A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ry0 de rég láttalak 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gaming is believing.
2.
Nem hogy szimplan a PC fejlesztesi utem, amibol el a konzol, hanem a jatekok 99% se letezne PC nelkul. Ezek a tenyek.
Amugy pedig ki kerdezte, hogy ki mit allitott ?
A második már érdekesebb.
Nyilván, a PC nélkül a konzolok sehol sem lennének, de ismét meg kell kérdeznem, hogy állította valaki az ellenkezõjét? Csak mert ennél nevetségesebb és egyértelmûbb közhelyet felesleges hangsúlyozni máskülönben. 😊
Gaming is believing.
Ertem en hogy amikor elmondja ezt valaki egy konzolosnak az egybol elkezdi verni a tamtamot, hogy majd jon a kocv generacio meg milyen jo volt az a harwer regen, meg a programozas kiismeresevel a keszitok, jobban kihasznaljak idovel a kepessegeit.
Ez mind egy nagy blabla.
A PC nelkul a konzol meg csak nem is tud letezni, es par gyengeelmeju konzolos ezt nem tudja felfogni.
Errõl arra asszociáltam, hogy megint hülyeségeket beszélsz, és azt hiszed, valaki magasztalja az Xbox 360-at vagy a Halot (hopp, totti!). Arról meg, hogy ki próbálkozik, inkább ne beszélgessünk, nem jönnél ki jól a dologból a múltkori után. 😊
Gaming is believing.
Senki, de te ugy tunik ilyen visszakerdezos mondarokkal probalsz operalni, mintha valaki beszelt volna errol.
Nem csak nalam, hanem az elozo hozzaszolasban is, mint "Ki mondta, hogy a Halo: Reach a PC-s sztenderdekhez mérve is szép?"
Megemlitette ezt valaki ? Nem, ezert meg probalkozasnak is rossz.
r_motionblur 0 (Crysis)
Remelem vagod az ellentmondast magaddal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
@totti: Milyen külsõ terekrõl beszélsz? A Metroban alig vannak, azok is szûkek, és emiatt jól néznek ki rohadtul. PC-n, mármint.
Gaming is believing.
Amugy ez a mondat el is arul mindent az Xbox megjelenitesi kepessegeirol.
Gaming is believing.
Ami a God of War 3-at illeti, tény, hogy fantasztikusan néz ki. De nem szabad elfelejteni, hogy egy zárt pályán játszódó akciójátékról van szó, ahol a hatalmas terek sem olyan grandiózusak, mint a Reach látható töltéstõl mentes pályái. 😊
Gaming is believing.
Most ezekért vegyek én xboxot? Hát a lófaszt!
PS3 sokkal szimpatikusabb. God of War 3, Uncharted 1-2, Heavy Rain... ezek remek címek, de miután ezeket végigtoltam, szerintem annyi is lenne számomra a PS3. (persze a last guardian-ig)A GoW 3 (God of War 3) marha szépen néz ki. Ilyen látványos játék nem sok van.
Na írtam.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
- Mass Effect 2
- The Saboteur
- Red dead redemption (ezzel nem játszottam, nincs konzolom, de ez az egy cím van, ami érdekelne onnan illetve talán még a GT)
Ízlések és pofonok, a többivel nem játszanék.
Metro 2033 gagyi.
Darksiders gagyi.
Bioshock kozepes System Shock utanzat akar lenni, ami nem az.
Price of Persia sokadik rokabor.
Splinter Cell sokadik rokabor.
Halo konzolosoknak keszult gagyi FPS nagy hypevel, de kb a kozepesnel alig jobb cucc.
Ezek kozul a jatekok kozul van az Alan Wake, a Mass Effect + a Red Dead Redemption, ami igenyes es er valamit.
A rokabor kategoria meg olyan is, ahol a 147. reszt csinaljak egy jatekbol.