A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Idézet

"Lolbeszarás. Most jött egy Game.co.uk hírlevél, ezzel a kezdõ szöveggel:

"PC Most Wanted - The hottest PC preorder titles!

Next-gen consoles may get all the hype, but PC gaming offers experiences that PlayStation and Xbox owners can only dream about."

Na mondom nézzük meg mi az amirõl áj ken onli drím öbáut!

A lista:

(kiemeltem ami nincs konzolon és elérhetetlen álom)

Fallout 3 - GAME Exclusive Limited Edition

Fallout 3

Fallout 3 Collector's Edition

Command and Conquer Red Alert 3

Command and Conquer Red Alert 3: Premier Edition - GAME Exclusive!

Football Manager 2009

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Expansion Pack

Grand Theft Auto IV

Brothers In Arms: Hells Highway GAME Exclusive Steelbook Edition

Far Cry 2

Tobábbi komment nem is szükséges."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Szerinted a havi 3ezer amit fizetnek érte mekkora pénzt generál? azért fizetsz h használhasd, és kell fizetni... ezért kár beleszámolni... az alapjáték eladását lehet nézni.

A többi része fent áll még most is, ami nem MMO konzol vs pc...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Miért kéne kivonni? Mert neked nem tetszik? Vagy az nem játék? Esetleg nem adták el? Vagy vonjuk ki a boxból a HALo-kat, mert az nekem nem tetszik?
Ne nevettess már. Nem halott, nem haldoklik, "hiába rinyálsz"....

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
Ezt a szöveget szépen betanultad... MMOkat ebbõl vond ki, és mutass légyszives idénrõl eladásokat pécé illetve konzol exluzívokból és multikból... szolj ha találtál pár olyan pécé gémet ami számottevõen jobban fogyott...

Dante73
ha benézel a PC-s játékoknak... c topikba, ott majd kiveri a szemed, a HIÁBA RINYÁLSZ, AKKOR IS LEÁLDOZOTT szöveg.
Ezért voltam bátor idézni, pár olyan hozzászólás után, ami pont az ellenkezõjét bizonyítja. Mintegy érzékeltetve azt a bizonyos Oximoront....<#worship>

Balumann
Jah értem, azt hittem a #6808 -re írtad a hasonlatot.

Chocho
Csak poénból írta, Dante normális.

Az olyan hülyéket parodizálta, akik ezzel jönnek napról napra. 😄

Gaming is believing.

Alább meg egy olvtárs írja:
"a PC-s játékoknak AKKOR IS leáldozott! Immár 8 éve"

Csak én érzem benne az oximoront? 😊

konzol vs pc

Balumann
?

Ennyi hülyeséget leírni! 😄 😄 😄

Kb olyan mintha vki azt mondaná:
A Ford darabszámra több autót adott el mint a BMW tehát a bömbinek befellegzett! 😊

dronkZero
Ja, és mindig pont abban az évben áldozott le, amikor az adott konzolsoviniszta kolléga áttért PCrõl, és meghülyült.

Nem baj, most már legalább ismerjük a jelenséget: a konzol használata 60%-kal csökkenti az IQ-t. Így nekünk már könnyebb lesz elkerülni a kórt. 😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Dante73
De a PC-s játékoknak AKKOR IS leáldozott! Immár 8 éve! Hiába rinyálsz, akkor is leáldozott!<#nemtudom><#guluszem1><#kuss><#wilting>

[Jakuza]
Lol, a PCGA osszegzes szerint a legnagyobb szelet bevetelt a jatekpiacon a PC produkalta 2007-ben a maga 10.7 milliardos bevetelevel.
Mind a X360,NDS,PS2,PS3 es a tobbi konzol elott.
Kulon-kulon egyik konzoltipus se produkalt ennyi bevetelt, derul ki a beszamolobol.
Nos akkor mirol is beszelunk ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sanyix
directx 10.1-es játék még nincs, ahogy 10-es sem, csak bizonyos elemeket használ belõle. Az assasins creeden a valamelyik patchel kipróbálhatod pl az "ingyen" aa-t, de vigyázni kell, mert alapverzióban nem tudja, az utóbbi pár patchben meg ugye kivetette az nvidia ezt, mivel az ati kártyáknak ez túl jó volt 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Chocho
Idézek a fórum leghülyébb topicjából:

"HIÁBA RINYÁLSZ, ÚGYIS LEÁLDOZOTT!!!!"

Így van, istencsászár! A magadfajta mániákusoknak leáldozott, senki sem vesz már komolyan. A szakértõk kiröhögnek benneteket, a játékosok kemény magja pedig szimplán tojik az arcotokra. Hiába rinyálsz, ez van. 😊

Gaming is believing.

Dante73
Na ezért magas a dolog.
1; Minek konzol? Pakolsz a gépedbe egy jó videókártyát, és 30%-al olcsóbb játékokat veszel. (Ha már géped úgyis van...)2; Egy millió konzolosból egy millió játszik. Ugyanennyi PC-s bõl, ötvenezer. Nem mindegy....
Csakhogy ne keverjük a szezont a fazonnal.

Magánvélemény. Árkérdésrõl nem vitázok, tudom, hogy itt csúsztattam.

Istencsászár
"szvsz a legtöbb konzol tulajnak van pécéje is, a többiekrõl nem is beszélve... sokkal sokkal több."

ez a lényeg😊

Kérdés: "És hányszor több xbox van mint gamer pc ? 😊"
Válasz: "sokkal sokkal több"

Ha fordítva gondoltad és csak rosszul fogalmaztál akkor bocs!

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
"Az utóbbi megállapításod, meg hogy sokkal sokkal több xbox van a piacon mint gamer pc, meg csak elképesztõ elvakultságból jöhet belõled."

szerintem olvasgasd át még párszor...

nemakarok uj témát nyitni. mert ugysem engednék, felesleges is lenne. mivel ez egy ilyen topcok igy ideteszem fel a kérdésem.

irjatok nekem dx 10.1 es játékokat. kiváncsivagyok mit tud a kártyám.

köszi.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Hagyjad már abba az okoskodást, nem tudom mit akarsz itt bizonyítani. A PC és a PC-s játékok köszönik jól vannak, a konzolfanatikusok fanyalgása ellenére is. Csak felsõ kategóriás VGA-ból sokszor többet adnak el, mint az összes desktop konzolból együttvéve.

Az utóbbi megállapításod, meg hogy sokkal sokkal több xbox van a piacon mint gamer pc, meg csak elképesztõ elvakultságból jöhet belõled.

Ez a szakmám ebbõl élek és nem szemellenzõsségbõl írom ezeket.

Istencsászár
20 és fél millió 360 talált gazdára ezidáig, szvsz a legtöbb konzol tulajnak van pécéje is, a többiekrõl nem is beszélve... sokkal sokkal több.

És hányszor több xbox van mint gamer pc ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Az arányok eltolodását senki se vitatja de azt sem lehet hogy nagyon fut a pc-és piac a számokal nem lehet vitatkozni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Istencsászár
Pécé aranybánya = MMO ( havi 3 ezer ) ami rohadt sok pénzt generál mondjuk egy Wownál vagy a többi sikeres MMOnál = Blizzard = EA ( Sims félék ) és itt kifujt... tudod a COD4bõl 3szor annyi ment el 360ra mint pécére, mert a játékosok többsége letöltötte, pedig az egy olyan játék ami pécén nagyon sikeres, egy átlagon aluli gépen is szinte tökéletesen futtatható...

wedge31
"Elnézve a jelenlegi a PC-s piacot, a számítógépes játék jövõje nagy bajban van. Alig van PC-s megjelenés, s ha néha érkezik is egy-egy gyöngyszem, mint például a Crysis vagy a Blizzard játékai, az egész ipart akkor is a Sims és a World of Warcraft uralja" - nyilatkozta nemrégiben a Fable folytatásán ügyködõ mester.

Persze mire volna jó az idén megalapított PCGA (PC Gaming Alliance), ha nem az efféle vészjósló gyászbeszédek megcáfolására? A Microsoft, az Intel, az AMD, az Nvidia, a Dell, az Acer, az Activision, az Epic Games és a Razer szövetségének célja, hogy segítse a PC-s játékipart, így a minap egy hivatalos levélben válaszolt az úriembernek:

"Nagyra tartjuk Peter Molyneux munkásságát, de mi úgy gondoljuk, hogy téved a PC-s ipar helyzetét és jövõjét illetõen. Egy augusztusban megjelent kutatásunk szerint a PC jelenleg is a világ vezetõ játékplatformja, a piac pedig a maga 10,7 milliárd dolláros bevételével erõsebb, mint valaha. Számos nagyobb cím jelent meg az utóbbi idõben PC-re, így például az Age of Conan, a Warhammer Online vagy a Spore, illetve rengeteg kisebb figyelmet kapó játék érkezik, melyek felhívják magukra a közönség figyelmét a konzolos rajongótábor mellett. S bár rengeteg AAA-s cím készül jelenleg is számítógépre, egy ipar sikerességét nem csupán az ilyen címek mennyiségében lehet mérni."

Gamekapocs

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
Én Halo-t nagyon élvezem.Lehet teljesen máshogy van megcsinálva a kettõ játék irányítása.De hogyha úgy játszanánk,hogy mondjuk cod2,és minden haver kontrollerrel szerintem nagyon jó móka lenne😄
Mi egyszer haverokkal nyomtunk Quake2-t multiban még PS1-en dualshockkal, kb. 4-5 órán keresztül. Próbáltuk-próbáltuk de végig sírva visítottunk annyira rossz élmény volt az irányítás...

bardocz
Fél óra gyakorlás után jobban ment nekem,mint a videó készítõjének...
Xp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Chocho
Háát... A Crysisban tényleg szar a fû. Ha arra gondolok, hogy mekkora gépeket fogyasztott az tavaly, akkor szar. 😄

Gaming is believing.

Chocho
Szerintem 3D volt. De nem tudom biztosan, nem néztem meg a motort. Te biztos igen...

Gaming is believing.

ja, szerintem is csak simán bumpmappos volt...

Nem volt 3ds egyáltalán... Csak jó textúrákat használtak.

shaken, not stirred

Dante73
Engem ez arra emlékeztet, hogy sokaktól hallani, hogy így AA, úgy AF, és hogy mennyire recés, stb. Én, sokszor el is felejtem bekapcsolni. Folyamatosan mozgásban van a játék, így nem is veszem észre, azt a kevés recét. Jó, egy szimulátornál, ahol cockpit nézetbõl nyomom, és hosszan ugyanott van a motorház, ablaktörlõ, észreveszem, én is. Ott nem felejtem el. De egy FPS-ben, pláne maiban, nem is hiányzik.
Sokan magyarázzák, mennyire gagyi a fû a Crysisban. Nekem semmi bajom vele, nem arra figyelek, és ha csak a perifériás látásommal "figyelem" semmi gond vele.
Az összképét nézem, az pedig, egy mai játéknál, (kivételek azért akadnak) általában minimum nem rossz.

Chocho
Én észrevettem, érdekes módon. 😊 De máskülönben fel is hívták rá a figyelmet nem egyszer...

Gaming is believing.

Shep
DE szar nem vette fel egybõl a kezdésnél a + tárat, meg lent a párkányról az RPG-t + odébb az atomic helaltheket, ez se nagyon játszott a játékkal régen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dronkZero
Hogy mi?! 😄

Gears of War-ban 3D-s a vér? Ehehe, fel sem tûnt, pedig végigjátszottam.

Akkor biztosan ezért nem szarakodnak ilyesmivel, valószínûleg az emberek nagy többsége észre sem veszi az ilyesmit...

Chocho
Hááát... sajnos. 😊 Viszont hasonló ötleteket villantottak fel. Pl. a 3D-s vér a Gears of War-ban ott volt a szeren. A 2. részben jobban lekerekítik a gömbölyded cseppek felületét, s ezáltal még durvább lesz. Várom nagyon. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Igen, azok legyek voltak. 😄 De ne feledjük, hogy mindez '97-ben volt. Akkoriben a Quake 2 engine volt az elsõ, ami képes volt színes fények valós idejû generálására. Gondolom a robbanásokat is ezért csinálták olyanra, amilyenre. Demonstrálni szerették volna a sárgás-vörös fény táncolását a falakon.

Gaming is believing.

Én is arra gondoltam, rémlett, amikor beharangozták ezt a feature-t. És tényleg elég sajátosan nézett ki. A fekete négyzetek (állítólag döglegyek), legalább jópofák voltak a maguk módján.
dronkZero
Jajj, tényleg. De az nagyon bénaaaa... 😊 Arról is leszoktak azóta.

dronkZero
Hehe, azok még a Crysis-ban is 2D-sek. Szinte csak ûrhajós játékokban csinálnak 3D-s robbanást, ott is csak ilyen lökéshullám-gyûrû maximum.

Megemlítendõ kivétel az Alien vs Predator elsõ része, ott 3D-s. Szûk folyosóból nagy terembe kiterjedõ lökéshullám egy darabig tartja a folyosó alakját, mielõtt szétterülne, meg ilyesmi.

Nem értem, miért nem csinálják meg ezt máshol, jól nézett ki, fílinges volt, mégsem láttam azóta sem sehol. Tudtok még ilyet?

Chocho
A Quake 1-ben 2D-sek voltak. A 2-ben már 3D-sek.

Gaming is believing.

Passz, de az tuti, hogy haverom PC-Guru táborban úgy nyerte meg a Duke3D bajnokságot, hogy õ volt az egyetlen aki billentyûzettel tolta 😄DD. Mindenki más egérrel.

A robbanások nem 2D-sek voltak a Quake-ben? Bár ez már tényleg szõrszálhasogatás.
dronkZero
Mert ott már volt értelme is felfelé nézni.
Duke-ban nem volt perspektíva-korrekció fel-le nézésnél, és így a pályákat sem olyanra csinálták, mert szarul nézett ki.

Emellett a pályák technikailag 2D-sek, csak a motor rajzolja ki 3D-ben, míg a Quake-ben már minden "igazi" 3D.

[Jakuza]
Ezek is milyen igenytelen modok. 😉 Olyannyira, hogy a keszitok becsuletere valna mind nwn1 es nwn2-hzo.

http://www.nwn2prc.com/index.php

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nem csak késõbb került bele a kikapcsolhatósága? Az biztos, hogy én is láttam ilyen opciót, de akkor miért volt mindenki odáig, hogy a Quake már egeres multis? (Egyébként mi auto aimmel multiztunk, csak billentyûvel, még a Quake 3(!)-nál is csak késõbb került képbe nálam az egér 😊)