17438
  • Istencsászár
    Te is igénytelen vagy... nem baj, de jó tudni a jövőben hogy is állunk.
  • Petyus_
    "ami jól néz ki és amiben ki kell nyírni a ronda izéket, az jó játék"

Így van!

Meg még a gitárhíró!
  • Ry0K3N
    Az driverhiba volt én is toltam FC-t GF2 MX400-al :)
    Fel kellett tenni a legújabbat és mindjárt nem volt textúrahiba.
  • Chocho
    Legalább ork volt? :)
  • gyuri12
    Mikor fogjátok már fel végre,hogy a konzol nem egyenlő bugyuta szar játékokkal?
  • Chocho
    Mondjuk nem gondolod, hogy ez azért van, mert a TE PC-d szar? Nem maga a platform? Gondolkodj el ezen...
  • gyuri12
    Korombéli volt,14-15 éves. Mondjuk a combja volt akkora,mint az én bicepszem, nehezen tudott volna kidobni.:P
  • Chocho
    Jajj, megint ez a marhaságod... hetente leírod ide. Ha ez ilyen egyszerű lenne... mondjuk persze konzolokon annyi, hogy ami jól néz ki és amiben ki kell nyírni a ronda izéket, az jó játék. :)
  • gyuri12
    Hm...Mass Effect: PC-n full lowon,kis felbontáson,szaggatva játszottam vele. Undorító,de nagyon jó játék.

Xbox360on: Full grafika,HD minőség: Ugyanolyan jó,és ráadásul gyönyörű. Míg PC-n csak mentem előre,addig boxon néhány bolygón megálltam,és csak lestem a tájat,mert szép volt.

Apróság tudom,de hatalmas élmény.
  • Chocho
    Igen? Hogy-hogy? Rászántad magad? Hisz az úgy értéktelen! Szégyelld magad! 1-es.
  • Chocho
    Hát ha egy kis taknyos kiröhögne a boltban, én is tuti pattognék. Vagy inkább kidobnálak a fenébe.
  • Ry0K3N
    Én csk anno voltam így hogy mindent maxon de rájöttem hogy totál semmi értelme az egésznek, a játékélményen nem ront annyit mint egyesek hiszik.
  • Istencsászár
    Persze hogy játszottam, ezért is tudok különbséget tenni a kettő közt.
  • gyuri12
    No igen,az MM-ben egyszer kiröhögtem egy ilyet,egyik pillanatban még ott erőlködött a TV előtt,mint egy idióta,másik pillanatban meg már ott ugatott nekem...:|
  • magus
    ez a full graf dolog szar hogy elterjedt... fel se rakom az új játékokat, amik nem futnak el maxon, csak elvétve egyet, mertnem rombolom a játékélményt... emlékszem régen amikor egy iszonyat öreg gef2-vel toltam, és amikor jött volna a nagy effekt pl far cryban, hogy itt tükröződik a víz, én csak ültem percekig nézve egy kék textúrát... abszolút megöli a játékélményt egy csomó játéknál
  • Ry0K3N
    99%??? játszottál te low-on bármit is? Egy játék ha low-on megy az ember gépén akkor az már értéktelen? 99% max az volt mikor AvP 2-t akartam kipróbálni VooDoo 2-vel na ott meg volt a 99%-os grafikai butítás.
  • zola2000
    Nem a wiimusic nagyon szárnak tűnik, igazából csak a jrpgk tetszenek wiin, dsen, és x360on is, más úgy különösebben nem foglal le...
  • Istencsászár
    Ronda grafika + rossz tartalom = rossz játék
    Szép grafika + rossz tartalom = rossz játék

Szép grafika + jó tartalom = jó játék

Butított grafika + rossz tartalom = igénytelenség, rossz játék
    Butított grafika + jó tartalom = igénytelenség, jó játék, de az összhatás romlik
  • Istencsászár
    Ilyenkor mindig ez ugrik be... Wii balfaszok...
  • gyuri12
    Nekem PS2-m és Box360om is van,és van köztük egy "kicsi" grafikai különbség,nekem nem kell magyaráznod,hogy nem a grafika a lényeg,mert tényleg nem az. De ad a szép grafika hozzá egy kis pluszt,ez tény.
  • Chocho
    Velem is ez van, holott maximalista vagyok. Ki érti ezt? :)
  • Istencsászár
    Akkor van értelme a dolgonak, "ami nem rossz dolog egy nagy HD kijelzőn." vagy projektoron.
  • Istencsászár
    Ez a max grafika csak pécén tünik olyan nagy dolgonak... az az alap, ugy kell kinéznie, se jobban se rosszabbul, ha ettől eltér 99%ban lefele akkor az butítás = szar.
  • gyuri12
    Rajtad nagyon régóta szakadok,röhejes vagy.:)
    Wii music is tetszik,mi?
    Ha választanom kell,hogy 2 évig olyan játékokkal játszom,amikkel szórakozom,elgondolkoztatnak,és leesik tőlük az állam(ekszbáksz),vagy 5 év idióta ugrabugrálással egybekötött szarokkal(ví),akkor inkább jól szórakozom 2 évig.
  • Ry0K3N
    És mi van ha a PC-t rákötöm egy projektorra? Na akkor mi van a kis monitoron he?
  • Ry0K3N
    Nekem ost volt alkalmam full high-on kipróbálni pár játékot amit eddíg csak med vagy low-ban tudtam játszani. És tudod meddíg tartott a húwazzedekalfaagrafika? Max 5 óra, után fel sem tűnt.
  • Istencsászár
    Minimálisab szebb... bár eddig ilyet nemigazán láttunk, max tudsz rá rakni nagyobb felbontás meg több AAt, h élvezhesd a kis monitorodon ezeröccáznyolvanhatszorezerkilnencszázhamrmincban 16szorAAval... ami nem rossz dolog egy nagy HD kijelzőn.
  • zola2000
    Hát azért nem csak a nintendos cuccok jók wiin, pl a final fantasy crystal chronicles, tales of symphonia2, no more heroes, resident evil u. c., meg az a három cím amit írtam hogy jön is nagyon jónak tűnik stb. Csak valahogy az amcsi fejlesztők nem tudják/nem akarják, lusták kihasználni a wii hardvert, pedig nyugaton is jól megy a wii, aztán csodálkoznak, hogy a fillérekért összedobott játékukat nem viszik, amcsi játékot inkább x360on szokok játszani, már ami érdekel közölük...
  • gyuri12
    Én évek óta lowon játszok PC-n,jó játékokkal.
    Jött az xbox,és most is jó játékokkal játszom,de gyönyörű grafikával,és 30FPS-sel.Lehet,hogy mindkét platformon jók a játékok,de ha választatnom kell FullHD gyönyörű és jó játék között vagy ronda és jó között,akkor az előbbit választom.
  • Ry0K3N
    Érdekelt miylen a game, primitívnek primitív mert egy délután alatt végeztem vele.
  • Ry0K3N
    Igénytelen te vagy, mindenki aki a grafra recskázik igénytelen. És nem nem a PC hibája most nem kell azt szidni mert nem tudsz mást kitalálni. Na és akkor meg mi van mikor jön a Pc verzió és az szebb. Akkor meg a konzolosok igénytelenek mert náluk ocsmányabb a játék?
  • magus
    most komolyan? mit élveztél egy crysison low-on? annál primitivebb lovoldozos jatekot meg nem lattam. en is felraktam rohogni egy jot lowon, repult is.
  • Istencsászár
    Gratulálok, igazi igénytelenség... igaz ez a pécé hibája hiszen lehetővé teszi hogy a saját igénytelenségedet megvalósítsd. Tudod konzolon nem kapsz olyan lehetőséget hogy lowon megcsodált a játékot, hanem ugy látod ahogy a fejlesztők megálmodták...

Nem full HD...
  • Ry0K3N
    Crysis low-on Warhead Low-on GoW med-en anno Halo 2 low-on Oblivion med... Nézd megmondtam hogy hiába recskázol a full HD-s xarboxodra. Nincs sok különbség hogy Low-on avagy fullhigh-on játszasz ha a játékkal eltöltesz egybár napot. Majd ha nagy leszel megérted. Egy játéknál a grafika nem minden csak legyen egy elfogadható szinten, pont.
  • Istencsászár
    Attól hogy te igénytelen vagy arról nem tehetek. Játsz a HD kijelzőn a Wíddel vagy pécéddel low beállításon h ne szagasson ( mert gondolom neked valami sok éves masinád lehet hiszen a grafika meg semmi más nem számít )
  • Ry0K3N
    Hát a Wíínek annyi hogy bebizonyítja hogy hiába vered a grafikára.
  • zola2000
    Az, hogy az olcsóbb fejlesztési költség, nagyobb felhasználni bázis egyre inkább elviszi a fejlesztőket, a hd konzoloktól -és itt most elsősorban a dsre gondolok-, aztán a látványon kívül nem is lesz rosszabb játék belőlük.
  • Istencsászár
    De tényleg az fogy a legjobban... fillérekből van elállítva és drágábban adja a Nintendó mint az MS a 360at... igaz a multiplatform játékok össze vissza butítottak rajta, csak hogy ezt a nagyszerű hadonászást had élvezhessük. Amugy értelmes játék nemigen van rá a nintendó frencsájzokon kívül ( amik persze teljesen rendben vannak ( Mario, Zelda, Metroid ) ), és hát mi a legújabb sláger rajta? Wíí Music... tuti hogy vinni fogják mint a cukrot, amikor annyira de szánalmasan fest az egész egy Gitar Hiró vagy Rokk Bend mellett...
  • Tinman #6223
    Én most elmegyek és szépen megölöm magam... nincs értelme élni.
  • Ry0K3N
    Nextgen így nextgenny úgy. Valami játékmentbeli fejlődés is kéne. Én 5 óra játék után észre sem veszem a grafikát. Low med high full relistic lehet bármi. A játék játék marad csak legyen egy alfogadható szintű grafikja.