A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Biztos igy van, nem ismerem a Sacred egyik részét sem. Tott Humánnál biztos jobb mint RPG hiszen ez nem az inkább hekk end szless némi rpg beütéssel.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Balumann
Mass Effect PC vs Xbox360 1 , 2 , 3 , 4 , (stb... kattintsatok a 9, 10, 11-re ott a továbbiakhoz).

Istencsászár
Utálom a mangát, semmi köze a Jrpghez... fogalmad sincs mi az.

LFS egy garázsproject... totálisan elavult grafika, meg minden egyéb... idétlen hangok meg minden más... szinte csak multiban használható. Fizika jó, minden másban harmat gyenge.

Repülõ szim? IL2 Sturmovik jön 360ra hamaorsan... tudom az szar, Lock On meg az FSX az igazi szim... biztos igy van, nem az én világom s ezek is rétegjátékok.

Gt, Forza egy jó autós játék, szinte minden megvan benne ami kell egy jó gémhez mellé jár még szimes fizika ( nem LFS ) de az átlagból kiemeli õket... a Wtcc meg miért is nem szim?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

greyfox
Igaz, a too human jobban néz ki, de a sacred 2 imho egy jobb játék 😊

Steam: greyfox

Dante73
Figyi, én részemrõl abbahagytam, most nincs idõm erre.
Olvass vissza. Le van írva jópár.
Csomó dologban jobb a PC, és akad olyan is, amiben a konzol. El kellene fogadnod, és nem belemenned rengetegszer ugyanabba a vitába, amit rendre elbuksz.
Ez is él, és az is. Arra, hogy leáldozzon, mindkettõnek egyforma az esélye.

Csaó.

http://www.freetvmaci.info/

Sanyix
kit érdekel hogy a sacred jön konzolra, eddig is volt egy rakás rpg rajta. a jrpg meg a beteg japánokat, meg a majmoló mangamániásokat érdekli.

szimulátor NINCS konzolon a gt forza, és a wtcc annyira szimulátor mint amennyire én a pápa vagyok. Ki kéne próbálni egy igazi szimulátort, persze pc-n is 1 van, az LFS a többi mind gyengébb. Tökmindegy hogy az autó nem pont úgy néz ki mint a valóságos (csak majdnem pont úgy), és kamumárka van rajta, attól még nem lesz rosszabb a játék. Viszont jobb lesz, mivel sokkal valósághûbb szimuláció minden más autószimulátornál.

Mellesleg a szimulátor nem csak az autósat jelenti, hol vannak a repülõszimulátorok konzolról? Sehol.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Istencsászár
Ez kurvára nem rendelt ez ingém..., nyugodtan átjöhetsz, mert ép ezzel játszom és megmutatom neked szívesen.

Istencsászár
Akad pécére... mik? exluzívot mutass, ami "büntet"... nincsen ilyen... ami autós játék van az a Simbintõl származik ( és szimulátor, tehát nem is népjáték ) az rfactor elavult motorra épülve...

Dante73
Abban a pillanatban megbeszéltük, ahogy nem renderelt képekkel jössz, konzolról, addig....
Egyébként nézz be a topikjába, most lett egy kép belinkelve.

Istencsászár
Egy sotot mutass... mert google elég haloványakat talál..

Sacred 2 ( PC )

Too Human ( 360 )

azt hiszem ezt megbeszéltük...

Dante73
Savanyú a szõlõ?
Jössz itt a különbözõ autós marhaságokkal, (olvass vissza, akad PC-re is autós cucc pont elég) közben meg ha valami jobb PC-n, az nem érdekel... Tehát ne vegyük figyelembe... Ugyan már....

Dante73
Azért majd megnézném a grafikáját konzolon a Sacred 2-nek...
Nem mondom, hogy egy Crysis szint, de azért.... Nem hinném, hogy úgy fog kinézni nálad, mint nálam.... (mondjam igénytelen vagy?<#vigyor4>)
Persze, így kipróbálva, nem hinném, hogy a Te stílusod lenne a játék... Nem véletlen, hogy PC a fõ platform.

Istencsászár
Miért is kell a MEt a Witcherhez hasonlítani? ha jól láttam a játékosoknak tetszett az ME 360on és Pécén is mert nagyon jó játék, és mivel én nemvagyok hardkór rpgs és a Witcher félék hidegen hagynak, tökéletes szórakozást nyujtott.

Istencsászár
rpg? => sacred 2 pl jön konzolra is, bár fogalmam sincs mi ez mert nem ismeresm, de egyesek odavannak érte...

Fable 2 3 hét mulva megjelenik.

Rakat JRPG, amit pécére sosem jön ki... Last Remant viszont jön pécére majd.

Szimulátor? Forza 2, GT5 elég szimulátor... pécén milyen szimulátor van? a liszensz nélküli moddolt félkész cuccok? amugy jön a kibõvített RACE WTCC 360ra január elején.

Aztán vannak autós játékok mint pl egy PGR4, Motorsotrm, pécére mivan? 1-2 kódmester multiplatform meg NFS trágya.

MMO is lesz 1-2, pl Age of Conan, bár nem sok vizet zavar... pécén ezek tökéletesek, nem kellenek konzolra.

Valóban vannak árkéd játékok az Xbox Lájv Arcade szolgáltatás alatt

Dante73
Legutóbb a Mass Effektet láttam mint multi rpg. (azaz konzolos ÉS PC-s) Konzolosok el voltak halva, hogy húúúúúú!
Azért össze lehet hasonlítani mondjuk egy szintén csihi-puhi rpg-vel, a Witcerrel. Játékidõ, legalább 3x akkora, Grafika szebb, történet jobb, és ez csak az, amit össze lehet hasonlítani a kettõbõl, és eszembe jutott.
Nyugodtan elmondhatjuk, hogy mindent tud a PC, amit a konzol, csak jobban.....

Sanyix
jajj rinyacászár... konzolról nem csak az mmo-k hiányoznak, hanem a szimulátorok egy az egyben, és kitudja még mi. Konzolon csak multiplatform, csingcsung rpg, sima rpg, meg arcade játékok vannak, ezért nem is vettem még konzolt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[Jakuza]
Nem harmat, hanem egyet.
Ez korulbelul olyan osszehasonlitasi alap, hogy a Mercedes bevetelet osszehasonlitanak, a Ford,Volkswagen,Toyota,Honda bevetelevel.
Igaz, hogy a bevetelek nem egy ceghez vandorolnak, de az mindegy szamukra.
Foleg ott latszik, hogy MS fanok anyazzak a Sony-t es vica-versa, kozben meg amikor meggakarnak magyarazni valamit, akkor egymasnak nyalnak be tovig. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
"akinek jó h pofán van szarva annak tökéketes a pécé és utálhatja a konzolt, aki egy kicsit nyitott az belátja a dolgokat"

Nyitott? Tudod Te, hogy mit jelent ez a szó? Te vagy a legellenségesebb a topicban, aki nem hisz a saját szemének, és erre Te beszélsz nyitottságról?

A játékipar manapság a PC és a konzolok felé egyenes arányban billen, ami azt figyelembe véve, hogy a PC csak egy platform, míg a "konzolok" szó mindjárt hármat takar, nem kis dolog. Kár a rinyáért.

Gaming is believing.

Chocho
Nem érti, hiába próbálkozol. Csak rinyál. Ez van. 😊

14k is k*rvasok egy játékért. Én anno a GTA:SA Collector's-omat 12-ért vettem PC-re és verõdtem az ára miatt. Nem hogy 14... Mibõl telik erre? Ha azt mondod rá istencsászár, hogy "mert nem megy el alkatrészre a lé", kiröhöglek.

Gaming is believing.

Dante73
Utoljára írom le. Maximum, a maximummal. Te átmész, megveszed 15-ért, (megjelenéskor annyit mondtál!) én meg 10-ért. Mi a különbség? megaszondanád? De inkább ne. Nem megyek bele egy újabb vitába azzal, aki a maximum fogalmát nem ismeri...

Krinyo
Nem érted hogy 200ért megveszi a kínain? <#idiota>

Balumann
"Max neked warezmatyi."
Miért csak nekem? Csak nekem veszne el a garancia, és csak engem tiltanának le live-rõl, meg duplarétegü lemezeket venni és kiirogatni? Ha nem (mert nem!!), akkor nem tom mi a lóf****ról beszélsz.

Nincs szó PC meg konzol imádatról. Azt kéne elfogadni, hogy a PC-n is ugyan úgy lehet játszani, mint konzolon. A játék felhozatal (kevesebb játék), optimalizálatlanságok, nem a PC hibája (!), és ez bármikor változhat, változni fog.

Nekem semmi bajom a konzolokkal, nem érdekel egyáltalán hogy hány játék jelenik meg rá, hány játék multiplatform. Játszon azon, aki azon szeret. Én több okból PC-nél maradok (leírtam már többször), és sokan vannak így.

Istencsászár
Nomeg a max 12 pécénél a normális maximum ár egy egy játéknál... szóval a kettõt nagy butaság összehasonlítani hiszen a kedvelt 576otok meg a multik sok ezer haszont még rápakolnak mert a birkák ott veszik meg... a boltokba, normális áron meg kapod ugyan azt a szeretett 576tól 100 méterrel arrébb...

Dante73
Hagyjuk. Maximumot hasonlítottam maximummal. Csûrés-csavarás nem érdekel...

Istencsászár
Kit érdekel a maximum ár? ezek a mocskos trógerek 20ért is adnák, de annyi bõr már nincs a képükön, igy 18nál megálltak...

Dante73
Te most hülye vagy? 576-ba, MM-be, társaiba. Mennyi volt? 18. Lassan írom a kedvedért. MAXIMUM ÁR...

Istencsászár
14

Dante73
GTA4 boltba, mennyi volt? Boltba, maximum ár. Vagy a Te kedvedért írjam lassan?

Istencsászár
NEM!!!!

Platinumshop nézegessétek...

Dante73
Olvasni sem tudsz? Maximum ár. Érted a fogalmat?
GH-t leszámítva, 12, - 18. Mondd, hogy nem.

Istencsászár
Olyan nincs hogy max 18.. a limitált kiadások is max 15-16-17 itthon.

Krinyo
Szövegértelmezés 1es. Azt írta hogy egy játék konzolon max 18k, nem pedig a fifárol beszélt -_-

No, megyek egy kis 32playás multira egérrel.
Találkozunk 8 év múlva!
😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
"térjünk át konzolra (nehezebb és kockázatos warez)"

Max neked warezmatyi.

Lehet a pécét imádni, bálványozni, reménykedni, fújni a konzolkora, de a mai géming nem a pécé fele billen... ennek semmi köze a pécé utálat, konzol imádathoz... akinek jó h pofán van szarva annak tökéketes a pécé és utálhatja a konzolt, aki egy kicsit nyitott az belátja a dolgokat... és a pécét nem kell kidobni, jókat lehet azon is játszani, de ez a jelenlegi pécé és konzol helyzeten nem váktoztat.

Istencsászár
"Nem csak ez.... Egy PC játék max 12, egy konzolos 18"

mirõl beszélsz?? FIFA 09 1 db ezressel volt drágább mint a pécés, a többi gém max 2 ezerrel...........

Dante73
Nem csak ez.... Egy PC játék max 12, egy konzolos 18. Másfélszer annyi. Persze, hogy próbálják terelni a népet!
De nyugi. Abban a pillanatban ahogy érezni lehet a konzolos "túlsúlyt" a PC HARDWARE eladásokban, fordul a kocka.... Persze, kétséges, hogy ez a pillanat eljön. De ha elkezd is "leáldozni" nem fogják hagyni megbukni. Már a M$ sem. Ki venné a wint, ha nem lenne játék?

Balumann
Igen ezt én is hülyeségnek tartom. Nem is fogják kihasználni, mert sokan még Dx9-es kártyával rendelkeznek (ahogy én is), és elég hiba lenne dx9 támogatás nélkül (meg ugye XP még sokaknál gyorsabban mûködik). Bár a DX11 állítólag kompatibilis a 10-el, nemhiszem hogy fog olyan játék jönni, ami dx9-11 -ig mindent támogat, max 1-2 , az elkövetkezendõ másfél, 2 évben.

Balumann
Jaj mégis miért?!
-hogy megijedjünk, és több játékot vegyünk meg
-térjünk át konzolra (nehezebb és kockázatos warez, könnyebb optimalizálás, konzolkészítõknek több bevétel, stb.)
-hogy a pár szüklátókörü elhiggye és próbálja meggyõzni azokat, akik tudnak gondolkodni illetve PC-n szeretnének továbbra is játszani.

Csak egy példa, miért kellett titokban tartani a GTA 4 PC-re való elkészítését sokáig, kinek érte meg?! A játék fejlesztõinek, mi?!
Vagy optimalizálatlanul, befejezetlenül,hibásan kiadni játékokat. Ja persze, PC-re hirtelen nem lehet optimalizáltan jó játékokad kiadni.
Az új Star Wars játékot is azért nem tudják kiadni, mert nem tudná elvinni semilyen számítógép, mi (még a PS2-es verziót sem...)?

Hatalmas butítások és félrevezetések, azért vannak ezek az egyértelmû ellentmondások.

Krinyo
Egy mmo mégis csak leköti az embereket akár évekig is, miközben (saját tapasztalat) konzolos játékokkal az ember játszik max 1 hónapot aztán kifullad az egész.

wedge31
<#mf2>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ennyi esze nincs a pc-seknek :-)

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

wedge31
Vissza olvasni jó dolog #6795

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Colton
HI all! Ezt ajánlom mindenkinek!!!

Cafatokban a PC-s játékipar?

Peter Molyneux szerint „cafatokban” van a PC-s játékipar, azonban a PC Gaming Alliance ezt másképp gondolja.
Sokan sok helyen mondták már, hogy a PC-s játékipar a végnapjait éli, és hogy a konzolok lesznek a dominánsak a játékosok körében. Mindig is lesznek olyanok, akik ilyen kijelentéseket tesznek, és mindig is lesznek olyanok, akik kiállnak a számítógépekre fejlesztõk és azon játszók mellett. Azonban Peter Molyneux volt az, akitõl kevésbé vártam volna, hogy olyanokat mondjon a PC-s játékiparra, hogy „cafatokban” van.

Molyneux a videogamer.com portállal készített interjúban mondta, hogy szerinte kevés játék jelenik meg PC-n, és néhány nagyobb sikertõl eltekintve, mint a Crysis vagy a Blizzard játékai, az ipart leginkább a The Sims és a World of Warcraft uralja.

Érthetõ módon ezekkel a kijelentésekkel az amerikai székhelyû nonprofit szervezet, a PC Gaming Alliance nem ért egyet, és ennek a nemtetszésnek a szervezet elnöke, Randy Stude adott hangot, ilyenképpen:

„Tiszteljük Peter Molyneux-t, mint a játékipar egyik legendáját, de szerintünk túlzásokba esett a PC-s játékipart tekintve. A PC Gaming Alliance épp most tette nyilvánossá a Horizons augusztusi felmérést, amely szerint az ipar erõsebb, mint valaha. Arra az iparra, ami 2007-ben 10,7 milliárd dollár bevételt termelt, nehezen mondható, hogy cafatokban van. Az eladási adatoktól eltekintve a PC még mindig a vezetõ platform, már ami a játékokat illeti, és rengeteg AAA-cím van PC-re, mint például a Conan, Warhammer Online vagy a Spore, nem is beszélve az olyan kisebb játékokról, amik nem kerülnek a konzolos közönség látókörébe. Habár most is sok AAA-cím van készülõben a PC-re, nem lehet csak a nagy játékokkal meghatározni egy ipar népszerûségét.”

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Istencsászár
10 év mulva?😊 jah jön jövõre a DX11 ez ám a fejlõdés... a 10 sincs kihasznála, ez a fejlõdés az ellenkezõjét éri el sajnos.

Istencsászár
Itt ellentmondások vannak... a fejlesztõk miért rínak hogy pécére sokkal kevesebb fogy? a fejlesztõk miért a konzolokat tekintik elsõdleges fejlesztési platformnak? pécére ezen hónapokra csak két exluzív jut ( egy foci manager, meg WoW kieg... ) ( biztos vannak még budget fejlesztések 100val, de az jelentéktelen, értékelhetetlen ezekhez mérten ) hol a többi?

Honnan jön a sok pénz?

Chocho
istencsászár, HIÁBA RINYÁLSZ! VÉGE A KONZOLOS HÜLYESÉGEIDNEK, VÉGE!! SENKI SEM HALLGAT RÁD, MERT HÜLYESÉGEKET BESZÉLSZ! ENNYI!!

Hogy a stílusotokat kövessem. 😊

Gaming is believing.

Dante73
Ahogy rájönnek, hogy a konzolosokkal nincsen hová fejlõdni (eladások terén) ugyanakkor a sok warezos potenciális vásárló, abban a pillantban megszünnek a konzol - exkluzívok....

Dante73
Azt hiszem 2 millió fogy havonta belõle. Szorozd fel, vond ki, és lepõdj meg.... Eszemben sincs kiszámolni, de hogy 10%-nál nem több...

Ja igen, még a RENGETEG warez mellett is több fogy... Azt hiszem a konzolnak áldozott le!

Nézd, ezen nincs mit ragozni.
Szerinted meg néhány társad szerint leáldozott (8 ÉVE LOL!!!), a pénzügyi mutatók és többmillió PC-s játékos szerint meg nem.
ez a vicc

fotográfik kolomp edisön :D

Istencsászár
A két kiemelt...

Football Manager 2009

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Expansion Pack