is vannak, hogy újrajátszhasd a játékot (amibe nincs multi), akkor erre a konzol a megfelelõ most 2008 ban LEGALÁBBIS EGYENLÕRE.
Itt most nem arról van szó, hogy a simsben feltöröm a kódját a havernak, és 1-el több gatyám lesz, meg 2 székem, vagy tökömtudja, hanem játszol a játékkal, nem menedzseled õket,
MINT A FOCIBAN.
te vagy a pc-s. mint a menedzser, és a játékos meg a focista.
A focista csak 90percet tölt jóesetben a munkájával, míg a menedzser folyamat intézkedik, de a focistáé lesz az az érzés, hogy igen ezt én csináltam meg, mert én értem el a saját erõmbõl.
KB ez a lényeg.
Ettõl független én is FEAR-t meg COD4-et nyomok neten ha unatkozok és nem ide flémelek, DE nem mondhatom, hogy nem jobb a konzol játék terén ha egyszer nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
PCn sem az FPS-TPS-ektõl várok újítást(Utolsó amire rá tudnám aggatni a minõségi jelzõt az a BioShock(tudom multiplatform😛)), pont ezért találom furcsának hogy ezeket a játékokat soroltad fel mint eljövendõ minõségi konzolos játékokat? Ilyeneket én is fel tudnék sorolni ha nem melóban lennék és meg tudnám nézni mik jönnek ki PCre. És ha ez csak egy általános exkluzív játékokból álló lista volt, akkor köszönöm, de inkább egy valóban jó név PCre mint ezek az átlagos vagy az alatti játékok konzolra
???????????????
????????????
???????
????
???
?
Magyarosítás....az még nincs konzolon és attól még csak egy port marad.<#whatever>#whatever>
Civilization- minõségi játék, klasszikus
crysis-fos 1 óra alatt megunható tucatjáték
wow-játszottam, jó játék, okosan ki lett találva, minõségi, engem nem nyûgözött le
kotor-szintén minõségi rpg(az elsõ része legalábbis), nem egy tucatjáték
c&c-egy új stílusba lehellt életet, de az újabb részei botrányosak
városos menedzselés(gondolom a simcityre gondolsz)- egy stílust teremtett meg, tökéletes egyensúlyt teremtett a szimuláció és a játék között, szintén klasszikus."
egyetértünk.
"Battlefiel bad company - hû egy újabb battlefield és kifolyik a szemem hogy 3 házat le lehet bontani benne(Red Faction név mond valamit?)"
Mihez képest?
pc-n se láttam sok újdonságot, talán mert ki sem jön semmi?
"Resident evil 4 - zombihent, volt már egy pár, függetlenül attól hogy õ teremtette meg a stílust, még mindig csak zombikat ölsz és futsz elõlük"
igen ez a jó
mintahogy stratégiában sem soha te játszol, csak menedzselsz, hogy lila mütyûröket, vagy rózsaszínûeket, annyi különbség van.
"Final Fantasy 13 - Lineáris RPG, rengeteg cutscene-el, és akcióval. 13. rész mondd azt hogy eredeti és ötletes."
Nem mondom, de ha annyira régi, nem játszottam vele(újjításokban, mint ff7 volt, már megéri)
"Gears of war 2 - 12 egy tucat akciójáték egy jó de kiforratlan újítással(fedezékrendszer)"
Ez érdekes mindenhol csak az újjításokról beszélnek SINGLE-MULTI-KÓP
"Soul calibur 4 - Ütömvágom 12 egy tucat konzolon"
JOGOS!
ez csak valszeg engem kötne le, vagy legalábbis rétegjátéknak mondható
"Star Wars unleashed - Egy nagyon szép star wars akciójátéknak tûnik, semmi másnak"
JOGOS!
ez minden más játékra (70-80%-ban igaz)
"Motorstrom - Gyilkos autókázás. Na ez pl tetszene szerintem nekem is. Nem eredeti, de tetszene"
Én utálom autósokat, csak úgy irtam mert exclusive
"Socom - 12 egy tucat akció
resistance 2 - szintén
Killzone 2 - szintén
Haze - szintén"
Stratégiai játékosoknak, meg fps fanoknak ez természetes.
Más játékoknál is legtöbbször egy séma.
ÉS AMIKET NEM ISMERSZ/TEK:
N3 - ez nekem kurvára nem jön be. mmorpg-s barátainknak talán nem okoz gondot a játékmenet.
The Last Remnant - Square Enix....jöhet.....
darkSector HQ enemy ....érdemes megnézni várjatok vele míg teljessen betölt a videó.
Nexus the Jupiter incident : Real-Time Space combat simulator
FreeSpace 2: Space combat simulation
X3: space trading and combat game
Es lehet neked a Freespace jobb volt ez egyeni izles kerdese, nekem meg a Nexus volt a jobb. 😄
De nem is ez volt a lenyeg, hanem az, hogy az X3 egesz mas kategoria, mint a Freespace, bar latom te az urharc miatt egyhez soroltad, de akkor ilyen erovel szamodra akkor a Master of Orion is egy kategoria lehet, mert abban is van urharc 😄
akkor melyiket vennéd?
egy PC-t ahol van 30 játék, ami multi és 3 exclusive
vagy egy konzolt, aminél 30 multi és 10 exclusive?”
Hát ez se akármi egy hozzáállás…Kutyát nem érdekli mennyi az exclusive(aki meg erre gerjed az megis érdemli), ha a PC 3jából 1olyan van, ami érdekel de a konzolos oldalon egyse akkor PCt, ha fordítva. akkor konzolt. Teccik nem teccik, akkor se fogja meghatározni egyik oldal sem a másiknak, hogy mi a jó játék.
Látom megint elõkerült a konzolra nem kell költeni dolog is. Ez az egyik kedvencem tekintve, hogy amit a PS2re költöttem azt egy PC is megirigyelné.
Tisztában vagyok vele, hogy én egy idióta konzol tulaj vagyok, mert engem folyton bepaliztak a piszok kereskedõk. Ha én bementem egy Joypadert, memóriakártyáért, HDDért, vagy bármiért a vacak PS2mhöz egy boltba(fejcseréket már nem is említem), akkor ezek az elvakult kereskedõk egyszerûen minden ilyen cuccért pénzt kértek én meg folyton irigykedtem azon konzolosokra, akiknek nem kell költeni a konzolra és mindez ingyen van nekik…
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
http://www.freetvmaci.info/
A tv meg mint mondtam már 110-120e... ez nem pal 15cm-es.
hanem 82-es HDready-s (ami elég legtöbb játékhoz) és nem gagyi tesco-s.
Mégvalamiben segíthetek?
Sims-nem játszok vele, nem kötött le, de zseniálisan megtalálta mi kell a népeknek, és eredeti ötlet
Civilization- minõségi játék, klasszikus
crysis-fos 1 óra alatt megunható tucatjáték
wow-játszottam, jó játék, okosan ki lett találva, minõségi, engem nem nyûgözött le
kotor-szintén minõségi rpg(az elsõ része legalábbis), nem egy tucatjáték
c&c-egy új stílusba lehellt életet, de az újabb részei botrányosak
városos menedzselés(gondolom a simcityre gondolsz)- egy stílust teremtett meg, tökéletes egyensúlyt teremtett a szimuláció és a játék között, szintén klasszikus.
Te mikkel is jöttél?
Battlefiel bad company - hû egy újabb battlefield és kifolyik a szemem hogy 3 házat le lehet bontani benne(Red Faction név mond valamit?)
Darksector - nem ismerem
Resident evil 4 - zombihent, volt már egy pár, függetlenül attól hogy õ teremtette meg a stílust, még mindig csak zombikat ölsz és futsz elõlük
Final Fantasy 13 - Lineáris RPG, rengeteg cutscene-el, és akcióval. 13. rész mondd azt hogy eredeti és ötletes.
Heavy rain - nem ismerem
Metal gear solid. - Ezt már azt hittem megjelenik. Lehet hogy jó lesz. Az elsõ rész jó volt legalábbis
Gears of war 2 - 12 egy tucat akciójáték egy jó de kiforratlan újítással(fedezékrendszer)
N3 - nem ismerem
The Last Remnant - nem ismerem
Soul calibur 4 - Ütömvágom 12 egy tucat konzolon
Star Wars unleashed - Egy nagyon szép star wars akciójátéknak tûnik, semmi másnak
Motorstrom - Gyilkos autókázás. Na ez pl tetszene szerintem nekem is. Nem eredeti, de tetszene
Socom - 12 egy tucat akció
resistance 2 - szintén
Killzone 2 - szintén
Haze - szintén
Most akkor hogyan is van ez?
és gondoltam egy erõs vassal, majd még portolnak is kedvenceimközül, meg sok egyedi újjat majd elleszek.
És akkor jött a Crysis, ami után megfordult a világ. a feje tetejére.
GameCube: 2005. január 11.
PS2: 2005. október 25.
PC: 2007. március 1.
Wii 2007. május 31.
Gémkjúbon volt a legszebb 2005ben.
RE5 lehet nem legélethûbb cucc, és tán láthattunk jobbat, de nem pc-re.
RE4 pedig lenyegesen szebb a PC-n.
Az RE5-rol meg nem nyilatkozok mert lattam a gameplay videot es azt kell mondjam, hogy nem valami nagy eresztes, lattunk mar jobbat is.
A fizikai es AI megvalositas egyszeruen nyomorek. Eltuno golyonyomok a falban, vagy a teljesen idiotan mozgo fohosno ami a tengelye korul valami iszonyu gagyi mozgassal van felvertezve.
A Gears of War 2 az jo meg az MGS4 is az lesz, de az RE5 szerintem azokhoz kepest eleg szanalmasan mutatott a jatekbemutatobol.
(régebben meg total annihilation, mégrégebben c&c1)
Forza.
lol hátt egyevbassza hogy mi van vele.
milyen amúgy ürhajókat kell etetni benne?
Már nagyon el voltatok lustulva most legalább van kellõhozzászólás...<#whatever>#whatever>
Az X meg az Elite vonalat kepviseli, nem szimplan space combat szimulator, mint a Freespace."
Nexus egy szimpla RTS, hogy jön az általad is combat simulatornak titulalt Freespacehez? X3 lealább ürharc IS 😊
Hangulatban viszont MINDENT aláz az FS. Számomra 😉
Forza.
Battlefiel bad company - miltu fps + van benne single kampány elõször ( demot néztem nem izgat ahogy eddis sem )
Darksector - akció játék, aszondják jó... miért ne lehetne jó?
Resident evil 4 - gémkjúbra volt elõször akkoriban az államat kerestem hogy milyen grafika... a pécés verza kséõbb jött meg a ps2es is... a pécés grafikai tunning csak ront a képi világán, nem pedig javít
Final Fantasy 13 - jrpg, ebbe nincs semmi ugrálás😊
Heavy rain - érdekes alkotás legtöbb köze a Fahrenheit-hez van
Metal gear solid. - japó minõség, kicsit amcsi styl, kellemes akció játék, nagyon szép nagyon összetett, igaz engem nem érdekel egyik része sem
Gears of war 2 - mivel ez jött pécére talán tudod😊
N3 - mi akar ez lenni?
The Last Remnant - jrpg...
Soul calibur 4 - japó verekedõs játék, igényes alkotás, nem nagyon izgat...
Star Wars unleashed - nagyon kellemes Sw játék, tegnap óta van demo, mászthev
Motorstrom - semmi extra, autós õrület
Socom - nemsimerem
resistance 2 - jó kis fpsnek tünik, az elsõ része nem volt valami egetverõ, de ez már körítésben is jónak tünik
Killzone 2 - fps, nagyon kellemesnek tünik
Haze - közepes fps
to human - akció rpg ( olyan diabló féle üsd vágd, érdekes világgal ) nem kiemelkedõ de kellemes és gyönyörû