A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Dante73
Mikor arról beszélünk, mi olcsóbb, akkor illik az átlagot nézni. Itt tulképp arról folyik a vita, hogy az ÁTLAGOS usernek mibe fáj a dolog. És az átlagos usernek ugyanannyiba van, mindkettõ. Továbbmegyek. Volt szó olcsóbb helyekrõl, ahol 6-8-10-12 ért be lehet szerezni a konzolos gamékat, és aztán azt hasonlítottátok a BOLTI PC-s árakhoz. Pedig ez az iparág PC-n is jelen van. Tehát a konzolos ügyeskedõket hasonlítottátok az átlag PC-shez. Ha már "ügyeskedünk" akkor ahhoz hasonlítsunk...
én tapasztalatból jelenthetem ki, hogy a konzol bizony drágább. Akár ügyeskedünk, akár nem...

http://www.freetvmaci.info/

Nem szarok csak a reakcióidejük késik vagy 1-1,5 másodpercet. Túl sokat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tehát a kisebbség alapján próbálsz következtetni az egészre, ami bizony HIBA!

Fogalmam sincs, hogy ezt kinek szántad, de szerintem rossz oldalról közelíted meg. Nem az a lényeg, hogy sokan megveszik a túlárazott temréket (õk sokat költenek, így jártak), hanem az, hogy reális áron is lehetséges vásárolni. VGA-t is lehet olcsó kisker helyett 30%-kal drágább helyrõl vásárolni, lehet venni teszkós kamukonfigot is, de minek?

Fõleg, ha már egyszer a régi hardverelemek eladása felmerült a topikban, akkor egy két kattintással történõ vásárlás csak nem bonyolultabb.
bardocz
Hát azért instant heccsátok vannak.Én elfogadom,hogy egér az ideális,és hamarabb megszokható,de ez nem hasonlítható egy szimulátor kormány bill témával.Itt tudod kontrollálni milyen gyorsan rántod az elkenfélre,míg bill.-en nem tudod kontrtollálni,hogy félgáz,vagy padló.
Dante73
Nem egy távoli lövésnél látszik, hogy ló, és áthúzza a célponton...
Ennyi, egy legalább ennyire gyakorlott PC-s ellen, édes-kevés lenne.
Egy kérdés. Én el tudom fogadni, hogy autóshoz kormány, ugra-bugrihoz (ügyességi) konroller az IDEÁLIS, konzolosok miért nem tudják elfogadni, hogy FPS-hez az egér az ideális?
Megmondom õszintén. 1/2-1 órám van a haló3 ban. Nem tudtam megszokni. Mikor életemben elösször ültem FPS elé, az egeret 2 percig nem tartott megszokni...

bardocz
Ezt az fps-es témát hagyjuk,megszokás kérdése az egész.Itt egy videó,és ebben mindenki kontrollerel játszik.Nem mondanám õket szaroknak.
Dante73
Ezzel az érveléssel 1 gond van.
Az átlagos userek 90%-a bemegy a Tesco-ba, MM-ba, és leveszi a polcról 15-18 ezerért. Ha nem így lenne, nem ennyiért adnák Õk sem, Mert azért nem hülyék Õk sem....
Tehát a kisebbség alapján próbálsz következtetni az egészre, ami bizony HIBA!
Itt van az én példám. Egy éve vettem 220-ért gépet. A régi elment 60-ért. Öcsém ugyanakkor vett Mediában 50-ért (utolsó darab, azért volt annyi) Egy Box-ot. Mire megállt, 80-ban volt. A különbség 80 ezer forint. 10-12 játéknál ekkora különbség el is tûnik. Még 1-2 évig nem kell a gépemhez nyúlni, minden csont maxon szaladgál rajta, és gyanítom, míg a jelenlegi konzolok vannak piacon, max a PC-exkluzívok fogják megizzasztani. Mire cserélnem kell benne valamit, már akkora elõnyben leszek pénzköltési szempontból, hogy még mindig én járok jobban anyagilag...
Egér kontra kontroller...
Szerintem a kontroller szükségmegoldás FPS-ekben. Lehet irányítani, lehet élvezni is, de nekem eddig nem jött össze. Ugyanúgy, ahogy egy Tomb Raidert szenvedés egérrel irányítani. Csak a különbség ismét árban van. Egy normális kontroller PC-hez 5-6 ropi, míg egy egér+bill konzolhoz, a többszöröse ennek. És azon nem érdemes vitázni melyik jobb az FPS-ekhez. Aki azt mondja hogy a kontroller legalább annyira jó, az talán magának sem vallja be, de nem mond igazat.

Én is külföldrõl vásárolok. Itt MO.-on elképesztõ lehúzás megy kereskedõi részrõl.

Van nem is egy olyan cucc, amit ÖTÖD! áron veszek kintrõl. Ugyanazt, ami itthon boltban 5x annyi.

fotográfik kolomp edisön :D

Sok oka lehet. A már említetteken túl például az, hogy sokan nincsenek tisztában a lehetõségeikkel (úgy netes vásárlásra alkalmas kártya, mint online üzletek ismerete terén), félnek attól, hogy esetleg "külföldiül" kell kommunikálniuk, netán tudják jól, hogy elég egyszer elkezdeni, utána vagyonokat költenének el így.

De mi sem egyszerûbb, mint számszerûen ellenõrizni példának a Royal Mail Airmail tarifáit.
gazgoblin
lehetoseg adott..

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DarkSector
bazz akkor holnap meló

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chocho
Ejha.

Gaming is believing.

Vasárnap.

Chocho
"Bantu néger mászni fára."

Mi van?

Gaming is believing.

Chocho
Nem rossz link Goblin! Kár, hogy PC-s kínálat nem igen van.

Gaming is believing.

Mert az átlagember nem teheti meg neki kényelmesebb a közelben lévõ üzletbe bemenni és onan megvenni mint a póstai rendeléssel veszõdnie.

Chocho
Nekem rengetegszer azért nem jött ki a PC World, mert a postás egy cetlit hagyott helyette "nem fért be a ládába" felirattal...

Gaming is believing.

gazgoblin
sok esetben nem akar 2-3 napot varni egy uj jateknal...(en se)

ha meg raer akkor kintrol rendelek...

hasznalt jatekot meg innen szerzek általában

Krinyo
mert a postás kettéhajtja az xboxot és beletömi a postaládába 😄

Én majd Megathronra 😛

Chocho
Aszondod? Akkor mi itt a probléma? Miért nem rendel mindenki külföldrõl? 😊

Gaming is believing.

Háát... engem nem gyõzött meg a stratégiájuk, de itt inkább hagyjuk, mert Goblin rosszul lesz! 😊
Krinyo
akkor a prohardveren van gianni, asszem

Igen, még az AC (mondhatnám UT3, de minek). Csak azt mondom, hogy rossz példa volt, hiszen egy 110k-s BD-vel felszerelt készülékrõl volt szó konkrétan, nem csupán konzolról. Ez csípte a szemem.
mportal vagy 4 éve nem létezik
sajnos 😞(((

fotográfik kolomp edisön :D

3 ezer Ft-os postaköltségért kispolszkit feladnak Európából...
Istencsászár
Ebbe én nem akarok belemenni, legyen annyi hogy a PS3 gpu gyengébb mint az X gpu, és könnyebb is 360ra programozni ettõl a multik valamivel szebbek, AAsabbak, és több fpsel mennek mint ps3on. Persze a PS3ból is kilehet hozni csodás dolgokat ( exluzívok ) sok évnyi fejlesztéssel, sok emberrel és sok pénzel ( MGS, KZ2, GT stb... ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Krinyo
hmm podolás 😄

12k volt megjelenéskor, legalábbis én futárral együtt fizettem érte 13k-t.
Chocho
Érdekes, a fejlesztõk és programozók (pl. John Carmack) nem ezt mondták.

Gaming is believing.

Inkább 8-12k, rétegjátékok (orosz TBS-ek, kalandjátékok) pedig 4-5k körül nyitnak.

De ez már részletkérdés.
[Jakuza]
Egy kis izelitto milyen egy archon kilovese, milyen reakciokat valt ki egy capital kill. 😉)))
http://dl.eve-files.com/media/corp/cybercop/archon.avi

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Ps2nél nemvolt ellenfele... az X késõbb jött, csak annyival volt jobb hogy erõsebb volt hardwerben és szebbek voltak rá a multik.

Ps3 nem erõsebb mint az X360... hosszú táv ide vagy oda.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
assacreed, mass effect, gears...hagyjuk a ps3 vs konzolt koszike

Chocho
Igen, de tegyük hozzá, hogy a Sony a PS2-nél már jól bevált üzleti stratégiát veti be a PS3-nál is. Eleinte kevés játék, nem nagy third-party támogatás, stb. Viszont nagyon erõs masina rengeteg tartalékkal, s kivételesen hosszú élettartammal. Ergo a PS3-nál eleinte mindegy volt, hogy kevés a játék. Kutaragi tudta, mit csinál.

Gaming is believing.

persze ez is "sok" egy BD lejatszos, medialejatszos (igen divx is) konzolert amire fel evvel hamarabb jonnek ki a jatekok mint pc-re

Mondjuk a multiplatformok ritkán szoktak ennyit késni*, ez inkább a Boxszal való összevetésben állná meg a helyét.

*DMC4 és GTA4 igen, de akkor fel lehetne fújni az Alone in the Darkot vagy a BioShockot, netán a demagógiát egekbe emelve az Obliviont. Szóval inkább a PS3-mal ezt ne! 😉
[Jakuza]
Majd ha rakapsz a PvP izere, akkor onnantol kezdve fogsz zuhanni a lejton. 😄
Egyszeruen evekig megunhatatlan egy jo kozossegben es meg egy jatekban nem talalkoztam olyan adrenalin lokettel, amit a PvP okoz, pedig jo par jatekkal talalkoztam mar.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Krinyo
bár én eddig csak fúrtam 😄

Krinyo
akkor raven

[Jakuza]
Szolj ha megvetted es kilojjuk. <#hehe>
Amugy szvsz Rokhot felejtsd el, nem egy jo hajo ezer jobb van nala.

Chocho
Egy barátom csinált, de alig akadt ellenfele... mindenki gyûjtögetett, spoilozott, de arra már nem volt hajlandó, hogy a harcosát fejlesztve pvp-be kezdjen... nekem legalábbis ez lett mesélve. Mindenesetre letettem a GW-ról. Sajnos idõm sem engedné nagyon a komoly MMO játszást.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Pedig sajnos az.

bardocz
Istencsászár írta,hogy a pk 600 forint kb angliából.
Chocho
E-bay interkontinentális. Igaz, már nem emlékszem honnan volt az óra. Viszont ha még csak közelrõl rendelsz is, a kb. 8 ezer forintos játék máris 11 ezernél van... közel az itthoni árhoz. Akkor meg már minek a macera?

Gaming is believing.

Krinyo
hát én rokhra gyûjtök 😄

bardocz
Nem tudom ott mit féltenek,fõleg,hogy lehetett direkt pvp karit csinálni.
Krinyo
Franz? 😉

[Jakuza]
Eve Online.
Mint mar mondtam ket havi befizetes utan, kitermelheto a jatekban legalisan a GTCre valo amivel megvalthatod a 2 honapos jatekodat egy online gameben. Aztan usgyi fel a haverokhoz ventrire es irany a PvP. 😄
E-peen kill statisztika