17438
-
#6221 bocs ezt elnéztem. 5.
forrás -
#6220 a symbianos nokiák is vernek mindent eladásban, azon is vannak komplex játékok, mégsem hasonlítom össze egy ps3/xbox 360 pároshoz, mert tök más a kettő
a wii meg grafikában egy ps2 alatt van, játszhatóságban, amihez épp nem jön tényleg jól, csak szopás a wiimote, a játékok meg amigán összetettebbek. -
#6219 Kézi konzolnak miköze az asztalihoz? a Wíínek meg miköze a nextgenhez? -
#6218 Gondolom a Wíí ott csücsül a tévé mellett... -
#6217 Hát a handheldek, és a wii messze veri hardvereladásokban a ps3/x360at, még a bioware is Dsre fejleszt játékot, most jelent meg a sonic rpg, jön egy mass effect játék is, a következő gta is ds exkluzív lesz (chinatown wars), és elvileg jön majd utána egy wii exkluzív gta is majd valamikor, a legtöbb jrpg is dsre van. -
#6216 Milyen 2 milla? melyik dimenzióban? -
#6215 egy ismerősöm, aki tényleg igazi wii fan volt, nemrég adta el a wiijét és akar venni ps3-at, mert semmi épkézláb játék nem jött ki wiire, csak az x. minijáték gyűjtemény, ami pc-n egérre van tervezve rosszabb grafikával. ami volt az is annyira unkomplex volt, hogy nem volt élvezet.
wii tök jó lenne egy albiba ahol vagytok 4-en, és este játszotok vele, de amúgy otthonra egyedül tök felesleges, sakkot se egyedül játszod -
#6214 neki az. Ő arra veri. Ja meg hogy ÓCSÓ -
#6213 senkit nem érdekel, hogy papíron mit tudott az xbox. nem teljesített. ez = epic fail. ráadásul veszteséggel árulták végig.
X360-nak behozhatatlan előnyre kellett volna már szert tennie annyi árcsökkentésen meg bundle-n meg egyeben van túl. oszt worldwideban az a 2 milla előny szép lassan olvad... -
rumkola #6212 Fura, hogy a játékosok 99%-a nem a grafra veri mi?
:) -
#6211 -
#6210 Nem tudom hogy a ps3 vagy az x360 a jobb, egyenlőre abban vagyok biztos, hogy a wii kb annyira jó mint az x360. Wiire is jönnek jrpgk, wiin ingyenes a multi, wiire is kezdenek egyre ígéretesebb exkluzív címek érkezni (tenchu4, fatal frame4, monster hunter 3). Ha még nagyobb arányban elhúz a wii a ps3/x360tól akkor sok kiadó az olcsóbb fejlesztési költség miatt is rájön, hogy jobban megéri wii exkluzívan kiadni a cuccokat mint másra, és akkor a wii is ugyanazt kb ugyanazt megcsinálja a ps3/x360al, mint a ds a pspvel (csak itt lassabban). Tehát rövid távra ps3/x360at érdemes venni, meg max annak aki nagyon grafbuzi (max 2 évet adok nekik amíg úgy nem járnak mint a psp), hosszú távra wiit.
Aztán meglátjuk, lehet hogy az asztali konzolok piacán mégsem lesz ugyanaz mint a kisgépes piacon... -
#6209 Ez 3 dolgon múlik
1, idő
2, pénz
3, fejlesztők
Ps2 nem egy bikagép... -
#6208 Hiába volt erősebb, ha a PS2 felépítése több belső erőforrás kiaknázását tette lehetővé. Jó példa erre a GT4, vagy a MGS3... esetleg a GoW. -
#6207 "Az Xbox-nak meg a jóslatok szerint el kellett volna söpörnie a PS2-t..."
papíron megtette, hiszen erősebb volt belül, de fejlesztők nélkül az adott platform halott... hogy az istenbe söpörte volna le amikor a Sony Playstation név egyenlő A konzollal az Ms meg akkor lépett be a piacra... -
gyuri12 #6206 Mégsem az lett.:D
DVD lejátszásra használom(nagy ritkán),és játékra,ennyi.
Amúgy én úgy hallottam,hogy a 360 azt jelenti,hogy ez a teljes, az új, a next-gen,stb.,remélem érthetően írtam le. -
#6205 #6202 még mindig... -
#6204 Ezt akarta mondani a "srác". -
#6203 A Dreamcast főleg a rossz formátuma miatt nem kapott figyelmet.
Az Xbox-nak meg a jóslatok szerint el kellett volna söpörnie a PS2-t...
Ja és még valami: Tudod, mi az a 360 a konzol nevében? Arra utal, hogy a játékost 360 fokban körülveszi az élmény. A Microsoft az Xbox 360-t szórakoztató központnak szánta, szintén. -
gyuri12 #6202 A PS2-nek nem voltak ellenfelei,emiatt nyert. Aztán,amikor nincs másik konzol akkor hova fejlesztenének a fejlesztők? Az Xbox túl későn jött már, a GC meg holtan született, a Dreamcast meg hiába volt egy kiváló konzol,nem kapta meg a kellő figyelmet.
A Sony mostani stratégiája szerint meg a PS3 egy multimédia központ,nem egy konzol,amire sok-sok exkluzív jön ki. Van sok-sok késés,és exkluzívok elvesztése,de ennyi. -
Hydroceph #6201 Ha jol értem a srác azt akarja mondani, hogy anno ps2 sem tunt tobbnek a tobbi konzolnal, eltelt 2 év, box pl kezdett elavulni, ps2 még mindig toppon volt, es ez ugye igy is volt valoban, és igy lesz ez 3al is, hiaba vagyok boxfan, en is igy gondolom...
ps3 siman nyeregben lesz még mikor boxot kez alol 10k er veszed majd szvsz -
gyuri12 #6200 Jó pár napja van boxom,de eddig nem tűnt fel,hogy fosból van,csak annyi,hogy az Eve Online-on kívül az összes PC-s játéknál jobban élvezem rajta a játékokat. Biztos,hogy velem van a baj... -
#6199 PS2nek hol volt ellenfele?:) A halott gémkjúb? a belépőszintű Xbox? Ps2re tonnaszám volt jó játék, egy nagyon jó masina, erős fejlesztői és kiadói háttérrel, manapság ez hiányzik a Sonytól, illetve megérdemlik mert az MS igen hama odatette magát... ha könyebben programozhatóbb, erősebb gépet csinál a Sony illetve megtartja a fejlesztőket akkor nem lenne semmi baj, mindenkinek Ps3blúréje lenne... -
#6198 Nem érted, hogy nem ez a stratégiájuk? Miért nem figyelsz?
A PS2 is azért nyert minden vetélytársa felett olyan magasan, mert ugyanezt csinálták. Megjelent a gép, és jött rá egy-egy jobb játék. Aztán ahogy telt az idő, kezdett erősödni. 2004-ben a legjobb konzol volt, ami a játékkínálatot illeti. -
#6197 1 évvel, a Ps3ra meg bőven lett volna ha a kamukampány és a misztifikumok teremtése helyett a japók a géppel foglalkoznak és egy olyat alkotnak ami porba gyaláz mindent, de nem pofára este mint annak a rendje. -
#6196 Majd meglátjuk, mondom nehogy megelepetés érjen valakit hogy 360 jobb lesz mint a ps3 és többen is veszik meg... majd meglátjuk. -
#6195 hát ez a játék valami ritkagagyi : /
még a sourcenál is nullább hitbox rendszer, értelmetlen kasztok
tényleg aranyos grafika, meg végülis hangulatos is (bár a bf 1942 és a bfvietnamot nem hozza vissza), de játszani lehetetlen vele. ja meg netkód is nulla.
nekem valahogy a 2 óta nem jönnek be a bf-ek, de ez magánvélemény -
Hydroceph #6194 mert sztem source egy fos -
Hydroceph #6193 nem a cz re gondolsz? -
#6192 Jó példa erre a CS:S. Száz éve ugyanúgy néz ki, s mégis... -
Ry0K3N #6191 Akár lehet ez is, nem is bánnám ha a grafika a háttérbe szorulna és többet adnának a játékélményre. A Pc-n a legskeresebb multi game-ek nem a fúdejó grafikáról ismeretesek. -
rumkola #6190 Nem kifejezetten rólad volt szó, csak beleolvastam a topikba és csak boxszról szóló kommenteket láttam gamertagos aláírásokkal.
:) -
#6189 A konzolok jövője és jelene kihatással van a PC-s játékipar fejlődésére is. Személy szerint pedig nem vagyok Xbox tulajdonos - még. -
Hydroceph #6188 az is marad jo sokaig még -
Cat 02 #6187 Még zárt. -
rumkola #6186 Picit röhejes, hogy egy PC topikban "elfogulatlan" XBOX júzerek beszélgetnek egymással.
:DDDDDDDDDDDD
Ki a faszomat érdekel itt a BOX?
:D -
#6185 pc-s játékok jövője: (ingyen van nem kell rohanni a torrentoldalra)
-
#6184 Hát ezt azért nagyon nem mondanám. Miért is lenne fos az Xbox 360? Igen jól összerakott gépről van szó, nincs baj ott. Egyedül a korai verziók küzdöttek némi instabilitással, de mára ezt is kiküszöbölték.
Abban igazad van, hogy a PS3 később hozza fel magát. Mint már írtam korábban, a Sony így járt el a PS2 esetében is. Be fog válni, csak türelem kell. -
#6183 Egyenlore.
DE ami kesik nem mulik, mint tudjuyk, hiszen a boxfos joval hamarabb megjelent es a PS3-at kapkodva adtak ki.
Amugy is az Xbox valljuk be egy fos. Egyedul lenne mint konzol, meg a PC is megfojtana a piacon. A sok paprikajancsi meg ugy is jon, hogy a konzol az jobb, mert vagy 20 gep egyuttes eladasait nezik, na de hol lenne a Xfos az NDS,PS3,Wii,PS2 nelkul. Annyi bevetelt sem produkal mint a PC game ipar. -
#6182 Bocsi, de a konzol vs konzol vitát ne itt már... Ez nem az a topik. Arra ott a 8 éves PC-s játékoknak....
Már bocs, hogy belepofa.