17438
-
#16308 Látok (An amazing single-player experience) + a pár oldalas szöveg előtte. -
Ry0K3N #16307 Xbox:1 PS3:3
Level-5: multiplatform SCE:multiplatform ThatGameCompany:multiplatform Ready at Dawn Studios:multi High Impact Games:multi Slant Six Games:multi
Titan Studios: multi -
#16306 Oke akkor neked a video editor miatt olyan jo a jatek. :D
Egyszeruen nevetseges a fo pozitivumok kozott megjegyezni.
Eseltelg latsz olyat kozte, hogy nagyszeruen eltalalt sztoryline ?
Esetleg hihetetlen mesterseges intelligencia ? Esetleg valami mas ami a jatek szempontjabol tenyleg fo pozitivum, na de hogy a video editor is great ? Itt volt az a pont ahol, majdnem felrenyeltem a rohogestol. :D -
#16305 már-már csővilág =/= csővilág
megvolt a lehetőség illuziója, de ha végig akartad vinni a gamét akkor a sztori szépen irányított fejlődésben/felszerelésben oda ahol még nem darálnak szarrá -
#16304 félre ne értsd: a világ legjobb játéka szvsz
de persze! szabad aroyoból egyből new renoba menni egy makkaltöltött puskával, csak az első harcban ledarálnak! (valszeg el se jutsz oda lábon)
ez nem választási lehetőség, ez sztori alapon felépített fejlődés
félzsepkendőnyi pályadarabokat kaptál ahol jó ha volt 20 NPC, nem volt nehéz megtalálni akit kell akkor se.
lehet, hogy ma már belefére egyetlen loading-ba az egész világtérkép ami ott volt, de akkor ziher kapnád a pofádba a GPS-t meg a nyilacskákat hogy hová is kell menned.
-
#16303 Ezekszerint te nem sokat Fallout 2-ztel. :D
Oda mesz a vilagba ahova akarsz tapolhatod magad kint a sivatagban, ameddig csak jol esik max atalakulsz zombiva a sugarzasnak koszonhetoen. :D
Tobb helyre mehetsz kuldeseket csinalni te valasztod ki, arrol nem is beszelve, hogy rengeteg modon teve mindezt.
Tudod ha ez csojatek, akkor a totti altal emlegetett Phantasy Star ezerszer az, mert mar az elso repterre se engednek be. -
Ry0K3N #16302 Már megbocsáss de a Fallout 2 az egyik legszabadabb játék mind a mai napig. -
#16301 Másfél órás GTA4 film, azzal a szar videó editor segítségével. -
#16300 most hogy tisztáztuk ezt sorolod végre?
csak hogy lássa mindenki miért a pécé az isten játékplatform és kik azok akik ontják rá (és csak rá) a jobbnál jobb gamékat!
szerintem simán meggyőzől bárkit egy ilyen listával! lehet majd betolni minden alaklommal ahelyett hogy a wow bevételekkel égetnénk a pécét és annak létjogosultságát -
#16299 "Leszarom, hogy van ellenpélda, általános trendről beszélek."
N eszard le az ellenpéldát inkább szavazz a pénztárcáddal, csak azt vedd meg amin vért lehet pisálni
" hogy ami nagyon népszerű az szükségképpen nagyon szar is, ami kijelentésemen itt órákon át ment a parasztlázadás."
mert nem így van, de ezt most hagyjuk, lényeg hogy tömegszórakoztatás van már és nem pedig geek rétegjátszogatás, mókolás -
#16298 Az belefer siman a fejleszto kategoriaba szvsz.
Sot szerintem igy lenne a helyes mintregen, nem a lenyulos nagy cegek mint az EA kezeben oszpontosulna a piac, ami sajnos megoli az igenyes jatekokat a profitnyereszkedesevel es nem egy jatek feligkiadva jelenik meg vagy featurek nelkul, amik elvileg benne kellett volna hogy legyen a jatekban csak koszonhetoen az ido es anyagi nyirbalasoknak, vegul nem kerulnek a vegleges verziokba.
Pedig a jo munkahoz ido kell, na ez az amit ezek a cegek nem adnak meg es ha tulleped az idokeretet onnantol kezdve vonjak a valutat a fejlesztoktol kokemenyen napi tobb ezer dollarba merten. -
Reg5 #16297 Még ott a Total war fejlesztője is. -
#16296 Pár: Turn 10 Studios, Level-5, SCE Studios Santa Monica, Naughty Dog, Insomniac Games, Sucker Punch Productions, ThatGameCompany, Ready at Dawn Studios, High Impact Games, Slant Six Games, Titan Studios -
#16295 "Fallout 2 mint csővilág... Aha, hát asszem a továbbiakban nincs nagyon miről beszélgetnünk, itt kiírtad magad az épeszű emberek közül."
ha nem a sztori szerinti csőben haladsz akkor megesznek reggelire a magasabb szintű encounterek/ellenfelek -
#16294 Oh lemaradt a vegerol, mert ezen is csak mosolyogni lehet.
+ Improved online play
+ Video editor is great
+ An amazing single-player experience
- Needs a mega PC to run well
Erted a video editor az nagyszeru. :D -
Ry0K3N #16293 Egy publisher/developer. -
#16292 Hát ez már csak ilyen, mindig is az igénytelen tömegek voltak többségben, akiknek a szar is megfelel. Így van ez az irodalomban, filmművészetben, zenében, gyakorlatilag bármilyen kulturális alkotás esetében. Az igénytelen szarral lehet pénzt keresni, ellenben mindig vannak, akik el fogják mondani, hogy az igénytelen szar az egy igénytelen szar. -
#16291 Azert nekik olyan jo volt, hogy igy velekedtek rola. Tenyleg ilyen jo volt ?
GTA4 PC VideoGamer.com Verdict:
Points Overall: 10 - Masterpiece
Gameplay - 10
Graphics - 10
Sound - 9
Azert a vegen az a masterpiece az odabasz. :D -
#16290 StarDock az mi ? :D -
#16289 A ti elbaszott és finnyás igényeiteknek valóban nem való semmi, de jó hogy vagytok és pár ember megmondja mindig a tutit arról amiről millióknak más a véleménye:) cunamival szemben pisálni effekt. -
#16288 Az új GTA, az a 4? Szerintem jó volt az, egy GTA-nak elment. Mondjuk nem szoptam magam tövig tőle, mint ahogy anno a konzolosok... -
#16287 #16253
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/FourPointScale
Ha túl fárasztó a kopipészt... :P -
#16286 Ezt mar tobbszor leirtuk tottinak kar feleslegesen eljatszani ujra ugyanazokat a koroket, mert nem erti, meg mindig, hogy a mai pontozasos rendszer az egy nagy kupac barna, mert nem a jatekosok erdekeit nezik.
Rengetegszer leirtuk mar, hogy ilyen szempontbol jo csak a warez, hogy ellenorzesi szerepet ad az ilyen kamu ertekelesek folott. Lasd az uj GTA ami egy hulladek, de azert olyan pontokat adtak ra, hogy hasunkat fogtuk.
Egyszeruen a reklamok es a kiadott jatekertekelesek legtobbszor a valosag toredekenek a merteket se utik meg.
Hype-hype mindenhol. Ez mondjuk meg a kiadoktol ertheto, hiszen ok akarjak a bevetelt, de akinek eppen a jatek kontrollnak kellene lenni az erthetetlen. Illetve ertheto hiszen minden szentnek maga fele hajlik a keze, es igy ingyen promozhatnak es nyalhatjak valakinek a hatsojat a tucat bogrekert es polokert, esetleg egy evben egyszer-ketszer a kiallitasokon egy exclusive interju amivel kilehet szurni a foszerkeszto szemet. -
#16285 Hol fejtik ki és kik, milyen link? tök mindegy milyen oldal, lehetne mást is nézni... Eurogamer 4 pontot adott a Mafia 2re pl ( persze ez túlzás volt és csak túllihegte a tesztelő a dolgot valamiért ), de lehetne sorolni még, csak felesleges. Megvannak a pontozásnak a szabályai. Olyan viszont nincs amiről te beszélsz hogy csak 7 pont fölött... 7 pont az még bőven egy jó játékot takar. -
Ry0K3N #16284 A relic az még de nem sok sikert fűzök a Space marinehoz -
Ry0K3N #16283 Blizzard, Frictional Games, The Creative Assembly, Ironlad Games, Relic Entertainment, Firaxis Games, Katauri Interactive, GSC Game world, Nival Interactive, Black Hole, Blue Byte
jöhetnek az xbox only és a ps3 only fejlesztők. -
#16282 Trollbait volt, egyik sem PC-exkluzív. :P -
#16281 Ja, és ez egy neves, meghatározó nemzetközi magazin, ugye?
A 7-9 skála nem az én találmányom, megnézted a linket, amit adtam? Ott kifejtik: ha túl alacsonyat (7 alatt) merészel adni egy lap egy játékra, akkor attól a fejlesztőtől/kiadótól több tesztpéldányt nem kap. -
#16280 Sorolhatnad meg rengeteget, aminek a fo profilja a PC, de mar kiadott par konzolos jatekot, teszem azt 1Ccompany, de a fejlesztocsapatok tobbsege igy van ezzel a masik oldalon is.
De meg mindig ismetelnem kell magam, ez nem arrol szol, hogy mit favorizalnak, hanem profitmaximalizacio, mindket oldalon. -
#16279 Crytek? Crysis 2 multiplat és a másik fejlesztésük 360 exluzív lesz. -
#16278 Kar ezzel probalkozni, mert a szerverpark fentartasi es uzemeltetesi koltseget berled a Wownal,es a kliensert fizetsz.
Tehat ezekszerint szamodra a szavaidbol kiolvasva ez bant, hogy kulon fizetnek ezert es az plusz penzt general, hogy nem adjak ingyen ami a jatekhoz szukseges. :DDD
Ellenben meseld nekem miert nem bant az MS politikaja, mert az o megoldasuk elmeletileg nem szukseges, hiszen nem akkora jatekos allomanyokrol beszelunk, ahol milliok jatszanak egyszerre egymassal es ahhoz bizony kell szerverpark.
Az ilyen 32 jatekos konzolos multiplayerekhez eleg egy szimpla otthoni gep befogva szervernek.
Ketto kozott nem kicsi a difi.
-
#16277 Relic, Crytek, Firaxis. -
#16276 "talán azért (nemtom) mert ma már nem rétegdolog a játék hanem szórakoztatóipar lett. és ha valami atomnehéz/frusztráló/szar checkpoint rendszer az már nem olyan szórakoztató a többségnek"
Ja, ez volt az egyik érvem arra, hogy ami nagyon népszerű az szükségképpen nagyon szar is, ami kijelentésemen itt órákon át ment a parasztlázadás.
"-a verekedős játékoknak igenis van mélysége"
Wehehehe, ez volt a nap vicce! Még, ilyet! :DDD
"-a quic-time event csak egy darabja (változatossági tényezője) a játékoknak és általában arra szolgál hogy az ingame videót tegye kissé interaktívabbá"
Ami interaktivitást igényel, az nem videó, hanem a játékmenet része. Amikor meg a játék fele ebből áll, akkor ez már igen nehezen védhető álláspont. Hát még amikor az egész (gitárhíró)...
"-AC ugribugri rendszere valóban prmitív és zéró ügyesség se kellett hozzá (harcról nem is beszélve), nem is próbálom megvédeni, de mégis szerettem a játékot ennek ellenére. "
Én főleg a harcról beszéltem. Egyébként összességében nekem nem volt bajom azzal a játékkal, sőt, nekem még a porba fikázott első rész is tetszett. Viszont egy normális harcrendszerrel sokkal jobb játék lett volna, talán még az első részt is megmentette volna.
"-A CoD-ok, mohák mindig is agyonszkriptelt félcső fps-ek voltak"
Ja, csak régebben még meg lehetett benne halni. Egyébként véleményem szerint pont ezzel a két frencsájzzal kezdtek gyökeresen elkúródni az FPS-ek. Csak akkor még röhögtem rajta, hogy Mohában az omahabícsen az összes lőszerem kitáraztam a haveromra, hogy kicsússzon a géppuskatűzbe, ami szintén nem ártott neki, aztán mikor két lépést előrébb mentem, akkor jött a szkriptelt gránát ami agyonbaszta. Ma már inkább sírok, mert ez az alap...
"-Az RPG térképeket én is élvezettel firkáltam fel kockásfüzetben annó c64-en, de pl a baldur'gate 1-2, fallout 1-2 is már-már csővilág volt...persze menjél bármerre legfeljebb agyonbasznak a 20 szintel magasabb ellenfelek."
Fallout 2 mint csővilág... Aha, hát asszem a továbbiakban nincs nagyon miről beszélgetnünk, itt kiírtad magad az épeszű emberek közül.
NWN meg pont emiatt részemről felejtős, az tényleg egy szar volt. Nem mellesleg megtanultam rühellni az AD&D rendszert addigra, kevés túlkomplikáltabb és szarabb szerepjáték rendszer létezik. Egye ilyet ismerek csak, a MAGUS-t... Szörnyű iróniája a dolognak, hogy mindkettő saját nyelvén a legnépszerűbb.
"Van aki szórakozni akar, és van aki frusztrálódni. "
Erre lenne a játék elején a nehézségi fokozat beállítás, ami mostanában vagy egyáltalán nincs, vagy a hard felel meg a 10 évvel ezelőtti easynek, vagy a játék rákényszerít, hogy előbb easy-n told végig.
Leszarom, hogy van ellenpélda, általános trendről beszélek. -
#16275 TE ilyenkor mindig masra gondolsz, probald ujra. :D -
#16274 Halo miért vicc? ugyan olyan játék mint bármi más, nincs semmi havidíj. -
#16273 Mielőtt kispista átengedi neked a kötelet, megveszed tőle és még fizetsz is érte bérleti díjat? -
#16272 Tudja mindenki aki vagja ezt a temat, hogy minden a profit maximalizalasarol szol. Ezt ok nem tudjak felfogni, abban a hiszemben vannak, mert nekik van egy dobozuk, akkor ok a kivetelezettek es miattuk keszittik a jatekot.
De teszem azt holnap kitalalnak a vasbol fakarikat, amivel tobbet lehet csak 2-szer keresni az osszes letezo es nem letezo kiado arra akarna fejleszteni.
Persze a regit sem felejtenek el, mert a profitmaximalizalas arrol szol, hogy amig penz van valamiben addig a teljes kiuriteseig sapolni kell az adott szektort, csak amikor mar semmi hasznot nem huz, akkor kezdik felszaolni az adott erdekeltsegeiket. -
Ry0K3N #16271 #16259
meg ennyiből halo is egy vicc, mikor nagyban ment a ps3 kekbox vita ott is Hélóval dobálóztak az xbotok -
#16270 Lara ide vagy oda ettől még a Sega Saturn volt az első amin kijött a Tomb Raider,nem a pc,a hangsúly pedig az hogy mi másolt miről,nos az általad felsorolt játékok pont nem azt mutatják hogy a pc-ről koppintottak volna,a játékok jelentős része konzolról terjedt szét és nem fordítva..:)
De befejeztem számtalanszor bizonyítottad hogy konzolhater fröcsögőgép vagy folytasd csak,megint feldobtad a napom a baromságaiddal,és ettől még vidáman fogok továbbra is otthon a pc-n (azzal a kb 2 játékkal ami pc-n leköt) és a ps3-on is játszani..:D -
#16269 oksa 10-20 játékfejlesztő csapatra gondoltam, nem kiadóra
szóval sorold nyugodtan, nem kell kapkodni