17438
-
Zóanagyvarázsló #6381 Találtam egy hírt, ami idén januári, s arról számol be, hogy PC-n alig félmillió darab talált gazdára,
Nme tudom, hogy milyen íhr lehet az, mert az NPD (csak retail-Wal-Mart) szerint is elment a tengerentúlon az első két hét alatt 300-400 ezer. Ettől függeltenül a Boxon való eladások nyilván sokkal nagyobbak. -
Cat 02 #6380 Exluzívokra értettem, bár a kb minden az még mindig ott van. -
rumkola #6379 á faszom ezt nem is frissítik, hagyjuk
:)) -
gyuri12 #6378 10 éve játszom PC-n, a multiplatform játékokat(ha tehetem) mindegyik platformon kiszoktam próbálni,ne magyarázd be nekem,hogy nincs rálátásom.;) -
rumkola #6377 :))))
tényleg ezt nem is néztem
Akkor így talán....
lehet keresgélni eladásokat, és arra verni a grafika mellet
:) -
#6376 Na már megint jön a "mi jó konzolosok nem warezolunk" duma.
Nem értettem félre semmit. A PC-t fikázod, amikor neked csupán annyi a bajod, hogy nem játszol rajta. Ergo rálátásod sincs. Senki sem bántja a boxot, de vedd már észre, hogy csak azért, mert Te jobban szereted, az nem fog elvenni a PC, mint játékplatform érdemeiből. -
gyuri12 #6375 Akkor Forza2-zünk már egyet multiba PC-n,ok? Halo3? Lost Odyssey? PGR4? Force Unleashed? Hadd ne soroljam... -
#6374 Hmmm, és akkor nem azok alapján kell megítélni a masinát? Már bocs, de irtó nagy marha vagy, ha azt hiszed, hogy a multiplatformok között van különbség. Azok ugyanis MINDEN gépen ugyanolyanok. :D -
gyuri12 #6373 A lényeg az,hogy a PC-re és boxra is kijövő játékokat nem PC-n,ingyen játszom,hanem megveszem/kölcsönkérem boxra,és ott játszom. Értek én a PC-hez,és hol osztom az észt? Valamit félreértettél... -
rumkola #6372 Mellesleg Diablo 3-ból már 13Milla van ELŐRENDELVE.
:)
Nem tudom mennyire hiteles ez az oldal...
-
#6371 Tényleg, és mikor lesz pcre eternal sonata, final fantasy 13, star ocean 4, mert én kb ezekért vettem boxot a wii mellé. -
#6370 Az egyik olyan game, ami miatt szívesen vennék boxot. Fogok is, csak legyen fizu.. :) -
#6369 forecast? előrejelzés? mármint LEHET h 2015ig elmegy 1.88 millio? vagy hogy kell ezt érteni? :P -
gyuri12 #6368 Ezt idéztem,de van benne valami.;) -
#6367 A DX10-ben is millió kártya van. Ha van neki egy 8500 GT-je, ne csodálkozzon ezen. Nem értesz a PC-hez, ez a Te bajod. Ehelyett osztogatod itt az észt... -
#6366 Talán azért mert míg pcre csak nfs van, addig x360ra van pl forza2, és senkit nem érdekel az nfs... -
#6365 Hoppá-hoppá! :) Köszi! -
Cat 02 #6364 Kb minden game kijön pc-re is ami box-ra max 1-2 év késéssel. -
#6363 Ezert volt a fosboxon az EA szamara kevesebb a bevetel ? :D Ertem. -
rumkola #6362 PC COD4 eladás -
gyuri12 #6361 Bátyámnak déiksztízes gépe van,legtöbb játék megy rajta High grafikán,30FPs-sel,és én mégis boxon játszom eredeti játékokkal.
-
gyuri12 #6360 Talán úgy,hogy míg boxra jöttek ki értelmes exkluzív játékok,addig PC-re nem?:) -
#6359 Ja, amúgy még mindig várom linkelve a hivatalos eladási adatokat. Addig ne pampogj. -
#6358 Jajj hagyd már ezt az ignoráló izét, ugyanúgy kiröhögteted Magad, mint ő tette. Hányszor leírta, hogy nem vesz majd figyelembe! Erre tessék. :))) -
#6357 A PC-t kár bántani. Csak az istencsászármetszés-féle konzolfanboyok csinálják. Azért, mert gyenge géped van, nem magát a platformot kell szidni. -
#6356 Persze, ha leszarjak, akkor magyarazad mar el, hogy a csudaba lehetett tobb bevetele az EA-nak a PC-s jatekokbol 2007-ben, mint a dragalatos foxboxodra ? :D
Ja, persze el is felejtettem, te ugy is megmagyarazod..... :D
Talan meg fillerre is leredukalod a dollart, a PC-s oldali bevetetelnel, hogy igazad legyen. Na ignore on, again. :D -
#6355 A 100 000 simán megléphető, de ha nem, akkor is jó pár darab elkelt. Ezen nincs mit vitatni. Nem termelt veszteséget. -
#6354 Akkor nincs semmi baj, a fejlesztők csak szimplán szarják le a pécét? minden öröm és bodottá. -
gyuri12 #6353 Hm,az MGS4-et kihagytam. De az összes többi... Hááát...Vannak nagyon nagyon nagyon szép játékok(Heavenly Sword,pl),de egyiknél sem tátottam el a szám. Egyébként is,én most a PC-t szidtam,nem a PS3-at.:D -
#6352 Semmit sem er, az ilyen osszehasonlitas. Eladott a EA Madden NFLbol is 6 millio darabot, kozben a PC jatek eladasban tobb profitot termeltek,mint az X360-ra. -
#6351 Exluzívok minden gépen szépen néznek ki... -
#6350 Itt egy eladás japóból
01. [NDS] Pokemon Platinum (Nintendo) 315,000 (1,278,000)
02. [NDS] Dragon Ball DS (Namco Bandai) 72,000 (-)
03. [NDS] Rhythm Tengoku Gold (Nintendo) 63,000 (787,000)
az NDS szinte mindig aláz mindent, az a 300ezer brutális, de már a 2. helyen csak 72...
a nem warezolhato ps3ra
04. [PS3] Trusty Bell (Namco Bandai) 34,000
japóban! ez nem sok... akkr most pécére szereinted ennyivel a megjelenés után a 10. helyen levő Cod4, hány példányba fogyott?
Amcsi eladás egy uj játék kijövetelekor
1. (360) Madden NFL 09 - 1,000,000
2. (PS3) Madden NFL 09 - 643,000
3. (PS2) Madden NFL 09 - 424,500
pécén ilyet hol látsz? EZ és Blizzard játékokon kívül szinte semmi sincs... néha valaki pelopódzik, aztán el is tünik köv hónapban... -
#6349 Nem kéne itt fanboykodni... A MGS4 elképesztően néz ki, ahogy az összes többi PS3 játék is. Kár a gőzért. -
#6348 Ne haragudj, de ebbe szemernyi valóstartalom sincs, sőt, általánosságban pont, hogy fordítva van. -
gyuri12 #6347 De bizony megközelíti,sőt...Vannak PC-re olyan játékok,amik feltörlik a padlót a konzolos grafikával,de nagyon kevés(pontosabban 1 darab) míg PS3-ra ígérgetik a a gyönyörű grafikát,és ott is csak egy GT5P van,az is egy demó. -
#6346 A top10-ben nem kizárt. Nézd meg, az USA egy 300 milliós ország. :D -
#6345 Százezer nagyon sok:) kizárt. -
#6344 Mondjuk ez sem igaz. Simán megközelíti, sőt, el is éri, hisz kb. ugyanazok a játékok jönnek az összes platformra. Jó, ott van a Crysis, de az ugye meg is követeli magának a vasat. -
#6343 Nyugodtan befejezheted ezt a kamuzást, foggalmad sincs mit hordasz össze. -
#6342 Hát 10 000-nél tuti több. Ez százezres szám.
Jó, akkor elment egymillió. Tudod, hogy ha egy játékból több, mint 200 000 megy el, már sikerként könyvelhető el? Az egymilliós szám igenis jó, s mivel a portolás boxról PC-re semeddig se tart, nyilván meg is érte nekik.