17438
  • Chocho
    Természetesen játékkínálatban a PS3 nagyon lemaradt az Xbox 360-tol.
  • magus
    Final Fantasy sorozatnál is fizettek eleget a Squarenek hogy ne adja ki xboxra, kulcsfontosságú frenchise, van annyi pénz...

megnéztem az eurogamert, nem tűnt rosszabbnak a ps3...
  • Bucser
    Tudsz valamit a proftmaximalizálásról?

Ha PS3-ra és PC-re megcsinálnak egy verziót. miért ne csinálnák meg Xboxra ugyanazt a verziót?

PS3-ra és PC-re akkor is megveszik ha az Xboxra butított verziót csinálják. Ellenben ha Xboxra a tolókerekes verzió van míg PC és PS3 verzió más, sokkal jobb és szebb élményt ad, szerinted melyik fog fogyni??
  • magus
    ha megjelenik az FFXIII Xboxra gyak. semmi sem tart a ps3 mellett...
  • Petyus_
    Bulvársajtó!
  • Chocho
    lol? :D
  • Chocho
    Ha nem csinálják meg (amúgy ezt nem hallottam még), akkor az pont az ilyen fanboy hülyék miatt lesz, mint Te. Mert sírnának, hogy "aaapuuuu, a pisihármon miiiééért néééz ki jooobbaaaaannn?????".
  • Chocho
    ".. tudom tudom az xbox miatt, hiszen kellett egy kifogás a nagy kamura, hogy egyenlőre nem tudják megoldani, "

Szánalmas. Szó sem volt ilyesmiről. Az XBOXON NEM TUDJÁK MEGOLDANI, mert kicsi a hely. Ennyi. A PS3-as és PC-s változatok minden veszteség nélkül jelennek majd meg.
  • Cat 02 #6173
    "The 13-year-old schoolboy used petrol to set light to three vehicles after playing on the violent GTA 4: Liberty City game on his home PC."

tud vmit a srác :D
  • Istencsászár
    Miért is? a dvd tároló kapacitását kevesli, ettől még a másik két platforma megcsinálhatnák...
  • Chocho
    És ez a Te fejlesztő ismerősöd ezt mégis melyik játékról, melyik csapatról és melyik cég képviselete alatt mondta? Mert tudod kb. 100 módon lehet megírni egy játékot, 100 féle különböző hardverre optimalizálva. Mikor minden hardverből a maximálisat hozta ki egy programozó csapat lehet csak kijelenteni kb.-ra, hogy melyik gépen fut jobban. Máshogy nem nagyon.

A szakértők egyébként ezt még anno 2005-06-ban mondták sokszor. Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy hiába a PS3 erőfölénye, ha azt az Xbox 360 programozhatósága és fejlesztőbarát környezete megfelelő kezek között ellensúlyozni tudja. Én csak a nyers, technikai erőről beszéltem. Ezt a PS3-ból még sok év lesz összeszedni.
  • Petyus_
    Mivan? Mindegyik verzióban "megatextúra" lesz, csak elvileg 360 verzió miatt viszont nem 5 kicsi wasteland lesz, hanem 2 nagy. Meg a boxos verzióban három pixellel kisebb textúrák lesznek, hogy ráférjen 2 DVD-re.
  • Bucser
    ".. tudom tudom az xbox miatt, hiszen kellett egy kifogás a nagy kamura, hogy egyenlőre nem tudják megoldani, "

Ekkora ordenáré nagyot nagyon régen hazudtál...
  • Petyus_
    Nyugi, John Carmack is szidta a PS3-at. :P

Ellenpélda: Insomniac, Polyphony, Naughty Dog.
  • Istencsászár
    Karmak sok mindent mondott mostanában, ennek jórésze nem fog valóra válni, de sok szeretettel várjuk a Rage alkotást és hogy melyik platformon lesz jobb, ps3 vagy xbox, hiszen a megatextura nem került bele abba a formában mint amit beharangoztak... tudom tudom az xbox miatt, hiszen kellett egy kifogás a nagy kamura, hogy egyenlőre nem tudják megoldani, persze ettől függetlenl a PS3 és Pc verzióba simán megcsinálhatnák a 360ast meg felejtsék el ki se adják rá, de nem igy lesz...
  • Petyus_
    Jó duma! Egyébként is vazze, hogy szereli meg egy franciakulccsal a hajót?
  • gyuri12
    Egy fejlesztő ismerősöm azt mondta,hogy van olyan játék,ami boxon elmegy,de a ps3 kevés hozzá.Nem egy John Carmack,de én hiszek neki.:D
  • Petyus_
    + régiózár?
  • Cat 02 #6163
    "*FIRE – Feel the heat of the most realistic fire ever seen in a video game!"

úúúúú
  • Istencsászár
    Két különböző oldalt mutatsz:) amugy ahol a PS3as Fc2őt nézed ird be hogy mutassa a 360as verziót, az is annyi:)))
  • Chocho
    John Carmack is Sony arc, na persze. :) Ő is azt mondta, hogy a gép erősebb valamivel, mindössze a programozhatósága és a környezete miatt választotta a 360-at.
  • Petyus_
    Tessék:

~9500 forint

~12000 forint

And the winner is.. :D
  • Istencsászár
    Aha a Sony arcok...
  • Chocho
    A szakértők nyilatkozták ezt - egyöntetűen. De Te biztos jobban tudod náluk.
  • Istencsászár
    És te ezt miből következteted ki? köztudott hogy ez nem igaz, a PS3 el lett cseszve ( gyengébb gpu, túl misztifikált CELL ), s erőben nem jobb mint a 360...
  • Istencsászár
    Még mindig majdnem dupla annyi a 360... valamit hozott rajta de nemsokat, ez a különbség óriási és behozhatatltan, főleg h a 360 egyre olcsóbb, és ez a tél erős lesz...

Mit kapsz olcsóbban? game.co.uk-n gyors megnéztem 3 aktuális címet, fillérre egy árban vannak.
  • Chocho
    Ez nem igaz. Hardware szempontjából a PS3-ban sokkal több potenciál rejtezik, ennél fogva tovább is marad majd a piacon. A Sony-nak a PS2-nél is ez volt a politikája.
  • Petyus_
    "Több eladott gép"

Egy év előnnyel. Bőven harmadik lehet az Xbox360 a generéció végére, majd meglátod - nem mintha ez a mai piaci viszonyok mellett bármennyire is befolyásolná azt, hogy melyik a "jobb" gép.

"megszereztt Ps exluzívok"

PS is szerzett Xbox-exkluzívokat. :D

"jobb multi címek"

Azze, menjetek má' a két pixellel nagyobb textúrákkal meg az elméletben pontosabb AA-val. Egy hivatalos tesztelő nem veszi ezeket észre, csak a B3D fórumban pár technfanatikus. Egyébként el lehet vitatkozni pl., hogy ha ugyanazt a játékot PS-re olcsóbban kapod, és ingyen multizol vele, hangyafasznyit szarabb grafika mellett, akkor melyik is a jobb vétel.
  • Istencsászár
    Ok, akkor gondoljunk a nem is olyan régi GTA4re.. ami az év egyik nagy durranása, h miben szarabb PS3on.
  • gyuri12
    Ezeknek sosem hiszek.:)
  • Istencsászár
    Olvasgass
  • gyuri12
    Jobb multi címek? Volt olyan,amikor ez volt jellemző,de manapság ugyanolyanok,és csak pár FPS a különbség.
  • Istencsászár
    Több eladott gép, megszereztt Ps exluzívok, jobb multi címek stb stb... vagy mondhattam volna ugy is, már nem a PS áll az élen...
  • gyuri12
    Te ps fanboy vagy,nem értheted.:D
    Ha a játékkínálatot nézzük,akkor sokkal jobb mint a pées.
    Több akció,több RTS,több RPG,a pées exkluzív címek meg sorra vándorolnak át boxra.

A RROD meg már nagyon kevés esetben jön elő,csak a chippelt gépeknél.
  • Petyus_
    "ebben a generációban az Xbox jobb mint a Ps3"

WTF?
  • Zóanagyvarázsló
    Ja, hogy néhány fotnosabb karater új kinézetet kapott, mint megint Carmen? Az megint más, az most eszembe sem jutott.
  • Dante73
    Lapozz vissza egy kettőt a Witcher topikban, és megtalálod a különbséget.... Mert szemmel látható.
    A többi persze, hogy csak szépítgetés, plusz küldi, (jelzem, 4-5 napja nyomatom a 2 új mellékküldit, nyugis tempóban, 8-10 óra már bennük van) de a sportjátékok sem változnak többet. Kis túlzással új mezek, új arcok, új menü, oszt kifújt.
    De ne csépeljük erről tovább a szót. Egyeseknek megéri, akkor hogy jövök én ahhoz, hogy kritizáljam? Én nem venném meg minden évben azt, amiről a lapok, a haverok azt mondják, hogy ugyanaz, mint tavaly. De én nem vagyok se Isten, se császár, se konzol-fan. Egy mezei emberke vagyok, aki időnként játszik, és erre bőven megfelel neki az a gány PC, ami mint kiderült, nem drágább a konzolnál.

NFS.
    Ez pedig egyszerűen szomorú. Sok láma meg megveszi. Ugyanakkor egy TDU-t meg körbeszar a kiadó. Érthetetlen.
  • Istencsászár
    Már nem fog semmi sem eldölni, ebben a generációban az Xbox jobb mint a Ps3, már csak az a kérdés h számodra mely gép exluzívai kellenek, a multik meg mind a kettőre jönnek, persze ha számít neked akkor xbox mert azon jobbak.
  • magus
    Ha az a Project Gotham Racing 4, akkor mindegy, mert csak PC-m van.

megjegyzem nem sokáig, mert a pc-n vagy nagyon hosszú játékok vannak, amik ugyan jók, csak nincs időm rájuk (nwn2), vagy olyan játékok amik casualok ugyan, de sok idő megtanulni (blizzard játékok), úgyhogy konzol lesz. csak ez az xbox vs ps csata még nem dőlt el, és addig nem veszek semmit...
  • Chocho
    Igen, nagyon ott van az alapján, amit láttam. Kár, hogy nincs PC-re. :) De van ám nekünk egy Evolution GT-nk is... kár, hogy nincs benne elég autó. :-/