A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(angolul játszottam végig, nem különösebben szeretem a magyar fantasy nyelvet)
Stalker egy nagyon jól eltalált valami volt, még ennyi év fps masszolás után is tömegeket tudott lekötni, szép beállításokkal futott az akkor átlagos pc-ken, stb. Rengeteg embernek tetszett is, de mialatt játszotta a Crysis körül ment az undorítóra duzzasztott hype, ezért egy csomó portálon már akkor rengeteg ember leadott egy rakás szavazatot a még meg sem jelent crysis-ra, ami miatt mindenki gépet fejlesztett... Azután megjött a crysis, amit játéknak csak erõs jóindulattal lehetett nevezni, de mivel már egy csomó pénzt, várakozást.. belefeccöltek az emberek, egyszerûen nem akarták belátni, hogy mekkora szart is adtak a kezükbe, egy csomó portálon az év fps-e címet is elnyerte a szavazatok alapján. Aztán ahogy telt az idõ már nem lehetett tagadni a tagadhatatlant, mindenki belátta, hogy egy szemétre költött el egy rakás pénzt, egy szemétre adta le a szavazatát... (Ugyanez ismétlõdött meg az Age of Conan-nal is).
Ennek a viselkedésnek uakkor mi volt az üzenete? Ha jó nagy hype-ot csapsz, akármit kiadhatsz tiéd az év játéka cím + rengetegen megveszik, és jön a bevétel is. Amíg a játékos community ilyen primitíven fog viselkedni, addig nemhogy nem fog javulni a helyzet, de rohamosan romlani fog. Az újdonságot, igényes munkát kiadó kezdõ fejlesztõcsapatok nem tudják learatnia megérdemelt jutalmakat, mert a hype-nak felült õrjöngõ tömeg, mindenben elsõ helyre segíti a minél feltûnõbben csomagolt tucatszart, vagy extrém esetekben játéknak titulált hulladékot.
ezért mondom mindig hogy sjaát zsebébõl vesz ki pénzt az aki nem portolja a játékairt minden platformra (fõleg ha olyan platformra hozza csak ki a játékot amin burjánzik a warez)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Mondjuk tény: engem zavart, hogy amit nem tudtak elfedni programozási tudással, azt eltakarták mezítelen cickókkal.
Gaming is believing.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Maradjunk annyiban, neked nem jött be....
Grafika gyönyörû, történet kiváló, irányítás remek, hangulat hatalmas, és folytathatnám.
Bevallom, letöltöttem az angolt. átvittem az elsõ pályát, majd uninstall, töröltem a képfájlt, és megrendeltem a magyart.... Megjelenés napján játszottam vele... Ja egy apróság. Most írt egy srác a fórumán, hogy megvette a havertól a díszdobozos verziót. Lefényképezte, belinkelte. Az alapkiadás volt. De annyira "igénytelen", hogy azt hitte, díszdobozos verzió....
Igénytelen... Pffff.....
http://www.freetvmaci.info/
"Cdprojekt chief designer Michael madej reported that the witcher has sold 100,000 copies in poland and more than a million copies worldwide"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mennem kell es szet kell jatszanom magam a kingszbánti demojaval! me'g Palaval nem vittem vegig <#zavart1>#zavart1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
pedig ugy vartam, mint a messiast! en vevo" vagyok az ilyen stilusra... szal nem lett messias nalam... annal inkabb a kingszbánti!!! na annak nagyon drukkolok es hogy ON is legyek: kivanom, hogy hasonloan igenyes, hangulatos, jo jatekok legyenek meg pecen, mert arra vevo" leszek 😉
sosem voltam vevo a casual fosra 😄 konzolon is keresem az igenyesebb darabokat... 😉
Vagy egy Biosockról, AitD-rõl, bármirõl....
(bar ugye konzol fronton ez epphogy jo lenne 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(bullshit! btw most inditok egy vallalkozast a valo eletben, mert most jutottam el odaig, hogy legyen ra KERETEM! mar regota akartam, csakhat penzhez ugye penz köll, errol ennyit...)
Belinkeltem az adatokat, csak el kell olvasni az USAban 800k eladast regisztraltak EU-ban 600k-t es Ausztralia valamit a tobbi regioban szinten 600k.
Mit nem lehet ezen erteni ? Te voltal aki a megalapozott valaszt arra probaltad terelni, hogy az mar 10szer atforditott nem eredeti cikkbol ideztel, mikozben az eredetiben az van leirva, hogy ennyi volt az osszes eladas , nem pedig az, hogy a dobozos eladas.
Ebbe kotottel bele, hogy valoszinusitem, hogy csak a dobozost szamoltak.
Pedig nem. Hiszen a cikkben az all, hogy az eladott jatekobol befolyo bevetel ennyi es ennyi volt.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tényleg, ez idõvel elmúlik? Te, hogyan célzol?
Ez az, amit egyfolytában ismételgettél is korábban, de amikor kérdõre vontalak, egyszer sem tudtál rá megalapozott választ adni. Tehát ha ezt tényként kijelented többszöörs cáfolat után is, akkor ki ferdít?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Recept egyszerû. Igényes, jó játék, és viszik, mint a cukrot....
Lammer!
Nem vagy befektetõ, és nem is leszel. Lehet azért, mert hibás az elgondolásod? Hisz, ha jó lenne, már rég csinálnád, volna mibõl.... Hiszen, valószinû, nem ez az egyetlen ötleted....
(Mi volna ha... Egyikünknek nincs annyi információ a birtokában, hogy megfelelõ döntést LEGYEN KÉPES! hozni....)
Jol latszodik hogy NDP meg 2 milliard eladast sem regisztral (elferditve a tenyeket)
Mikozben a digitalis eladasokbol is tobbet adtak el a neten keresztul a jatekokbol, mint amit leirtak.
Az online gaming iparhoz tartozik a digitalis - online eladasi modszerek is, amik nem a dobozos eladasba tartoznak igy jon ki a 70%, szal kar sirnod a fenenagy rideg jovo miatt.
shaken, not stirred
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
aztadúrva! a maradék 30%-ra kell manapság PC-n "nem online" játékot csinálni?
kemény ügy és nem hiszem hogy a múltban nem ment jobban (sokkal jobban) a nem MMO gyárosok szekere...
ez lenne a jövõ? elég rideg
"Tehat doglodik a PC-s ipar amikor igy generalja a jatekok tobb mint 25%-at."
hát igen...aki ma single player játékot kezd fejleszteni szerintem öngyilkosságot (vagy legalábbis közel se olyan bevételt) követ el ha nem nyomja ki konzolra is (vagy ahogy az esetek többségében ez látszik: csak arra)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
sorry en mar Amiga/PC-n szocializalodtam... nekem ez igy is boven jo! (NEM vagyok grafikus, nem vagyok DTPs, szal 😄)
"Azért fejlesztik, mert megéri"
hu"ha! ha nem mondod... 😄 persze "meg" nekik megeri... EA... belefer 😉
en mondjuk mint egy kezdo befekteto biztos olyan platformot valasztanek ami tuti kasza... ezesetben most ugynezki handheld fronton: DS "asztali" fronton meg Wii 😄 (OMG! Wii 😄)
2007 es valoszinuleg 2008-ban legnagyobb bevetelet produkalo jateka a piacon PC-s jatek a'la Wow.
2.
10.7 milliard dollar eves bevetelt produkalt a PC-s jatekipar 39 milliardbol, amibe beletartoznak a mobil,handheld es az egyesitett tobb mint 10db konzolok osszesitese (PS2-tolWii-ig) valamint mas bevetelek is. Tehat doglodik a PC-s ipar amikor igy generalja a jatekok tobb mint 25%-at.
3. Konzolgyartok tomkelege probalja meg mindig lenyulni a sikeres jatekokat PC-rol.
4. Az online game ipar egyre jobban feltoroben van a PC jatekok kozott, manapsag mar kozel 70%-at produkalja a beveteleknek.
Nem vagy szakértõ? Tényleg? Na ne, ha nem mondod, ki sem derül. 😊 Azért fejlesztik, mert megéri. Pénz. Amíg megéri, fejlesztik is majd. Ez már csak így megy.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
ki mondta, hogy PC ellenes vagyok? HEKAS! PC kivalo munkatars!44 😄
"Miért fejlesztenek még mindig PC-re is a cégek? Pl. az EA"
nalatod ez egy nagyon jo kerdes! nem vagyok elemzo szakerto, de azt meg a vak is latja(statisztika) hogy peldaul az EA sportjatekoknal oriasi kulonbsegek vannak eladasi fronton konzol es PC szekcio kozott... btw a SIMS nagyon megy, tuti megeri nekik 😄
Gaming is believing.
Gaming is believing.