A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Lolbeszarás. Most jött egy Game.co.uk hírlevél, ezzel a kezdõ szöveggel:
"PC Most Wanted - The hottest PC preorder titles!
Next-gen consoles may get all the hype, but PC gaming offers experiences that PlayStation and Xbox owners can only dream about."
Na mondom nézzük meg mi az amirõl áj ken onli drím öbáut!
A lista:
(kiemeltem ami nincs konzolon és elérhetetlen álom)
Fallout 3 - GAME Exclusive Limited Edition
Fallout 3
Fallout 3 Collector's Edition
Command and Conquer Red Alert 3
Command and Conquer Red Alert 3: Premier Edition - GAME Exclusive!
Football Manager 2009
World of Warcraft: Wrath of the Lich King Expansion Pack
Grand Theft Auto IV
Brothers In Arms: Hells Highway GAME Exclusive Steelbook Edition
Far Cry 2
Tobábbi komment nem is szükséges."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A többi része fent áll még most is, ami nem MMO konzol vs pc...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ne nevettess már. Nem halott, nem haldoklik, "hiába rinyálsz"....
http://www.freetvmaci.info/
Ezért voltam bátor idézni, pár olyan hozzászólás után, ami pont az ellenkezõjét bizonyítja. Mintegy érzékeltetve azt a bizonyos Oximoront....<#worship>#worship>
Az olyan hülyéket parodizálta, akik ezzel jönnek napról napra. 😄
Gaming is believing.
Alább meg egy olvtárs írja:
"a PC-s játékoknak AKKOR IS leáldozott! Immár 8 éve"
Csak én érzem benne az oximoront? 😊
Ennyi hülyeséget leírni! 😄 😄 😄
Kb olyan mintha vki azt mondaná:
A Ford darabszámra több autót adott el mint a BMW tehát a bömbinek befellegzett! 😊
Nem baj, most már legalább ismerjük a jelenséget: a konzol használata 60%-kal csökkenti az IQ-t. Így nekünk már könnyebb lesz elkerülni a kórt. 😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mind a X360,NDS,PS2,PS3 es a tobbi konzol elott.
Kulon-kulon egyik konzoltipus se produkalt ennyi bevetelt, derul ki a beszamolobol.
Nos akkor mirol is beszelunk ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"HIÁBA RINYÁLSZ, ÚGYIS LEÁLDOZOTT!!!!"
Így van, istencsászár! A magadfajta mániákusoknak leáldozott, senki sem vesz már komolyan. A szakértõk kiröhögnek benneteket, a játékosok kemény magja pedig szimplán tojik az arcotokra. Hiába rinyálsz, ez van. 😊
Gaming is believing.
1; Minek konzol? Pakolsz a gépedbe egy jó videókártyát, és 30%-al olcsóbb játékokat veszel. (Ha már géped úgyis van...)2; Egy millió konzolosból egy millió játszik. Ugyanennyi PC-s bõl, ötvenezer. Nem mindegy....
Csakhogy ne keverjük a szezont a fazonnal.
Magánvélemény. Árkérdésrõl nem vitázok, tudom, hogy itt csúsztattam.
ez a lényeg😊
Válasz: "sokkal sokkal több"
Ha fordítva gondoltad és csak rosszul fogalmaztál akkor bocs!
fotográfik kolomp edisön :D
szerintem olvasgasd át még párszor...
irjatok nekem dx 10.1 es játékokat. kiváncsivagyok mit tud a kártyám.
köszi.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Az utóbbi megállapításod, meg hogy sokkal sokkal több xbox van a piacon mint gamer pc, meg csak elképesztõ elvakultságból jöhet belõled.
Ez a szakmám ebbõl élek és nem szemellenzõsségbõl írom ezeket.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Persze mire volna jó az idén megalapított PCGA (PC Gaming Alliance), ha nem az efféle vészjósló gyászbeszédek megcáfolására? A Microsoft, az Intel, az AMD, az Nvidia, a Dell, az Acer, az Activision, az Epic Games és a Razer szövetségének célja, hogy segítse a PC-s játékipart, így a minap egy hivatalos levélben válaszolt az úriembernek:
"Nagyra tartjuk Peter Molyneux munkásságát, de mi úgy gondoljuk, hogy téved a PC-s ipar helyzetét és jövõjét illetõen. Egy augusztusban megjelent kutatásunk szerint a PC jelenleg is a világ vezetõ játékplatformja, a piac pedig a maga 10,7 milliárd dolláros bevételével erõsebb, mint valaha. Számos nagyobb cím jelent meg az utóbbi idõben PC-re, így például az Age of Conan, a Warhammer Online vagy a Spore, illetve rengeteg kisebb figyelmet kapó játék érkezik, melyek felhívják magukra a közönség figyelmét a konzolos rajongótábor mellett. S bár rengeteg AAA-s cím készül jelenleg is számítógépre, egy ipar sikerességét nem csupán az ilyen címek mennyiségében lehet mérni."
Gamekapocs
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gaming is believing.
Gaming is believing.
shaken, not stirred
Sokan magyarázzák, mennyire gagyi a fû a Crysisban. Nekem semmi bajom vele, nem arra figyelek, és ha csak a perifériás látásommal "figyelem" semmi gond vele.
Az összképét nézem, az pedig, egy mai játéknál, (kivételek azért akadnak) általában minimum nem rossz.
Gaming is believing.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gears of War-ban 3D-s a vér? Ehehe, fel sem tûnt, pedig végigjátszottam.
Akkor biztosan ezért nem szarakodnak ilyesmivel, valószínûleg az emberek nagy többsége észre sem veszi az ilyesmit...
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Megemlítendõ kivétel az Alien vs Predator elsõ része, ott 3D-s. Szûk folyosóból nagy terembe kiterjedõ lökéshullám egy darabig tartja a folyosó alakját, mielõtt szétterülne, meg ilyesmi.
Nem értem, miért nem csinálják meg ezt máshol, jól nézett ki, fílinges volt, mégsem láttam azóta sem sehol. Tudtok még ilyet?
Duke-ban nem volt perspektíva-korrekció fel-le nézésnél, és így a pályákat sem olyanra csinálták, mert szarul nézett ki.
Emellett a pályák technikailag 2D-sek, csak a motor rajzolja ki 3D-ben, míg a Quake-ben már minden "igazi" 3D.
http://www.nwn2prc.com/index.php
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.