17438
  • gazgoblin
    ez már csak trollkodás
  • modelcar
    Crysis 2 multi demó PC-re!!

ennyit az xbox exklúzívról
  • dronkZero
    Gratulálok, hogy megint taktikusan kiválogattad az érvek közül a véleményt.
    Jó helyen keresgélsz, ott vannak azok a hozzászólásaim, amik neked mentek válaszul, aztán stratégiai kussolás volt rá a válasz.
  • dronkZero
    "TF nem egy nagy büdzsés játék"

Arra nem emlékszel, hogy mekkora faszságot mondtál kőkemény TÍZ PERCCEL ezelőtt?

Erre volt válasz, hogy ha egy 10 éves fejlesztési idejű, háromszori nekifutásból elkészülő játék nem nagy büdzsés, akkor nem tudom, hogy mi az. Akkor csak egyetlen ilyen játék létezik a világon, a Duke Nukem Forever. B esetben hülye vagy.
  • Ry0K3N
    Bugetnak nem mondanám sem a TF2-t sem a portal inkább valahol a kettő között és úgy is lett besorolva árkategóriában mert megjelenéskor elkérték azért külön értük a 6-7 ezreket, de szerintem volt az több is.
  • Totti5
    Ebből mit is akarsz kihozni? írtam hogy szar lenne valahol is? csak annyi hogy low price játék, erre jössz a 10 évvel mert balfaszjóskák voltak a fejlesztők vagy leszarták nagy ívben mert rossz volt, mondjuk nem csoda mert a végső koncepció homlok egyenest más lett mint ami a videón van.
  • [HUN]FaTaL
    Az nem de az L4D igen. Portal egy kis játék volt, ettől függetlenül egy teljesen új ötlet volt, ahogy a TF2 is jó a maga kategóriájában és mindkettő igen messze áll józsika modjától.
  • [HUN]FaTaL
    Te szimplán ostoba vagy.
  • Totti5
    Portal, TF konkrétan sosem volt teljes árú játék és járt a HL2 mellé vagy ilyen olyan csomagban, vagy ( később ) külön olcsón. L4Det kiadták drágán, sőt 2 példányba is, és biztos lesz 3. is, mert sikeres ( nincs vele gondom biztos élvezetes társaságban, de van némi bukéja a dolognak ).
  • dronkZero
    Hozzátenném, hogy a HL1 CD-n voltak képek TF2ről, és az megintcsak tökmáshogy néztek ki.

Csak annyit kéne észrevenni, hogy:
    1. harmadszori nekifutásra lett belőle játék
    2. kb 10 éven át fejlesztették
    3. alacsony áron adták
    4. még így is megérte nekik
    5. olyan ostoba vagy, hogy az már kéne, hogy fájjon
  • gazgoblin
    " Te hülye vagy?"

Nem

"érvekkel alátámasztva, hogy miért hülyeség, amit beszélsz,"

mint pl?
    "Wehehehe, ez volt a nap vicce! Még, ilyet! :DDD"

ez érv?

és ez:
    "Fallout 2 mint csővilág... Aha, hát asszem a továbbiakban nincs nagyon miről beszélgetnünk, itt kiírtad magad az épeszű emberek közül."

Én kifejtettem hogy értem...tőled csak ennyit láttam a témában

más fennakadást nem láttam a beszélgetésünkben

ha te igen akkor mesélj reagálok rá vagy kifejtem bővebben ha valamit még esetleg nem értenél

(a személyeskedést meg fejezd be mert megmondalak apukámnak :P)
  • Totti5
    Mit nézzek rajta? ha nem lenne ott a logó, akkor azt mondanám hogy a szomszéd józsika CSé/HL modja.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor most olvasd el szépen a hszed mert látom az írás nem nagyon megy. :)))

LFD, TF neked budget játék. Miért, mert már lement az áruk? Tudom konzolon ez nem nagyon jellemző :D

Megint terelsz mint a wowwal.

Egyébként is imádom hogy nálatok az összes konzol egy platform :D
  • Totti5
    Valve játékokról volt szó, fogtad? egy LFD, Portal, TF nem egy nagy büdzsés játékok, ennyi a lényeg ha nem jött át.
  • Ry0K3N
    Vagyis legtöbb játék multiplatform, egy platformon csak a bejáratott címek maradnak meg, vagy még azok sem lassan ha így folytatódik. Csak egy platformon nem élnek meg csak kevesek.
  • dronkZero
    Költségvetésről volt szó. Az meg külön vicc, hogy hiába lowprice, ha szemmel láthatóan még így is bőven megérte nekik.

Egyébként szemmel láthatóan fogalmad sincs miről beszélek. Segítek:
    Jútúb, TF2 '99 privjú
  • [HUN]FaTaL
    Nem keverem ide te keverted bele a steamet meg a "kis költségvetésű játékokat" rajta, nem én.

• Totti5
    Valvéról volt szó, de keverd ide az EAt, hátha kisül belőle valami.
  • Reg5
    Ez szerintem nem ilyen egyszerű. A Valve csak azóta multis mióta az EA-vel lepacsiztak, azelőtt ha jól emlékszem eszük ágában se volt konzolozni. A HL2-t mondjuk kihozták nagy nehezen, de az nem lett nagy siker.
    És ez áll a többi felsorolt fejlesztőre is, legalábbis az ex-s pécésekre. A CA is boldogan elvan a TW szériával, csak Sega kitalálta, hogy alkossanak valamit konzolra is. Az eredményt ismerjük.

A lényegen ez nem változtat, de egyik se azért váltott mert a PC-s biznisz nem jött be, hanem kiadói nyomásra.
  • Totti5
    Ha 10 évig szarakodik valaki valamivel akkor ott a munkatempó hervasztó és csak melegedni járnak be a dolgozók, vagy annyira szar volt a játék hogy 3szor nekifutottak előről, pláne egy TF esetében ami nem egy hűde alkotás mennyiségileg és low price cucc.
  • [HUN]FaTaL
    "és van egy Steam rendszere amire kiad pár kisebb költségvetéső játékot."

Ezen jót röhögtem, láthatóan fogalmad sincs a steamről. EA játékok is biztos kis költségvetésűek megalol. :))))
  • dronkZero
    Bazdmeg, ennyire ostoba nem lehetsz. Ennyi erővel a COD is egy Quake3 mod.
  • gazgoblin
    és mégis van ami megkülönbözteti a platformokat! (és talajt ad a flamewarnak)

sony : exkluzív címek
    pécé: multiplatform címek a legjobb minőségben! (+mmo+rts)
    xbox: öööö....ööööö....nocomment majd totti mesél ehhez most nincs gyomrom :DDDDD

Nem az a lényeg hogy min játszol hanem hogy mivel, számomra egy ps3+pc kombó a legjobb lefedetség arra hogy a lehető legtöbb gaméhoz hozzájuthassak

másnak elég a pécé vagy az xbox

szórakoztatóipar vanik, az hogy kinek mi a szórakoztató meg max személyeskedős trollkodás-ra jó
  • Totti5
    Hálf Lájfot vagy valamit ( L4D inkább egy mod, abból is sikerül 2-3 részt kiadni, a Portal meg engem nem érint, de az is egy kisebb cím ) El lett kurva a dolog ezzel az epizódikus baromsággal, az a helyzet.
  • dronkZero
    Aha, aha, TF2, L4D, ugye? "Kis költségvetésű", igen, a TF2vel majdnem tíz évig szarakodtak, az biztos olcsó volt, két engineváltással, koncepcióváltással. LOL.
  • Ry0K3N
    Jamm azért multiplatform szinte minden mert egy konzolon megélnek a fejlesztők. Azért panaszkodtak az unchartedesek is hogy csak egy platformon van a játékuk. Remendyről nem is beszélve, piszok jól álnak egy olyan bukta után mint az alan wake mert senki nem vette meg boxon. Azért lett multiplatform a FF-is ugye?
  • dronkZero
    Éveket? Te hülye vagy? Ma, meg az elmúlt napokban a VELED történő beszélgetésről van szó. Tudod, az olyanokról, amikor írok neked fél oldalt, érvekkel alátámasztva, hogy miért hülyeség, amit beszélsz, amiből kiragadsz egy mondatot, elkezded nyújtani mint a rétestésztát (ráadásul ostobaságokat nyomatva), aztán taktikusan elfelejtkezel a dologról.
  • raepa
    Volt egy jo otletuk, megvalositottak, maig abbol elnek. Megis mi a fenet kellene csinalniuk szerencsetleneknek, ha egyszer igy is piacvezetok?
  • gazgoblin
    "A sértődés meg az érvek hiányának biztos jele."

az hogy te itt butthurt lettél valakik miatt nehogymár rajtam csapódjon le

ne beszélgess velem ha nem veszed a fáradtságot arra hogy kifejtsd mit akarsz NEKEM mondani

nem tudok érvelni az érveidre amiket nem olvastam mert nem vagyok itt régóta

visszaolvassak éveket? nemfogok
  • Totti5
    Amúgy is a Valve is már multiplatform 100%ban szóval pláne nincs miért sírniuk.
  • Totti5
    Ezzel csak önigazolni próbálod a warezt ( egyes esetekben van benne igazság, de elenyésző ). Valve játékok erősen online rendszerűek ergó kötelező megvenni, amúgy mit sírjon? vagy 1 db frencsájza a HL és van egy Steam rendszere amire kiad pár kisebb költségvetéső játékot. Az meg már nem is meglepő hogy akinek van steam és sokaknak van, azok fillérekért megvették azt a pár Valve játékot az évek alatt, ergó sikeres és nincs miért sírniuk, mert amúgy a Valve lószart sem csinál, csak minimális belefektetéssel kaszál nagyokat. Éljen a Valve pécé memenótja.
  • gazgoblin
    az a maroknyi fejlesztő aki pécéonly vergődik (lásd a listádat) másból nem nagyon él meg csak ha
    1,nagyon bejáratott címeket/frencsájzokat csinál (warhammer/heroes/blizzard bármi)
    2,vagy ha mmo-t gyárt és beszedi a pénzt a játékostól
    3, indy fejlesztő kis csapattal a balkánon kisköltségvetéssel, seggét is eladva bármelyik kiadónak

nincs gond az mmo-val (max a WoW árnyéka vetül mindre ugye), igen én is tologatom az mmo-kat, sőt pécés gamékat is sokat, inkább azt nézd mit mondok, ne azt próbáld kitalálni hogy miért mondom

"de annyira bírom ezt a vergődést"
    téged is megharaplak ha nem veszel vissza! :D
  • dronkZero
    A sértődés meg az érvek hiányának biztos jele.

Az érveim meg azokban a hozzászólásokban vannak, amikre gondosan basztok válaszolni.
  • Ry0K3N
    Most akkor mondjam azt hogy zynga aki 5 millárd értékűre hízott PC-n beelőzve az EA-t? annyira bírom hogy van a PC mint platform meg az összes többi platform együttvéve, mintha nem láttam volna épp elég szardobálást a ps és xbot fanok között. konzolon is mindent kihoznak mindenre ami csak lehetséges nincs igazán platform exlu fejlesztő
  • dronkZero
    Bizony. Tudod a tudatos vásárló definíciója az, hogy tisztában van azzal, mit vesz.

Ellentéte a konzumidióta, aki meg bedől a hype-nak.

Mivel a hypekeltés igen sok pénzbe kerül, ezért nyilván a fejlesztőknek/kiadóknak fáj, ha idő előtt kiderül, hogy hazudtak. Ezért vannak a "jajawarezígyúgy" nyilatkozatok. Közben meg aki igényes játékot képes kiadni, az magasról tesz a warezra. Hallottad már Valve-t a warez miatt sírni? Ott eladja magát a játék, nincs szükség a mesterséges és hazug hypera.
  • gazgoblin
    ne személyeskedjél, ne skatulyázzá mert megharaplak! :D

Nyomasd az érveidet és akkor tudunk beszélgetni, de a fröcsögés nem kell (vagy tartogasd másnak)

• dronkZero
    Ez most ugye csak vicc volt? Másról sem szól a topik, mint hogy mentegetitek az ízlésficamaitokat és az igénytelenségeteket(no meg némi maszturbálás azon, hogy milyen jó a birka többségbe tartozni)...
  • Ry0K3N
    "Mások tudnak jó játékot csinálni konzolra, az hogy egyáltalán megpróbálták mutatja hogy igyekeznek nem csak a warezvilágból pénzt kinyerni (mint ahogy szinte mindenki akinek van esze megy multiplatformra vagy konzol only-ba)" vagy a namco fizet neki hogy ugyan má hozzátok ki xboxra is had húzzuk le az ottani idiótákat egy kis lével
    de annyira bírom ezt a vergődést amit végzel ahogy próbálod lejáratni a fejlesztőket és mégis van mivel játszani PC-n mindíg te is mmo-zol ha jól tudom
  • raepa
    Paradox.
  • gazgoblin
    Ryo developereket sorolt (keveset és annak a fele MMO, másik fele RTS) én meg toltam kiadókat akiknek a tulajdonában konzolonly developerek HADA van.

problem?