A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert a többi magadfajta tévhites szereti hangoztatni a saját véleményét.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DanielT
Miért nem hagyjátok itt ezt az idiótát a tévhiteivel együtt?
Van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[Jakuza]
Mondom ne terelj 150es indulo arat mondtatok mikor 699 Euroval indult a PS3 kozel 260as Euros arnal, de volt ahol 899-ert arultak.
A tobbi szimpla matek, szo sincs arrol a csusztatasrol amivel probalkoztatok, hogy 150k.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na most akkor a másik topicról és a színvonaláról most ne is beszéljünk jó?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

<#wilting>
te tényleg ennyire buta vagy?
mi lenne, ha olyan hozzászólást idéznél, ami tõlem jött, ha már megpróbálod rámsütni a hazugság bélyegét-e?

mert így csak hülyét csinálsz magadból (mondtam már?)

követem a topikot természetesen születése óta, az elején még nagyon szórakoztató volt!!

mondjuk már rég temetve lett volna ha arty és zó nem küzdenek kitartóan a sötétség ellen, ezen felbuzdulva gondoltam beszállok egy péntek délutáni térítésbe de tudom úgyis hiába...

[Jakuza]
Mondom hazudsz idezem a mondatot joember.

"mivel arra konkrétan emlékszem, h a ps3 150rõl indult" #4448

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin

ez a topik már rég jakuza bácsi saját játszótere...
benyög valami csúszósat majd félremegmagyarázza...utána fröcsög kicsit majd megint kitalál valami egetrengetõt...

legalább a pc-s játékok jövõjérõl beszélne...

ha senki nem reagálna a hozzászólásaira akkor pangás lenne a topikban mint az állat hiszen a topik témája már rég ki lett tárgyalva

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

"Olvasgass es ertelmezgess, tudod plusz egy jatek, plusz egy controller add osze rendezd a gondolatod es szamolgass."
totti mar valaszolt, jatekot PC-re is veszel mert nem lopsz.
a plusz kontroller kb olyan mintha a PC-nél beleszámolnám hogy kiépítesz LAN-t, vagy dupláznám mert két pécé kell minimum hogy lehessen multizni. <#levele>

"Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide"
ne hazudj!
165k-t linkeltek be ide, ezt véletlenül tudom

"Makacsok a tenyek igaz picinyem?"
megint hazudsz, a tenyek nem makacsok legalabbis neked mert ugy ferdited oket ahogy neked tetszik...

te tényleg butavagy nagyon!

gazgoblin
"ertelmezgess, tudod plusz egy jatek, plusz egy controller add osze rendezd a gondolatod es szamolgass"

"Játékot minden géphez meg kell venni"

látod ezekrõl a beszéltem amikor ezt irtam:
"vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk"

gazgoblin
"Szal ennyit a belinkelt 165k-rol"
"Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide"

mostakkor?

Istencsászár
Játékot minden géphez meg kell venni, de nyugodtan fel lehet hozni, plusz kontrollert meg vesz az aki akar... alapból nem kell és nem mindenki vesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Igen szamodra megcafoltam magam.
Olvasgass es ertelmezgess, tudod plusz egy jatek, plusz egy controller add osze rendezd a gondolatod es szamolgass.
Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide ?
Makacsok a tenyek igaz picinyem ?

csak így magunk közt, áruld már el, te tényleg ilyen hülye vagy hogy szivatod saját magadat direkt csinálod?

"amit en leirtam eddig, mind szamokkal es linkekkel alatamasztottam."
ilyen beszólásaidra gondolsz?

a saját magad által linkelt cikk ELSÕ bekezdésével cáfolod meg SAJÁT magadat!

idézet a hozzászólásodból:
"Szal ennyit a belinkelt 165k-rol ami hat hogy is mondjam nem igazan igaz"

idézet az ÁLTALAD LINKELT cikkbõl:
"165-170 ezer forintért lehet megvenni a hazai boltokban"

komolyan ritka az ekkora self-ownage, ráadásul 1 hozzászóláson belül!!

csak azért szólok mert már kezdelek tényleg sajnálni! 😊

Istencsászár
Hát pl tegnap jelent meg a Fracture demo, ez neked lehet nem mond semmit ( nekem sem mondott amig nem láttam ), a lényege hogy ez is egy LucasArts játék csak 360 és Ps3ra, ahogy minden Lucas játék mostanában...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
nem...ennek meg mindig semmi koze ahhoz amit en irtam...de mind1 is

[Jakuza]
Eloszor is aki felrebeszel az te vagy itt, amit en leirtam eddig, mind szamokkal es linkekkel alatamasztottam.
2. meg mindig nem tudsz ertelmezni mondatokat.
De leirom a szintedre butitva : Olyannyira azt hiszitek, hogy a konzolosok miatt mukodik minden, mint peldaul a jatekipar, hogy mar attol sem riadtok vissza, hogy azt irjatok, hogy ti tartjatok eletben a masrol szolo topikokat.
Ez pont akkora dilettantizmus, mint amikor azt hiszitek ti tartjatok el a jatekipart es mintha nem lenne a tobb mint 10 milliardos bevetel a PC-s oldalrol.

gazgoblin
ez egyértelmû köszi

gazgoblin
te most mirõl beszélsz?

"ezt a topikot mi tartjuk életben."

gondolom nem olvastad tovább...most próbáljuk meg megint hátha!
"mi akik vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk."

ennek semmi köze ahhoz hogy mi tartjuk életben a
"PC jatekeladasokat is"
"meg a PC-s hardweripart,"

a warezhoz meg pláne semmi köze nincs...

mellébeszélsz mint rendesen...

arty
Orbiter freeware. Hobbi program. Tulajdonképpen a PC egyik emblematikus játéka a jövõt tekintve - a wow mellett. Ha ilyet fejlesztenél, mibõl élnél?

(h az Xplane fejlesztõi mibõl élnek, azt sem tudom 😊 az asszen nem free, bár azt egyáltalán nem ismerem)

Forza.

dronkZero
Viszont irdatlan csúsztatásokat hasonlóan még irdatlanabb csúsztatásokkal ne "korrigálj" már kérlek, ha egy mód van rá...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[Jakuza]
Hat persze, meg a PC jatekeladasokat is, meg a PC-s hardweripart, hiszen a konzoljaitok millioihoz irjatok veluk a warezt. 😄
Szerintem komoly problemak vannak odabent, ha azt hiszitek a konzolosok mukodtetnek mindent. Itt latszik a szemellenzosseg ezeknel a hozzaszolasoknal.

gazgoblin
örülnél mi? <#fogmosas>

ezt a topikot mi tartjuk életben.

mi akik vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk.

mi akik próbáljuk felnyitni a 17colos monitorbámulásától becsipásodott szemedet arra amit carmack bácsi is szépen leirt:
"gamers are migrating off of the PC."

forrás

[Jakuza]
"Kutyat nem erdekel" a'la #4744 mint mar irtam.
Valamint a viszontlatasra, ne is lassunk. 😄

gazgoblin
amilyen fröcsögést levágsz abba inkább ne hivatkozz anyámra sehogyse...okthnxbye

[Jakuza]
Oreg tanuld meg ertelmezni a sorokat, vagy menj azt terdelj huppogve a sarokba, kutyat nem erdekel.
De ha neked az kell hogy szamodra az anya szo sehol ne szerepelhessen egy mondatban mert a 2 IQ-dal, csak arra tudsz asszocialni, hogy valami csunya, ertelme lehet, akkor behelyettesitheted a postas szoval is.

gazgoblin
hát nem akartam eddig anyáddal jönni de kurva nagy paraszt vagy...betudom a kifogyott érveid miatt érzett tehetetlen dühnek...

[Jakuza]
Es kit erdekel hogy o irkalja hogy pls ?
Keresse meg maga, van keze, van ideje, ugyanannyiba kerul neki is mint masnak.
Remelem te is anyaddal kapcsoltatod be a konzolod, mert lusta vagy.

Lammer
" Megint a levegõbe beszélsz, nincs semmi bizonyítékod"
bocs gondoltam nem kell mindent "megmagyarazni" amugy ahogy irtam kotaku meg n4g(amik altalaban NPDbol veszik ugye az adatokat) hirekbol szoktam ollozni! 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gazgoblin
"linkt plz!"

kérte! nem elvárta...<#szomoru2>

gazgoblin
jah megelozte ha jól emléxem 5-10%-al

eladott box: 20millió
eladott PC: azt nem tudom...viszont az mutat némi számadatot ha azt vesszük hogy volt 40millió warezolt UT3 multiplayer attempt hivatalos szerverre

[Jakuza]
Szepen fogod magad a topicban es visszakeresel ra, a linket is megfogod talalni. Ez nem a szalljon a szamba a sultgalamb nevezetu nepi jatek.

Lammer
linkt plz!

az a baj, hogy en kotaku, N4g es a "http://forum.pcvsconsole.com/"-on szoktam okosulni!
nincs egy olyan OSSZETETT lista ami vilagszinten osszeadja az eladasokat?

en is nezegettem listakat de mindenhol kulon van az US, EU, JPN... ez tok gaz :C

peldaul AMCSIBAN a halo3 tarolt kozel 5 millerrel 2007ben! de vilagszinten? :|

Chocho
Az mindig is casual-széria volt, a kutyát sem érdekelte a komolyabb gamerek közül.

Amúgy Jakuzának igaza van. Megint a levegõbe beszélsz, nincs semmi bizonyítékod. Így én is mondhatom, hogy tudom, hogy az Xboxot lopták a kínaiaktól és hogy Bill Gates okozta az iraki háborút. Ennyi erõvel ezek is tények. 😉

Gaming is believing.

[Jakuza]
Nyugodtan nezd meg az AE eladasokat, az is bevolt ide linkelve a PC megelozi eladasban a X360at, szoval ezt megint buktad.

Lammer
sajnalom de ki kell abranditsalak 😉 cnc tiberium wars tobbet fogyott konzolra mint pcre 😉
(igen multirol beszelek! es beszeltem is eddig is, kerlek ebbe ne koss bele 😉

de ezeket szepen kimagyaraztad, hogy miert ne nezzuk oket(bugos, marketing stb) ok es mi van az EA multijaival? ott megnagyobb a pownage 😉 nfl, nba, fifa, nfsek hmmm?
😉

[Jakuza]
Oh, megegyszer kerdezd meg magadtol, hogy 2007-ben melyik jatek termelte ki a legnagyobb bevetelt a jatekpiacon es hirtelen megfogsz lepodni.
Mint ahogy mar linkeltuk a jelentest is hogy a PC-s jatekok az osszes jatek kozel 1/3-ad kepezik, amibe beletartozik a mobil,handheld es mas eladasok is. Ugy kepezik ezt a hanyadot, hogy 10lopott peldanyra jut 1 megvett. Ez pedig azt jelenti,aki nem hulye a matekhoz, hogy lenyegesen tobben jatszanak PC-n mint konzolon.

Chocho
Hmm... hallottál Te az Orbiter címû ûrszimulátorról? Netán az X-plane-rõl? Nem??? Persze, hogy nem. Ezeket nem találod meg a GameSpot-on. 😊

Gaming is believing.

arty
a blizzardtol? vagy ki fejleszt még pécére (kizárolag) ?

Forza.

arty
a pécés sem 😊 aki ugyanis reális fegyver stb buzi, nem fog szkifit venni... vérpistinek meg tul élethû lenne 😊

Forza.

Chocho
Nem felejtettem el. Nem használtam, mert épp nem volt semmi, amire külön ki kellett volna emelnem, hogy válaszolok. Neked szólt, nem kell az ovi. 😊

Gaming is believing.

Lammer
felkernem kedves kollegat, hogy reagaljon erdemben az on felett elhangzottakra, mivel kedves forumtarsunk elfelejtette hasznalni hon szeretett forumunk 1ik tulajdonsagat a 'valasz erre' funkciot.
<#hehe>

Chocho
Ha fejlesztõ lennék, megvolna a saját álomjátékom, és valószínûleg PC-s lenne. Többek közt azért, mert egy nagyon komoly katonai szimulációt csinálnék sci-fi környezettel. S erre nem lenne vevõ a konzolos társadalom.

Gaming is believing.

Ezt kérdezd meg azoktól a fejlesztõktõl akik PC-re fejlesztenek.
Ja meg az NV-tõl és az AMD-tõl.

😊

Bár te biztosan jobban tudod és okosabb vagy mint õk...

fotográfik kolomp edisön :D

Chocho
A WOW 8 millió játékosa, akik mellesleg folyamatos elõfizetõk, s akik most teljesen rá vannak kattanva az új kieg. megjelenésére, biztos szánalmasan kevés pénzt hoznak. 😊

Amúgy nagyon pattogsz itt az eladásokkal. Hol vannak a bizonyítékok hivatalos források megjelölésével? Csak mert ez így szart sem ér.

Gaming is believing.

Chocho
A COD4 multiplatform, a kutyát sem érdekli.
A GOW egy évet csúszott és olyan bugos volt, hogy az már botrány. Nem csodálom, hogy kevés ember vette meg.
A Halo-kat már kitárgyaltuk.
CNC? Ember, az eleve PC, több fogyott rajta jóval, gondolkodj már!

Gaming is believing.

Lammer
na ne!!!! jajjj mar nem tudsz min fogast talalni... 😄😄

ENNYI! a te belekotogetos kedvedert nem fogom MINDENHOVA leirni, hogy igen kiveve az MMO(komolyan mint a hulyegyerekeknek 😄)... hagyjuk mar... 😉

najo a te kedvedert: igen b+ MMO+retegjatekok szanalmas eladasokkal a jovo... igy jo? <#rolleyes>

Chocho
Az a baj, hogy nincsenek meggyõzõ érveid. Csupán a cinizmusod és a - ha már meg nem sértlek - nem túl kifinomult fogalmazási készséged. Ez kevés. A "konzolon jobban megy a piac mint PC-n" duma régi és nagyon relatív. Van, ami jobban megy a konzolon és van, ami nem. Pl. PC-n egy katamari-féle cuccot sosem lehetne eladni, mert más a felvásárlóréteg. Ellenben konzolon sem kellene egy LFS senkinek. Nem egy kategória a két társaság. A konzol mindig a lazább játékosok kedvence marad, míg a PC az hardcore gamer-ek szíve csücske.

Gaming is believing.

arty
aham... vegyük h befektetõ vagy, esetleg fejlesztõ

milyen játéknak állnál neki és milyen platformra?

Forza.