17438
  • Chocho
    :D:D:D

Na igen... :)
  • Dante73

Ez közepes-jó közti beállítások közt készült. Melyik konzol tudja überelni?
  • Chocho
    Ha a Crysis volt egyáltalán... nem a Far Cry?

Amúgy de, a Crysis szebb. Szar ügy. :)
  • rumkola
    Tudod, a nextgen nem csak grafikai és teljesítménybeli előrelépést jelent, hanem játékélménybeli előrelépést is hozhat...
    :)

Ja, és kurvára nincs Wii-m. Nem is lesz, amíg 30K fölött van.
    :)
  • acsarkodo
    6273 ez pont olyan mint a Just Causes összehasonlítás volt…amin a hülye is látta, hogy PCn full minimumos beállítással készült.
    6270 ez meg eccerüen csodálatos….igaz, hogy a 8dik képen szinte megse lehet állapítani milyen autó van, de ez bizonyára nem gond egy autós játékban…
  • Ry0K3N
    Próbáld ki haverrokkal feledhetetlen lesz ha belejön az ember. Képesek voltunk 3 órán át egyetlenegy pályán hentelni egymást. Halo-t meg csak azért szeretem mert ha nem lett volna Halo nem lenne RedvsBlue.
  • Petyus_
    Az jó móka!
  • Petyus_
    Rádzsör, kommendör Mesztörcsíf! Ledzkikk der éliön essziz!
  • Ry0K3N
    Ennek nem volt nagy szám a grafca. A mongúzról való rakétázást jobban élveztem mint azt hogy milyen a graf. Na meg mikor a 4 ugyanolyan folyosón is ugyanolyan ellenek jöttek azt sem csíptem. Halo 3 ban lehettek volna kreatívabbak kicsit a pályatervezők.
  • Istencsászár
    Ne mutogass ilyen képkeket mert még a végén ujra erőt kapok hozzá és folytatom a gémet:))
  • Ry0K3N
    Ninja helyett jó egy Viking is, Rune-ra emlékeztet. Poén volt havert fejbe dobni a saját levágott fejével respawn után.
  • Istencsászár
    Azért Őt nem hagynám ki...

• Petyus_
    Az valóban nagyon szép. =)
  • Petyus_
    De egy igazán jó játékba kell még nindzsa meg vérszökőkút és végtagcsonkolás is!

• gyuri12
    A legszebb játék az Okami,bárki bármit mond.
  • gyuri12
    Nincs pénz a telefonomon, de ha tudsz valamit a témában majd szólj!:D
  • Petyus_
    Dehogy szebb. =) (Technikailag fejlettebb, de nem szebb.)
  • gyuri12
    2010 még messze van,és az se biztos,hogy akkor megjelenik.
    Ga a GT5 a megjelenéskor nem lesz tökéletes,akkor itt lázadás lesz bazdmeg,ezek addig ülnek rajta,amíg 10/10-es nem lesz.:D
  • Petyus_
    Az egyik a krájszis, a másikat nemtom.

Nem tudom, hogy honnan lehet letölteni, de dobj nekem egy SMS-t (06902342344 a számom), és utánanézek!
  • Ry0K3N
    ja fordítva
    Med-en már szebb a Crysis.
  • Istencsászár
    Mi a baj? akkor fog megjelenni... de teljesen mindegy büntetni fog ahogy illik.
  • gyuri12
    Vagy magadra hagy,hagy rágódj ezen még egy darabig.:)
  • Chocho
    2010??? LOOOL :DDD
  • Istencsászár
    árnyékok nélkül sokkal szebb
  • gyuri12
    Mi ez a játék? Honnan lehet letölteni PC-re?
  • Istencsászár
    Sajnos ez van...
  • Ry0K3N
    Ez nem igaz.
  • Istencsászár
    Pécére ilyen gyönyörű ótós gém nem lesz a közeljövőben... a GT5ről nem is beszélve ami 2010ben jön, nomeg a Forza3... na mind1
  • Petyus_
    Konzol:

Pécé lowon:

Vagy fordítva?
  • Chocho
    Egyébként meg a személyes ostobaságod, butaságod bizonyítod azzal, ha valakit egyszerűen nem veszel figyelembe. Ez egy fórum, itt a hsz.-ai alapján értékelik az embert. Ergo ha én mondok valamit és Te sose reagálsz, akkor vagy igazat adsz nekem, vagy csupán nem tudsz mit felhozni, és ezért elmenekülsz. Hangember vagy. :)
  • Chocho
    Ezt is eljátszottad már egyszer... ignoráltál egy ideig, majd egyszer csak újra reagálni kezdtél. Ki tudom én provokálni. :)
  • gyuri12
    D:!

hm(ez egy link)

• Istencsászár
    Az h ebben a témában ignore:)
  • Ry0K3N
    Ez nálam Far Crynál már megvolt meg Doom 3nál meg HL2-nél. Azóta engem annyira nem izgat hogy full high-ban élvezem e vagy sem csak elfogadható legyen. Halo 3 ban sem a tájat néztem hanem rakétáztam a mongúzról a bruteokat. (bár az nem a legszebb játék boxon)
  • Istencsászár
  • Chocho
    Ez viszont úgy marhaság, ahogy van. Jobb, ha utánanézel a dolognak, mielőtt badarságokat írsz, mert így csak megnehezíted a vitát.
  • Chocho
    Miért, mi lesz a jövőben? :D
  • acsarkodo
    Viszont a konzol csak az igénytelenséget teszi lehetővé. Tudod egy mai PCn ott kezdődik a low beálltás, ahol a konzolos grafika tart, így valójában a konzol van szarabb helyzetben, mert neked nincs lehetőséged ezen javítani
    Azért ez felettébb érdekes, hogy eddig konzolos oldalon arra ment a nyálverés, hogy grafika így meg úgy, most meg, hogy kénytelenek vagyunk belátni, hogy a konzol grafikája az a mai low PCs grafnak felel meg így tulajdonképp be is lehetne látni, hogy butítás = szar #6239.
  • gyuri12
    Azért írtam ezt a példát,hogy érzékeltessem,hogy van különbség ronda,és szép grafika között.
  • Chocho
    Senki sem mondta, hogy egyenlő vele. Ha tudnád, mivel foglalkozom, akkor azt is tudnád, hogy nyilván tisztában vagyok ezzel is. Csak amíg Ti pattogtok, addig ugye mi is fogunk. Ez az sg.hu igazsága. :)