17438
-
METESTO #9021 Legalább hülyeséget ne írjáDD...Resident5 lesz pc-re is csak nem február tizenvalahanyadikán -
#9020 Forza2 - megvolt, blúr effekt a visszajátszásokban van, játék közbe max ha oldalra nézel, de az sem biztos, már ezer éve nem láttam
Perfect Dark: Zero - soseláttam
Project Gotham Racing 3 - megvan, ha oldalra nézel van mosódás ( egyik legszebb amit ótós játékba láttam, PGR4ben detto )
RACE Pro - még ki se jött, de videókon is látszik hogy nagyon visszafogott max oldalra nézéskor
Burnout Paradise - wtf? azt se tudod miről zagyválsz, ezekszerint sohasem láttad
COD4 - ?? konzolon nem láttam a 4et, de az COD5 itt figyel a polcon és szép éles a kép sok AAval, bluor van persze ha pofádba robban a gránát és nem látsz...
Gears of War - forgolódásnál van minimális ahogy egy Kárjzisban meg szinte minden másban, amúgy szép éles
Gyenge vagy mint a harmat... neked nem játék való hanem a WOW ott biztos nincs ilyen
Condemned 2: Bloodshot -
#9019 Felesleges sorolni;-)
Most jön, hogy hülye vagy, különben is, ez nem ér, mert...
Megmondom őszintén, én azért nem sorolok, mert NEM TUDOK. Ugyanis vagy kikapcsolom, és akkor már nem izgat a dolog, vagy ha annyira erős az effekt, inkább törlöm, ahogy áll... Akkor meg azért nem számít a dolog. Annyi marad meg bennem, hogy sokszor kellett kikapcsolni, és szép lett, esetleg széppé lehetett tenni, (vagy randa lett) de egyik sem egy maradandó élmény.
Azt sem jegyeztem meg, mikor melyik levest sózta el a szakács az üzemi konyhán, azt tudom, hogy túl sokat használta a sót...
Egy-egy kirívó eset megmarad, (GTA4, ME, GRID,) de a többi kiesik a likon, nem e körül forog az életem... -
#9018 Ne terelj en felsoroltam kapasbol 4-et olyanokat mint TRU,GTA4,Kz2,DMC4. Hozzasoroljam a Forza2-t,Perfect Dark: Zero,Project Gotham Racing 3,RACE Pro,Burnout Paradise,COD4,Gears of War,Condemned 2: Bloodshot?
Meddig soroljam mert mar unom . -
#9017 Kinek mi. Ps3ra és 360ra is jönnek mászthev exluzívok, sőt a két konzolra is pl FF 13, Resident Evil meg ilyen apróságok.
"mert boxon lószar se lesz" számodra nem lesz... de eddig se volt hiszen eddig sem érdekelet, meg ez után sem... vegyél egy PS3at. -
#9016 Játékról volt szó egy multiplatformról, aminek a hibáit, mármint ami szerinte hiba megpróbálja a konzolra húzni, de ennek pl ennél a játéknál 0 valóságalapja van, ezért kértem hogy sorolja a cíemeket, de leragadtunk ennél ez egynél úgy fél éve már. -
Micsu #9015 vennék én konzolt, biztos megszoknám a kontrolleres irányítást is - ami szerintük jobb csak azt nem értem hogy sokuk miért lámul az összes játékkal, néha sírok a gondjaikon - de idén is ha venne az ember max ps3, mert boxon lószar se lesz, idén pécre ami már leáldozott jobb excl címek lesznek mint boxra -
#9014 tény hogy a konzolt nem kell fejlesztgetni és minden elfut rajta és praktikusabb megoldás de én pl pc-n jobban szeretem a fps/tps-eket nyomni mert számomra sokkal könnyebb egyszerűbb kezelhetőségű a dolog -
#9013 egy újabb konzol vs pc topic XD amúgy meg fölösleges ezen vitatkozni pc-n
ezerszer szebbek kivéve az ien szar konzolos átiratoknál(juiced 2 , gta 4...stb) meg pc-n van direct-x 10 na meg majd ha kijön 10.1 akkor lesz igazán jó meg a konzolos gémeket is pc-n csinálják szóval ennyi még annyit tennék még hozzá hogy pc-n ott van a millió és millió mód multyplayer módok.....stb a konzolosoknak meg marad az eredeti alap játék -
#9012 Tessék, erről beszélt Dante. Ahogy mondunk egy érvet, jössz, hogy "ehhez mi köze?". Hát igaz, semmi, mind hülyék vagyunk. A konzolt Isten alkotta, főleg a boxot, a PC-t meg a Sátán. -
#9011 A Gridnek ehhez mi köze? Kódmestereknek manapság ez a heppjük, a Dirt is ilyen volt, a Fuel és a F1 2009 is ilyen lesz... neked az a mániád hogy valamit el akarnak takarni ezzel, Gridnél mit is? hibátlan frém, sok AA, semmi rece, effekt vagy anélkül is tökéletesen megy és néz ki. Ok ne sorolj, bár 1et megint sikerült 10deszerre említened a Gridet... -
Micsu #9010 miért lenne több effekt a 360as verzióban ezt honnan szedted? -
#9009 Teljesen felesleges felsorolni.
Egyrészt, úgy is azt mondod, hogy nem, meg különben se látok, amúgy is hülye vagyok, másrészt teljesen értelmetlennek tartom sorolni a dolgokat.
Azt tudom, hogy az a 6-7 konzolról jött játék, amivel tavaly játszottam, nagy arányban (90%, érzésre) túl volt blúrozva. Talán a grid volt a legdurvábban, de az összes többiben is az első dolgom a blúr kikapcsolása volt.
Nem kell itt sorolni a dolgokat, nyomon kell követni pár fórumot, és TE is látni fogod.
Amúgy pedig, nincsen kedvem ezen vitázni, Elfogadom, hogy Te nem látod, fogadd el légyszíves, hogy én pedig igen. -
#9008 Sorold a játékokat kérlek, ne kettő darabot, hanem olyan 10et. -
#9007 Ja, elfelejtettem.
Azért lássuk a különbséget a blúr mint valóságkövető effekt, vagy mint jótékonyan eltakaró elmosás között. Mert ez a dolog lényege. Az, hogy blúr, önmagában nem rossz, sőt, megfelelően alkalmazva szép, és kell. Viszont, mikor már a szeme fáj tőle az embernek, mert hunyorognia kell, hogy kompenzálja, ott már "baj" van. És rengeteg konzolról érkező játéknál bizony ez a helyzet. Akár tetszik egyeseknek, akár nem. TÉNYKÉRDÉS. -
#9006 Ez cseppet sem változtat a tényen, hogy minden konzolról érkező játék topikjában a megjelenés utáni első probléma a blúr eltüntetése, kikapcsolása. (Én csak PC-n játszom, tehát arról beszélek) Ugyanakkor egy "only" PC gamenél ritkán merül fel a kérdés.
Nagyon olyan a kinézete a dolognak, hogy konzolon már csak ezzel tudják kompenzálni a hardwer gyengeségét. -
#9005 Nem ugyanúgy. a PC-snek messze jobb az árnyékolási rendszere a DX10-nek hála, s így nem remegnek az árnyékok, mint konzolon. Plusz élesebb a kép is. Ez tény. -
#9004 Én meg nem csak láttam, de prezentáltam is a boxos kiadást a BGS-en, egy akkora kivetítőn, hogy be se láttam, s teljesen ugyanúgy nézett ki, mint a PC-s változat. A felbontás se volt rosszabb, hála az FSAA-nak. -
#9003 "Te egyakkora idiota vagy, hogy mar faj.De azert meg szerencse hogy a szart is megenned, ha konzolos papirba csomagolnak es rairnak szamodra, hogy edesseg "
A stílus maga az ember. -
#9002 Ilyen?
-
#9001 Nekem ne akarj mutogani videokat en lattam mindket platformon eloben, X360 meg sem kozelitti a PC-s kinezetet es ezt joreszt a motion blurnak koszonheti. A kep kozepontja eles de ha mozogsz akkor a kulso reszekbehomalyosodnak pont ennek koszonhetoen. A PC verzioban meg tueles mindenhol a kep. Szovalez s olyan okoskodas reszedtrol, mint a Kz2 mikozben meg maguk a konzolosok is elismerik, hogy annyi blurt tettek a grafikusok a jatekba, hogy az mar rohejes. -
#9000 Akkor nézd meg hogyan is néz ki valóban -
Ry0K3N #8999 "CoD5 nekem rettentően bejött, minden scripthalmával együtt remekül szórakozok vele konzolon, kontrollerrel. Veterán fokozaton játszom a singlét egyedül és a co opot + multizok vele. Egyik leg hangulatosabb fps ami létezik ( COD frencsájz ugy cakk pakk ) kár tagadni, magával ragad a háború, az egész egy nagy adrenalinbomba, de mégis kell taktikázni, mert veteranon 1-2 lövés és vége, kommandózni taktikázni kell. Teljesen olyan érzésem van hogy ott vagyok a fronton, és a lényeget képes átadni." Tényéleg ott van a fronton ez amber mikor addíg jön az ellen amíg nem mész át egy képzelebeli ponton addíg leölhetsz 1223579 darabot belőlük csak jönni fognak. A CoD 5 legnagyobb erénye a nazi zombie volt azzal jól szórakoztam de egyébként egy klisés scripthalmaz az egész, hamar végigvihető és igen kicsi szavatosságú. 2-3x talán végigviszi az ember és elfelejti utána. Így az eddígi Mohaa és CoD részek után semmi lényegeset nem mutat csak egy átlag grafikasúter csőbe zárva. -
#8998 Gondolom lobogar veled ellentetben , mind a ket platformon vegigvittem :D
De kerlek tanits mester! :D -
#8997 Eléggé más, már nagyon régen játszottam vele, de a színek is eléggé eltérőek + sokkal több effekt van a 360os verzióban ( nem mosódásra gondolok ), mert ez a háttérben van, amúgy éles, csak szokni kell egy kicsit az egész képi világát, de legalább normálisan játszható egy 54 ezres gépen, de a R* is tud szép éles tiszta képű játékot kihozni abból a motorból lásd Midnight Club: LA, de a GTA4ben sokkal több dolog van természtesen ami sokkal több erőforrsát zabál, talán túl sok is. -
#8996 Idiótája, játszottál vele? nincs benne, max átvezetőkben, ez meg messze nem olyan kép amit irényítás közben látsz... -
#8995 Gridnek ehhez semmi köze, reccenés nélkül végtelen AAval megy konzolon, jobban mint pécén...
-
#8994 Nézz oldalra szerintem jó a blur TDUban, életben is el van mosódva ha oldalra nézel :D
Ez a TR-s kép, háát alig lehet kibogarászni hogy mi az, de mozgás közben biztos másmilyen. -
Micsu #8993 hát én a gta4ről tok nyilatkozni azt láttam boxon, a pc port tényleg egy trágya, de képélességben 2x ráver a boxra -
METESTO #8992 wehjwhjehjwhjewhje...nézd meg pc-n úgy hogy dx10es verzióban installálod föl(aztán rá jösz)..az elején teszi fel a kérdést dx9 v.dx10 -
#8991 Azert van mert a PC-s verzioban nincs. :D -
#8990 TDU-s blúr még elmegy. Nem is vettem észre eddig, hogy van... HDR van, AA van, azt látom. Blúrt nem de ezek szerint, az én szememnek még nem zavaró a mértéke. GRID már más. Mondjuk, ott rátesz a barnás árnyalat is rendesen, GTA4-ben egyetértünk. Abban nincs normális momentum, legalábbis grafikailag.
Jakuza!
Tombos kép engem is érdekel. PC-n lényűgözően néz ki, még ha nem is egy Crysis, a látványt tekintve, de helyenként valami meseszép! Kíváncsi lennék, konzolon milyen... -
#8989 Remelem kitudod venni a nagy fekete pacabol, hogy mit is akar abrazolni. :D
http://www.yougamers.com/previews/17287_tomb_raider_underworld/17288_images/tomb_raider_underworld_003.jpg
-
#8988 Nekem nincs konzolom és egy ismerősömnek sincs meg a tr boxra de képet lökhetsz kiváncsi vagyok. -
#8987 Akkor nezd meg a Tomb Raider Underworld X360 es a PC kozotti kulonbseget.
Az elso olyan mintha csolatasod lenne vagy mint ha szemellenzot tettek volna rad mint egy murakozi lora. :D (Mondjuk lehet mar a kantart is rajuk tettek :D)
A PC-nel meg tu eles a kep. -
#8986 Engem pl. nem zavar a blur a GRIDben, se a TDUban, de pl. a GTA4 blurja undorító. Mondjuk röhej hogy boxon nincs AA és a sok blurral akarják elnyomni a recéket :D -
#8985 Ne kapálózz Istencsászár...
Minden konzolos gém, (na jó, majdnem mind) agyon van blúrozva.
Ott a grid. PC-n, első fél órában majd kifolyt a szemem. Aztán itt a fórumon találtunk megoldást. (hogy alapból ki lehetett kapcsolni, vagy trükközni kellett, már nem emlékszem) És a Mass Effect "filmszemcse" effektjét is ide lehet sorolni, de még nagyon sok mindent. Egyszerűen kevés az AA hoz a konzol, és így kerülik meg a dolgot. Az én számomra, és azok számára akik hozzászoktak PC-n a normális játékokhoz, ez nem vita kérdése, egyszerű ténykérdés.... -
#8984 Mert pl a Crysisban nincs blour meg a mai játékok 99%ban? hozzá tartoznak, az meg a te tévhited hogy a kép egy mosott valami, vagy én már nem is értem neked mi a blour, mert szinte mindenben van valamilyen szinten effektként... ne szenvedj már ennyire látványosan a fazsságodon. -
#8983 Tudtommal fix 60 fps, hova kéne jobb? grafóban is szinte ugyan úgy néz ki mind a három... nem tudom honnan vannak az infóid ezügyben, kicsit sántít. -
#8982 Te egyakkora idiota vagy, hogy mar faj.De azert meg szerencse hogy a szart is megenned, ha konzolos papirba csomagolnak es rairnak szamodra, hogy edesseg :D A kep elarul mindent, milyen egy moslek a Kz2.
Na de nezzuk meg a konzolos irasokat a jatekrol.
Aug 1, 2008 11:20 pm PT
This game uses so much ****ing motion blur it's ridiculous.
Aug 1, 2008 11:20 pm PT
Not really, I can't even see half the stuff cause it's so blurred. Very overrated
Aug 1, 2008 11:22 pm PT
Its hard to tell because the pictures are all in grayscale and they're out of focus...oh they wanted it to look like that
j/k this is by far my most anticipated ps3 game. Graphically, i think it looks good, but it doesn't knock my socks off
There is nothing wrong with motion blur. It was only after this game showed up that detractors of the game seem to now have a problem with it. It's ridiculous.
Aug 2, 2008 3:48 am PT
Blurzone, looks on par with PGR blur.
Ez csak par hozzaszolas. De mind nevetsegesnek tartja a sok blurt. Na persze lehet ok nem olyan marhak mint te. :D