A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
én tapasztalatból jelenthetem ki, hogy a konzol bizony drágább. Akár ügyeskedünk, akár nem...
http://www.freetvmaci.info/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fogalmam sincs, hogy ezt kinek szántad, de szerintem rossz oldalról közelíted meg. Nem az a lényeg, hogy sokan megveszik a túlárazott temréket (õk sokat költenek, így jártak), hanem az, hogy reális áron is lehetséges vásárolni. VGA-t is lehet olcsó kisker helyett 30%-kal drágább helyrõl vásárolni, lehet venni teszkós kamukonfigot is, de minek?
Fõleg, ha már egyszer a régi hardverelemek eladása felmerült a topikban, akkor egy két kattintással történõ vásárlás csak nem bonyolultabb.
Ennyi, egy legalább ennyire gyakorlott PC-s ellen, édes-kevés lenne.
Egy kérdés. Én el tudom fogadni, hogy autóshoz kormány, ugra-bugrihoz (ügyességi) konroller az IDEÁLIS, konzolosok miért nem tudják elfogadni, hogy FPS-hez az egér az ideális?
Megmondom õszintén. 1/2-1 órám van a haló3 ban. Nem tudtam megszokni. Mikor életemben elösször ültem FPS elé, az egeret 2 percig nem tartott megszokni...
Az átlagos userek 90%-a bemegy a Tesco-ba, MM-ba, és leveszi a polcról 15-18 ezerért. Ha nem így lenne, nem ennyiért adnák Õk sem, Mert azért nem hülyék Õk sem....
Tehát a kisebbség alapján próbálsz következtetni az egészre, ami bizony HIBA!
Itt van az én példám. Egy éve vettem 220-ért gépet. A régi elment 60-ért. Öcsém ugyanakkor vett Mediában 50-ért (utolsó darab, azért volt annyi) Egy Box-ot. Mire megállt, 80-ban volt. A különbség 80 ezer forint. 10-12 játéknál ekkora különbség el is tûnik. Még 1-2 évig nem kell a gépemhez nyúlni, minden csont maxon szaladgál rajta, és gyanítom, míg a jelenlegi konzolok vannak piacon, max a PC-exkluzívok fogják megizzasztani. Mire cserélnem kell benne valamit, már akkora elõnyben leszek pénzköltési szempontból, hogy még mindig én járok jobban anyagilag...
Egér kontra kontroller...
Szerintem a kontroller szükségmegoldás FPS-ekben. Lehet irányítani, lehet élvezni is, de nekem eddig nem jött össze. Ugyanúgy, ahogy egy Tomb Raidert szenvedés egérrel irányítani. Csak a különbség ismét árban van. Egy normális kontroller PC-hez 5-6 ropi, míg egy egér+bill konzolhoz, a többszöröse ennek. És azon nem érdemes vitázni melyik jobb az FPS-ekhez. Aki azt mondja hogy a kontroller legalább annyira jó, az talán magának sem vallja be, de nem mond igazat.
Van nem is egy olyan cucc, amit ÖTÖD! áron veszek kintrõl. Ugyanazt, ami itthon boltban 5x annyi.
fotográfik kolomp edisön :D
De mi sem egyszerûbb, mint számszerûen ellenõrizni példának a Royal Mail Airmail tarifáit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gaming is believing.
ha meg raer akkor kintrol rendelek...
hasznalt jatekot meg innen szerzek általában
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Gaming is believing.
sajnos 😞(((
fotográfik kolomp edisön :D
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ez már részletkérdés.
http://dl.eve-files.com/media/corp/cybercop/archon.avi
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ps3 nem erõsebb mint az X360... hosszú táv ide vagy oda.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Gaming is believing.
Mondjuk a multiplatformok ritkán szoktak ennyit késni*, ez inkább a Boxszal való összevetésben állná meg a helyét.
*DMC4 és GTA4 igen, de akkor fel lehetne fújni az Alone in the Darkot vagy a BioShockot, netán a demagógiát egekbe emelve az Obliviont. Szóval inkább a PS3-mal ezt ne! 😉
Egyszeruen evekig megunhatatlan egy jo kozossegben es meg egy jatekban nem talalkoztam olyan adrenalin lokettel, amit a PvP okoz, pedig jo par jatekkal talalkoztam mar.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy szvsz Rokhot felejtsd el, nem egy jo hajo ezer jobb van nala.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Mint mar mondtam ket havi befizetes utan, kitermelheto a jatekban legalisan a GTCre valo amivel megvalthatod a 2 honapos jatekodat egy online gameben. Aztan usgyi fel a haverokhoz ventrire es irany a PvP. 😄
E-peen kill statisztika