A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin
überkózuál sims/farmville =/= Partyjáték

mondjuk azért vannak olyan emberek akik már HC módon tolják mindkettõt <#zavart2>

De én valahogy úgy vagyok a kózuál gamékkal mint a családi mozival/barátok közt sorozatokkal...néha jó, de alapvetõen nem nekem készül és nem is érdekel az, hogy tolnak ilyeneket, amíg készül olyan mozi/sorozat is ami bejön.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

"szarokkal" <#eljen>

Totti5
Lássuk milyen futószalag szarokkal játszottam tavaly a teljesség igénye nélkül:

Darksiders - 20+ órás akció kaland platform puzzle jóság
Mass Effect 2 - 20+ órás akció rpg jóság
Army of TWO™: TFD - 7 órás masszív cop op jóság
FINAL FANTASY XIII - 50+ órás jrpg ( még nem vittem végig )
Metro 2033 - 8 órás különleges fps élmény
BioShock 2 - na ez sokat nem volt a gépbe, rókabõr feeling
The Saboteur - prevgen színvonal, szarfizika, szarirányítás, pedig adtam neki elég esélyt
Red Dead Redemption - 30-40+ óra játékidõ, a legdurvábban legjobb és legigényesebb western illetve sandbox játék ( nem vittem végig )
Prince of Persia: TFS - rókabõr feeling, de élvezetes volt
Resonance of Fate - különlehes jrpg sok óra játékidõ, de nem vittem végig, mert gyenge a történet
Lara Croft: GoL - retró feeling, nagyon modern köntösben... kihagyhatatlan 10+ óra bõven
NIER - egészen különleges és egyedi japó akció rpg, egyik legjobb játék amivel játszottam all time, 30+ játékóra a csillagos égig ( sok féle befejezés, mellékküldik )
BAYONETTA - nagyon durván egyedi és különleges közel 20 órám van benne, a tökéletes h&s játék
Fable III - bár ennek nincs ellenfele, mert egyedi, de az év csalódása volt a 2. rész után
SplinterCell Conviction - rövid de velõs és intezív játékélmény
Alan Wake - legdurvább töténet és atmoszféra, bõ 13-15 óra játékidõ
AC Brotherhood - AC 2 direkt folytatása, tehát ugyan olyan jó volt mint az AC 2, bõ 25 óra amit beletoltam
ENSLAVED™ - poszt apokaliptikus világ, egyedi történettel, szereplõkkel, látvánnyal és hangulattal ( sajnos gondjaim voltak a nehézséggel és a bosszantó irányítással így nem vittem végig )
Hydrophobia - sûlyedõ hajó, ahol a szûk helyek és a víz a legfõgg ellenfél, csodás fizikával és atmoszférával, csak kár hogy nem volt mint 4 óra, mert apizódikus
Ghostbusters - hamisítatlan szellemírtók feeling, csodás prezentáció és szinkron, humor és minden egyéb ( végigjátszás folyamatban )
DEADLY PREMONITION - ez is egy japó kincs, akció nyomozós horror félig sandbox, igazán látványos PS1-PS2 legallja szint prezentációval, de Alan Wakehoz hasonlóan dúrva történettel, bõ 20+ óra játékidõvel
Halo: Reach - Metro mellett a tavalyi legjobb FPS minden téren, zseniális AIval és nagyszerû játékmenettel

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

dronkZero
Az ugye fel sem tûnik nektek, hogy ti próbáltok belepofázni az én véleményembe? Igen, ízlések és pofonok, vélemények, saját egyéni meglátás. Ha valami szerintem szar, akkor az szerintem szar, ez van. Akármennyit is bizonygathatjátok nekem, hogy nem az, nem sok minden fog változni. Azért szórakoztató, hogy megpróbáljátok, meg ahogy hergelitek magatokat rajta...

Véleményem szerint rengeteg az igénytelen hülyéknek készült játék, sõt, a játékok többsége ilyen. Azzal, hogy véditek õket, csak annyit értek el, hogy elkönyvellek titeket igénytelen hülyéknek. Ettõl én még nem fogok olyan játékokkal játszani, amit szint alattinak találok, és nem fogok hirtelen jónak találni egy játékot, amitõl már megállapítottam, hogy nem az.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

És így készülnek a futószalagon gyártot rókabõrlehúzásjátékok.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Totti5
Milyen mércét, te tisztában vagy a mércével ami alapján ezeket a játékokat megítéli a szaksajtó és a játékos, s nem utolsó sorban ezek alapján készíti el a fejlesztõ és adja ki a kiadó az igényeknek megfelelõen? mert ahogy látom itt páran erõsen tévedésben élnek.

Jakuza001
Pardon de ez nagyon gagyi szoveg.

Ha nincs alternativa, akkor azt mondja a tulajdonos, hogy nincs alternativa, nem pedig azt hogy jo es istenitti. Ketto kozt van nemi kulonbseg, ugyanez a helyzet a jatekoknal is amikor a sok bugyuta tomegfogyaszto istenit valamit, ami nem uti meg azt a mercet, mint ahogyan hypeolja a tulajdonos.

gazgoblin
Trabant-ra nem volt alternatíva (értelmes)

szórakozás terén viszont van kínálat, ha a reklám megveteti velem a GH-t és kiderül hogy szar akkor a polcon fog porosodni (vagy eladom), de mivel szórakoztató ezért nem porosodik, vagy ha valakinek alapból nem szimpatikus a dolog az akkor se fogja megvenni ha 5 forintért elérakják

Kinek mi a szórakozás izlések meg pofonok, meg ilyesmi, ennyi.

Jakuza001
Pontosan ezt akartam en is leirni. Itt egyesek nincsenek azzal nincsenek tisztaban, hogy mi a jo es mi az "adjuk el az idiota tomegeknek" kategoria.

Persze az idiotaknak jo volt a trabant, meg is magyaraztak itt sokaig, hogy versenyre kel a kulfoldi extra markakkal, csak nem ez volt az igazsag. Ugyanez a helyzet a jatekok teren is, csak hat tudod, van aki ezt nem tudja felfogni, mert mar a deritobol kilapatolt materiat is siman megeszi, annyira nincs agya hozza.
Ilyeneknek gyartjak az ilyen jatekokat a gyozike es a valovilag talk ill """reality""" showkat. Kiemelnem a reality-t, amihez kb semennyi kozuk nincs.

gazgoblin
nálad ez a fekáliafétis nagyon beragadt

nálam a szar játék=nem mûködik, céljának nem felel meg, játszhatatlanul elbaszott irányítás, ilyesmi

attól még nem szar valami, hogy nekem nem tetszik, max nem nekem készült. Lehet szánakozni a vásárlóin, de ha sokan veszik akkor bizony a készítõk valamit jól csináltak (ha mást nem is, akkor a reklámkampányt ugye)

Totti5
Szerintem a L4D egy szar, de sokan imádják, akkor most te is ugyan olyan szarevõ vagy? AC sem egy bonyolult játék sõt, mégis tetszik neked.

Valami okosabbat találjatok ki...

gazgoblin
GH egy szórakoztató partyjáték

ezvan

semmivel sem értelmetlenebb mint felbukkanó ellenfelekre lövöldözni és úgy érezni mintha te fognád a fegyvert

Ha valami szánalmas akkor az a Sims szvsz

Totti5
Bár sokat nem játszottam vele ( HR ), de volt egy rész ahol nyomozni kellett ( órásnál ) majd a második felében vissza kellett emlékezni a legapróbb részletekre és ha sikerült akkor más volt a folytatás ha nem akkor is más... ez minden csak nem agyatlan, baromira figyelni kell benne, mert vannak puzzlék.

dronkZero
Már megint ez a "sokan eszik a szart, akkor az biztos jó" kamu érv.

Sokan nézik a Barátok Közt-öt. Az jó? Vagy inkább csak sok az igénytelen ember, akiknek a szar is megfelel?

gazgoblin
"Az interaktív film még a csõlövöldénél is szánalmasabb."

ez az agyatlan köpködés max a te véleményed de a sok vásárló szerint tuti nem "jogos"

Jakuza001
Ti magatok ala kattantatok a Guitar Heroestol is. Wait, az mi ? Valami kabare ?

dronkZero
Minek? Magatok alá kakkantotok ezektõl az igénytelen szaroktól nélkülem is.

dronkZero
Agyatlan? Mondtam valamit, ami nem jogos? Ami nem igaz a játékra? (Fahrenheitre)

Egyébként AC2, DoW2, Civ5. L4D2 sem rossz, csak azt már meguntam sajnos az elsõ résszel. Másrészt nagyjából fogalmam sincs, mi mikor jelenik meg, nem vagyok naprakész, nem csorgatom a nyálam elõre. GTA4 nekem 2010-es. 😛

Egyébként fikázd nyugodtan, nekem nem okoz lelki törést.

shaddam
Mondj már egy címet amitõl magunk alá kakkantunk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

gazgoblin
Elmúlt évben melyik game is jött be neked? Hátha agyatlanul le lehet azt is fikkantani, mint mindent

Totti5
Uncharted kõ kemény TPS. Attól hogy neked semmi sem tetszik még mocsok jó.

dronkZero
Ja, egyébként ez az Uncharted is, amitõl így lefossák a bokájukat a konzolosok, az is egy ilyen Fahrenheit jellegû szardarab áljáték? És ettõl kéne rosszul éreznem magam, hogy ez az ipari hulladék nem jön PC-re?

Jakuza001
😄DDD

dronkZero
A Fahrenheitre nem elég a szánalmas jelzõ. Az akkora parasztvakítás, amekkorát én még nem láttam. Úgy kezdõdik a játék, hogy jön a "rendezõ", és akkorát hazudik bele a pofánkba, hogy rászakad a mennyezet. Aztán meg kapunk egy kalandjáték lightot egy guitar heroval ötvözve. Borzalmasan szar volt, egyik legnagyobb hulladék amivel valaha játszottam.

koschwarz
nekem már a fahrenheit is sokszor rezegtette a lécet. különösen az olyan részeknél, amikor csak arra tudtam koncentrálni, hogy a megfelelõ sorrendben nyomogassam a gombokat, de hogy egyébként mi történt a képernyõn, arról nem sok fogalmam volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

shaddam
Különbözõ befejezések,választási lehetõségek.Tényleg szánalmas.A fahrenheit is szánalmas?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

dronkZero
Az interaktív film még a csõlövöldénél is szánalmasabb.

koschwarz
azért mint JÁTÉK, kicsit nehezen fogadom el a heavy raint. ettõl még lehet jó, de asszem kissé túlzásba estek a készítõi. nem sok igazi JÁTÉKelem van benne.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

shaddam
Elhiszem hogy ha csõlövölde lenne urambocsá pc exkluzív jobban hypeolnák itt egyesek mint a crysist.Vagy lenne az elején egy blizzard logó

gazgoblin

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

PC verzióra baszott kíváncsi leszek, ott milyen grafikát mutat majd.

Jakuza001
Marmint ez az interaktiv movies, capture motionbol szeletelt hulyeseg, amiben egy gomnyomasra egy elore eltarolt mozdulatsort lejatszik szaznegyvenhet vagassal ? Nice!!! 😄DDD

Totti5

shaddam
Nesztek Apróbetûs részként megjegyzem hogy a youtube tömörítés címszó alatt lerontja a minõséget,ami már eleve nem az igazi mivel ps3-on nincs fraps.

Totti5
Keresd meg, én nem tudom melyik rész ez mert nem vittem végig. Nincs olyan hogy tréler, ez mind a gémpléj része, a játék motorjával... nincs olyan hogy videó vagy átvezetõ vagy akármi, folyamatosan megy minden és bármikor adhatja a lehetõséget hogy te irányítsd a dolgokat.

ez trailerbõl van, gamepalyt kérek

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Totti5

HD videó link róla akkor amjd elhiszem

Totti5
Az is ingém ugyan úgy csak más szögbõl más helyzetben.

én nem mondtam hogy nincs, mindössze arra akartam rámutatni hogy ingém screent kéne belõle nem pedig ilyen elõrebeállított promós csiliviliszart

shaddam
Lehet fikázni, de a játéknak legalább épkézláb sztorija van.

Totti5
Nézz videókat, vagy játszál vele😊

Heavy Rain - Disco Gameplay HD

Jakuza001
Itt beszelnek is rola: one universe and place.

Jakuza001
Pontosan ugy.
Amugy meg egy kis video a belso terekrol az incarnaban. hogy kezeli a jatek a fenyeket real time.
Jah kerem ez nem egy konzolos jatek csak egy szimpla PC-s MMO. 😄

Chris Redfield
Értsem ezt úgy hogy akkor ez az fps nem az EVE online része, hanem ezzel mondjuk tolom én ps3-on vagy boxon megyek és addig pc-n haver meg az ûrhajókkal csatázik? vagy hogy?
Mert ez így jól hangzik. Már csak azért hogy együtt lehetne multizni a más-más platformokkal. Most haverjaimra gondolok.

Jakuza001
A Dust 514 egy konzolos MMO az Eve Onlinehez kapcsolva. Legalabbis ezt szeretne megoldani a CCP, a konzolosokkal kellene FPS szeruen harcolni az elfoglalhato planetakert, mikozben az Eve pedig az urhajos resze marad.
Gyakorlatilag egy az EVE Onlineval szinkronizalt MMO, ami a masik jatekk esemenyeire is kihatassal van.
Ez is keszulofelben van mint a WoD.

Chris Redfield
Majd utána nézek annak is.

Chris Redfield
Nem szóltam le, jó lesz csak úgy érthetõbb ha úgy oldják meg ahogy most gondolom hogy majd megoldják.
Gépigényt nem, nem néztem. Elküldhetnéd priviben kíváncsi vagyok.

Mi ez a Dust 514?

És nemrég vitatkoztunk hogy szar az Unreal 3 engine. Nah tessék itt van. 😊

Jakuza001
Nem az Eveben lesz igazabol ez kihasznalva, hiszen ez alapjaban veve egy urhajos jatek, mint irtam, hanem a World of Darknessben teljes egeszeben, ami egy dark style vampiros mmo lesz.