17438
  • Zóanagyvarázsló
    Nem arról szólt a fáma, hogy a különböző fejezetek önálló egységet fognak képezni, és nem fognak olyan szinten összefüggeni, mint az első részben?
  • Micsu
    nem kell fannak lenni ahhoz hogy ha végigjátszol egy játékot akkor értsd hogy miről volt benne szó :)
  • Ry0K3N
    Kb úgy lehet a Dio 3 most mint még anno az SC 2 mikor hivatalosan bemutatták. Na azt a napot nem felejtem el :)
  • Istencsászár
    Sose mondtam h élek halok az SCért.
  • Micsu
    eddig mindig azt hangoztattad hogy story story story, minden játékot fikázol hogy gyenge a storyja stb, akkor gondolom ebből is sokat értenél meg ha csak a protos kampányt nyomnád végig, neked ez is csak egy rossz techdemo maradna
  • Micsu
    én úgy tudom hogy a terran kampányban lehet mind3om fajjal játszani
  • Istencsászár
    Talán mert amig a többiek játszanak vele, nekem várnom kell a "kedvenc" vagyis az egyetlen fajra akivel hajlandó vagyok SCt játszani, magyarul kapom a pofánszarást.
  • Micsu
    azért 90 pálya csak jobb mint 30
  • Micsu
    mint mindig, az előző rész is akció játéknak jó volt, rpg szót véletlenül se mondanám rá
  • Micsu
    "SC2 az epizódikus tartalommal nálam elvágta magát, de a Zerg részt megveszem, amikor majd kijön"

miért is?

ha tényleg jó gém lesz akkor kapunk 3 kibaszott jó kampányt, a hl2nél is jó lenne az epizódos téma ha nem 2évente jelennének meg
  • Chocho
    Ez nálam is kiverte a biztosítékot. Elhiszem, hogy üzletileg siker lesz, na de akkor is... Ez egy RTS, nem Half-Life és nem is Sam & Max... A Bettle.net pedig nem a Steam.
  • Istencsászár
    Nem a Zerget hanem a Protosst, kb ennyire vagyok képbe:D
  • Istencsászár
    Várható volt, még elég kezdetleges stádiumba van, nomeg lényegében 1-2 helyszínt mutogattak, a többi még ennyire vagy sehogy sincs kész... hájp megvolt, most már dolgozhatnak rajta:)

SC2 az epizódikus tartalommal nálam elvágta magát, de a Zerg részt megveszem, amikor majd kijön
  • Chocho
    Én ezért nem vagyok elkeseredve annyira. Amit láttam belőle, az alapján még nagyon nem lett volna nagy durranás. Készüljön csak, jó munkához idő kell. :)
  • Ry0K3N
    Na szép még 2 évig nem lesz Dio3, az SC2 meg már lassan jöhetne már.
  • DarkSector
    Fable 2????
  • Chocho
    Mi lesz abban olyan jó? Szerintem mellényúl apónak megint csak a szája volt nagy...
  • Cat 02 #7324
    Te szemít.
  • Istencsászár
    Ja, holnap
  • Cat 02 #7322
    Baze, ez a Fable 2 nagyon must have lesZ :S
  • Balumann
    Azthiszem.
  • Chocho
    Nekem a GTA2 EVM-ben van meg... A Tiéd is az volt?
  • Balumann
    Nekem régen megvolt eredetiben a GTA2, nálam gond nélkül működött is. Elvittem haveromnak, hogy rakja fel, elkezdte felpörgetni a lemezt, majd körülbelül ilyen 50db -ra tört szét! Az olvasójának egyébként semmi baja nem volt, nagyon sokat használta és mindent beolvasott rendesen. A lemez meg ugye nálam működött rendesen. Vigyázni kell, ha hangosodik :S
  • Balumann
    Nekem 2 optikai meghajtó van, az egyik csak olvasó (DVD/CD), a másik író. Az alsó dvd olvasó egyáltalán nem hallatszik, az író viszont olyan hangos olvasáskor is, hogy filmnézésre, vagy lemezről való játékra (kisebb játékokra gondolok, amiket telepíteni sem kell) abszolut szar használni.
  • Chocho
    Mondjuk ez azért valahol szánalmas... A legrosszabb a GTA:SA. Olyan hangot ad a lemez, mint egy centrifuga. Nem tudom, mire írták azt, de már az első alkalommal megckackeltem a játékot, mert komolyan aggódtam a DVD-ért.
  • dronkZero
    Ja, az optikai meghajtó hangos. Meg személy szerint én rühellem pakolászni a lemezeket, úgyhogy még a jogtiszta, eredeti cuccaimat is krekkelem, miniimidzselem.
  • Ry0K3N
    Thx. Csak ezzel meg az a baj hogy a lemezét 6 éve láttam utoljára na majd letorrentelem
  • Chocho
    Megelőztél. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Megy tökéletesen XP alatt (Xp patch needed), a hardveres gyorsítást (pár fájlt be kell másolni vagy ilyesmi) sem nagy művészet előhozni.

Itt megtalálhatod a szükséges fájlokat.
  • Ry0K3N
    Lassan a legtöbb gém azt csinálja főleg a multisok hogy a legújabb pach-ek után már nem is kell neki a lemez.
  • Ry0K3N
    A 4 nekem sosem ment rendesen, a cyrix nem bírta a GF2 nek túl új volt meg XP bajok meg mindenféle...... így kimaradt
  • Ry0K3N
    Próbáld majd ki PGR4 ben a Merci CLK GTR kaliberű autókat :D
    Azzal brutál volt a Német versenypálya.
  • Dante73
    Most egy egyéves ASUS-om van, és azért közel sem annyira hangos, mint a Box meghajtója. Szerintem nyisd ki a házat, és húzd meg a csavarokat. Régi gépemben hatalmasat halkult a vinyó, miután meghúztam! De azért tényleg lehet hallani, pláne, mikor felpörög...
  • Chocho
    Na ja... én ezért crack-elem az eredeti játékaimat is. :D
  • Chocho
    Nekem a 4 és az 5 van fent. :) Nagyon jó játékok. A zenéjüket is szeretem mindig, noha velem az elektronikus műfajokat csak jóval később páromnak sikerült megkedveltetnie.
  • Zóanagyvarázsló
    NFS4 éppen telepítve is van nálam (nagyon tetszik a vidéki pályáék hangulata), csak a zenéje nagyon nem az én stílusom. Egyébként az utóbbi évek NFS-eiből nem sokat láttam, mert a demó sok volt belőlük, de még a Most Wanted egészen élvezhető volt - de messze nem kiemelkedő.
  • Istencsászár
    Most hogy vettem 2 pécé gémet be kellett kötnöm a dvd olvasómat, mert minimum 2 éve nem használtam, s az turbina hang:), mintha Xbox is menne...
  • Zóanagyvarázsló
    Engem PC-n még az is bosszant, ha átmenetileg kell zúgatnom (szerencsére játékhoz nem kell), normális sebességen nagyon hangosak az optikai drive-ok. (Egy régi CD-mnél pedig oylan szintű szivattyúzós hangeffekteket adott, hogy azt sem tudtam mit gondoljak. Életemben enm tapsztaltam még olyat.)
  • Bucser
    van is hangja nem kicsi a 12x-es dvd-nek...
  • Zóanagyvarázsló
    Természetesen az 1x BD (36 Mb/s) gyorsabb, mint az 1x DVD-ROM (10.55 Mb/s), de a currentgen konzoloknál tudtommal a következő a specifikáció:

PS3 BD(2x)=72 Mb/s
    Xbox 360 DVD(12x)=126.60 Mb/s