A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik baj az, hogy ezek a játékok csak játékok, nem szimulátorok. Ha kipróbálnád az Operation: Flashpoint-ot vagy az Armed Assault-ot, rájönnél, hogy abban biz nehéz mozogni! Azok katonai szimulátorok, s egér nélkül elképzelhetetlen volna az irányításuk. Rosszak a példáid. Ezek ugyanis tömegcikkek.
Gaming is believing.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ahogy leirtam...ugy hogy nem fogsz irrealisan rangatozni mint egy idiota
arra ott az UT3 (amire lehet egeret tolni meg konzolon is)
ENNYI..megvan az irrealis celzas/forgas helye...es az nem egy battlefield vagy egy rainbow sixbe valo
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nem kell ordogi hipoteziseket gyartani, szimplan ennyi a dolog nyitja.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
fotográfik kolomp edisön :D
😄DD
Gaming is believing.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez jo!
Amugy sem ertettem ezt az ervet tole.
"ha talalok is olyat ezt az opciot tuti kikapcsolom mert nem vagyok kivancsi a 24/7-ben gyakorolo "pro" geekekre"
Gondolom azt hiszi, hogy konzolon nincsenek olyanok, akik nem akarjak, hogy minnel ugyesebbek legyenek jatek kozben.
Ennek ellenere, ha osszekerulok egy konzolos FPS jatekossal, akkor allandoan a hulyeseguket kell hallgatnom, hogy te csalsz es hasonlok.
Nem ertem miert nem lehet abba beletorodni, hogy egyszeruen ennyivel jobban lehet kihasznalni a billentyuzet es eger kepesegeit ilyen jatekban. Szamomra ez teljesen erthetetlen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ettõl függetlenül játszhatod így is, csak hülyeség azt mondani hogy az egér azért szar mert úgy forgolódsz vele ahogy akarsz, mivel pont erre való.
Jajj bocsánat, biztos ezt is "félreértettük", mint DarkSectornál. Jó, meg lehet tanulni, de a kettõ összeeresztve akkor sem lesz kiegyenlített meccs.
Gaming is believing.
Mellesleg szerintem egyátalán nem geekség egérrel fps-t játszani.
😄D
Gaming is believing.
a kontroller egyfajta fék a habzoszaju geekeknek es ezert halisten nem is talalkozom veluk soha amiota konzolon multizom
Gaming is believing.
ezen beszartam, te nem vagy normális
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
roppant egszeru az erv...amelyik jatek irrealis mint az UT oda eger a jo...ahol mar katonasdit jatszunk (cod,BF,rainbowsix) oda mar inkabb a kontrollert valasztanam mert ott nem er olyan meglepetes hogy valaki tulzottan irrealisan mozog
Gaming is believing.
Vagy te otthon úgy játszol fps-t hogy egy héten keresztül fekszel a növények között menetfelszerelésben, teljes fegyverzettel, álcahálóval és egy kontrollerrel a kezedben?
Gaming is believing.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
az eger ezredmasodperc alatti megfordulast tesz lehetove...a kontroller ugye meg nem...
namost biztos fasza lehet ugy jatszani hogy losz valakit hatulrol erre az megpordul es fejbelo...gg
Gaming is believing.
El kell találni egy célt ez oké. De mi az, hogy pixelpontos? 😊
Konzolon elég mellélõni vagy mi?
gyorsan kapjal fel egy menetfelszerelest meg fogjal meg egy 4-5kg-os ak47-est toljal magaadra meg par granatot meg oldalfegyvert majd ugrabugralj es forgolodj ezrrel kozben meg probalj pixelpontosan celozni (neadj isten loni is) mindezt modnjuk 40fokos melegben...
persze tudom nem erre vagy kikepezve...erre senki sincs
kontrollerel mindez picit realisabban megy...
Naneeeeeee 😊))))))))
Tehat nagyon nem fedi a valosagot, amit allitanak.
Barmilyen videot mutathatnak, mert ket azonos kepessegu jatekos kozott akkora a kulonbseg , mint eg es fold.
Persze ilyenkor mindig elkezdenek sirni, hogy wallhack, meg cheat es hasonlokat hasznalunk, pedig csak annyi tortenik, hogy az iranyitas metodikajabol fakadoan, oriasi elonye van egy PCs jatekosnak.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ha egyszer azok? most mit csinaljak? buksisimi legyen? gondolod nem erveltem/erveltunk eleget az evek alatt? gondolod nem tunik fel nekem hogy ahanyszor szoba kerul a konzolos FPS mindig van par visszatero user akiknek mindig el kell mondani az erveket?
"pláne olyan kérdésben amiben nyilvánvalóan elfogultságból nyilatkozik"
nem elfogult vagyok hanem latom mindket oldalt...es el tudom donteni hogy melyik mire jo.