A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
miért is?

gazgoblin
eleg szomoru...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Chocho
A Battlefield egy eleve PC-s széria, ergo az "irreális mozgásra" fejlesztették ki. A Rainbow Six-re ez szintúgy igaz. Akkor hol itt a probléma? Na meg már meg ne haragudj, de mit értesz Te irreális alatt? A kontrolleren úgy nézel körül, mint valami kockafejû hülye. Ez sem reális. Ha realizmust akarsz, talán még a Wii a legjobb...

A másik baj az, hogy ezek a játékok csak játékok, nem szimulátorok. Ha kipróbálnád az Operation: Flashpoint-ot vagy az Armed Assault-ot, rájönnél, hogy abban biz nehéz mozogni! Azok katonai szimulátorok, s egér nélkül elképzelhetetlen volna az irányításuk. Rosszak a példáid. Ezek ugyanis tömegcikkek.

Gaming is believing.

Krinyo

Krinyo
arra nem gondolsz hogy ha a készítõk reális mozgást/célzást akartak volna, akkor már eleve úgy lenne megírva a program? Ennek ellenére sprintelsz ugrálsz forgolódsz a játékban 50 kilónyi cuccal.

cicai
csak azt furcsálom h itt is több már a konzolos mint a PC-s.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

gazgoblin
Mi az, hogy "fék"?

ahogy leirtam...ugy hogy nem fogsz irrealisan rangatozni mint egy idiota

arra ott az UT3 (amire lehet egeret tolni meg konzolon is)

ENNYI..megvan az irrealis celzas/forgas helye...es az nem egy battlefield vagy egy rainbow sixbe valo

[Jakuza]
Ertsd mar meg, hogy nem azert lo le, hanem mert kevesebb ugyesseggel is jobban kiaknazhato az iranyitasban rejlo lehetoseg, mint a konzolnal.
Nem kell ordogi hipoteziseket gyartani, szimplan ennyi a dolog nyitja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Quake3-ban tutira, CS-be és COD-ban meg ahogy hallom szintén. Ez igaz.

fotográfik kolomp edisön :D

gazgoblin
nem irta hogy lassu a pc...200fps az lassu? gondolom azert butitja le a jatekot hogy menjen egymillio fps-el mert az elonyt jelent...

Én még Q3-ban is állandóan azt éreztem, hogy csalsz.
😄DD

Chocho
Mirõl beszélsz Te? Melyik játékról? Én olyannal nem is játszom, ami ne menne nálam rendesen... Amit Te mondasz, az megint a régi hülyeség a régi hülyéktõl. "A PC szar, mert lassú." Na persze...

Gaming is believing.

Krinyo
xbox live lesz pc-re ingyen, szóval nem sokára lehet nyomni a közözen az fps-eket

Istencsászár
Ki az a a hülye aki össze akarja ereszteni a kettõt? én konzolon tolom max grafon stabil fpsel, ami nem 100 hanem 60 mondjuk, a pécés gémer meg tolja lebutítottan 200 fpsel... hol itt az egyenlõség? ugy lelõ mint annak rendje.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
😄DDDDDD
Ez jo!
Amugy sem ertettem ezt az ervet tole.

"ha talalok is olyat ezt az opciot tuti kikapcsolom mert nem vagyok kivancsi a 24/7-ben gyakorolo "pro" geekekre"

Gondolom azt hiszi, hogy konzolon nincsenek olyanok, akik nem akarjak, hogy minnel ugyesebbek legyenek jatek kozben.
Ennek ellenere, ha osszekerulok egy konzolos FPS jatekossal, akkor allandoan a hulyeseguket kell hallgatnom, hogy te csalsz es hasonlok.
Nem ertem miert nem lehet abba beletorodni, hogy egyszeruen ennyivel jobban lehet kihasznalni a billentyuzet es eger kepesegeit ilyen jatekban. Szamomra ez teljesen erthetetlen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
A pécén nem is az egér a hátrány, hanem a pówer pécé + kiakadós fps vs kevsesbb fps, meg a pró hekkelt cfg vs standart cfg... sajnos ezek valós dolgok és ez igy mûködik, ez ellen nem lehet mit tenni, a pécé multi fpseknél.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Krinyo
Ha realitást szeretnél akkor ne codozz, mert ez pont hogy a frag-rõl szól.
De ettõl függetlenül játszhatod így is, csak hülyeség azt mondani hogy az egér azért szar mert úgy forgolódsz vele ahogy akarsz, mivel pont erre való.

Chocho
"Szerintem aki pécén kitolt 10 fpst és konzolon is 10et, multizik pécén sok sok éve fpsel, és konzolonis multizik fpsel, az csak megtudja állapítani hogy mind akettõ ugyan olyan kellemes, nem? ja nem, majd te megmondod."

Jajj bocsánat, biztos ezt is "félreértettük", mint DarkSectornál. Jó, meg lehet tanulni, de a kettõ összeeresztve akkor sem lesz kiegyenlített meccs.

Gaming is believing.

Persze ebben igazad van, ha konzolon multizol akkor vagy mindenkinél egér, vagy mindenkinél kontroller legyen.

Mellesleg szerintem egyátalán nem geekség egérrel fps-t játszani.
😄D

Chocho
Ez meg szimplán hülyeség. Mi az, hogy "fék"? Ha én játszani akarok és teszem azt, ezt habzó szájjal kívánom tenni, akkor legyen már rá jogom, ha megvettem a programot 10 ezer Forintért! Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen tömeg-fps-ek multija mindig is a daráról szólt (már a Quake óta). Ha realizmust akarsz, játsz Armed Assault-ot. Ja, higy az nincs konzolon?

Gaming is believing.

Istencsászár
És ki állította ennek az ellenkezõjét? bár a pró hc kontroller huszárok ugyan ugy tudnak sznájperrel miliméter pontosan lõni, minden csak gyakorlás kérdése...

Chocho
HAHAHAHAHA!!! PWNZ!!!

Gaming is believing.

gazgoblin
nem mondom hogy teljesen realis legyen csak azt modnom hogy ne legyen ennyire irrealis....

a kontroller egyfajta fék a habzoszaju geekeknek es ezert halisten nem is talalkozom veluk soha amiota konzolon multizom

azt tudom, de ugyanúgy el kell találni pc-n és konzolon is

Krinyo
a kellemességgel egyetértek, de hogy ha összeeresztenek egy kontrollerest egy egeressel, akkor a konzolosnak nem lesz kellemes a játék 😄

Chocho
Nem én mondom meg, hanem több ezer másik játékos. Meg lehet tanulni konzolon is pontosan lõni, de SOHA nem lesz olyan könnyû és olyan gyors a dolog, mint egérrel. Nem lehet. Ennek mechanikai okai is vannak. De ugye Te, aki ilyen félisteni státuszban vagy már tapasztalatok terén, biztos jobban tudod. Bocs, apu.

Gaming is believing.

😄DDDDDDDDD

ezen beszartam, te nem vagy normális
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

Istencsászár
Érdekes én ilyet egyik fpsen sem láttam😊 pedig 360on mindent kipróbálok.

gazgoblin
igen az UT kb ilyen...meg ezt lattam allandoan BF2-ben is

roppant egszeru az erv...amelyik jatek irrealis mint az UT oda eger a jo...ahol mar katonasdit jatszunk (cod,BF,rainbowsix) oda mar inkabb a kontrollert valasztanam mert ott nem er olyan meglepetes hogy valaki tulzottan irrealisan mozog

Chocho
Röhögni fogsz, de sokszor igen. A régi játékoknál pl. minden egyes karakter egy téglatestben volt elhelyezve, melyet ha eltaláltál, az sérülést okozott.

Gaming is believing.

Istencsászár
Szerintem aki pécén kitolt 10 fpst és konzolon is 10et, multizik pécén sok sok éve fpsel, és konzolonis multizik fpsel, az csak megtudja állapítani hogy mind akettõ ugyan olyan kellemes, nem? ja nem, majd te megmondod.

Krinyo
ugye tudod hogy egy játékról beszélsz? 😄
Vagy te otthon úgy játszol fps-t hogy egy héten keresztül fekszel a növények között menetfelszerelésben, teljes fegyverzettel, álcahálóval és egy kontrollerrel a kezedben?

gazgoblin
nem tudok ps3-on olyan jatekrol ahol osszkerulhetek PC-s jatekosokkal FPS multiban...ha talalok is olyat ezt az opciot tuti kikapcsolom mert nem vagyok kivancsi a 24/7-ben gyakorolo "pro" geekekre

Chocho
He?? Igen, az UT kb. ilyen... de most mi köze van ennek ahhoz, hogy konzolon jobb-e az irányítás vagy PC-n? Nevetséges, tanulj meg érvelni!

Gaming is believing.

cicai
internetes játékoknál PC-n nem nyerö a kontroller, mert egérrel gyorsabb és könyebb😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

gazgoblin
az eger pixelpontos celzast tesz lehetove..a kontroller mar nem annyira

az eger ezredmasodperc alatti megfordulast tesz lehetove...a kontroller ugye meg nem...

namost biztos fasza lehet ugy jatszani hogy losz valakit hatulrol erre az megpordul es fejbelo...gg

Chocho
A kontroller egy FPS-ben MINDIG szarabb lesz, mint egy egér! Mindig! Ezt ne is akarja nekem megmagyarázni senki sem. Én elhiszem, hogy lehet jót játszani úgy (ha lesz konzolom, én is fogok), de azt már nem, hogy egymás ellen kiegyenlített küzdelmet hozhat a dolog. Emlékszik valaki a Shadowrun-ra? Nem?? Nos, részben a vacak irányítás miatt is bukott meg (mondjuk más tekintetben is gagyi volt, de most ebbe ne menjünk bele). Összeeresztették a PC-s és az X-es játékost, majd nem értették, hogy a PC-s miért pontosabb. Ennyire senki sem lehet hülye, csak egy konzolfanboy...

Gaming is believing.

Istencsászár
100% hogy az egér.. tegnap cséztem egy német szerveren, 2 játékos 99%os aránnyal mindig fejest lõtt ugy hogy én darálom, és neki van ideje awprõl uspre váltani és kiosztani 1 golyós fejest... kösz ez nekem nem élmény😊 nemtudom mit hekkeltek, valszeg 200 fspel játszott isten cfgvel... konzolon ilyen nincs ott egyenlõrek a feltételek, csak a tudés számít.

Krinyo
Ugye ez most egy vicc?

gazgoblin
hát ezert nem CS-zek hanem inkabb tolom a rainbow six vegast ps3-on csapatban

Mi ez a pixelpontos célzás?

El kell találni egy célt ez oké. De mi az, hogy pixelpontos? 😊
Konzolon elég mellélõni vagy mi?

cicai
ennyierövel mé nem CS-vel mennék kontrollerel?

gazgoblin
ha te UT-ként akarod jatszani akkor nemszoltam...

gyorsan kapjal fel egy menetfelszerelest meg fogjal meg egy 4-5kg-os ak47-est toljal magaadra meg par granatot meg oldalfegyvert majd ugrabugralj es forgolodj ezrrel kozben meg probalj pixelpontosan celozni (neadj isten loni is) mindezt modnjuk 40fokos melegben...

persze tudom nem erre vagy kikepezve...erre senki sincs

kontrollerel mindez picit realisabban megy...

Krinyo
azért megnézném 1v1ben melyik lenne hatékonyabb 😊

Istencsászár
Vagy inkább egér? szerintem meg érdes mind1, mind a kettõvel ugyan olyan élvezetes.

Nem elfogult az, aki azt mondja, hogy COD4-hez inkább kontroller?
Naneeeeeee 😊))))))))

gazgoblin
hehe azokat a luzereket megneznem 😄D

[Jakuza]
Ez igy igaz.
Tehat nagyon nem fedi a valosagot, amit allitanak.
Barmilyen videot mutathatnak, mert ket azonos kepessegu jatekos kozott akkora a kulonbseg , mint eg es fold.
Persze ilyenkor mindig elkezdenek sirni, hogy wallhack, meg cheat es hasonlokat hasznalunk, pedig csak annyi tortenik, hogy az iranyitas metodikajabol fakadoan, oriasi elonye van egy PCs jatekosnak.

Én láttam, és sajnos el kell keserítselek mert egy profi egeres szénné gyalázna bármely kontrollerest.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gazgoblin
"valahogy nem vágyom arra hogy azt olvassam, hogy valaki elkezd faszozni másokat mert más a véleményük"

ha egyszer azok? most mit csinaljak? buksisimi legyen? gondolod nem erveltem/erveltunk eleget az evek alatt? gondolod nem tunik fel nekem hogy ahanyszor szoba kerul a konzolos FPS mindig van par visszatero user akiknek mindig el kell mondani az erveket?

"pláne olyan kérdésben amiben nyilvánvalóan elfogultságból nyilatkozik"

nem elfogult vagyok hanem latom mindket oldalt...es el tudom donteni hogy melyik mire jo.