A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A tobbi szimpla matek, szo sincs arrol a csusztatasrol amivel probalkoztatok, hogy 150k.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
te tényleg ennyire buta vagy?
mi lenne, ha olyan hozzászólást idéznél, ami tõlem jött, ha már megpróbálod rámsütni a hazugság bélyegét-e?
mert így csak hülyét csinálsz magadból (mondtam már?)
mondjuk már rég temetve lett volna ha arty és zó nem küzdenek kitartóan a sötétség ellen, ezen felbuzdulva gondoltam beszállok egy péntek délutáni térítésbe de tudom úgyis hiába...
"mivel arra konkrétan emlékszem, h a ps3 150rõl indult" #4448
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ez a topik már rég jakuza bácsi saját játszótere...
benyög valami csúszósat majd félremegmagyarázza...utána fröcsög kicsit majd megint kitalál valami egetrengetõt...
legalább a pc-s játékok jövõjérõl beszélne...
ha senki nem reagálna a hozzászólásaira akkor pangás lenne a topikban mint az állat hiszen a topik témája már rég ki lett tárgyalva
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
totti mar valaszolt, jatekot PC-re is veszel mert nem lopsz.
a plusz kontroller kb olyan mintha a PC-nél beleszámolnám hogy kiépítesz LAN-t, vagy dupláznám mert két pécé kell minimum hogy lehessen multizni. <#levele>#levele>
"Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide"
ne hazudj!
165k-t linkeltek be ide, ezt véletlenül tudom
"Makacsok a tenyek igaz picinyem?"
megint hazudsz, a tenyek nem makacsok legalabbis neked mert ugy ferdited oket ahogy neked tetszik...
te tényleg butavagy nagyon!
"Játékot minden géphez meg kell venni"
látod ezekrõl a beszéltem amikor ezt irtam:
"vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk"
"Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide"
mostakkor?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Olvasgass es ertelmezgess, tudod plusz egy jatek, plusz egy controller add osze rendezd a gondolatod es szamolgass.
Szoval meg sem az ahitott 150ezres hazugsag jon ki amit belinkeltek ide ?
Makacsok a tenyek igaz picinyem ?
"amit en leirtam eddig, mind szamokkal es linkekkel alatamasztottam."
ilyen beszólásaidra gondolsz?
a saját magad által linkelt cikk ELSÕ bekezdésével cáfolod meg SAJÁT magadat!
idézet a hozzászólásodból:
"Szal ennyit a belinkelt 165k-rol ami hat hogy is mondjam nem igazan igaz"
idézet az ÁLTALAD LINKELT cikkbõl:
"165-170 ezer forintért lehet megvenni a hazai boltokban"
komolyan ritka az ekkora self-ownage, ráadásul 1 hozzászóláson belül!!
csak azért szólok mert már kezdelek tényleg sajnálni! 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

2. meg mindig nem tudsz ertelmezni mondatokat.
De leirom a szintedre butitva : Olyannyira azt hiszitek, hogy a konzolosok miatt mukodik minden, mint peldaul a jatekipar, hogy mar attol sem riadtok vissza, hogy azt irjatok, hogy ti tartjatok eletben a masrol szolo topikokat.
Ez pont akkora dilettantizmus, mint amikor azt hiszitek ti tartjatok el a jatekipart es mintha nem lenne a tobb mint 10 milliardos bevetel a PC-s oldalrol.
"ezt a topikot mi tartjuk életben."
gondolom nem olvastad tovább...most próbáljuk meg megint hátha!
"mi akik vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk."
ennek semmi köze ahhoz hogy mi tartjuk életben a
"PC jatekeladasokat is"
"meg a PC-s hardweripart,"
a warezhoz meg pláne semmi köze nincs...
mellébeszélsz mint rendesen...
(h az Xplane fejlesztõi mibõl élnek, azt sem tudom 😊 az asszen nem free, bár azt egyáltalán nem ismerem)
Forza.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem komoly problemak vannak odabent, ha azt hiszitek a konzolosok mukodtetnek mindent. Itt latszik a szemellenzosseg ezeknel a hozzaszolasoknal.
ezt a topikot mi tartjuk életben.
mi akik vesszük a fáradságot hogy az irdatlan csúsztatásaidat korrigáljuk.
mi akik próbáljuk felnyitni a 17colos monitorbámulásától becsipásodott szemedet arra amit carmack bácsi is szépen leirt:
"gamers are migrating off of the PC."
forrás
Valamint a viszontlatasra, ne is lassunk. 😄
De ha neked az kell hogy szamodra az anya szo sehol ne szerepelhessen egy mondatban mert a 2 IQ-dal, csak arra tudsz asszocialni, hogy valami csunya, ertelme lehet, akkor behelyettesitheted a postas szoval is.
Keresse meg maga, van keze, van ideje, ugyanannyiba kerul neki is mint masnak.
Remelem te is anyaddal kapcsoltatod be a konzolod, mert lusta vagy.
bocs gondoltam nem kell mindent "megmagyarazni" amugy ahogy irtam kotaku meg n4g(amik altalaban NPDbol veszik ugye az adatokat) hirekbol szoktam ollozni! 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
kérte! nem elvárta...<#szomoru2>#szomoru2>
eladott box: 20millió
eladott PC: azt nem tudom...viszont az mutat némi számadatot ha azt vesszük hogy volt 40millió warezolt UT3 multiplayer attempt hivatalos szerverre
az a baj, hogy en kotaku, N4g es a "http://forum.pcvsconsole.com/"-on szoktam okosulni!
nincs egy olyan OSSZETETT lista ami vilagszinten osszeadja az eladasokat?
en is nezegettem listakat de mindenhol kulon van az US, EU, JPN... ez tok gaz :C
peldaul AMCSIBAN a halo3 tarolt kozel 5 millerrel 2007ben! de vilagszinten? :|
Amúgy Jakuzának igaza van. Megint a levegõbe beszélsz, nincs semmi bizonyítékod. Így én is mondhatom, hogy tudom, hogy az Xboxot lopták a kínaiaktól és hogy Bill Gates okozta az iraki háborút. Ennyi erõvel ezek is tények. 😉
Gaming is believing.
(igen multirol beszelek! es beszeltem is eddig is, kerlek ebbe ne koss bele 😉
de ezeket szepen kimagyaraztad, hogy miert ne nezzuk oket(bugos, marketing stb) ok es mi van az EA multijaival? ott megnagyobb a pownage 😉 nfl, nba, fifa, nfsek hmmm?
😉
Mint ahogy mar linkeltuk a jelentest is hogy a PC-s jatekok az osszes jatek kozel 1/3-ad kepezik, amibe beletartozik a mobil,handheld es mas eladasok is. Ugy kepezik ezt a hanyadot, hogy 10lopott peldanyra jut 1 megvett. Ez pedig azt jelenti,aki nem hulye a matekhoz, hogy lenyegesen tobben jatszanak PC-n mint konzolon.
Gaming is believing.
Forza.
Gaming is believing.
<#hehe>#hehe>
Gaming is believing.
Ja meg az NV-tõl és az AMD-tõl.
😊
Bár te biztosan jobban tudod és okosabb vagy mint õk...
fotográfik kolomp edisön :D
Amúgy nagyon pattogsz itt az eladásokkal. Hol vannak a bizonyítékok hivatalos források megjelölésével? Csak mert ez így szart sem ér.
Gaming is believing.
A GOW egy évet csúszott és olyan bugos volt, hogy az már botrány. Nem csodálom, hogy kevés ember vette meg.
A Halo-kat már kitárgyaltuk.
CNC? Ember, az eleve PC, több fogyott rajta jóval, gondolkodj már!
Gaming is believing.
ENNYI! a te belekotogetos kedvedert nem fogom MINDENHOVA leirni, hogy igen kiveve az MMO(komolyan mint a hulyegyerekeknek 😄)... hagyjuk mar... 😉
najo a te kedvedert: igen b+ MMO+retegjatekok szanalmas eladasokkal a jovo... igy jo? <#rolleyes>#rolleyes>
Gaming is believing.