A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Olvass vissza... vagy tudod, mit? Ne is! Felesleges... nincs értelme, hiába magyarázza a dolgot az ember.

Gaming is believing.

Chocho
A PC szvsz mindig megmarad majd a játékosok egy bázisának. Ez más élmény, olyan, amit a konzol nem fog visszaadni, hacsak végképp PC-vé nem válik. Az azonban még hosszú idõ.

Gaming is believing.

theone91
Vhááá... rosszat emeltem ki... Ezt akartam...:

"konzol mindig is a pénzesebb emberek játéka marad - a PS2 óta mindenképp"

<#banplz>

[Jakuza]
Mutassak neked vadi uj 4850est brutto 32-35 ezerert ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
pc minden lakasba kell..(en is laptoprol irok)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

theone91
Update: Újonnan!

theone91
"Az általa használt példa tanulsága pedig az volt, hogy ha egy fiatal, keresettel nem rendelkezõ tanuló azt mondja a szüleinek: "PlayStation 3-at akarok", nem fogja érdekelni õt az ár."

\ö/
42 ezer forint a 360... Annyi egy "töbhónapos" videókari ára... :\

[Jakuza]
Na igen az ilyen osszeroffeneseknek oriasi elmeny hatasa van es nem csak a konzolosoknal, hanem pl LAN partyn, de meg ventrilos netes jateknal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Krinyo
én például konzolban azt szeretem hogy ha jönnek haverok, lehet inni és röhögni a kanapén, miközben játszunk. De amikor csak egyedül akarok valamit jatszani, filmet nézni ráadásul közben fut msn, fórum, na meg még töltök is, akkor ofc pc. Egyedül engem nem köt le semmilyen konzol játék, mutliban fpsezni mmozni, közben fut ventri...nekem ezt jelenti a pc. És megmondom õszintén kihasználtság/ár/érték arányban a konzol nekem kibaszott drága.

gazgoblin
remelemis 😄DD

gazgoblin
de nem akarom..elvagyok kenyelmesedve marcsak egy cumi hianyzik a szambol 😄DD

Istencsászár
Bugok eddig is voltak a játékokban, de az internet csak ebben a generációban kötelezõ és kiépített, igy a peccselés pofon egyszerûen megoldható... és ezek a játékot javítják 1-2 helyen, nem pedig komplett kompatibilitási problémákat oldalanak meg mint egy pécés peccs 50%ban.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Krinyo
emiatt, amiatt, bocs de idegesít 😄

Bucser
a pc-k hátránya nem az hogy a hardver diverzifikál, hanem hogy nem egységesen használják ugyanazon API utasításkészletét sem.

Ezt akatrja a PCGA megszûntetni középtávon.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chocho
A konzol "elpécésedik" (ijj, de rossz volt ez!). Ezt évek óta hajtogatják az okosok.

Gaming is believing.

gazgoblin
en tuti nem...en csak rohogok a sok talajtextura vadaszon es max huzom az agyukat

Bucser
lemezcsere vagy chapter install FTW...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Krinyo
nem kell elgagyizni semmit, megveszel egy jo procit meg alaplapot és innentõl kezdve max a videókártyát kell cserélni pár évente, azt meg jó helyen, beszámítással olcsóbban megkapod mintha vennél 3 konzol játékot. Windowst miért is kéne ezért újrarakni? Ha meg nagyon akarod ott a partició, 15 perc alatt kész az új win.

Chocho
Nem minden esetben. Ahogy a konzolnál is van jobb és rosszabb, igényesebb és igénytelenebb játék, úgy a PC-n is. Ergo ha csak jó játékokkal játszom, akkor máris lényegesen kevesebbet költök, mert azokat többnyire megírják olyan odafigyeléssel, hogy ne akadjanak mindenen. Nem olyan vészes ám a PC helyzete, mint elsõre látszik... 😊

Gaming is believing.

Bucser
LOL

A Másik topicban egymást ölitek basszus, hogy melyik multiplatform a szebb.

Ennyire kétkulacsos ne legyél már.. itt ez számít, amott meg a másik.

NEOreg3
"veszek egy konzolt belerakom a jetekot es kesz..."

mennyit is kell telepíteni act-ok közben MGS4-ben, vagy pl a DMC4-ben? tudom tudom ezek csak kivételek, de már régen nem érv a kényelem a konzolgéming mellett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[Jakuza]
Meint tevedesben vagy, mert azt gondolod, hogy en ezt a konzolok hibajanak rovom fel, pedig nem igy van.
Leirtam mar szamtalanszor, a konzolok komolyabbakk lettek, a jatekok is komplexebbe valtak, raadasul a jatekfejlesztoket a tulajdonosok ostorral utik szinte, hogy minneel hamarabb kiadjanak egy jatekat, mert a bevetel fontos szamukra es ezert barmit megtesznek.
Eppen ezert kevesebb teszteles utan adjak ki a jatekokat es nem csak a konzoloknal, hanem a PCn ugyanugy.
Raadasul a PCknek van egy nagy hatranya ebbol a szempontbol tobb tizezerrel tobb kulonbozo hardveregysegre kell az optimalis programot megirni.
De a lenyeg a mondanivalomban az volt, hogy vege az edes almoknak, ahol lelehetett irni egy konzolos topikban a PCsekrol, hogy ugyanmar kerem bugok vannak nalatok nalunk nincsen, ezert vettem konzolt, hogy a patchek es hasonlo telepitesektol megovjam magam.
Ezt pedig mi PCs jatekosok mar evekkel ezelott megjosoltuk, hogy a komplexivitas es a konzolok PC iranyba tolasa ezt fogja eloidezni.

gazgoblin
ez valoban jo dolog...csak nekem a grafika pont nem a legfontosabb (annyira tuti nem hogy ezmiatt pluszpenzt kiadjak vagy gepetszereljek)

Istencsászár
Ha valaki pécén olyan gémeket játszik melyek konzolra nincsenek akkor egyértelmû a fejlesztés minden más esetben nem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bucser
fõleg a brickesítõ updatek után (mind M$ mind PS3 esetén... viva Wiii

Bucser
bocsi, de miért is felesleges??? Mert más az ember igényszintje??

Eléggé beteg ez a látásmód, hogy amit te feleslegesnek tartassz az felesleges másnak is..

Te nem akarsz megértem. de nem felesleges a gépfejlesztés hisz a haszna az, hogy általad soha nem tapasztalt felbontásban AA és AF mellett lehet játszani amit te a konzoloddal soha nem fogsz.

Istencsászár
Miért kötelezõ? vagyis nem kötelezõ de ha nem vagy képben akkor jöhet az options menü😞 nomeg az optimalizálatlanság...

gazgoblin
en ennel kenyelmesebb vagyok...veszek egy konzolt belerakom a jetekot es kesz...

nemhogy elgagyizom a regi konfigot utana meg osszegagyizom az ujat telepitgetem a windowst meg a drivereket frissitgetem...a jatekot az optionsben kezdem mert akadni fog/jobban felhuzom stb.
a megvett pc-s game a nyakamon marad mert keptelenseg hasznaltan eladni (keves marha van aki nem warezol es az is zsir ujat vesz nem hasznaltat)

konolz...kenyelem...öregvagyok mar a PC-hez...

Chocho
A PC-re miért felesleges a költés? Ésszel kell csinálni, mint ahogy Ti is azzal jöttök, hogy "jó helyen" kell játékot venni...

Gaming is believing.

Krinyo
a pc-snek nem kell konzolos játékárakkal számolniuk, ezért jut pénz a fejlesztésre, ami szintén olcsóbban meg lehet úszni a régi gép beszámításával

Istencsászár
De a felesleges pénzköltés sem az.

Bucser
"1-2 ezerrel drágább, nabumm... a géming nem a szegények szórakozása"

Istencsászár
Mert nekem 6 évig nemkell egy figyinget sem költeni a gépre, amig a pécére komplett felújítást kell...

Bucser
LOL

AKKOR MEG MI A FASZÉRT JÖTTÖK AZZAL AZ ÉRVVEL, HOGY A PC GAMING DRÁGÁBB MINT A KONZOLOS

ROTFL

gazgoblin
köszi
lehetne javitgatni rajta de jo ez igy is

gazgoblin
mindig elfelejtik azt hogy a konzolos jatekok jobban tartjak az arukat (ez miatt pl en 1-2-3 ezer rafizetessel szoktam becserelgetni oket)

nem vagyok gyujto...gondolom a pc-s se tartja meg a jatek iso-kat

Istencsászár
fejlesztõi bakik, de mondom 5secnél tovább nemtart... amugy sokan irták hogy a gta4 hibás volt, nemtudom de nekem 20 óra játék után sem volt semmi baja... és ez csak pár játék, ebbõl kettõ rockstar, mindig is tuduk hogy programozásban van hova fejlõdni a srácoknak.

Bucser
mikor lesz konzolra tycoon és stratégia játék?? a csontratégiákról nem beszélve??

Meg ugye a szimekrõl és egyebekrõl.. ne a magad árkádba begyöpösödött világodból indulj ki kérlek.

Prince23
Jó lett a banner!

leveszem az egér sensijét 1-re
akkor szerinted már reális is, mivel elértem a kontroller sebességét...
:S

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
1-2 ezerrel drágább, nabumm... a géming nem a szegények szórakozása

[Jakuza]
Azert a tenyekkel ne akarj nagyon vitatkozni.
Nezz csak korul, GTA4, Burnout Paradise,Bully,PES,Virtua Fighter 5 patch es sorolhatnam vegelathatatlanul.
Bizony-bizony jocskan megjelentek a bugok a konzolos jatekokban is.

Istencsászár
Nem, mert pécére vettem, meg tévének ( 26"os Hd Samu ). Tudod aki 2007-08ban vesz egy tévét az mást már nemigen tud csak Hd ready képes tévét, amit mindenre tud kiválóen használni.

Chocho
... és itt van a kutya elásva! Nekem nem futja rá, ennyi. Ez persze nem elõny egyik oldalon sem, de konzol mindig is a pénzesebb emberek játéka marad - a PS2 óta mindenképp. A PC-n el lehet vegetálni. A konzolon nem, hacsak nem részletre veszed... de az meg az ostobaság teteje.

Gaming is believing.

Bucser
jajj már megint jössz a szokásos "én és a haverok" példáddal??

gazgoblin
nekem 1 evvel hamarabb volt HD tevem mint ps3 mert nem kulon ez miatt vettem hanem azert mert untam a 19colos gagyizast

Chocho
Én sosem küldtem 400Ft-os sms-t warezra. Ez tény. Amúgy meg igaz, hogy ott a TV, a hangrendszer, stb... ugyanúgy költesz rá, sõt, többet, mint én. Kár ezen vitatkozni.

Gaming is believing.

NEOreg3
elsõsorban konzol miatt vetted, az más dolog, hogy másra is használod

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Istencsászár
Igen a pécére IS, meg tévének IS, meg DVDnek IS, meg HD filmnek IS... mellesleg konzolra IS.

Istencsászár
Játék peccselés nem jellemzõ, de ha mégis akkor észre sem veszed mert 360on kb 5 másodpercig tart... de nem jellemzõ.