17438
-
#8981 Vicces:) -
#8980 DMC4 sokkal jobban fut PC-n mint X360-on vagy PS3-on. nem utolsó sorban jobban is néz ki.
Any question? -
#8979 Na kibaszott öltönykék megint pénzt gyártanak... -
#8978 Kz2 rettentő szép, mindenki aki látta és/vagy játszott is vele szuperlatívumokban beszélt a grafikáról, a te szánalmas érvelésed mit sem számít.
DMC4et meg töltsed le és próbáld ki, nézd meg mielőtt orbitális faszságokat állítasz... -
#8977 Azt hittem a texture meg geo popupot kell:) -
#8976 Persze hogy nincs te pocs. :D
Csak az a baj, hogy a blurozott Killzone 2 elarul mindent, vagy az N4D.com cikk. "The Real HD DMC4 Console Comparison: Motion Blur In PS3 Version"
-
#8975 grafót, frémet, teknót nézd az nfs moslékhoz képest -
#8974 Kurvára fogalmad sincs amiről zagyválsz... -
#8973 http://i5.photobucket.com/albums/y180/nchoudhury/KZ2%20Multiplayer/13.jpg
-
#8972 Killzone 2, DMC4, Mass Effect es sorolhatnek jo parat.
Mielott meg jonnel azzal, ugyan ezek a jatekok nem hasznaljak, keretik befogni mert biza a console jatekok legtobbje hasznalja a motion blur es mas blur faszsagokat ettol olyan homaly az egesz kep, igy akarjak a receket eltakarni, mikozben az egesz kep egy formedveny a nagy homalytol.
Lasd mint a kovetkezo Killzone 2 kepen.
-
Micsu #8971 kb ugyan annyi mint a pchez
kihagyom thx, nem vagyok oda az arcadehent autóversenyzésért -
#8970 nfs:DDD, mi köze annak a konzolhoz? egy nagy rakás szarkupac az egész
Ezt nézegessétek, ne az nfst... Midnight Club: Los Angeles -
#8969 Szerintem csak szimplán szép, nem érzem szebbnek az összhatást mint pl. egy Grid. Igaz utóbbit csak PC-n láttam. -
Micsu #8968 gta4, új nfs, többet nem is nagyon láttam konzolon csak futtában de az is tény hogy pcn élesebb képet ad ugyanaz a gém -
#8967 A Gridben is marhajók a visszajátszások. :) -
#8966 Ó dehogynem. Visszajátszásoknál mint ha élő képet néznél ( najó nem, de nem áll messze ) persze játék közben nem azt nézed, de a ripléjben, fotómódban, boxban lehet gyönyörködni bennük, autóőrülteknek maga a hevön. -
#8965 Mindennek viszont nem sok értelme van, mert a játék alatt észre se venni. Szvsz a Grid hatásosabban néz ki fele olyan részletes grafikával is. -
#8964 Bocsánat, beismerem, figyelmetlenül olvastam. Így már érthető. :) -
#8963 A világon nincs még egy olyan profi csapat akik ilyen gyönyörű autómodelleket tudnak készíteni, persze ehhez idő+pénz+szakértelem kell plusz hozzá jön hogy japók készítik és a Sony áll mögötte. Nincs szebb, ilyen aprólékos moddellezés max a GT6ban lesz. A tájakon még lehet dolgozni, de remélhetőleg ez is meglesz van még idejük. -
#8962 Van róla egy demó. Ha jól emléxem, 2010-ben jön ki. Addig egy demó, nem több. Nem játék. Ha az egész kint lesz, lehet, (sőt, valószínű) ütni fog. De ki tudja, mit fejlesztenek, kik... Lehet van sokkal szebb is, csak nem tudunk róla. Sőt, ez valószínű is.
A lényeg; egy demó nem játék, ne példálózzunk vele, csak ha nagyon muszáj! -
#8961 "Csak az autó szép" nem szép hanem gyönyörű, sőt élethű, sőt a jelneleg az összes piacon levő ótós játék összesen nem olyan szép mint a GT5 autói, egyszerűen tökéletes. -
#8960 "agyonblurozott konzol grafika is"
sorold a játékokat -
#8959 Szerintem jobb ha nem teszed :D
Morrowind stilus, ami egy igazi RPGsnek valljuk be, megfekszi a gyomrat az akcioorientaltsaga miatt.
A Gothic 3 detto ugyanez a stilus, annyival megspekelve, hogy egy erthetetlenul hardverigenyes bughalmaz, raadasul meg ronda is. :D
-
#8958 Kb egy éve próbáltam, agyonmoddolva, de nem jött be... Lehet azóta már más, nem tudom. Hi-res textúra pack, meg ilyen-olyan egyéb módok, de ez nem segített a low-poly-n, sajnos.
Gothic-ról láttam képeket, meg nem mondom mikor, akkor tetszettek, úgy emléxem legalábbis. Majd lekapom, megnézem, aztán meglátom, kell-e!
Köszi a segítséget! -
#8957 Hat nekem maga a jatek sem jon be, de hat izlesek es pofonok.
Valakinek ez a stilus jon be, valakinek meg nem. -
#8956 Értelmezz kérlek!
Irányíthatatlan, és értelmetlen, NEKEM, azaz az ÉN számomra. Pont az a mondandóm lényege, hogy van, akinek a Witcher, van akinek a PoP, van akinek a DMC4 nem tetszik. Számomra igenis játszhatatlan játék, de nem nézlek hülyének, marhának azért, mert neked tetszik, és tudsz, akarsz vele játszani. Ezért kérem ki magamnak, hogy bárki is lehülyézze a WoW-osokat, vagy bárki mást.
Kinek a pap. kinek a papné. Nekem meg a lányuk.... -
Zóanagyvarázsló #8955 Csak azért vontam a párhuzamot, mert ha már a ritkán klikkelés is nehézkes, akkor a gyakori már megoldhatatlan gondokat okozhat ;) Én megértem, ha nem jön be, szerintme sem az évszázad harcrendszere - bár gondom sem volt vele, és egy RPG-hez jó ez, nem kell mindig akciósdi. Egyébként a támadások egymásba fűzéséhez kellene egy elképesztően minimális ritmusérzék, ha nem lenne ott a legnehezebb nehézségi szint kivételével a lángoló kard. Annyi az egész funkciója, hogy oda is kelljen figyelni kicsit harc közben.
Még egyszer: nem gond, ha nem tetszik, de a kifogásaid már sajátosak ("célzás" - ez megmosolyogtatott), pontosabban nem jön át, hogy ez miért zavar ennyire egy RPG-ben. Egyébként OTS nézetben játszottam végig (ezt hívod TPS-nek), szerintem szerencsésebb a többinél.
Dante:
Nemrég láttam képeket egy (vagy több?) Morrowindot ráncfelvarró modból, ha az tényleg normálisan működik, akkor elképesztően jól tud kinézni, pláne a régi textúrákhoz képest.
A Gothic 3 jelenleg 3k körül kapható az üzletekben, magyar felirattal. Én személy szerint az első két részt és a NotR-t (addon a második részhez) jobban szeretem, ők a kedvenceim közé tartoznak. -
#8954 Miért lenne irányíthatatlan és értelmetlen? Mert Te nem tudod irányítani és mert Te nem érted? Na ja. Biztos ezért várta annyi gémer habzó szájjal. Nekem PC-re van meg de valami hihetetlenül jó. Azt mondjuk elismerem, hogy a mi platformunkon elég rétegjáték. -
#8953 Hát én láttam a GT5 prológot PS3on de szerintem semmi extra, nem voltam úgy hanyattvágódva. Csak az autó szép, a környezet szvsz szebb a Gridben, meg az AA hiánya nem tetszett :D Gondolom a végleges azért szebb lesz, nem véletlen dolgoznak rajta annyi ideig. -
#8952 Csak a grafikájával jön és az már létezik rég. -
#8951 Mar pardon de a Witcher egy az egyben a NWN iranyitasat vette at, nem csak a motort, mindossze annyival egeszitettek ki, hogy plusz funkcionak beletetteka combo lehetoseget, de ettol fuggetlenul az iranyitasa teljesen megegyezik. :D
Istencsaszar meg megint jon amint latom a GT5-el :D Igaz nem letezik meg mindig.
Na meg ez a marhasaga "Prológ = Crysis, Full = Crysis Warhead: :DDDDD" ez is lol a kobon. Min ahogy mostanaban az agyonblurozott konzol grafika is, amitol ugy altalaban felall a hatamon a szor.
-
#8950 Nem _nehéz_, hanem szar. _Nem tetszik_. Ez van. Egyébként pl a KotOR vagy az NWN féle klikkelek-üti, vagy TPS módban kombózás ráklikkelés nélkül... Pl egy széles vágásokkal operáló combónál (sok ellenség elleni módban) mégis mi a tökömért kell az előttem állóra klikkelnem, ha úgyis körbe fogok kaszabolni mindenkit?
Lehet, hogy felülnézetben jobb, azért még egy körre félretettem. De a TPS mód katasztrófa irányítás szempontjából... -
#8949 Witcher-t letöltöttem, (még az angol nyelvűt) kipróbáltam, és egy óra után cakk-pakk töröltem. Igaz, előbb azért megrendeltem a Magyar szinkronost. Majd egy hónap volt a megjelenésig, de nem érdekelt, annyira jónak tűnt, és nem csalódtam. Kellemes történet, szép grafika, változatos, stb. Harcrendszer pedig ugyan elsőre szokatlan, de bejövős. Aki sok FPS-t tolt, annak nagyon egyszerű, már az első percben. Neked, hogy nem tetszik, az egy dolog. Ettől tény, hogy sokkal jobb, mint a többi, általam ismert játéké.
Ha ez nagy gondod vele, akkor szerintem töröld, nyugodtan. Nincsen olyan játék, ami mindenkinek tetszik.
Zó!
Érdekes... Mondjuk, mint ötlet nekem tetszik a sétáló NPC gondolata, persze a megvalósítástól sok függ.... Milyen nyelven elérhető?
Oblit sem kezdtem még el, mert nincsen magyarítása, mire lesz, addigra úgy járok azzal is, mint a Morrovindel. Annyira elavult grafikailag, hogy már nem tetszik. (Mert azért, hiába nem vagyok grafika függő, azért van egy pont, ami alatt már nem igazán tudom beleélni magam, és az idő múlásával ez a pont egyre "magasabbra" kerül...) -
Micsu #8948 jah hát nehogy belehalj a witcher harcrendszerének nehézségébe, sztem játsz másfajta játékokkal ha az neked nehézséget okozott, kurva egyszerű volt benne mindent véghezvinni, az már nem az én szegénységi bizonyítványomon lesz rajta hogy sok láma nem boldogult vele
de egyébként milyen harcrendszer lett volna jó egy rpgnek? mert ez sztem tökéletes vagy talán dmc szintű 1000féle kombóból álló harcrendszer jobb lett volna egy rpgnek? -
#8947 Ja, TPS módban próbáltam, és ott is rá kell klikkelni az ellenségre, nem TPS módra klikkelek akkor üt egyet... És úgy már vicces kombózni, hogy a perfekt időzítés mellett még arra is figyeljek, hogy ne csússzon le az egér az ellenről...
Diablóba (főleg a 2) meg nagyon ne menjünk bele, szerintem az a létező legbrutálisabban túlhájpolt legnagyobb rakat szar, amit a játékipar valaha összehozott... :P 2 haverral multizva sem volt türelmem végigjátszani... Szerintem ebben a játékban közelít a legjobban a nullához a sztori/klikkelés hányados. :) -
Zóanagyvarázsló #8946 Célozni? Elképzelen milyen nehezen boldogulnál a Diablóban, ahol az egész játék csak "célzásból" áll... :) -
#8945 Ehehe.... :)
"Mások azok a hibák, amik miatt játszhatatlannak érzünk egy játékot."
"Witcher; nagyszerű harcrendszer"
Na a harcrendszer volt az, amiatt aztán végképp sarokba dobtam a játékot. Sokkal elcseszettebb dolgot még nem láttam :) Az, hogy közelharcban, kombó közben CÉLOZNOM kell, betette a kiskaput... :P
Második nekifutásom volt már ez a játékkal, ha tényleg emiatt a harcrendszer miatt (is) mondjátok, hogy jó a játék, akkor inkább törlöm az iso-t, nem kap több esélyt... :( -
Zóanagyvarázsló #8944 Na meg az átjárás is korlátozott a térképek között, melykeen belül eleve be van határolva a mozgásterünk (vö Morrowind, berepül az ember ahová csak akar, der akár még a Gothic 2 is szóba jöhet, ahol extrém helyekre eljutva easter eggeket lehet találni).
A Gothic 3-ban az AI uralkodik, így gyakran meglepő időpontban és meglepő hangsúllyal reagálhatják le a játékos cselekedeit, a nevesített karakterek pedig "teleportálás" helyett képesek kilométereket gyalogolni a szkript szerinti következő állomáshelyükhöz, de ha közben beragadnak valahova, akkor lehet rájuk vadászni... Hangsúlyozom, ezek kiragadott példák, a játék topikjában merültek fel, én mindig abbahagyom, és még nem futottam bele ezekbe, más érdekességekbe viszont igen. -
#8943 Ez se nem jelenti azt, hogy Te hülye vagy se azt, hogy én. Mások azok a hibák, amik miatt játszhatatlannak érzünk egy játékot. Ennyi.
Engem zavar a sok nagyon egyértelmű script, zavar, nem tudom miatta beleélni magam.
DMC4 irányítása nekem nagyon nem jött be, mondjuk maga a világa sem, de ez más kérdés.
PoP pedig tipikusan az a játék, ami túl egyszerű, ugyanakkor a főszereplő kinézete, és képességei annyira diszharmóniában vannak, hogy ott már ez zavar. (Egy herceg, amelyik úgy ugrál, mint egy majom...) Egyéb gondjaim is vannak vele, de ez a legszembetűnőbb.
Zó!
Na ja, a szabadság elég viszonylagos, de alapjában azért van, létezik, még ha elég kicsik is a térképek. Hozzáteszem, pl egy TDU, vagy Sacred sokkal szabadabb, de hát ez van. Alapból azért nem egy "cső" játék...
Gothic 3-at nem ismerem, elmagyaráznád? -
Zóanagyvarázsló #8942 Énh imádom a Witchert, de nem sértenék meg más RPG-ket azzal, hogy szabadon bejárható világot emlegetnék a kapcsán. Legfeljebb egy 'nem igazán' prefixszel :) Nem a lineáris KotOR, ME és társaik jelentik a mércét - ha mégis, az már elég nagy baj.
Ugyanakkor a CoD5 egy scripthalmaz, (Mint minden játék, de kisérletet sem tesznek a palástolására)
A Gothic 3-nak viszont részben szkriptek hiánya tett be. (Persze nyilván szkripteket futtat az "AI" is, de ez most más kérdés. Mielőtt vlaaki kötözködne :)