17438
  • Cat 02 #7061
    Az a vicces h Mercenaries 2 is szebben fut ps2-n, mint egy mai normális pc-n. Szal egész tudás kérdése, illetve az h mennyire jól portolják.
  • DarkSector
    Jah szintúgy egyetértek, hogy idő kérdése, és jönni fog, ahogy eddig az akkor még exclusive-nak beharangozott cuccok.
    GoW meg stb.
  • Dante73
    Az a legszebb az egészben, hogy azok az emberek biztosítják a napi betevő játékainkat, akik elhiszik, hogy ezt a dumát bármelyikünk is beveszi. Magyarán, erre a színvonalra helyeznek minket, mindegy, min játszunk. PC-n, Konzolon, BNőnkön...
    Ha így nézem, értem azt, hogy miért kapunk színvonalasabbnál színvonalasabb játékokat. Elmennek ezek a g... cibe, anyjukkal együtt!
  • Chocho
    Ez a legszánalmasabb duma, amit valaha kiadótól hallottam. Amúgy egy év múlva tuti kijön...
  • DarkSector
    Star Wars Unleashed Unleashed-et nem bírják el a pc-k.
    Állítólag ez az oka, hogy nem dobják át, mert a fizikát nem bírná el a legtöbb gép.

Na akkor ez most mi lehet egy powerPC?????

Star Wars Force Unleashed (PS2)!!!!!!!!!!!!!

• bardocz
    Én Solten cikkjét olvastam,neki is az van,és hát meggyőzött:)
    Viszont találtam ph-n pár s754-es procit,csak hát a 3000+osok eléggé drágák,inkább vennék akkor már egy c2d 2xxx-et. Namegmost inkább bicóra akarok költeni,kéne xc-s váz a mostani dirt helyett,aztán mehetnék vele suliba,csak apám természetesen nem akarja,merthogy ez miért nem jó,meg stb...
  • Chocho
    Jajjj, azok a Sempronok... Nekem egy régi 3200-as Bartonom volt ez előtt a proci előtt. Remek cuccok voltak azok. Most a 4400+-os AMD mellé 2 giga ram és ez a kártya társul, de a gép még fejlesztés alatt áll. Hó elején jön új vinyó (320 gigás), még két giga ram, új csendes táp és hűtés, valamint egy ép ház a mostani roncs helyett. :D

A 3850-ről meg annyit, hogy egy barátomnak (Sanyix) az van és nagyon jó kártya.
  • bardocz
    De a 3850 is nagyon jó,ha tavaly vettem volna gépet biztos azt raktam volna bele.Sőt,lehet pénz hiány miatt még most is azt raknék bele,teljesen jók a mai játékokhoz.Főleg 6600gt helyett:) Nameg a procim is ócska már,amd sepron 2600+,visszafogja még a mostani kártyát is,és jobbat nem lehet már kapni ebbe a foglalatba sajna.Dehát több mint 3 éves,nem is csoda:)
  • bardocz
    Nem ironizáltam,tényleg nagyon jó kártya.Kár,hogy kéne új alaplap is hozzá,akkor meg már proci,ram,meg minden.
  • Chocho
    Nem tudom, ironizáltál-e, vagy sem, de lényeg a lényeg: tényleg egy olcsó kártya. Emellett a teljesítménye se kutya, ezt tanúsíthatom.
  • bardocz
    Hogy olcsóóóó?Akár irodai gépekbe is belerakhatnák,olyan jó áron van már.
  • Chocho
    "jobb, normálisabb pécés játékok mellé nem kell vgat venni, szerencsásebb esetben."

Idővel? Dehogynem. Amúgy ez egy olcsó kari, nem csúcskategória.
  • Chocho
    Te nagyon félreolvastál valamit. Azért vettem új VGA-t, mert a régi alaplapom cseréje óta nem volt sajátom. Ki mondta neked, hogy a Crysis miatt? Hülyeségeket adsz a számba, már megint...
  • CS@
    Okés én aláírom, hogy nem tudok olvasni, mondatot értelmezni, meg alfabéta vagyok meg minden, de ha Te nem, akkor légy szíves segíts már ki engem azzal, hogy ide copyzod azt a részt, ahol azt írja, hogy EZÉRT a játékért vett jobb vga t, hogy EZZEL tudjon játszani.
    Ha esetleg ez nem sikerül , akkor ugye a másik mondaójának kiforgatásában vagy neked tetsző oldalra terelésében ki is merült részedről a dolog?
  • Istencsászár
    A kérdést te tetted fel... azért vettél jobb vgat hogy tudjál ezzel játszani, ebben ki is merült a dolog... jobb, normálisabb pécés játékok mellé nem kell vgat venni, szerencsásebb esetben.

Elsődlegesen konzol, másodlagosan pécé gémer vagyok.
  • Chocho
    Nem tudom, mi köze ennek a VGA-mhoz. Vettem egyet kemény 20k-ért, és? A Crysis NEM AZ EGYETLEN játék a PC-re...

Viszont ha már ennél a kommentednél tartunk, látszik belőle, milyen vérfanboy vagy.
  • CS@
    „valahol mégis erről szól a dolog... vagy miért is játszol pécén?”
    Ezt a kérdést nem teljesen értem, de sebaj visszakérdezek, hátha abból rájössz magadtól a válaszra:
    Miért is NEM játszol az X-en se Te se én(a nálam lévő kölcsöngéppel) pl a GT-vel? Segítek a válaszban: Azé me nincs.

Bár 1x már leírtam, de legyen még 1x: Ez egy lehetőség volt neki, mint láttad írta, hogy korábban is kipróbálta a játékot csak legfeljebb az nem ilyen minőség volt, de legalább volt rá esélye, hogy ezt megtegye. Erre neked esélyed sincs egy Morro-Obli viszonyban.
  • rumkola
    Én először egy 3850-el próbáltam és nem volt egy nagy élmény - mondhatni kiröhögtem milyen szar. Most viszont egy 4850-essel és egy 4Ghz C2D-vel újra elkezdtem és csont nélkül végigjátszottam úgy, hogy közben végig élveztem és gyökeresen megváltozott a véleményem. Szerintem nagyon nagyon jó FPS, lehet rambózni, lopakodni, jedizni a suittal kinek mihez van kedve. A bejárható terep is elég nagy szabadságot ad.
  • DarkSector
    Ez tény, vagyis nyílt titok volt hogy úgy monnyam. :P
  • Istencsászár
    "Az új VGA-mmal (HD3870)" , "PC jövője ennyiben merülne ki..."

valahol mégis erről szól a dolog... vagy miért is játszol pécén?
  • DarkSector
    PC-n a legszebb. tény. viszont lehet rá mondani hogy üres.
  • Chocho
    Az új VGA-mmal (HD3870) végre alkalmam nyílt újra nekiesni a Crysis-nak - ezúttal magas beállítások mellett.

Nos, ki kell jelenteni, hogy ilyen bizony egyik gép sem mutat manapság. Hihetetlen, milyen látványos ez a program. Olykor-olykor viszont kiábrándító is, pl. nem hiszem el, hogy a HL2 után három évvel nem voltak képesek újra megvalósítani a szemünkbe néző karaktereket. Komikus látvány, mikor a közel fotorealisztikus karakter homlok egyenest ellenkezőleg beszél hozzánk.

Ami a játékmenetet illeti, azt már taglaltam a tavalyi cikkemben, ez nem is változik semmit jobb gépen - talán csak a fizika az, ami látványosabb.

Hogy mindezt miért írtam le? Nos csak azért, mert a Crysis-szal sokan példálóztak itt alant. Tény, hogy a legszebb (még mindig), de... valami hiányzik. Ez persze sem a konzolok, se a PC-k előnyét vagy hátrányát nem bizonyítja, semmi köze hozzá. Csupán annyit akarok mondani, hogy én nem örülnék neki, ha a PC jövője ennyiben merülne ki...
  • Istencsászár
    Ő játszott vele vagy én? ő próbálta ki a nextgen jrpgket? van 360a? lehet lemaradtam valamiről, de a kérdése inkább kötekedés jellegű...
  • [Jakuza]
    Ezekrol a kerdesre, kerdessel felelek valaszadasaidtol, mindig egy klasszikus jut eszembe a Ford Fairlainbol:

"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni.Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas" :D
  • DarkSector
  • Istencsászár
    Te mit próbáltál?
  • Bucser
    miért mit próbáltál azon kívül?
  • Istencsászár
    Az Infinite Undiscovery ríl tájm harcal rendelkezik... ezért sem szereztem még be, mert nekem a klasszikus harc tetszik, de akik megvették, csak jót mondanak róla...

Eternal Sonataba fél ríl tájm harc volt, az sem tetszett, de a káprázatos grafika és történet, nomeg a zenék meg minden más rendesen odaragasztott a képernyő elé...

Amugy mi a bajod vele? azon kívül hogy nem 700 óra, meg japó.

Ezért írtam hogy az LO klasszikus vonalat követi... Review
  • [Jakuza]
    Ugyan mar egyszeruen vicc az osszes. :
    Lassuk a nagysikeru Infinite Undiscovery JRPG-t, hogy mindenki tisztaban legyen milyen jatekok is ezek.
    http://www.gametrailers.com/player/39849.html

Egyszeruen ez az RPG jatekok megcsufolasa.
  • Istencsászár
    Azt próbáltam sugallani hogy a legjobb nextgen jrpg, persze csak 360 jelent meg.
  • Kandurex
    ps3 -ra nem jött
  • Istencsászár
    Star Ocean: The Last Hope a sorozat 4. része...
  • [Jakuza]
    Marmint a NES 1996-os Star Ocean atirata ? :D
    Azert fejlodnek latom.
  • Istencsászár
    Majd kiderül:) a Last Remant mászzhev nálam jelen pillanatban, ahogy a Tales of Vesparia is és a Star Ocean is:) az FF13 meg kitudja mikor jön...
  • DarkSector
    De csak míg ki nem jön a Final Fantasy XIII illetve a The Last Remnant.
    :P
  • [Jakuza]
    Hat ez utan a mondat utan nem mindegy , hogy ismered vagy sem :D

"bár valszeg sose fogok a Witcherrel játszani, mert nekem annak a világa nem bejövős "
  • Istencsászár
    Nem teljesen mindegy?
  • Bucser
    Miért mit tudsz a Witcher világáról?

(erős az érzésem, hogy semmit)
  • dronkZero
    De arra is rá kellett jönnöm, hogy az RPG-hibridek jobban bejönnek a "tiszta" RPG-knél. Pl Deus Ex, System Shock 1-2, Jagged Alliance 1-2(hát ez eléggé szőrmentén RPG csak), Oblivion(ezt is inkább akció-RPG-nek nevezném), Spellforce, ilyesmik.

Ja, bocs, hogy itt offolok, de némileg kapcsolódik a témához: ez a múlt... :P
  • Istencsászár
    Lost Odyssey jelenleg a legjobb jrgp ( szvsz ) ps3/360ra.